3755
  • zola2000
    Hátő stuntman, james bond nightfire, crazy taxi, need for speed u2; carbon (ezek voltak az élvezhető 3d cuccok), mario advancek, sonic advancek (ha platform kő). jó a baldours gate, az összes final fantasy, golden sun 1 2, tales of phantasya, fire emblem 1,2 (ha rpg kell), mario golf (csakazértis), vannak még jól sikerült multiplatform átiratok is mint fifa07, tony hawks underground2, bunyós a king of fighters ex2, street fighter. Mindenképp nézd meg a két zelda játékot. Csak így elsőre ennyi jutott eszembe.
  • Borgi
    jóvanmá :P
    ameddig ezeket begépelted, ennyi erövel 25 fajin játékcimet mondhtatá vóna! :P

steveke6: sztem Freeman tud majd neked segéjjeni
  • steveke6
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! 2 hete vásároltam m3 perfect adapter mini SD-t GBA SP-hez, a tegnapi napig működött is rendesen. Amikor utoljára bekpacsoltam, a GBA bejelentkező képernyője után elsötétül a kijelző. Már formáztam a mini Sd-t, a legujabb (updagcsd.e32) frissítést rámásoltam a kártyára, de semmi. :-(
    Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? (Nem értek hozzá, az elem csak a mentéshez kell?)
    Előre is köszi
  • Csibe001
    Akkor haladj ilyen sorrendbe, s a végére a mennybe fogsz érni s csak kapkodod a fejed , hogy eddig mikkel játszottál mégis?Vagy csak álom volt...egy nagyon rossz álom? :P
  • Borgi
    de nekem már ezek is jók.. szal akkor ezen fölüli játékok bejövősek ^^
  • joshua
    ez igaz:D
  • Csibe001
    Nem támadásképpen, de ennél a 3-nál csak jobb van. :P
  • Borgi
    nemtom-e van-e itt-e még-e olyan-e aki ezzel a masinával játszik, én most tolom igazán, mert eddig nem volt gba-m, ds-en meg en makartam gba-zni. ugyhogy megporbálom behozni a lemaradasáom.
    amik jelent pillanatban lekötnek:

kolin mekré 2
    moha infininátor
    mortal kombat dedli izé.

tudom, vanmég millió nagyonjójáték erre a gépre.
    esetleg ha van kedvetek beirhatjátok a saját top10-eteket ^^
  • joshua
    Van valakinek eladó Eredeti Payback játéka? Vagy tudtuk linket adni? Előre is kössz!
  • Dj Siegfried
    Sziasztok!! Cserére ajánlom fel GBA zsebkonzolom, kemény tok, 4player link cablem ''féreg'' lámpa, 2 adapter (autó + hálózat) GBA SP érdekelne:) a kijelző makulátlan!!!
  • kisgabo
    kártya eladó...
  • zola2000
    Talán www.Konzolium.Hu
  • taxiboy
    Visszajöttem és sajnos nem tudtam kártyát venni, mert mindenhol azt mondták, hogy ez nem engedélyezett.Amit ott meg is értek. Kb 8 üzletben próbálkoztam a dologgal. Még címet se tudtak ahol megnézhetném. Sajnos marad a NET rendelés.
  • taxiboy
    Sziasztok!
    Jobban beástam magam ebbe a kártya témába. Az ajánlott Supercardhoz át kell konvertálni a játékot és utána rámásolni a kártyára, és az M3 perfect meg egyből le tudja kezelni? Az M3 másfélszer drágább talán ezért? Itt az M3-hoz az ismertető softvert nem találtam. Lehet, hogy csak a saját lemeze kell hozzá.
    http://www.modmyds.com/m3-perfect-sd-slim-p-29.html
    Van egy 256-os SD kártyám az jó lesz a lányomnak hozzá.
  • mebalna
    nekem Supercard jött be legjobban. Honlapjukon van software meg minden hozzá. GBA filmek + állítóolag MP3 is megy rajta, bár még nem próbáltam.
  • Csibe001
    Sztem M3 Perfect.De olvass vissza itt esetleg keress rá rss-be , nem olyan régen beszéltünk erről a témáról.
  • taxiboy
    Sziasztok!
    Most megyek Angliába és szeretném tudni melyik flash kártyát érdemes venni a Gameboy Advance-hoz??? A Supercardot, M3 perfect vagy EZ flash 4-et? Természetesen mini SD-vel. Azt olvastam, hogy van olyan is amelyiken tv-t és filmeket is lehet nézni. Lehet, hogy a legújabb típusú konzolon? Meg akarom lepni vele a lányom és a keresztfiam. Belgiumban is meg fogok állni. Valahol csak lehet kapni. Úgy látom ezekhez tudjátok, hogy miként tölthetőek rájuk a játékok. Majd viszem a gépet is, akkor biztos jót fognak adni. Gondolom Én. A segítségeteket előre is köszönöm!
  • joshua
    ja és valaki nem tud Eredeti Pokemon emerald játékot? pls akinek van fölös az dobjon meg egy privivel:D
  • joshua
    mennyi lenne?
  • mebalna
    Nem kell valakinek GBA Micro + 2db Supercard + MiniSD (1gb) ?
  • Tinman #2815
    EREDETI Golden Sun 2 GBA játékot vennék, ha jó állapotban van nem jársz rosszul ;-)
  • hairdresser
    én is keresek link cabelt microhoz de itthon nem lehet kapni sehol!!!!!! :((
  • zola2000
    Miért van három gba téma? Modik?
  • vegytek
    bocsi, ha ismétlődő kérdést teszek fel:
    GB micro megy M3 CF adapterrel?
  • Totis
    Szia!
    Nem tudom jó-e hozzá de az Oldal közepén találod.
    jobban jársz ha felhívod őket!

Üdv:
    Totis
  • joshua
    nem tudna valaki eladó link kábelt microhoz vagy wireless adaptert? az is jó ha adtok linket vagy vmi. Köszi!
  • kisgabo
    mennyié? privi jöhet..
  • mebalna
    Akit érdekel, nekem van 1 eladó Supercardom. És nem 20 e-ért :)
  • Dj Siegfried
    szi, mert tudnál gba hoz?
  • kisgabo
    bocsánat, hogy kérdeztem...
  • joshua
    már találtam úgyhogy nem aktuális. Amugy micro-ba kellett volna.
  • kisgabo
    milyen gépbe kell?
  • Dj Siegfried
    Gameboy Advance eladó:
    -kiválló állapotban
    -fekete ütésálló műbőr tokban
    -hálózati adapter
    -az ehhez tartozó hátlap
    -autós adapter
    -kislámpa
    -4player link cable
    ([email protected])
  • joshua
    Tud valaki olcsón ilyen supercardot vagy hasonlót? A lényeg h min 512 legyen(ha beépített memóriás) vagy mini sd-s. Előre is kössz!
  • hairdresser
    nekem megér 5000et
  • Borgi
    2 sportszelet ^^^
  • mateus33
    Szerintetek mennyit ér egy használt Flash2Advance 512M GBA kari?
  • Csibe001
    Az bejött, csak elfelejtettem a vigyorgót is odatenni :P
  • Borgi
    áh dehogy, csak humorizáltam ^^
  • Csibe001
    Hehe, úgy ismersz mint aki keresni akar mindenképp?? :O