3755
  • joshua
    Igen, nálam hosszabb az egyik szélső tüske mint a többi.
  • qwertzi
    megnéztem mégegyszer a slotot, az egyik tüske kijebb van mint a többi. de az is lehet hogy csak más alakú? ha szemből nézzük a GBA-t és fentről belekukkantunk akkor a bal oldali tüske hosszabb mint a többi?:)
  • qwertzi
    ha rossz kártyát rakunk a GBA-ba akkor az mit csinál?
  • qwertzi
    jah néztem a tüskéket de mind1iket rendben találtam...:(
  • Seth
    inkább a kártya slotnál lehet a bibi, vmelyik érintkező elgörbült,kiesett vagy vmi
  • qwertzi
    Hali!

véletlenül leejtettem a GBA-mat kb 60 centi magasságból és azóta nem mükszik. supercard nélkül elindul, kiírja hogy gameboy, hang is van. viszont ha belerakom az SC-t nem csinál semmit. még a LED se világít! szerintetek az SC vag a GBA ment tönkre? sajnos nincs másik gba kazim hogy kiproszáljam:( egyébként szétszedtem mind2őt semmi nyoma sincs az esésnek... még vanalami, GBA-hoz nincs olyan titkos kód mint pl a telókhoz, hogy le lehessen tesztelni a készüléket?
  • joshua
    Én mindenképpen az SP-t ajánlanám. Van beépített háttérvilágítása, aksis. Egyik haveromnak van sima Advance, és én csak napsütésben látom a kijelzőjét:)
    Nekem személy szerint Micro-m van. Nekem ez azért jó, mert nincs egy régi gameboy játékom, tehát az nem számít.
  • Bogyi007
    Sziasztok! Megvenném második kézikonzolomat (az első egy sima Gameboy volt). Azt m?r tudom hogy microt nem veszek, mert nem kompatibilis visszafele. ?gy marad az advance vagy az sp. 5e-ért van a sima 9e-ért az sp (használtan) az egyik pesti pályaudvar közelében. Melyiket vegyem? Normálisan akarom látni a játékokat bármikor és esetleg kiegészítőket is vennék majd hozzá (nagyító, világítás, zene/rádió esetleg képek nézegetése) Ti melyiket javasolnátok? Sima advance kiegészítve lámpával+nagyítóval, vagy sp? V?rom válaszaitokat!
  • PHM
    Eladó 1 linkkábel és 1 rádiós adapter GBMicrohoz.
    Mindkettő új, akit érdekel, privizzen.
  • f00fighter
    Szia! Árak?
  • Dj Siegfried
    hi, van 1 eladó mario & luigi superstar saga + 1 golden sun......
  • Bogyi007
    Keresek megvételre gba-t vagy gba sp-t. Az ár lehetőleg ne legyen több a http://www.konzoljatek.extra.hu oldalon található
    áraknál. Lehetnek játékok és/vagy kiegészítők is hozzá. Egyébként játék árajánlatokat is várok.
  • turho
    Eladók az alábbi megmaradt Gameboy kazettáim, műanyagtokban, szép állapotban (Coloron is megy).:

-Primal Rage

-The amazing Spiderman

-Killer Instinct

-Speedy Gonzales

-Super 45 in 1 (45 vegyes játék, logikai de van rajta komolyabb is pár)

