3755
-
qwertzi #2915 mi a baj az sc-vel? -
#2914 m3 sd egy böszmenagy xar. nekem nem volt gond az sc minivel. -
#2913 Szerintetek a GB Advance-ba melyik lenne a jó? Mini-SD-s? Illetve az SP-be melyik? -
#2912 M3-ból is van miniSD-s. Én is gondolkozom egy beszerzésén... -
PHM #2911 Sok, de mégsem adják olcsóbban.
Ráadásul még lassú is...
Az SC-vel meg nem vagyok megelégedve, GBA-ra szvsz az M3 az ideális.
M3 SD-m volt, kilógott, ezért helyette vettem 1 SC miniSD-t, hát mit mondjak: megbántam. -
#2910 110 dodó nagyon sok, supercard mini sd 34 + bele kari.
1* kell amúgy megvenni. -
PHM #2909 www.realhotstuff.com
Érdemes itt is szétnézni.
Az árak magasabbak, viszont
1 db-nál a pk 14-16 dodó, de 3 db-nál sem több 20-nál.
Így a SC miniSD kb 13000 Ft.
Ketten-hárman összefogva még olcsóbb...
Azt viszont qrvára nem értem, hogy a régi GBA flashkarik miért olyan drágák még mindig.
Pl: XGFlash 2 turbo 512 kb 110 dodó. Miért??? -
#2908 hát sajna ez igaz :\
de azért a Game Parkan igen sokminden kaphato még. Nem tudom kerstetek-e már ott, egy probát megér. -
#2907 nem érdemes, van egy-2 konzolbolt aki hozza be már marékszám, de az emberek nagytöbbsége xarrágó. játékot csereberéli /1000 ft, egyszerre kis tétel... vagy ritkán vesz, nem számol hosszútávon, spúr.
nameg ők árulnak eredeti gamékat, mellette a wárz kari.... rontja a cserekari biznicet. -
#2906 onnan rendelsz ahonnan akarsz.
látom, 35 font /380/ az 13300 + biztosított érmél... nem látom hol 3.5 font, kevésnek tűnik. namindegy, akkor +1330 cuzammen 14700 píz.
hát iggen.... sokan hiszik, hogy kinából ingyé van a posta, de hát ott a cucc nem font, hanem dodóban van, lehet számolni. -
#2905 Itt M.o.-on miért nem forgalmaznak ilyet? Vki befektethetne ilyenbe:D -
#2904 Nekem is van de én innen rendeltem. Nem tudom h van-e még. Postával együtt volt decemberben 13. -
qwertzi #2903 köszi a választ, de úgy tünik találtam 1 kedvezőbbet.
cheapmod.com ha esetleg érdekel.
GB-ből jön a cucc a posta csak 3,5 pound és nincs vám... -
#2902 természetesen, kínában.
supercard
erre számolj 50 dollár postát, 5-7 dollár átutalási költséget, alkalomadtán vámot, és ezekre áfát. / 22 euró felett necces / -
qwertzi #2901 elárulod hogy hol vetted? -
#2900 hi, nincs. -
qwertzi #2899 hali!
megvan még a supercardod? -
Pityu77 #2898 Köszönöm szépen a segítséget!!! -
qwertzi #2897 jah 7 k-t megért mondjuk én 5ért vettem:) de az enyém rohadtul karcos... flash kártya ügyben tud vki segíteni? -
#2896 igen, nemrégiben mi is annyiért vettünk. Sima ceruzaelemmel müködik, méghozzá kettövel! látod-látod.:D
De inkább szerezz be aksielemeket, jobban jársz velük
az sp meg kb a duplája. -
Pityu77 #2895 7000-ért megéri venni, ha jó az állapota? -
Pityu77 #2894 És a gba-ba milyen elem kell? Meg mennyi? -
qwertzi #2893 jah meg persze aksis! hálózatról is üzemeltethető.... mondjuk a GBA is 1 kis átalakítás után... -
qwertzi #2892 hali! sp-n van háttérvilágítás meg más a design... sztem csak ennyi -
Pityu77 #2891 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a gameboy advance és az advance sp között? -
qwertzi #2890 Hali!
