3755
-
#3315 GBA + 128 Mbit F2A Flash kartya elado. KATT -
PHM #3314 Márpedig elem az, jópárat cseréltem már.
Akku egyedül a flashkártyákban leledzik. -
#3313 fura, régen a kézikönyve aztat irta, hogy az elem töltése érdekében néha használjuk a gépet.... -
PHM #3312 Nem akku, sima lítiumelem.
Mindegyikben az van, akár eredeti, akár gagyi kazetta.
Mivel alaplapra forrasztható elemet nálunk nem árulnak, a sima elemre kell vékony vezetéket forrasztani.
Ez azonban csak letvasszerrel (sósavban oldott cink) oldható meg.
Ezenkívül meg kell oldani az elem szigetelését is, nehogy zárlatot okozzon.
Ezért mondtam, hogy csak hozzáértő cserélje az elemet.
A kontár munkából több kár lesz, mint haszon. -
#3311 de akkurol beszélünk ugyi? nem sima lithium... -
FanThomas71 #3310 Köszönöm szépen a segítséget! -
PHM #3309 Az eredeti elem általában CR 1620, vagy 1625 szokott lenni.
Általában CR 2016-ost szoktam a helyére tenni.
Gyakorlat nélkül bele se kezdj, inkább kérj meg valakit, aki ért saz elektronikához. -
FanThomas71 #3308 Köszi a tanácsot. Megpróbálom, hátha találok megfelelőt. Esetleg valami típust nem tudsz hozzá. -
#3307 lehet, talán a lomex-nél van gombelem akku. kis forrasztási tudás nem árt. -
red13 #3306 Hy
Van egy eladó GBA SP-ém, Fekete színű, minden megvan hozzá, semmi baja, képernyő nem karcos. Plussz hozzá egy Flash2Advance 256Mbit kártya(32MB).
Ár: 20.000Ft -
FanThomas71 #3305 Sziasztok!
Én most vagyok itt először. Egy kérdésem lenne. GBA kártyában lehet elemet cserélni? Ugyanis elfelejti a mentett állásaimat. Előre is köszi. -
Nuki #3304 Én inkább Pokémon Fire Red-et csak sosem van annyim, mindig elmegy erre arra -
#3303 vennék... -
#3302 Míg ti arról beszéltek, hogy venni akartok egy GBA-t és már megvettem a másodikat is. :D
Egyszerűen a sajátomhoz olyan ritkán tudtam hozzáférni már (anyám nagyon megkedvelte :D) hogy inkább vettem még egyet. 3500 forint volt csak. -
kmarci88 #3301 !!Tökéletes állapotban!! lévő fehér GBA keresi gazdáját.
Ami hozzá jár:
GBA táska,
Max Payne,
Need For Speed Underground,
The Sims (Boustin' Out),
Prince Of Persia (The Sands Of Time),
Virtua Tennis,
Pokemon Sapphire,
Warioland 4,
Lord Of The Rings (The Two Tower),
FIFA 2003
#Ár: 25eFT!!! (Használtan, egyenként vásárolva kb 40eFT lenne a szett reális értéke)
Elérhetőség: Kiss Marcell, 0670-3165145, [email protected] -
Dj Siegfried #3300 egy gba függő haveromnak már elromlott tőle a látása:(
egy afterburner kit a megoldás
-
#3299 Vaterán vagy egy 4000 forintért.... -
#3298 ha valakinek van valami pöpec GBA -ja, eladó... ijesszen rám egy priviben. :) -
Nuki #3297 :D Engem nem fenyeget ez a veszél, megvan a saját dilije :D
Én azért akartam olyat aminek NINCS saját aksija, mert ha az x éves, akkor drágapénz míg lecseréled az akkumulátort, így meg elemet lenyúlsz innen-onnan, tuti használtál az eddigi életed során ceruza elemet, különben nem vagy ember!
Végülis a háttérvilágítás hiánya: legalább nem fogsz vele éjszaka is nyomulni, hanem kicsit visszafog ha olyan a helyzet xP -
#3296 Aláírom véleményedet. nekem is lett volna lehetőségem venni Sp-t de a sima advance jobban tetszett. A világítás hiánya meg nem érdekel az elemkérdést megoldottam tölthetőekkel.
Már csak az a gond, hogy nem tudok mindig játszani vele mert anyám lenyúlta tőlem és ritkán tudok vele én játszani.
Azt hiszem vennem kell még egy gépet. :D -
#3295 SZevasztok jóemberek! Kis segítségeteket szeretném kérni!
Tervezem egy DS Lite beszerzését, amin szeretnék nem csak DS, hanem GBA, GB/GBC, illetve SNES játékokat futtatni. Mely kártyákkal lehetne ezt megoldani? Persze a DS játékokat is erről szeretném futtatni...
Régebben volt egy téglasztájl DS-em, de eladtam pénzsszűke miatt (egyetemistatársaim ugye együttéreztek?), de szeretnék újult erővel visszaszállni a bizniszbe.
