3755
-
#2955 Igen, nálam hosszabb az egyik szélső tüske mint a többi. -
qwertzi #2954 megnéztem mégegyszer a slotot, az egyik tüske kijebb van mint a többi. de az is lehet hogy csak más alakú? ha szemből nézzük a GBA-t és fentről belekukkantunk akkor a bal oldali tüske hosszabb mint a többi?:) -
qwertzi #2953 ha rossz kártyát rakunk a GBA-ba akkor az mit csinál? -
qwertzi #2952 jah néztem a tüskéket de mind1iket rendben találtam...:( -
#2951 inkább a kártya slotnál lehet a bibi, vmelyik érintkező elgörbült,kiesett vagy vmi -
qwertzi #2950 Hali!
véletlenül leejtettem a GBA-mat kb 60 centi magasságból és azóta nem mükszik. supercard nélkül elindul, kiírja hogy gameboy, hang is van. viszont ha belerakom az SC-t nem csinál semmit. még a LED se világít! szerintetek az SC vag a GBA ment tönkre? sajnos nincs másik gba kazim hogy kiproszáljam:( egyébként szétszedtem mind2őt semmi nyoma sincs az esésnek... még vanalami, GBA-hoz nincs olyan titkos kód mint pl a telókhoz, hogy le lehessen tesztelni a készüléket? -
#2949 Én mindenképpen az SP-t ajánlanám. Van beépített háttérvilágítása, aksis. Egyik haveromnak van sima Advance, és én csak napsütésben látom a kijelzőjét:)
Nekem személy szerint Micro-m van. Nekem ez azért jó, mert nincs egy régi gameboy játékom, tehát az nem számít. -
#2948 Sziasztok! Megvenném második kézikonzolomat (az első egy sima Gameboy volt). Azt m?r tudom hogy microt nem veszek, mert nem kompatibilis visszafele. ?gy marad az advance vagy az sp. 5e-ért van a sima 9e-ért az sp (használtan) az egyik pesti pályaudvar közelében. Melyiket vegyem? Normálisan akarom látni a játékokat bármikor és esetleg kiegészítőket is vennék majd hozzá (nagyító, világítás, zene/rádió esetleg képek nézegetése) Ti melyiket javasolnátok? Sima advance kiegészítve lámpával+nagyítóval, vagy sp? V?rom válaszaitokat! -
PHM #2947 Eladó 1 linkkábel és 1 rádiós adapter GBMicrohoz.
Mindkettő új, akit érdekel, privizzen. -
f00fighter #2946 Szia! Árak? -
Dj Siegfried #2945 hi, van 1 eladó mario & luigi superstar saga + 1 golden sun......
-
#2944 Keresek megvételre gba-t vagy gba sp-t. Az ár lehetőleg ne legyen több a http://www.konzoljatek.extra.hu oldalon található
áraknál. Lehetnek játékok és/vagy kiegészítők is hozzá. Egyébként játék árajánlatokat is várok. -
turho #2943 Eladók az alábbi megmaradt Gameboy kazettáim, műanyagtokban, szép állapotban (Coloron is megy).:
-Primal Rage
-The amazing Spiderman
-Killer Instinct
-Speedy Gonzales
-Super 45 in 1 (45 vegyes játék, logikai de van rajta komolyabb is pár)
-Street Racer
Egyben 7 k+posta (csak a 45 in 1 került annyiba).
PÜ, vagy [email protected]
(Ugyanide kis-nagy ps2 moddolás, x360 fejcsere stb ügyben mail, vagy PÜ)
-
PHM #2942 Jaja :) -
#2941 igen, normális. m3 perfect minisd a megoldás ;> -
PHM #2940 Sajnos a SC így sikerült...
M3, EZ IV-nél nem tapasztaltam ilyet.
Na persze, ha az eredeti szaggat, az flashkártyán is szaggatni fog.
Ilyen pl a Metroid Fusion is.
Sajnos. -
qwertzi #2939 az normális jelenség hogy supercad-al némelyik játék belassul? pl. mario kart-nál ha előttem vannak az ellenfelek belassul, amint nem látom őket ismét normális sebeséggel fut.
többi flash cucc is ezt csinálja? eredetivel gondolom nem lassul be... vagy tévedek? megvan eredetiben a GTA az is szaggat:( -
PHM #2938 Superpass=Passkay=Passcard=DS bootkártya.
