Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TidusX
http://www.electroworld.hu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldHU-Site/hu_HU/-/HUF/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=u.mz6oZKmHJSR0Ej4LVBwx1z0000GVj4Z5Y4?ProductID=_b7D4QFHthAAAAESVCdSQI9z&CatalogCategoryID=

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

TidusX
Persze.. Egy 10- esért? El is higgyem?
Most néztem meg az oldalt az elõbb
Igaz, hogy az kék, de 25- ér van el vagytok tévedve <#ejnye1>

Totis
Amikor legutoljára bent voltam már nem láttam 1-et sem. Viszont lehet azóta feltöltötték a készletet. Mondjuk ez kb 2 hónapja volt.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

kisgabo
már nincs? 10 ropit megér... szerintem még mindig fenomenális cucc.

Totis
Én láttam még feketét is. Múltkor 10eFt-ért árulták az E-World-ben a Micro-t. Ráadásul fekete volt. Majdnem vettem egyet.

NecroJoe
Nem tudom van-e az országban választék micro elõlapból. SP-bõl néha látni más színût, vagy különleges kiadást (pl Zeldát) de szerintem 90-95%-ban az ezüstöt árulják.

Necro

TidusX
Én inkább GBA SP- t vennek akkor most már, több legalább színbe is lehet választani. Inkább Silver- t, light blue- t vagy feketét akarok

Totis
De olcsóbb a fólia mint az elõlap...<#vigyor>

Borgi
szvsz microra nem kell folia, ugyis cserélhetõ "elõlapja" van ;)

porki fagyok fállalon

Totis
A karcolódás miatt nem kell aggódni. Az én Micro-m kijelzõjén fólia volt. Tokbvan hordat és soha semmi gond nem volt vele.

TidusX
Igazad van a karcolódással kapcsolatban
Erre nem is gondoltam...
Ami a játékokat illeti neten, vagy 576 Konzol újságban tudok róluk olvasni
Kösz a tippeket
<#wave>

Totis
Nekem volt Micro-m és szerintem nagyon kényelmes hosszútávon is. Szerintem átlagos tenyerem van. Nagoyn nehéz volt megszokni a DS Lite-ot a Micro után. Most már bánom, hogy eladtam. Nagyon szerettem. Kellett a pénz.

NecroJoe
A micronál nem is a kijelzõ miatt aggódnék, hanem az egész gép mérete miatt. Nem tudom mennyire kényelmes a gép fogása fél óra játék után, Final Fantasy jellegû (hosszú) stuffoknak aligha állnék neki vele.

Necro

NecroJoe
Mobiloknál én is utálom a nyithatóakat, de a GBA teljesen más mert ez nyugodt körülmények között használja az ember. Handheldnél meg igencsak jól jön hogy a kijelzõ védve van, mert vigyázhatsz rá akárhogy a külsõ része úgyis karcolódni fog az évek során.

Hasonló játékok (elsõre kicsit elvontnak tûnhetnek de próbáld ki õket): Chu Chu Rocket, Kuru Kuru Kururin

Necro

mateus33
Én Db.bõl vagyok;) És Micro-m van:)) Anno nagy hévvel megvettem, de kb. használtam 1órát, nem fognak már meg annyira ezek a cumók. Pedig vettem hozzá flash karit is. Mindegy, jó lesz az utókornak:D

TidusX
Én az SP- t nemigazán csipázom, mert kihajthatós <#shakehead>
Inkább a másik kettõ közül kéne valamelyik
A mocro- tól meg azért félek, mert lehet túl kicsi lesz a kijelzõ<#nemtudom>
Egyébként tud valaki olyan játékokat mondani, amik nem azaz akció, platform, autóversenyó stb. stílusúak, hanem logikaiak, egyediek mint pl. Boulder Dash Ex, Tetris, Bomberman
Amiknek a szavatosságuk is hosszabb
Régen volt kvarcjátékom
Órákig eltudtam velük kínlódni, pedig az nem egy GBA volt
Szóval ilyesmi játékokat keresek
Valaki???

NecroJoe
PSP-re váltás miatt megválnék GBA SP-tõl és a 256 Mbites EZFA kártyámtól. Ha valakit érdekel privizzen.

Necro

Bocsánat a reklámért, de talán van akit nem idegesít, sõt :)

!!Tökéletes állapotban!! lévõ fehér GBA keresi gazdáját.
Ami hozzá jár:

GBA táska,
Max Payne,
Need For Speed Underground,
The Sims (Boustin' Out),
Prince Of Persia (The Sands Of Time),
Virtua Tennis,
Pokemon Sapphire,
Warioland 4,
Lord Of The Rings (The Two Tower),
FIFA 2003

#Ár: 30eFT (Használtan, egyenként vásárolva kb 40eFT lenne a szett reális értéke)
Elérhetõség: Kiss Marcell, 0670-3165145, [email protected]
NecroJoe
Mi az a Playbox? Merre van? Ha netán érdekel Micro helyett jóárú SP, esetleg Flashkártyával privizz rám.

