Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totis
Érdeklõdés szintjén:
Van egy Gameboy Micro-m meg egy EZFA 2Gbit-es kártyám. Szerintetek mennyit ér a kettõ együtt?
A Micron nincs 1 karcolás sem. Mindig tokban volt és nagyon keveset ment. Igazából nem szeretném eladni de ha úgy hozza a sors akkor meg kell tõle válnom. <#rinya><#szomoru1>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Borgi
báldurzgét üt. <#taps><#eljen>

porki fagyok fállalon

joshua
Én is most kaptam microt karácsonyra és csak ajánlani tudom mert nagyon jó. De én vettem egy Supercardot is. Csak az vele a baj hogy néhány játékot nem tudok vele menteni de amugy nagyon jó.

DanielT
Lehet, mert a mentéseket magán a játékon tárolja.
hocza
Ja, gameboy micro-t szeretnék venni. Azon lehet-e menteni.

P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.

hocza
Volna egy kérdésem! Szeretnék Gameboy-t vásárolni, és nem tudom, hogy el lehet menteni a játékot, vagy kell hozzá valamilyen kiegészítõ? A választ elõre is köszönöm.
<#lookaround>hocza

P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.

joshua
Ja nem bocs, nem Sapphire hanem Emerald. Tehát kaptam olyan cuccot amivel a sziklát el lehet tolni vagy mi és oda is adtam az egyik pokemonnak de nemtom hol lehet aktiválni.

joshua
Valaki aki játszott/játszik a Pokémon Sapphire-al akkor az lécci segítsen. Elakadtam... Hogyan kell kis fákat kivágni? Vagy sziklát arrébrakni? Mert ezekre nemtok rájönni és át kéne rajtuk menni. Lécci valaki help!

Borgi
ugyanezt irtam énis privibe, sõt 6ért is megvesze^^
altuom képzelni hoyg azvan mosta interspárba ami anno volta, tescoba ds-el .. höhö. holnap asszem megis látogatok eggyet.

porki fagyok fállalon

Ha tényleg 4k, akkor egyet azonnal veszek tõled 5k-ért.:]
RaulDuke
ja hairdresser gyogyós az aki neked életet adott😉

RaulDuke
esküszöm srácok hogy annyi...miskolci interspar 😉
csak azért nem vettem meg mert nemtom mit kezdjek vele...ha tudnám honnan lehet hozzá szerezni dolgokat amivel ingyen játszok akkor megveszem rögtön.
de igy én nem adok ki egy vacak kis kazettáért 8-9 ezer forintokat...
ha nemhiszitek holnap leféynképezem és felrakom a képet az áráról;9
üdv.

joshua
Ja és vki tud olyan oldalt ahol lehet letölteni filmeket gameboyra? Mer elég sok idõ átkonvertálni és gyorsabb lenne letölteni😄

joshua
Az normális ha pl a Potter és a tûz serlegér nem tudja lementeni a Supercardom? 512 megás kártya van benne + minden megvan ami kell. De néhány játéknál szarul menti le. Ezen lehet segíteni? Elõre is kössz!

4-ezerért sp-t????ha elhisztitek akkor olyan gyogyósok vagytok mit õ aki ien árat látott 😊))))

úristen mik vannak

zola2000
kb 10 ezer egy olyan kartya amin egy sd kartyan futnak a gba cuccok.

A

Borgi
énis, az összeset ^^

porki fagyok fállalon

kisgabo
4k -ért azonnal vettem volna, sóherkirály... <#vigyor1>

Borgi
biztos hogy 4k volt az?

amugy, igen léteznek ojan cuccok, amire rárakod gépröl a játékot, és nyomoda gba-n. válzozó árakkal

porki fagyok fállalon

RaulDuke
Hali
Lenne pár kérdésem a GBSP-vel kapcsolatban...
A minap egy bevásárlóközpont szupermarketjének az eggyik vitrinjében bukkantam rá pár darabra 4 ezer forintért de csak alapgép, játék nélkül.
Erõsen gondolkoztam rajta megvegyem e mert nagyon szeretem a konzolokat.
A kérdésem az lenne hogy(nincs kedvem visszaolvasni)ha megveszem, van e hozzá esetleg egy olyan üres állású kártya amire számitógéprõl lehet rá játékot tölteni, és ez milyen plusz költséget jelent?

SD456
Hy all!

Van egy Gameboy Advance SP-m és mivel sokat hordozgattam/hordozgatom karcolódott. A kérdésem az lenne, hogy ezeket a karcolásokat el lehet valamivel tüntetni? Ezüst színû.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Beast Machine
ez a farok mindenhova beírta ugyanezt a kérdést...