GBA-hoz M3,SC,EZ4 kell,(miniSD-s)vagy G6 Lite. -
hairdresser #2937 a superpass az mi?? -
#2936 yade, sry, thx mindent, mayd utánnajárok h is müxik a dolog... -
#2935 w a superpass is jo ?
-
#2934 thx, saynos nem látok konkrétan supercard-t, csak más finomságokat... -
#2933 Ehhez nem kábel kell, hanem pl egy supercard amiben van memórikártya. Én innen rendeltem még télen. Nem tudom van-e még. -
#2932 beruháznék 1 gba sp-re, csak nemtom milyen kábel kell hozzá, amiwel gamékat tudnek a rádobni, me qrwasok gamém wan pc-men...
plz hlp, thx -
hairdresser #2931 flash karit vagy supercardot keresek!! -
qwertzi #2930 ment pü -
neonguy #2929 elado supercard SD. iranyar: 8.000 huf! valaki? -
qwertzi #2928 Bontatlan GBA játékok: Witch , Grand Theft Auto eladók!
kinek mennyit ér? -
PHM #2927 Van 1 db GBMicro linkkábelem eladó.
Ha érdekel valakit, privizzen! -
qwertzi #2926 Hali, engem érdekelne! Pécsen tudnám átvenni de felőlem postán is jöhet. mennyit kérnél érte? -
mebalna #2925 Mini SD-s supercard eladó. -
PHM #2924 Egy érdekesség még:
Az M3 Lite Pro-hoz adtak GBA tokot.
A Perfekthez nem adnak, pedig azt kiválóan lehetne használni GBA-ban is.
(+ az árába is bőven belefért volna)
Na ebben mi a logika?
Nem fér a fejembe...
Vagy csak én vagyok nehéz felfogású? :) -
#2923 Ja, oké, értem.
Erre csak azt tudom mondani hogy te tudod :) -
PHM #2922 Slot 2 karit kifejezetten GBA-hoz vennék, így a Passcard/Passkey/stb eleve nem számít.
Mint írtam, volt M3 SD-m, azt eladtam, majd később vettem 1 SC minit.
Az említett különbségek nálam annyit nyomtak a latban, hogy visszasírtam az M3-at, annak ellenére, hogy "böszmenagy xar"
Persze fogok venni majd M3 minit, csak hát most másra kellett a zsé.
Az összehasonlításból kifelejtettem, hogy a SC mini ára majdnem a fele az M3-énak.Ez viszont neki egy nagy piros pont. -
#2921 Most nem igazán értelek, amit írtál mind M3 mellett szól.Egyedül az ára nem tetszik neked.Én mondjuk még a régi ds-hez vettem, amit én flasheltem, így nem kell bele slot 1-es kari.S így máris árban ugyanott vagyok.S az más kérdés, hogy így a micro-hoz sem kellett másik karit vennem, rgo többszörösen visszahozta már az árát, nem is fogok megválni tőle soha sztem, legjobb kártya. :D
Ez is szubjektív. -
PHM #2920 Hogy miért nem veszek M3 Perfect miniSD-t?
Mert drága!
Majdnem annyiért vettem EZ5+3in1+1GB microSD-t.
SC vs M3:
SC-ben nincs RTC.
M3-mal GBA-n is tudok txt-t olvasni, ékezetes karakterekkel.
Az M3 menüje átgondoltabb, jobban használható - igaz, nincs külön cheat menüpont.
Az SC kliensprogramja nekem nem igazán jött be, többet kellett szarakodni a játékok felrakásával.
A véleményem szubjektív, ha valaki nem is ért egyet vele, nem kell megsértődni.
Az SC miniSD méretével nekem sem volt gondom egyébként... -
#2919 Neeem dehogy lóg ki :) Mondom GBA kazi méretű. -
#2918 nekem belassulgatott sc sd, meg sc lite is gba modban, gondolom kakor a mini is
énnekem is m3 perfect minim van, ez a beszt, ugye csibe? :) -
#2917 Micro-ból kilóg? Vagy az Advance az szabvány méretű én mennyire h*lye vagyok... -
#2916 Akkor miért nem veszel M3 Perfect Mini SD-t?Az GBA kazi nagyságú.S bővíthető, s nekem nem volt soha gondom gba-s játékkal, micro-hoz használtam.