Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
2 hónapig jáccottam a renegade-val zx spectrumon, de ment egy csomó kalandjáték is. dizzy rulla.

szal mirõl beszész? <#beka3>

Okami Amaterasu
pajti a WoW meg a Gameboy között van egy kis különbség..hogy jön a WoW ebbe a topikba?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Borgi
Wow-osoknak ird be ezt... kiröhögnek 😛

porki fagyok fállalon

Okami Amaterasu
nem akarok felvágni de az egyik haverom 280 órát gamelt egy bizonyos Pokemon gameval ami ráádasul gameboy colorra lett készitve!!!!!!!!!!!!!!na übereljen vki..😊

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

kisgabo
elég faszántosan. egy rakat gba gém van a PSP-menn, és hibátlan.

valaki lécci help me!!!
msn en küldje át nekem a pacman collection vagy az összes pacmant ami megvan neki elölre is köszi [email protected]

Borgi
szoval valami ujra vágysz?! itthagysz minekt? 😞
érthetõ 😛

porki fagyok fállalon

zola2000
A ds meg nem emulálja hanem rendesen futtatja a gba-t. Az snes emu dsen gyorsabb mint pspn (valami csoda folytán (a mode7 ugyanaz mint snes dsben meg megvan a gba hardvere)).

A

dinomano
PSPvel ugy vagyok, hogy van PS2, a PSP game-ek nagy resze meg ugyis vmi PS2-es game X-edik atirata/spin-offja stb... :-| Igaz, a GBA/DS is joszerivel csak spin-offokat csinal korabbi nintendo-s cimeivel; viszont en azokat kevesbe ismerem; igy az ujdonsag erejevel hat... :-P Meg hat a PSP garfra is nagyon hajaz a PS2-re... Minek nagyjabol 2 ugyanolyan gép, nagyjabol ugyanolyan game-ekkel?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Borgi
azér arra kiváncsi lennék hogy megy a psp-n a gba emulálás.
bár lehet énvagyo ktudatlan.

porki fagyok fállalon

windrunner
vegyél psp-t azon tudod nyomni a gba stuffokat is😊 Én most tervezem mivel eddig GBA SP-m volt de azért izgat az új generáció.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

joshua
Az csak nálam van hogy pl ennél a témánál meg még egy párnál nem látom a képet ami vhol erre felül lenne😊

zola2000
Ds kb 30 000ft a ds lite jobb 40 000Ft

A

Borgi
ds-en is nyomulnak a gba-k
igaz egy gba mikrót szivesebben cipelnék magammal mintegy ds-t,
ds-t angyon félteném hogy ijenojan baja lesz, gba mikró emg massziv kis jószágnak tûnik 😊
mondjuka régifajta ds is masszivank tünik, de szobán kivül már alig láttam a kijelzöjét 😞

porki fagyok fállalon

dinomano
aham... még meggondolom...DS milyen arban van? Az az igazsag; h. csomo GBA rom-ot leszedtem már+sok GBA game van, ami erdekel (emu-n neha szoktam nyomni GBA gameket)... + rengeteg game van hozza; az is 1 pozitivum... :-P

zola2000
en is igy vagyok vele xD. De akkor inkabb vegyel dst. Hosszutavon jobban jarsz.

A

dinomano
köcce... :-P Nem vagyok portás; de ha melot váltok, akkor mindenkepp lustalkodni akarok... :-P

kisgabo
jajj... portás... gondoltam, hogy nem komoly vevõ.. <#idiota>

dinomano
egyelöre csak tapogatozom a temaban; köszi... Hosszabb lafutasu a dolog; valamikor jövöre melot kell valtanom... Ha sikerül, akkor nyugis helyet akarok kifogni (portás, stb; ahol punnyadni lehet...)...Nah, oylan helyre jönne jol egy GBA... :-P Egyelöre csak erdeklödöm; h. hogy megy a szamitogeppel flash-memo-töltés; kell-e hozza vmi specko kütyü; stb... :-) Azert köszi az ajanlatot...

kisgabo
<#wilting>

kisgabo
nekem van egy novi uj gba micro (kék) 15000, hozzá lesz kártya ami micro sd rammal bõvithetõ 14 ropiért.

privizz ha izgat.

dinomano
Milyen arban van 1 hasznalt GBA (micro pl..); ill. flash kartyat hol+mennyiert lehet szerezni/pl.128 vagy 256megasat/(flash card-al minden game megy?)?

