3755
-
Nuki #2875 vegyétek azt figyelembe hogy max Advance-Advance összekötés lesz... akkor nicns probléma, csak egy kábel kell? -
#2874 Nekem is mikróm van és nem olyan a csatlakozója mint az advance-nak vagy az SP-nek. De van hozzá wirelesses, meg átalakító, meg sima micro-micro kábel.....de azért bonyolult :D -
#2873 második: nem, szigoruan csak kábellel, sőt mikró-t még macerásabb öszekötni, vagy ott valahogy megvan byonlitva a dolog.
aszem mikrot mikróval könyü, de nem ugyanolyan a kábele minta nemmikró-nemmikró. vagy valami ijesmi. majd aki okos belémköt és kijavit. -
Nuki #2872 az első kérdésemre megtaláltam a választ :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Gameboy_advance -
#2871 Már ilyen olcsó? Akkor lehet h mégsem hirdetem meg a Micro-mat,mert bár volt vagy 2órát használva,de csak használt:X -
Nuki #2870 mégvalami ó nagy varázsló! :)
Mi a külön(m?)bség ezek között a gépek között?
-Gameboy Advance
-Gameboy Advance SP
-Gameboy Advance Micro
na jó, hogyha már kérdezősködöm akkor ezt is bátorkodom feltenni:
ha össze szeretnék kötni két gépet, akkor ezt kábellel vagy infrán tudom megtenni, géptől függően, vagy hogy? -
#2869 együtt keresünk gémbojt^^ -
#2868 hem? -
#2867 [ö kérte elöbb] :P
:D -
Nuki #2866 köszi szépen ^^
[ő sem hagyhatja ki]:D -
#2865 és esetleg nincs valakinek egy használt? :S :D
szép ára van igy ujba(de ha más nincs...) -
#2864 nyugatinál konzolbolt / hétvégén pecsa / játékkal 16, anélkül 14k. újonnan. -
#2863 Hali mindenkinek!
Egy kérdésem lenne: Hol lehetne még Gameboy advance-t venni és kb mennyiért (Bpen)? -
Dj Siegfried #2862 Hi!!! elcserélhető egy GTA advance játék. érd: [email protected] -
wasab33 #2861 pü ment -
#2860 gba sp / micro géphez, de éppen ds classichoz is jó...
supercard mini sd eladó. / +512 mb akad /
-
wasab33 #2859 Sziasztok!
Gameboy microhoz keresnék supercardot, vagy hasonló karit, ha valakinek van eladó az pls dobjon meg egy püvel. -
#2858 Egyenletesen és piciket, de engem már zavart annyira, hogy ne játszam vele. Vidijó -
#2857 szaggat?:S -
#2856 Szvsz annyira nem szutyok, nekem egyetlen gondom volt vele... SZAGGAT!!! :'( -
#2855 És eladó? Mert én vevő lennék egyre. Ha van vkinek nyugodtan szóljon:D -
#2854 joaz, nemszutyok -
#2853 nekem, kis mászkalós szutyok gém.. -
#2852 Nekem nincs de kéne:D -
#2851 Kinek Van Meg A GBA-re A GTA Advance? -
#2850 hi
ha nincs tömegverekedés, azé szójj privibe. -
Dj Siegfried #2849 szia gabo! köszönöm a kérdést, de mindenféle képpen cserére menne a dolog:) -
geri04 #2848 Heló!Nem érdekel,valakit,egy game boy,6 játékkal,bőrtokkal:12000FT-ért.
Vagy egy game boy micro,1játékkal,1 év garanciával:23000FT-ért.Üdv:Geri -
#2847 GB Color zöld színű
ez mennyi kp? -
Dj Siegfried #2846 Hi, cserére ajánlom fel:
-GBA ezüst színű ( 4player link, tok, kendő, 2adapter, lámpa, fülhallg.)
-GB Color zöld színű 2 játékkal: Killer Instict, Castlevania.....
Gameboy Advance SP érdekelne.....
[email protected] -
#2845 amugy köszönöm a tippeket és nemtudom mi bajjotok van a kolin mekré 2-vel. iszonyatosan jól ellehet vele szorakázni. de midnent kiprobálok amit mondatot.
meg eza ghost rider gba-ra.. szvsz ezis eléggé szórakoztató. nekem iszonyat bejön -
#2844 Srácok, egy nagyon jó dungeon clawer RPG jött ki kb. fél éve GBA-ra, a címe: Mazes of Fate.
Aki elég öreg, és emlékszik a pöcés Lands of Lore 1-re, annak elég kb. annyi, hogy ugyanaz a játékmenet, ugyanaz a grafika, ugyanaz a hangulat. NAGYON ajánlom mindenkinek, akit lekötnek az old scholl RPG-k... -
#2843 tudtommal nem valami tyó :$ -
PHM #2842 Afterburner kit a megoldás.
Nézz szét a neten, ha szerencséd van, találhatsz akciósat.
Ehhez adnak leírást is, úgy tudom. -
Dj Siegfried #2841 Doom, Wario Land 4, Advance Warz, Advance Gt, Sonic Advance, Sword of Mana, TMNT, Pirates of the caribian, Donkey Kong Country 1-2-3, Final Fantasy (összes:), Street Fighter, ...... szerintem ezek jók!
Nincs valakinek vmi műszaki alaprajza a gba-hoz.Belső világítást készülök csinálni hozzá:) Tudom hogy ott van az sp meg a micro, de sajna:) nekem ez jön be a legjobban, főleg a fogása miatt:) -
Dj Siegfried #2840 Golden Sun - The Lost Age :) -
Dj Siegfried #2839 Golden Sun :)
-
#2838 Jól van látom már nem is kell írnom, alakul a lista kedves Borgi számára.Csak így tovább... :) -
#2837 Mario Kart, Donkey Kong Country 3, Rayman Raving Rabbids, Harvest Moon, Wario Twisted! Egyenlőre ennyi jutott eszembe. -
#2836 a Pokemonok is nagyon jók sztem. És azokat nem tudod végigvinni egy nap alatt....