Előre is köszönöm a türelmeteket! -
Nuki #3294 Sima GBA 4000-6000 között változik. Annyit csak ki tudsz adni :)
Nem sokkal oclsóbb egy sima GBC hogy megérje venni. -
frc0032 #3293 igen, azt tudom h műxik(csak sajna mondom pénzhiány miatt olyat nem tudok venni :( ), de hogy tudom fölismerni h az a bizonyos játék amit éppen nézek az műxik e GB-ben? ja és egy beteg 5let: esetleg nincsen GB-re afterburner? =D
-
#3292 :C enyém szegényke már nagoyn rég volt hazsnálva -
#3291 Nem rossz, van pár GB-s játék, amit manapság is nyomok (Universal Soldier, Turrican, Mystic Quest, Killer Instinct), de sztem vegyél GBA-t, azzal megy mind a GB, mind a GBC cartridge, és nem maradsz le semmiről... :) -
frc0032 #3290 Köszi a válaszokat! eleinte SP-n gondolkodtam, de most úgyérzem ikább sima GB lesz, mivel az SP ára.... hm...(burárum xD)
szal pénzhiány miatt.. xD és a játékokat hol lehet hozzá venni? tehát hogy ismerem föl h műxik-é vele, avagy nem?
-
Nuki #3289 Beszélj a magad nevében :P
Én tök simán elvagyok a Colorommal vagy a sima Advance-ommal háttérvilágítás nélkül is :D -
#3288 játékélmény: kibaszott jo. csak, ugye háttérvilágitása nicns a gépezetnek és ezért elég macerás már. (igen, elfinnyásodtunk régen ezvoltaz istenkirály) a 4ceruzaeelem meg jo ha aksi ésakkor azugy teljesen prima. lehet hozzá játékokat venni, de sztem irreálisan drágán. vegyél gbaSP-t vagy mikrót, bele egy valamijen fleskártyát. ezeken is lehet emulálni sima gb-t. remélem segitettem valamenniyt ezért ;>
:C -
frc0032 #3287 és vki tud vmit mondani a Monochrome GameBoy játékélmányéről? mennyire élvezhető? js és milyen fúlyú egyébként, mret hát ugye 4 db ceruza nem lehet semmi, meg ugye a gép sem egy mai darab már.... ja és miylen játékok vannak rá és hol lehet őket kapni? esetleg jók bele a GBA-s és/vagy GBC-s, stb játékok?(bocs h iklyen sokat kérdezek, de most nagyon megteccettek ezek a hordoz6ó konzolok xD)
-
#3286 de a viccet félretéve, ha felnézel az apronetre vagy a vatera és teszvesz oldalakra akkor találsz sokat. Sőt ha sima advanceot vagy sp-t veszel akkor még a régi gameboyos mariokat is fogod tudni játszani a microvaé és a ds-el már nem. -
#3285 persze hogy van javaslom a google barátunkat. :D -
frc0032 #3284 Mostanság mennyibe kerül egy GBA PS használtan, és hol lehet kapni? Ja és egy játék használtan mennyi? És amúgy létezik rá olyn "hagyományos" Super mario(mint a NES-re)? és hol lehet rá romokat letölteni, mert én láttam pár oldalt, de 90%-a azt mongya h kattincsak ilyen szar reklámora, aztán meg nem is léptet be, amibe be tudok mennni ott v nincs fömnt a játék amit keresek és/vagy ne m lehet letölteni... :(
-
PHM #3283 Ehh, láma vagyok. Rossz drivert töltöttem le... -
juhostt #3282 Sziasztok. Keresek Gameboy advance játékokat (lehetőleg flipppert, ha van), és hozzá EFA Linker kártyát, tartozékokkal. ha lehet ne legyen csillagos égbe menő ára.
Aki tud esetleg neki van, msn-en: [email protected]
vagy e-mailban: [email protected] írjon, és megbeszéljük a részleteket. -
PHM #3281 A legtöbb jó játék a 8-16 megásak közt van, de van pár 32 megás rom is.
Ennek fényében én inkább az előbbire szavaznék, annak ellenére, hogy fél napja kínlódok az installálásával.
Sehogy sem hajlandó az XP telepíteni az USB drivert.
Tehát vedd meg az EFA-Linkert, telepítsd, aztán magyarázd el nekem is a menetét.
Szvsz a nyolcat szűken megéri. -
#3280 Ez megér 8 ezret?
eladó egy új Extreme Flash Linker (EFA) 512Mbit-es kártya GBA/GBASP-hez
kártya segítségével az interneten, vagy máshol megtalálható GBA játékok teljes értékűen játszhatók a GBA játékkonzolon.
A kártya tartalmaz egy mini USB csatlakozót, így a GBA gép nélkül, közvetlenül összeköthető a PC-vel, a hozzáadott
USB kábel segítségével.
A kártya újdonsága még, hogy RTC (real Time clock) kompatibilis, tehát ezt a funkciót használó játékok is
játszhatóak rajta.
Tartozékok :
512Mbit EFA kártya
rövid USB-mini USB kábel
hosszú USB kábel
CD lemez tele GBA játékkal
Vagy emez 5 ezret?
eladó egy új GBA. GBA SP hez való 128Mbit(16Mbyte)-os flash kártya + hozzá való párhuzamos kábel
Tartozékok :
128Mbit-es flash kártya
Párhuzamos Fire linker kábel
DVD lemez a segédprogrammal és kb. 200 játékkal -
exoterm #3279 jaj te vicces itt valaki -
#3278 1-2 millió. -
exoterm #3277 mennyibe kerül mostanában egy flash kártya? -
PHM #3276 Ment viszontprivi.