Borgi
minek arra?

porki fagyok fállalon

Totis
Nem tudjátok lehet itthon kapni Micro kijelzõre fóliát?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

zola2000
Jó, én is örülök hogy örülsz😊

A

Csibe001
Huhh, végre megszereztem a Castlevania - Aria of Sorrow-t!!Gondoltam ideírom mert egy ideje már vadásztam rá.S ami még jobb, hogy vadiúj!! 😊
Végre teljes a kollekció!! 😊
Bocsi, csak örülök! 😄

zola2000
Www.Frozen-roms.Net, www.Emuwizards.Com, googlebe ird be, gba roms. A méreteik:4, 8, 16, 32MB.

A

kisgabo
devan, mikõ akker?

végülis standard gba cuccok mennek rajta...

pc killer
Nekem van több 100.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Csibe001
Inkább keresd meg õket neten, ha nem tudod beszerezni õket.

joshua
Nincsenek valakinek cd-n vagy dvd-n játékok microra? Igen tudom vegyem meg de a régieket nem igazán tudom.<#nemtudom>

zola2000
Kijött egy jó final fantasy epizód gbara. A final fantasy 5 advance. Érdemes elkezdeni a nintendo ds-es ff3 elõtt? Azért egész jónak tûnik.

A

zola2000
gbara ir kijott par jo jatek:fifa07, nfs carbon, tomb raider legend, pokemon.

A

zola2000
arra hogy a ds jatek slotba rakod, azt inditja a ds ds modban, a passkari meg elinditja a gba slotban levo karin a ds kodot. Kulomben a gba slot csak gba modban indulna.

A

joshua
Jó. De mire jó? Mert úgy néz ki mint egy memóriakártya.

Borgi
passkari? az tudtommal ds-hez van

porki fagyok fállalon

joshua
Valaki elmagyarázná nekem hogy mire jó a passkari? Lehet hogy hülye kérdés ezért nem kell lámának tartani.

Borgi

olyan sorrendbe vannak ahogy kérdezted
de még a megjelenési idõt, kép minõségét is megtudod ebböl a sorrendböl
már sp-bõl is van most olyan kijelövel amint a mikrójé (ami a legélesebb)
illetvea sima gba (aszem)a z még elemes volt.
azthiszem a képek segitségéval meg az én inofmmala már midnent tudsz ;>

porki fagyok fállalon

joshua
Hali. Mi a különbség ezek között: Game boy Advance, Advance SP, Micro?
Elõre is kössz!

deep
Hát, olyan 5 körül. Nekem is van egy épp eladó ennyiért😄
na tud valaki segiteni? aki igen az irjon
sziasztok segitségeteket kérem!!!!!! egy nintendo game boy pocket használtan hány ft-t ér? aki tud segitsen! ( nem szines)
joshua
Szevasztok! Keresek olyan dolgot amivel a a GB Advance SP gépemre lehet játékokat rakni.Flash kártya asszem. Ha valaki tud ilyet akkor lécci szóljon. Elõre is kössz.

Rip
OfflineList nevû progit ajánlom.
Amúgy pedig http://www.advanscene.com/.

bye

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kisgabo
irtam pár napja privit (joon ) tudsz rá válaszolni?

Totis
Újabban a Donkey Kong 3-al meg a Advanced Wars-al játszom Micro-n. Nagyon jók.
Bár a Final Fantasy Tactics lekötött egy darabig de annyira nem jött be.

Egyébként tudnátok mondani olyan oldalakat ahol a GBA-s megjelenések illetve játékokról képeket találok?

Elõre is köszi!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Eladó egy használt Gameboy Advance SP szürke gép. A külseje karcos, a kijelzõ és belseje tökéletes. Dobozában 5000 HUF
Érdeklõdni: [email protected]
deep
nono, nemúgyfan asz. Csak nem sajnáltam egy 1000 ft-os tokra a pénzt...
kisgabo
naja, selyemkesztyû, havi 1 óra játék.

deep
Az én Lite-om sem produkálja ezeket, én nem tudom egyesek mit csinálnak a Ds-ükkel<#hehe>