Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiányzik pl a CycloDS, M3 Real Deluxe pak, és 1-2 kevésbé ismert típus.
Ha összeáll a gyûjtemény, és lesz hozzá energiám, talán nekilátok egy összevont tesztnek.
Sajnos az a gyanúm, addigra újabb beszerzendõ típusok lesznek.
Eddigi ismereteim és tapasztalataim alapján a következõ sorrend alakult ki nálam:
DS/GBA:
EZ5+3in1 bõvítõ
M3 Real Deluxe pak
DSTT Deluxe pak
DS:
R4/M3 Simply
M3 Real
EZ5
G6 Real
SC DSOne
GBA:
EZFA 256
M3 Lite Perfect
EZ4 Lite Deluxe
Supercard miniSD
EZ4 miniSD
XGFlash 2 Turbo
EFA-Linker
Persze ez szubjektív dolog, másnál valószínûleg nem ez lenne a sorrend.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Köszi a lehetõséget!!
Nem akarunk írni egy FAQ-t, például flash kártyák témában. #3234 pl bekerülhetne oda, vagy mindenkinek a kedvenc játékai, ez alapján egy tizes lista, stb :P
Dizájnos logó, egyebek :)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ott a perfect, drágább de jobb.
porki fagyok fállalon
Aki hajlandó eljuttatni a kazettát hozzám, annak szívesen segítek a megoldásban.
Nem ördöngösség,a megfelelõ felszereléssel 20 perc alatt meg lehet csinálni.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Remélem a legközelebbi már jó lesz.
Ja számítógépen játszottam sokat Yu-Gi-OH-val, az is nagyon tetszett^^ majd szeretnék gameboyra is olyt :D
Ja és kory DS-én játszottam Settlers 2-vel!!!4
Ha lesz DS-em feltétlen valahogy meg szeretném oldani hogy nekem is legyen olyan :D
Képregényt akartam belõle rajzolni...
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Valamint a Lufiát is tudom ajánlani. Ott is be lehet fogni a szörnyeket.
Egyet magaddal hordhatsz, és az segíteni fog a harcban.
Igaz, önállóan harcol, nem te parancsolsz neki, de azért egy kicsit Pokémonos feelingje van a dolognak.
Pokémonok minden mennyiségben!!4 :D
DS üzemmódban közvetlenül a memkártyáról olvassa be a romokat, míg GBA üzemmódban a ramba tölti õket.
Ezért van az, hogy a ram mérete határozza meg a maximális GBA romméretet.
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
RPG(?): Final Fantasy Tactics Advance
Platform: Donkey Kong-ok
Logikai: It's Mr. Pants!, Mario vs Donkey Kong, Kuru-Kuru Kururin
Verseny: F-Zero Climax
Xbox Live gamertag: kilencnad
Amúgy a Breath of fire 2 nekem is az egyik kedvencem.
Ennek hatására szerettem meg az RPG-ket.
Mikor megvettem, kb 3 hónapig nem volt más kazetta a gépemben.<#vigyor0>#vigyor0>
Nekem külön kategóriákba oszthatók, stílustól függõek.
RPG: Final Fantasy Dawn of Souls, Golden Sun, Breath of Fire 2, Megaman Battle Network 3
Platform: Crash Bandicoot 2 - N-Tranced
Kaland: Castlevania - Harmony of Dissonance (amiben elakadtam)
Akció: Doom 1-2, Splinter Cell
Logikai: Boulder Dash EX
Necro
Mindegyikben van x mennyiségû flashrom(ez lehet memóriakártya is), és 4-8-16, vagy 32 mega ram.
Amikor elindítod a játékot, a gép elõször ebbe a ramba tölti be a GBA romot, ezért ennek mérete határozza meg, hogy mi lesz a maximális romméret.
4MB: M3 Pro
8MB: EZ4 Compact
16MB: EZ4 Lite és miniSD
32MB: EZ4 Lite Deluxe, M3 Perfect, Supercard, és elvileg minden régebbi flashkártya, amelyikben legalább 32 MB beépített flashrom van.
Az adattárolás az újabb kártyákban többnyire memóriakártyán, míg a régieken beépített flashromon történik.
A beépített flashrom megírása kétféleképpen történhet:
1: külsõ írószerkezetben, pl G6 Lite, EZFLASH III, FA Linker
2: magában a GBA-ban, ebbõl 2 variációt ismerek:
2/a: speciális GBA linkkábel kell hozzá, és bekapcsoláskor select+start-ot kell nyomni. pl EZFA 256, Xgflash 2 turbo
2/b: szintén speciális linkkábel kell hozzá, de az nem a GBA-ba, hanem magába a kártyába csatlakozik. A GBA-t általában ilyenkor is be kell kapcsolni, mert az szolgáltatja a tápfeszültséget a kártyának. pl Elink, EFA-linker
Nos, hirtelenjében ennyi jutott eszembe, ha valakinek konkrét kérdése van, rajta. <#vigyor0>#vigyor0>
Tömörítve meg gondolom nem engedi
Necro
De amúgy annyi h kábel egyik vége a gépbe, másik a GBA-ba, progi indít és csinál:D
És van olyan, ami csak 4 megáig engedi, igaz?
Milyen cable vagy egyéb kell még? Írjátok már le és az oldalt elmentem. <#awink>#awink>
Ezjó volt!
Kösz!<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy nem ördöngösség, végülis ezek nem fejlesztõ mérnököknek készülnek. <#kacsint>#kacsint>
Necro
<#integet2>#integet2>
Necro
Nem is tudtam, hpgy van ilyen! <#vigyor3>#vigyor3>
Mindig úgy voltam vele, hogy nem veszek GBA- t, mert nem lehet írott játékot játszani rajta, és drágák a játékok... <#szomoru1>#szomoru1>
G6 Lite, EZ4, illetve az EZ5 bõvítõje is a jobbak közé sorolható, bár ez utóbbi megírásához DS és EZ5 kari is kell.
(Személyes kedvencem az EZFA 256-ezen minden korrektül futott.)
Összességében a Supercard is elfogadható, különösen annak fényében, hogy az M3 felébe kerül.
Az M3-akból 2 változat van:
Pro: õ csak 4 megáig futtat GBA romot
Perfect: minden megy rajta (Sok helyen csak sima M3-ként emlegetik, megkülönböztetni a Pro verziót szokták.)
és külsö memóriásbol m3 PERFECT a legjobb gba-zni. többi m3 nem szereti gba-t (csak 4 emgáig), supercardal meg belassulagatnak gba játékok. ez az ami értintene esetleg érintene gbazás közben.
porki fagyok fállalon
Xbox Live gamertag: kilencnad
Necro
az egy kártya amire lehet pakolni netröl letöltott progikat, játékokat és a gba-dba berakva tudod ezeket a progikat/játékokat használni.
sok ilyen kártyába külsö memóriakártya megy, mer arra könyebb irni nem kell hozzá külön olvasó.
porki fagyok fállalon
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Igen, ez Robo a CTbõl.
Necro
Akkor az már ugrott...
Ja Micro?