...vágod?

Borgi
off:
remélem ezt most te sem gondoltad komolyan

porki fagyok fállalon

Borgi
mindet ;>

porki fagyok fállalon

joshua
Tehát leszedtem a programot ami kell és át is alakítja a .gba fájlokat. De nem csak egy .gba fájlt csinál belõle hanem egy .sav , .gba , és egy .sci-t csinál. Ezek közül melyikeket kell rámásolni a kártyára? Kössz elõre is.

kisgabo
lehet. de ki ispróbálhatod... <#wink> gb micro gyakorlatilak ugyanaz a bélés/hardver, mint a gba/sp, csak a kijelzõje kisebb ( és tûéles )

van egy CF-es M3-am + 1 CF memóriám, és azt szeretném megtudni, h ez mûködhet GBmicroval? (azaz lehet warezolni micron?)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

zola2000
Le kell tölteni az eng.Supercard.Cn honlaprol egy programot, az átalakítja a játékot, azt kell rámásolni a kártyára.

A

joshua
Most vettem egy mini sd-s supercardot, van egy 512es kártyám + egy kártyaolvasó. Minden adott tehát a játékoknak😄 Na tehát a kérdésem: csak rá kell húzni a commaderben a .gba fájlokat a kártyára és már megy is minden? És azt hallottam hogy filmeket is le lehet játszani vele. Milyen kiterjesztésõ fájlokat játszik le? Ja és egy Game Boy Micro-m van. Elõre is kössz!

A printer portot látja a windows? Ha látja, ha nem, akkor is lépj be a BIOS-ba, aztán nézz rá a printer port (lpt) beállításaira. Ha nem látja, akkor kapcsold be a portot, ha látja, akkor állítsd át más szabványra. Fogalmam sincs, hogy melyik az alap (ECP/EPP stb.). Zongorázz végig rajta, aztán az egyik beállításnál mennie kell.
HUNLonsdale
Sziasztok.Vettem a GBASP -mhez egy 128 -as flash2advance kártyát ami printerportos.Minden oké csak az a baj vele,hogy az istenért sem akarja a gépem látni.Laptopról megy,de a pc-n nem mûködik.Ha valaki ért ehhez segítsen légyszives.Elõre is köszönöm.Hali

Az MM-be nézzetek be. Tele van jó áru cuccokkal. 10k-ért adjak összecsomagolva: "fire emblem/fire emblem 2", "zelda/golden sun 1v2" stb.
kisgabo
akkor rajta. <#nyes>

10k.... 😊

joshua
van ennyi lém csak találtam németbe ugyanilyet 10ért+2ezer postaköltség😄

kisgabo
nyugodtság van, neked nincs ennyi léd, és elõször a személyid kapd kézhez. <#mf1>

joshua
lámlám😄

kisgabo
gba-hoz Supercard mini SD eladó ! ( +256 mb ) privizz ha érdekel.

zola2000
Áááááááá kijött a Rayman raving rabbit

A

hello zelda minish cap-ben kéne segítség hogy kell szerezni azt a forró vizet??mert elvileg azzal kéne leönteni 1virágot hogy kihajtson...
pac-man a klasszikus vki help me,akinek megvan küldje el msn-en
[email protected]

joshua
Ha valaki játszik vagy játszott a harry potter és a titkok kamrájával az segítsen lécci mert elakadtam<#confused>. Ott tartok hogy megcsináltam az elsõ sepûs feladatot + mind a 4 Bean challange-t és nem lehet semmit se csinálni sztem. Lécci segítsen valaki!

joshua
Azt én tudom rosszul vagy tényleg kell vmi átalakító a GB micronál a link kábelhez?

Borgi
csak humorizáltam :$

porki fagyok fállalon

dinomano
eeegen; nekem megvan... Elküldöm 6 floppyn; pont ma szedtem le emuparadise.org-ról... :-P Ki is proba otthon GBA-emun... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Okami Amaterasu
van vkinek eldó Golden Sun the Lost Ageje?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Okami Amaterasu
bocs má😊

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

zola2000
Gban is van spektrum emu.

A

Anubys
Nem akarok felvágni, de pont 47x vittem végig ZX Spectrumon anno a Bloodwytch-et (bizony-bizony, számoltam), egy végigvitel kb. 20-22 óra.... Számold ki! 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

zola2000
A pokemon a legjobb játék gbcre.

A

windrunner
pocketen a blue-ba én anno 7-8 éve raktam én abba 400-at is min.😊 280 mi az...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...