keresek GBA-hoz flash kártyákat! m3 perfect, super card sd stb,stb... tudtok online shopokat ajánlani? eddig csak külföldiket találtam és hát többe kerül amíg ideér mint amennyi a kártya...
ha vkinek van eladó megveszem!! plz, help me! -
#2889 Nem akarok hülyeséget mondani de régebben láttam 10eFt-ért a Budaörsi El*ktr*W*rld-ben. Esetleg ha arrafelé laksz egy próbát megér. -
#2888 Gamepark? -
#2887 Csá!
Nem tud nekem mondani vki online boltot ahonnan lehet rendelni GBA micro-t? :S 576-ról nem lehet sajnos
-
Dj Siegfried #2886 Hi, még mindig eladó a gta advance v elcserélhető. károly
( köszönöm a segítséget, lehet h meglehetett volna oldani a gba afterburner cuccal, de beszereztem egy sp-t amit le se tudok tenni, szóval mindenkinek ajánlom. NO SZEM FÁJÁS!!!!!!!!!) -
Nuki #2885 áz :D -
#2884 Ne röhögj. Pokemon:blue.
De tényleg. Nekem csak yellow jutott!:(
De linkkábelt eddig nem találtunk, habár elvileg baráti alapon sikerül kapnunk, nagyon reméljük :D
ja, és nem azt mondta, hogy sikeres, hanem hogy "viszik, mint a cukrot"
-
#2883 PHM, mi volt az a játék? -
#2882 Nekem jöhet így egy micro-micro kábel. Ha még lesznek akkor én benne vagyok:) -
Nuki #2881 pöpec baró!
9.000-ért vettem dobozosan GBA-t
barátaim 7.000-ért vettek doboz nélkülit :)
mellé meg még olyan játékot kaptunk aminek elméletileg rég ki kellett volna halnia a világból, de a boltos azt mondta rá hogy "pedig sikeres"... :D -
PHM #2880 Ja, a rendelést elintézném, ha legalább 2-3 komoly érdeklődő van.
Az árakat a rendelés előtti napon tudjuk lefixálni.
(Ez sajnos anyagi okokból kb 2 hét múlva lesz.) -
PHM #2879 A remény hal meg utoljára...
Egyébként nekem is SP-vel kellene összekötni a microt.
Létezik a microhoz átalakító is, nem is lenne drága, csak hát az a fránya postaköltség...
Esetleg érdemes lenne páran összeállni és úgy rendelni.
A linkkábelt egyébként 7 dollárért láttam egy amerikai honlapon.
1 darabot sajnos nagyon nem éri meg behozatni.
A kérdés tehát adott:
Hány darabra van valós igény?
(A linkkábel micro-microhoz jó, az átalakító pedig a micro csatiját
alakítja át olyanná, mint ami a GBA-kban van.) -
hairdresser #2878 nekem van egy mmicrom meg egy sp-m már fél éve hajkurászok összekötő kábelt de skertelenül.
adjam is fel????ne reménykedjek? -
PHM #2877 A GBA-t (SP-t is) 2 módon lehet összekötni:
2 db vireless adapterrel,(Pokemon Fire red-Leaf greenhez járt pl)
ill. linkkábellel. Más nem kell, a csatlakoztatás pedig adja magát. -
PHM #2876 Igen a Micro csatijai mások.
Van külön linkkábel és vireless adapter is a Microhoz, csak azokat valahogy nálunk nem árulják.(Külföldön is kevés helyen.)
Nesze neked terméktámogatás.
Sajnos ez van. Ha fontos a linkelés, akkor GBA SP a megoldás.
Ahhoz van minden elérhető áron.