Necro

TidusX
Csákány!
Van valaki Debrecenbõl?
A PlayBox nevû boltban mennyiért lehet egy GBA micro- t venni? És mennyibe kerülnek a játékok?
<#hawaii>

Néha lehet itt is kapni. Nézz szét az apróhirdetési oldalakon,+ teszvesz-vaterán.
A dolog még így is necces, egy új flashkari 10 alatt nemigen vehetõ meg, és kell még bele memkártya is...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

ha ennyiért vki elad nekem egy régi GBA-t flashkittel, nagyon fogok örülni (nekem teljesen jó az is)... egyébként flashkártya nincs magyarországon?
Nem bántani akarlak, de ennyiért maximum a régi GBA-t kapod meg flashkittel.
A "pc-gba kábel" önmagában semmit sem ér, kell egy flashkártya, amire a játékokat írod.
Nézz szét itt: gbatemp

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Gamecube-eladó!16Eft-ért!Tartozékokkal,játékokkal,kifogástalan állapotban!Éredeklõdni itt vagy a [email protected],Tel:0630 335-1839-esszámon lehet bármikor!
ha vkinek van eladó GBA-ja (+ esetleg pc-gba kábel) max 16k-ért írjon nkem: [email protected]! ha esetleg tudja vki hogyan lehet a pcre letöltött rom-okat a gba-n lejátszani az is nagyon érdekelne... köszi
De van! GBA SP, tökéletes állapotban, 512mbit-es flash memókarival, 22k-ért, ha érdekel, privi.

Nincsen valakinek elado GBA-ja ?????
Csibe001
Gameparknál elõbb mindig telefonálj, én odamentem s 3 játékból egyik sem volt éppen nekik.

hûû ezen a gameparkos oldalon van FF tactics <#vigyor2>

xAttilax
netes rendelés?? vagy nem csiped?

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

xAttilax
http://www.gamepark.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=237&category_id=4&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
én is szívesen vennék csak nem ennyiért.

Miért, milyen sûrûn vagy Pesten?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nekem egyetlen problémám hogy itt Fehérváron csak a MMban lehet kapni gba játékot <#rinya> és alig alig van pár darab <#szomoru1>

Csak a javított kijelzõs változat érdekel, normál SP-m van nekem is.
Nem tudom, egyáltalán forgalmazták-e nálunk ezt a típust.
Amit én láttam, azt az USA-ból rendelték.

joshua
Hát igen.....sajna kimegy a divatból. Nekem pl egy micro-m van, de ha utazok valahova mindig elviszem. Jó kis kütyü:)

nocsak, ilyet se sûrün látni, valaki gbat akar venni <#gonosz1>

Keresek GBA SP-t az újfajta, nagy fényerejû kijelzõvel.
Ha valakinek van ilyen eladó, privizzen már rám!

Ja, az lemaradt, hogy SP...

Van egy eladó szürke GBA-m, karcmentes, kiváló állapotban, 512MBites XGFlash 2 Turbo memóriakarival, usb kábellel 24k-ért. Egyelõre csak egyben eladó!

eladó fekete gameboy sp 13ért karcmentes állapotban, dobozában

Nekem sima GBA-m van, igaz csak pár ezerrel olcsóbb mint egy micro, de jobban tetszik.

különben is rengeteg jó játék van gba-ra és mivel gba olcsóbb, szvsz egy casual gamernek jobban megéri...

xAttilax
80% én is inkább microt viszek mint ds-t, a ds nem igazán fér be a zsebembe, bár télen kabát miatt nem gáz.....

[/me megvárja koryne-t, neki van ilyenje, és tapasztalatai neki több van.] :P

hát ha azt bele tudod erõszakolni a zsebedbe akkor azt én megnézem /kivéve ha nem vagy repper <#nevetes1> /

DS lite elég dizájnos és nem túl nagy :)

hát ha majd a DS is olyan kicsi lesz mint a micro akkor tuti....<#circling>

kisgabo
a trabant se tartott örökké. vegyél ds-t.

várható valmi game megjelenés? vagy végleg leáldozott a gba-nak? <#szomoru1><#confused>

xAttilax
ez +nyugtató fõleg aki gba-hoz veszi <#nevetes1>