Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, és mivel sokféle van, nem árt elõtte kicsit kutakodni a neten.
A legtöbb mai kártya jó még txt olvasásra, képnézegetésre, és korlátozottan zenehallgatásra, filmnézésre is.
Google a barátunk, dolgoztasd meg egy kicsit! :)

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

vagyis a kártya az arra jó hogy a netrõl rátegyek játékokat pl?
értem köszönöm mindenkienk a segítséget
Külföldrõl lehet rendelni.
Nem baj, ha nem teszel bele kártyát, csak akkor nem fog mûködni.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

és baj ha nem teszek bele kártyát?
és olyat hol tudok szerezni?

ez az ami van nekem ...
Totis
A memória kártya az jó csak kell hozzá egy "átalakító" SuperCard, EZFlash IV, stb... amivel bele tudod rakni a Gameboy Advance, Sp, Micro-ba.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Végülis ez ugy van nekem hogy vettem a telcsihez memoriakártyát az ilyen kicsi és attak hozzá egy nagyobb kártyát Micro sd a kártya neve és ez jó GBA-hoz?
van szerencsére
Totis
De jó a MicroSD de ahhoz kell egy "Flash kártya", hogy be tudd rakni a Micro-ba.

és ilyen Micro SD kártya nem jó hozzá?
A Petõfi csarnokban valóban sok minden van, de arra azért felhívnám a figyelmet, hogy az ott kapható játékok kb 70 %-a hamisított.
Ez általában nem probléma, kivéve a Pokemon játékokat.
Ráadásul már a színes tok sem biztosíték az eredetiségre. :(
Az egyetlen biztos módszer GBA játékoknál, ha megnézed a kártya csatlakozóját.
Az érintkezõk felett szerencsés esetben kilátszik a fehér NINTENDO felirat egy része.
Na ezek biztosan eredetiek, Pokemonból csak ilyet vegyél!
A többi játék nem olyan vészes, többnyire az elem merül bennük ki hamar, az meg javítható.
Annyit még, hogy a Gameboy Micro is csak a GBA játékokat fogadja.
Ennek fényében a GBA SP jó választás, de a helyedben inkább DS-t vennék.
Most kb 4000 Ft pluszköltséggel megteheted.

Totis
A Flash kártya egy olyan eszköz ami képes backup-olt GBA ROM-okat tárolni és a Gameboy Advance xx segítségével futtatni. Magyarul a warez-t elõsegítõ de annak nem minõsülõ eszköz.
A Super Card pedig ennek egy fajtája. Pl mint autó és Audi.

Mi az a Flash kártya? és a Super Card?
Shaman King - Master Of spirit 2 -öt nem tudja valaki hol lehet venni?
Hmm érdekes amit leírtál tudnivalokat kösz vagyis ugy érted az 1-2mondatban akinek nem az egész aztal van kipakolva attol ne vegyek?
Petõfi csarnok piacán sokmindent kapni mi szem szájnak ingere :)
Viszont fennálhat hogy másolt a cucc, ha olyantól veszel, akinek nincs egy egész asztalra kipakolt Gameboy áruja.
Ilyen feltételek mellett használtan GBC 3-4 ezer forint, GBA 7 ezer forint körül van, Nintendo DS árát lejjebb 1 hozzászólással látod.

Nintendo DS lejátsza a GBA-s játékokat. A régebbieket nem.
A GBA lejátsza a GBA, GBC, és GB játékokat egyaránt is.

Olyan kártya amit te említettél biztos létezik, mert mintha lejjebb beszéltek volna róla, de nem érdemes ezt csinálni, inkább vedd meg kazettán ha van rá keret mert az úgy fíling :P
Én egyedül a Pokémon játékokból szerzett tapasztalataimat tudom mondani: a pc-kre készült Gameboy játékok kissebb-nagyobb mértékben ELTÉRNEK az eredetitõl, (könnyebb legyen végigjátszani) szóval már csak ezért is venném meg kazettában ;)

Még valami, ha véletlenül PONT pokémon játékot vennél, figyeld hogy a kazetták tokja mindig színes legyen :) (Gameboy és Gameboy Coloros játékoknak biztos Gameboy Advance-os játéknál nem tudom mi a helyzet...sry ) Amúgy hamisítványok, ez azt jelenti hogy nem mûködik a mentés, bug van a játékban, stb... Ha nem kopott a matrica, még megfigyelhetõ benne belevágva egy szám is, ha azt megtaláltad akkor jó úton vagy.

A többi játéknál nem tudom hogy van e ilyen egyértelmû különbség az eredeti és NEM eredeti játékok között...

A többiek véleményét várom. ;)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Szerintem inkább vegyél DS-t,most akár 20ért is vehetsz,mert sokan árulják akik kaptak a UPCtõl,és az is lejátsza a GBA játékokat.
Én még új vagyok és szeretnék venni egy GameBoy Advance-t és infot szeretnék kérni róla, tudom ez hülye kérdés, de csak Advances-kártya jó hozzá vagy a Sima GameBoy-s is? És színes ügye? A Petõfi csarnokba, még mindig lehet játékot venni hozzá? És olvastam valami kártyáról is az minek hozzá? A mentések miatt? És van olyan cucc, hogy ami nekem a gépen vannak játékok, azt rá tudom tenni a GBA-ra?
Hello
M3 Lite + GBA case

Totis
Micro-ba melyiket ajánlanád ami normális méretû?

Microm is van. Konzollista alant.
GBA-hoz jelenleg M3 Lite, G6 Lite, EZIV Lite Deluxe és EZV 3in1 bõvítõ van használatban.

Totis
Visszaküldted? Tényleg Micro-d van? Milyen kártyát használsz GBA-hoz?

Ha az SC-re gondolsz, azt már visszaküldtem.
Sajnos zárlatos. :(

Totis
Sikerült a kártyát megcsinálni? <#nyes>

gba sp elkelt 10.000 huf ért!
nincs mit!!!!
köszi, végre egy újabb hely ;)

Ha nem csal az emlékezetem, a klónod elõl el kell bújni.Asszem felfelé 1 nem látható platformon kell meghúzni magad, amíg elmegy.
A játék végéig esélytelen vagy ellene.
Mondjuk engem még ott is megölt, úgyhogy végül a fiam gyakta le a klónt. :)

Igazad van, a Metroid játékokban nincsenek pályák, viszont a zónáknak külön nevük van.
Tulajdonképpen erre gondoltam eredetileg.

ohm, levertem a pokot, de utana azt a feladatot kapom, h valamit talaljak meg... ami a zold, kek, sarga ajtokat aktivalja meg a liftet, de mindig szembetalalom magam a klnommal aki X-szel van vegyszerezve vagy mi...

es mindig megol, nah most azt kerdeznem h merre fussak? lehet h nem is jo iranyba mentem
KOCCE:))))
Beast Machine
a Metroid játékokban nincsenek pályák, de tudom melyik fõszörnyre gondol

a megoldá kb, hogy amikor leereszkedne érted, menj át morph ballba, és takarpodj onnan. amikor kinyitja ott fennt a pofáját, adjál nek rakétákkal, majd megfekszik.

ha végeztél vele, akkor tied a Space Jump.

...vágod?

Mi a pálya neve?
Fusiont régen nyomtam, amit írtál, abból nem jövök rá.

sziasztok!

lenne 1 kerdesem, a metroid fusionnal jatszogatok es nem tok tuljutni az egyik resznel... amikor leugrunk 1 terembe es jon a tuzet okedo(csak neha kopi a tuzet) pok... allandoan elkap felvisz afalon, leugrik velem... 2-3 ien utan meghalok:S

meg tudnatok mondani, h hogyantom elpusztitani??
www.vatera.hu

internetes árverés, gba játékok lelõhehye:)
Nagyon köszi, nézelõdök... ez ilyen apróhirdetés bigyó?
(most jut eszembe, esetleg a tesz-veszt is meg kéne néznem)

Vagy amúgy mi az a vatera?

Hát!! Ilyen nincs!! A vaterán kb 2 hónapig volt fenn 1 yugioh 1000 huf ért.... most bezzeg nincs...... bocs, pedig kerestem...
Francba, nem találok sehol Yu-Gi-OH játékot, se Duel Masters játékot GBA-ra... ti nem tudjátok hol kereshetnék?
(Pecsa bolhapiac-on kívül, azt egyszer megpróbálom megrohamozni megint)

A Tales of Phantasia valahogy kimaradt, de be fogom pótolni. :)

Köszi, épp az elõbb jöttem rá:) nem is éri meg annyit bohóckodni érte...

Ok,kipróbálom. Supercard liteom van azon csak real time save-elni tudok,szóval ígyis-úgyis quick save-elnék:)Te már próbáltad a Tales of phantasiát?
SM3ban a horgony arra jó,hogy a hajó nem megy el ha meghalsz azon a pályán,mert ha meghalsz akkor a hajó a térképen elrepül máshova.
super mario 3-ban a horgonyt mire lehet használni? 2es világ 2es pályán lehet megszerezni, ha felszeded az összes coint és életet. tudja vki mi haszna? nem vettem észre semmit...

Próbáld ki a BOF2-õt GBA-n, minimálisan változtattak rajta, de az elõnyére vált. Kicsit pergõbb lett a játékmenet és bárhol lehet quick save-elni.

miért van az hogy nem tudok új játékokat feltenni a flash 2 advance ultra kártyámra,pedig le van törölve szinte az öszes játék róla és a kártya 1gigás?!

felírtam magamnak a címét, köszi a tippet <#smile>

Én a Tales of Phantasia-val voltam így,minden nyáron végignyomtam SNESen,aztán most télen beszereztem GBA-re is. BOF2-t még SNES emun nyomtam de nem játszottam végig.
Totis
Huha jó kérdés. Tudtommal Windows-ra jött csak ki. Abból is 98? Kb akkor jelenhetett meg. Viszont PC-n nem éri el azt a hangulatot. Bár PC-n is nagyon jó!