-Street Racer

Egyben 7 k+posta (csak a 45 in 1 került annyiba).
    PÜ, vagy [email protected]
    (Ugyanide kis-nagy ps2 moddolás, x360 fejcsere stb ügyben mail, vagy PÜ)
  • PHM
    Jaja :)
  • Borgi
    igen, normális. m3 perfect minisd a megoldás ;>
  • PHM
    Sajnos a SC így sikerült...
    M3, EZ IV-nél nem tapasztaltam ilyet.
    Na persze, ha az eredeti szaggat, az flashkártyán is szaggatni fog.
    Ilyen pl a Metroid Fusion is.
    Sajnos.
  • qwertzi
    az normális jelenség hogy supercad-al némelyik játék belassul? pl. mario kart-nál ha előttem vannak az ellenfelek belassul, amint nem látom őket ismét normális sebeséggel fut.
    többi flash cucc is ezt csinálja? eredetivel gondolom nem lassul be... vagy tévedek? megvan eredetiben a GTA az is szaggat:(
  • PHM
    Superpass=Passkay=Passcard=DS bootkártya.
    GBA-hoz M3,SC,EZ4 kell,(miniSD-s)vagy G6 Lite.
  • hairdresser
    a superpass az mi??
  • tonyr #2936
    yade, sry, thx mindent, mayd utánnajárok h is müxik a dolog...
  • tonyr #2935
    w a superpass is jo ?
  • tonyr #2934
    thx, saynos nem látok konkrétan supercard-t, csak más finomságokat...
  • joshua
    Ehhez nem kábel kell, hanem pl egy supercard amiben van memórikártya. Én innen rendeltem még télen. Nem tudom van-e még.
  • tonyr #2932
    beruháznék 1 gba sp-re, csak nemtom milyen kábel kell hozzá, amiwel gamékat tudnek a rádobni, me qrwasok gamém wan pc-men...
    plz hlp, thx
  • hairdresser
    flash karit vagy supercardot keresek!!
  • qwertzi
    ment pü
  • neonguy
    elado supercard SD. iranyar: 8.000 huf! valaki?
  • qwertzi
    Bontatlan GBA játékok: Witch , Grand Theft Auto eladók!
    kinek mennyit ér?
  • PHM
    Van 1 db GBMicro linkkábelem eladó.
    Ha érdekel valakit, privizzen!
  • qwertzi
    Hali, engem érdekelne! Pécsen tudnám átvenni de felőlem postán is jöhet. mennyit kérnél érte?
  • mebalna
    Mini SD-s supercard eladó.
  • PHM
    Egy érdekesség még:
    Az M3 Lite Pro-hoz adtak GBA tokot.
    A Perfekthez nem adnak, pedig azt kiválóan lehetne használni GBA-ban is.
    (+ az árába is bőven belefért volna)
    Na ebben mi a logika?
    Nem fér a fejembe...
    Vagy csak én vagyok nehéz felfogású? :)
  • Csibe001
    Ja, oké, értem.
    Erre csak azt tudom mondani hogy te tudod :)
  • PHM
    Slot 2 karit kifejezetten GBA-hoz vennék, így a Passcard/Passkey/stb eleve nem számít.
    Mint írtam, volt M3 SD-m, azt eladtam, majd később vettem 1 SC minit.
    Az említett különbségek nálam annyit nyomtak a latban, hogy visszasírtam az M3-at, annak ellenére, hogy "böszmenagy xar"
    Persze fogok venni majd M3 minit, csak hát most másra kellett a zsé.
    Az összehasonlításból kifelejtettem, hogy a SC mini ára majdnem a fele az M3-énak.Ez viszont neki egy nagy piros pont.
  • Csibe001
    Most nem igazán értelek, amit írtál mind M3 mellett szól.Egyedül az ára nem tetszik neked.Én mondjuk még a régi ds-hez vettem, amit én flasheltem, így nem kell bele slot 1-es kari.S így máris árban ugyanott vagyok.S az más kérdés, hogy így a micro-hoz sem kellett másik karit vennem, rgo többszörösen visszahozta már az árát, nem is fogok megválni tőle soha sztem, legjobb kártya. :D
    Ez is szubjektív.
  • PHM
    Hogy miért nem veszek M3 Perfect miniSD-t?
    Mert drága!
    Majdnem annyiért vettem EZ5+3in1+1GB microSD-t.
    SC vs M3:
    SC-ben nincs RTC.
    M3-mal GBA-n is tudok txt-t olvasni, ékezetes karakterekkel.
    Az M3 menüje átgondoltabb, jobban használható - igaz, nincs külön cheat menüpont.
    Az SC kliensprogramja nekem nem igazán jött be, többet kellett szarakodni a játékok felrakásával.
    A véleményem szubjektív, ha valaki nem is ért egyet vele, nem kell megsértődni.
    Az SC miniSD méretével nekem sem volt gondom egyébként...
  • Csibe001
    Neeem dehogy lóg ki :) Mondom GBA kazi méretű.
  • Borgi
    nekem belassulgatott sc sd, meg sc lite is gba modban, gondolom kakor a mini is
    énnekem is m3 perfect minim van, ez a beszt, ugye csibe? :)
  • Totis
    Micro-ból kilóg? Vagy az Advance az szabvány méretű én mennyire h*lye vagyok...
  • Csibe001
    Akkor miért nem veszel M3 Perfect Mini SD-t?Az GBA kazi nagyságú.S bővíthető, s nekem nem volt soha gondom gba-s játékkal, micro-hoz használtam.