Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy Gameboy Micro-m meg egy EZFA 2Gbit-es kártyám. Szerintetek mennyit ér a kettõ együtt?
A Micron nincs 1 karcolás sem. Mindig tokban volt és nagyon keveset ment. Igazából nem szeretném eladni de ha úgy hozza a sors akkor meg kell tõle válnom. <#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.
<#lookaround>#lookaround>hocza
P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.
altuom képzelni hoyg azvan mosta interspárba ami anno volta, tescoba ds-el .. höhö. holnap asszem megis látogatok eggyet.
porki fagyok fállalon
csak azért nem vettem meg mert nemtom mit kezdjek vele...ha tudnám honnan lehet hozzá szerezni dolgokat amivel ingyen játszok akkor megveszem rögtön.
de igy én nem adok ki egy vacak kis kazettáért 8-9 ezer forintokat...
ha nemhiszitek holnap leféynképezem és felrakom a képet az áráról;9
üdv.
úristen mik vannak
amugy, igen léteznek ojan cuccok, amire rárakod gépröl a játékot, és nyomoda gba-n. válzozó árakkal
porki fagyok fállalon
Lenne pár kérdésem a GBSP-vel kapcsolatban...
A minap egy bevásárlóközpont szupermarketjének az eggyik vitrinjében bukkantam rá pár darabra 4 ezer forintért de csak alapgép, játék nélkül.
Erõsen gondolkoztam rajta megvegyem e mert nagyon szeretem a konzolokat.
A kérdésem az lenne hogy(nincs kedvem visszaolvasni)ha megveszem, van e hozzá esetleg egy olyan üres állású kártya amire számitógéprõl lehet rá játékot tölteni, és ez milyen plusz költséget jelent?
Van egy Gameboy Advance SP-m és mivel sokat hordozgattam/hordozgatom karcolódott. A kérdésem az lenne, hogy ezeket a karcolásokat el lehet valamivel tüntetni? Ezüst színû.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
A
[email protected]
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx