3755
-
#3195 Igazad van a karcolódással kapcsolatban
Erre nem is gondoltam...
Ami a játékokat illeti neten, vagy 576 Konzol újságban tudok róluk olvasni
Kösz a tippeket
-
#3194 Nekem volt Micro-m és szerintem nagyon kényelmes hosszútávon is. Szerintem átlagos tenyerem van. Nagoyn nehéz volt megszokni a DS Lite-ot a Micro után. Most már bánom, hogy eladtam. Nagyon szerettem. Kellett a pénz. -
#3193 A micronál nem is a kijelző miatt aggódnék, hanem az egész gép mérete miatt. Nem tudom mennyire kényelmes a gép fogása fél óra játék után, Final Fantasy jellegű (hosszú) stuffoknak aligha állnék neki vele. -
#3192 Mobiloknál én is utálom a nyithatóakat, de a GBA teljesen más mert ez nyugodt körülmények között használja az ember. Handheldnél meg igencsak jól jön hogy a kijelző védve van, mert vigyázhatsz rá akárhogy a külső része úgyis karcolódni fog az évek során.
Hasonló játékok (elsőre kicsit elvontnak tűnhetnek de próbáld ki őket): Chu Chu Rocket, Kuru Kuru Kururin -
#3191 Én Db.ből vagyok;) És Micro-m van:)) Anno nagy hévvel megvettem, de kb. használtam 1órát, nem fognak már meg annyira ezek a cumók. Pedig vettem hozzá flash karit is. Mindegy, jó lesz az utókornak:D -
#3190 Én az SP- t nemigazán csipázom, mert kihajthatós
Inkább a másik kettő közül kéne valamelyik
A mocro- tól meg azért félek, mert lehet túl kicsi lesz a kijelző
Egyébként tud valaki olyan játékokat mondani, amik nem azaz akció, platform, autóversenyó stb. stílusúak, hanem logikaiak, egyediek mint pl. Boulder Dash Ex, Tetris, Bomberman
Amiknek a szavatosságuk is hosszabb
Régen volt kvarcjátékom
Órákig eltudtam velük kínlódni, pedig az nem egy GBA volt
Szóval ilyesmi játékokat keresek
Valaki??? -
#3189 PSP-re váltás miatt megválnék GBA SP-től és a 256 Mbites EZFA kártyámtól. Ha valakit érdekel privizzen. -
kmarci88 #3188 Bocsánat a reklámért, de talán van akit nem idegesít, sőt :)
!!Tökéletes állapotban!! lévő fehér GBA keresi gazdáját.
Ami hozzá jár:
GBA táska,
Max Payne,
Need For Speed Underground,
The Sims (Boustin' Out),
Prince Of Persia (The Sands Of Time),
Virtua Tennis,
Pokemon Sapphire,
Warioland 4,
Lord Of The Rings (The Two Tower),
FIFA 2003
#Ár: 30eFT (Használtan, egyenként vásárolva kb 40eFT lenne a szett reális értéke)
Elérhetőség: Kiss Marcell, 0670-3165145, [email protected] -
#3187 Mi az a Playbox? Merre van? Ha netán érdekel Micro helyett jóárú SP, esetleg Flashkártyával privizz rám. -
#3186 Csákány!
Van valaki Debrecenből?
A PlayBox nevű boltban mennyiért lehet egy GBA micro- t venni? És mennyibe kerülnek a játékok?
-
PHM #3185 Néha lehet itt is kapni. Nézz szét az apróhirdetési oldalakon,+ teszvesz-vaterán.
A dolog még így is necces, egy új flashkari 10 alatt nemigen vehető meg, és kell még bele memkártya is... -
Holki #3184 ha ennyiért vki elad nekem egy régi GBA-t flashkittel, nagyon fogok örülni (nekem teljesen jó az is)... egyébként flashkártya nincs magyarországon? -
PHM #3183 Nem bántani akarlak, de ennyiért maximum a régi GBA-t kapod meg flashkittel.
A "pc-gba kábel" önmagában semmit sem ér, kell egy flashkártya, amire a játékokat írod.
Nézz szét itt: gbatemp -
Szikra666 #3182 Gamecube-eladó!16Eft-ért!Tartozékokkal,játékokkal,kifogástalan állapotban!Éredeklődni itt vagy a [email protected],Tel:0630 335-1839-esszámon lehet bármikor! -
Holki #3181 ha vkinek van eladó GBA-ja (+ esetleg pc-gba kábel) max 16k-ért írjon nkem: [email protected]! ha esetleg tudja vki hogyan lehet a pcre letöltött rom-okat a gba-n lejátszani az is nagyon érdekelne... köszi -
Geccoka #3180 De van! GBA SP, tökéletes állapotban, 512mbit-es flash memókarival, 22k-ért, ha érdekel, privi. -
Bitke #3179 Nincsen valakinek elado GBA-ja ?????
-
#3178 Gameparknál előbb mindig telefonálj, én odamentem s 3 játékból egyik sem volt éppen nekik. -
exoterm #3177 hűű ezen a gameparkos oldalon van FF tactics -
#3176 netes rendelés?? vagy nem csiped? -
#3175 http://www.gamepark.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=237&category_id=4&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
én is szívesen vennék csak nem ennyiért. -
Nuki #3174 Miért, milyen sűrűn vagy Pesten?
[tetszik a neved!! :D ] -
exoterm #3173 nekem egyetlen problémám hogy itt Fehérváron csak a MMban lehet kapni gba játékot és alig alig van pár darab -
PHM #3172 Csak a javított kijelzős változat érdekel, normál SP-m van nekem is.
Nem tudom, egyáltalán forgalmazták-e nálunk ezt a típust.
Amit én láttam, azt az USA-ból rendelték. -
#3171 Hát igen.....sajna kimegy a divatból. Nekem pl egy micro-m van, de ha utazok valahova mindig elviszem. Jó kis kütyü:) -
exoterm #3170 nocsak, ilyet se sűrün látni, valaki gbat akar venni -
PHM #3169 Keresek GBA SP-t az újfajta, nagy fényerejű kijelzővel.
Ha valakinek van ilyen eladó, privizzen már rám! -
Geccoka #3168 Ja, az lemaradt, hogy SP... -
Geccoka #3167 Van egy eladó szürke GBA-m, karcmentes, kiváló állapotban, 512MBites XGFlash 2 Turbo memóriakarival, usb kábellel 24k-ért. Egyelőre csak egyben eladó! -
hairdresser #3166 eladó fekete gameboy sp 13ért karcmentes állapotban, dobozában -
Nuki #3165 Nekem sima GBA-m van, igaz csak pár ezerrel olcsóbb mint egy micro, de jobban tetszik. -
exoterm #3164 különben is rengeteg jó játék van gba-ra és mivel gba olcsóbb, szvsz egy casual gamernek jobban megéri... -
#3163 80% én is inkább microt viszek mint ds-t, a ds nem igazán fér be a zsebembe, bár télen kabát miatt nem gáz..... -
Nuki #3162 [/me megvárja koryne-t, neki van ilyenje, és tapasztalatai neki több van.] :P -
exoterm #3161 hát ha azt bele tudod erőszakolni a zsebedbe akkor azt én megnézem /kivéve ha nem vagy repper / -
Nuki #3160 DS lite elég dizájnos és nem túl nagy :) -
exoterm #3159 hát ha majd a DS is olyan kicsi lesz mint a micro akkor tuti.... -
#3158 a trabant se tartott örökké. vegyél ds-t. -
exoterm #3157 várható valmi game megjelenés? vagy végleg leáldozott a gba-nak? -
#3156 ez +nyugtató főleg aki gba-hoz veszi