3755
-
#2995 Játszogattam vele és nem jött be a játék. A tetrist önmagában szeretem, de ebben a játékban össze van kutyulva valami harci csatateres mezővel. Nekem nem tetszik. A tisztításról: haverommal szedtük
szét speciális háromágu csavarhúzóval
majd utánna vattás tisztítószerrel kitakarítottuk majd összeraktuk. És azóta j?l müködik a d-padom. -
Nuki #2994 Végigjátszottad vagy már nem tetszik? :)
#2991: hogy csináltad? nekem a GBC-m egyik iránygombja rakoncátlankodik, csak szétszedni énse szeretném, mert túlontúl aggódom érte :) -
#2993 Eladó vagy elcserélhető Gameboy advance játék (Fortress). Müködik Nintendo Ds gépen is. Érdeklődni priviben. -
PHM #2992 Gratula!
Mégsem vagy egy elveszett gyerek! :)
Analóg kar? D-pad szvsz. -
#2991 Ki lett tisztítva a gép belseje. Mostmár minden gomb és analóg kar tökéletesen müködik. -
PHM #2990 A tisztítás hasznos.
A szétszedést azonban óvatosan csináld, vagy bízd szakemberre.
Spéci háromágú csavarhúzó, vagy házilag köszörült háromszögletű kulcs kell hozzá.
Ha nem vagy járatos az ilyesmiben, inkább ne is kezdj hozzá.
(szerintem) -
#2989 abból van 5 féle... -
#2988 Annyi van a sima Advance-val, hogy a jobb iránygombot erősebben kell benyomni. Mit lehet vele tenni? Szétszedni és kitisztítani? -
Regolis #2987 Hali supercardot hol tudok beszerezni?:) -
PHM #2986 Írj típust, úgy könnyebb segíteni! -
red13 #2985 Sziasztok!
van egy kis gondom. Észrevettem, hogy pár játéknál nem lehet menteni. Flash kártyát használok. De eddig nemnagyon foglalkoztam vele, töröltem a játékot, ha nem lehetett menteni. De most a Pokemon FireRed játékal nagyon szeretnék játszani, de sajnos nem lehet menteni vele. Van rá valami mód vagy valamilyen peccs? Előre is köszönöm segítségetek! -
qwertzi #2984 ágyamnál is van 1 spot lámpa úgyhogy semmi gáz:) -
Dj Siegfried #2983 Levittem a gbs sp árát 2 játékkal 13000.huf ra........ -
#2982 jó cucc, de a világitás hiánya gáz... nincs esti játék ágyikóban. -
#2981 Képet küldök ha kell. -
#2980 Hy
Eladó egy szürke GBA-SP Dobozában,töltővel,szivargyujtós töltővel+ egy fém hordozódoboz+4 játék(dobozban) Worms:Blast,Metroid:Fusion,Donald Duck:Advance,Aladdin. A gép megkímélt dobozban tartott.
Irányár 20.000Huf
Érdeklődni
[email protected]
06306010205 -
#2979 Várok én...
Igazából az lenne a jó ha meg tudnák csinálni... -
qwertzi #2978 Jövő héten nézik csak meg, úgyhogy várj türelemmel -
#2977 SC-t sikerült megcsináltatnod? -
qwertzi #2976 jah, jó vételt csináltál! csak a játékok megérnek 6k-t ha úgy nézzük ingyen volt a gba:) a nagyítós lámpa nem sokat ér, de erre Te is rájössz. én 50w-os spot lámpától 40cm-re szoktam játszani, úgy nagyon jól lehet látni mindent és a színek is szépek. -
#2975 Megvettem az Advancet. Végül a sima mellett tettem le a voksot. Pesten vettem meg 6e forintért +3 játékkal. Donkey Kong, Yoshi`s Universal Gravitation és Fortress játékokkal valamint egy nagyítós lámpával. Az eddigi tapasztalatok alapján nincs gondom a géppel. J?l látszódik a kijelző minden körülmény között. Szerintem J? vételt csin?ltam.
-
Dj Siegfried #2974 http://www.vatera.hu/gameboy_advance_sp_alapgep_2_jatek_32320323.html -
PHM #2973 Van egy program, asszem meteonak hívják, az a filmekből GBA progit csinál. A programot aztán bármilyen flashkarin meg lehet nézni.
Moziminőséget azért ne várj töle. -
#2972 Pl Supercardal. -
Regolis #2971 Hali!Láttam képeket,videókat arról hogy valaki a GBA SP-jén keresztül nézett videókat.Ezt meglehet csinálni, és ha igen hogy? -
Dj Siegfried #2970 Hi, eladó egy gba sp (bordó) kicsit kopott, de működik. Kicsit vacakol a bal blokk gomb, de nem vészes. ( 10-12.000huf ) 2 game: Golden sun (doboz nélk) 3000huf , Mario&Luigi superstar saga (dobozos) 4000huf,
egyben: 15.000 huf...
akit érdekel írjon privát üzenetet. -
#2969 Az SC-t nem adnád el nekem valami jelképes összegért?
Ha tudsz küldj privit... Előre is köszi! -
qwertzi #2968 Voltam konzolosnál, kiderült az SC adta meg magát.
Tehát akinek van eladó GBA flash kártyája jelentkezzen bátran!
Mindegy milyen fajta, mérete sem érdekel, nem zavar ha kilóg, csak 1 a lényeg, hogy gond nélkül működjön! -
PHM #2967 Nincs mit, sok sikert! -
qwertzi #2966 Sajnos pécsi vagyok, de tegnap este találtam 1 konzolboltot akiknek van gba-juk, ma bemegyek hozzájuk.
Köszönöm a segítséged! -
PHM #2965 Először meg kell győződni arról, hogy mind a kettő hibás-e.
Ki kell próbálni a karit másik gépben és a gépet másik játékkal.
Ha budapesti vagy, írj privit, talán tudok segíteni! -
#2964 Szóval nem SP meg nem Micro...:) -
qwertzi #2963 sima gba... sztem elég régi darab mert a CPU-ra NINTENDO 2000 van írva... egyebet nem tudok mondani:) -
#2962 Milyen GBA-d van? -
qwertzi #2961 jah, nekem se kapcsol be a GBA ha bennt van a kari, még a LED se világít. ok, nem erőltetem, akkor mind2 kuka?:( -
qwertzi #2960 köszönöm válaszod!
ha lesz időm mielőbb bemegyek egy konzolboltba... remélem a gba ment tönkre és nem az sc. -
PHM #2959 Kifelejtettem, hogy extrém esetben előfordulhat, hogy be sem kapcsol a GBA, ilyenkor a legjobb nem erőltetni a dolgot! -
PHM #2958 Rossz kártyánál sokféle dolog történhet:
- Bekapcsolásnál nem jelenik meg a Gameboy Advance felirat és a képernyő üres marad.
- Nem indul a game, vagy elindul, de fagyogat.
- Nem ment a játék - ezt elemhiba is okozhatja.
Ezek a jelenségek akkor is előfordulhatnak, ha koszos, vagy oxidos a kártyán lévő valamelyik érintkező.
Erre gyógyír az alapos tisztítás kontaktspray segítségével.
A gépet pedig ki lehet próbálni valamelyik konzolboltban kölcsönkártyával. -
qwertzi #2957 ok, thx, akkor úgyhagyom. -
#2956 Mármint hosszabb mint a többi, de más különbség nincs.