3755
-
#2835 Hátő stuntman, james bond nightfire, crazy taxi, need for speed u2; carbon (ezek voltak az élvezhető 3d cuccok), mario advancek, sonic advancek (ha platform kő). jó a baldours gate, az összes final fantasy, golden sun 1 2, tales of phantasya, fire emblem 1,2 (ha rpg kell), mario golf (csakazértis), vannak még jól sikerült multiplatform átiratok is mint fifa07, tony hawks underground2, bunyós a king of fighters ex2, street fighter. Mindenképp nézd meg a két zelda játékot. Csak így elsőre ennyi jutott eszembe. -
#2834 jóvanmá :P
ameddig ezeket begépelted, ennyi erövel 25 fajin játékcimet mondhtatá vóna! :P
steveke6: sztem Freeman tud majd neked segéjjeni -
steveke6 #2833 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! 2 hete vásároltam m3 perfect adapter mini SD-t GBA SP-hez, a tegnapi napig működött is rendesen. Amikor utoljára bekpacsoltam, a GBA bejelentkező képernyője után elsötétül a kijelző. Már formáztam a mini Sd-t, a legujabb (updagcsd.e32) frissítést rámásoltam a kártyára, de semmi. :-(
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? (Nem értek hozzá, az elem csak a mentéshez kell?)
Előre is köszi -
#2832 Akkor haladj ilyen sorrendbe, s a végére a mennybe fogsz érni s csak kapkodod a fejed , hogy eddig mikkel játszottál mégis?Vagy csak álom volt...egy nagyon rossz álom? :P -
#2831 de nekem már ezek is jók.. szal akkor ezen fölüli játékok bejövősek ^^ -
#2830 ez igaz:D -
#2829 Nem támadásképpen, de ennél a 3-nál csak jobb van. :P -
#2828 nemtom-e van-e itt-e még-e olyan-e aki ezzel a masinával játszik, én most tolom igazán, mert eddig nem volt gba-m, ds-en meg en makartam gba-zni. ugyhogy megporbálom behozni a lemaradasáom.
amik jelent pillanatban lekötnek:
kolin mekré 2
moha infininátor
mortal kombat dedli izé.
tudom, vanmég millió nagyonjójáték erre a gépre.
esetleg ha van kedvetek beirhatjátok a saját top10-eteket ^^ -
#2827 Van valakinek eladó Eredeti Payback játéka? Vagy tudtuk linket adni? Előre is kössz! -
Dj Siegfried #2826 Sziasztok!! Cserére ajánlom fel GBA zsebkonzolom, kemény tok, 4player link cablem ''féreg'' lámpa, 2 adapter (autó + hálózat) GBA SP érdekelne:) a kijelző makulátlan!!! -
#2825 kártya eladó... -
#2824 Talán www.Konzolium.Hu -
taxiboy #2823 Visszajöttem és sajnos nem tudtam kártyát venni, mert mindenhol azt mondták, hogy ez nem engedélyezett.Amit ott meg is értek. Kb 8 üzletben próbálkoztam a dologgal. Még címet se tudtak ahol megnézhetném. Sajnos marad a NET rendelés. -
taxiboy #2822 Sziasztok!
Jobban beástam magam ebbe a kártya témába. Az ajánlott Supercardhoz át kell konvertálni a játékot és utána rámásolni a kártyára, és az M3 perfect meg egyből le tudja kezelni? Az M3 másfélszer drágább talán ezért? Itt az M3-hoz az ismertető softvert nem találtam. Lehet, hogy csak a saját lemeze kell hozzá.
http://www.modmyds.com/m3-perfect-sd-slim-p-29.html
Van egy 256-os SD kártyám az jó lesz a lányomnak hozzá. -
mebalna #2821 nekem Supercard jött be legjobban. Honlapjukon van software meg minden hozzá. GBA filmek + állítóolag MP3 is megy rajta, bár még nem próbáltam. -
#2820 Sztem M3 Perfect.De olvass vissza itt esetleg keress rá rss-be , nem olyan régen beszéltünk erről a témáról. -
taxiboy #2819 Sziasztok!
Most megyek Angliába és szeretném tudni melyik flash kártyát érdemes venni a Gameboy Advance-hoz??? A Supercardot, M3 perfect vagy EZ flash 4-et? Természetesen mini SD-vel. Azt olvastam, hogy van olyan is amelyiken tv-t és filmeket is lehet nézni. Lehet, hogy a legújabb típusú konzolon? Meg akarom lepni vele a lányom és a keresztfiam. Belgiumban is meg fogok állni. Valahol csak lehet kapni. Úgy látom ezekhez tudjátok, hogy miként tölthetőek rájuk a játékok. Majd viszem a gépet is, akkor biztos jót fognak adni. Gondolom Én. A segítségeteket előre is köszönöm! -
#2818 ja és valaki nem tud Eredeti Pokemon emerald játékot? pls akinek van fölös az dobjon meg egy privivel:D -
#2817 mennyi lenne? -
mebalna #2816 Nem kell valakinek GBA Micro + 2db Supercard + MiniSD (1gb) ? -
#2815 EREDETI Golden Sun 2 GBA játékot vennék, ha jó állapotban van nem jársz rosszul ;-) -
hairdresser #2814 én is keresek link cabelt microhoz de itthon nem lehet kapni sehol!!!!!! :(( -
#2813 Miért van három gba téma? Modik? -
vegytek #2812 bocsi, ha ismétlődő kérdést teszek fel:
GB micro megy M3 CF adapterrel? -
#2811 Szia!
Nem tudom jó-e hozzá de az Oldal közepén találod.
jobban jársz ha felhívod őket!
Üdv:
Totis -
#2810 nem tudna valaki eladó link kábelt microhoz vagy wireless adaptert? az is jó ha adtok linket vagy vmi. Köszi! -
#2809 mennyié? privi jöhet.. -
mebalna #2808 Akit érdekel, nekem van 1 eladó Supercardom. És nem 20 e-ért :) -
Dj Siegfried #2807 szi, mert tudnál gba hoz? -
#2806 bocsánat, hogy kérdeztem... -
#2805 már találtam úgyhogy nem aktuális. Amugy micro-ba kellett volna. -
#2804 milyen gépbe kell? -
Dj Siegfried #2803 Gameboy Advance eladó:
-kiválló állapotban
-fekete ütésálló műbőr tokban
-hálózati adapter
-az ehhez tartozó hátlap
-autós adapter
-kislámpa
-4player link cable
([email protected]) -
#2802 Tud valaki olcsón ilyen supercardot vagy hasonlót? A lényeg h min 512 legyen(ha beépített memóriás) vagy mini sd-s. Előre is kössz! -
hairdresser #2801 nekem megér 5000et -
#2800 2 sportszelet ^^^ -
#2799 Szerintetek mennyit ér egy használt Flash2Advance 512M GBA kari? -
#2798 Az bejött, csak elfelejtettem a vigyorgót is odatenni :P -
#2797 áh dehogy, csak humorizáltam ^^ -
#2796 Hehe, úgy ismersz mint aki keresni akar mindenképp?? :O