Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most vagyok itt elõször. Egy kérdésem lenne. GBA kártyában lehet elemet cserélni? Ugyanis elfelejti a mentett állásaimat. Elõre is köszi.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egyszerûen a sajátomhoz olyan ritkán tudtam hozzáférni már (anyám nagyon megkedvelte 😄) hogy inkább vettem még egyet. 3500 forint volt csak.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ami hozzá jár:
GBA táska,
Max Payne,
Need For Speed Underground,
The Sims (Boustin' Out),
Prince Of Persia (The Sands Of Time),
Virtua Tennis,
Pokemon Sapphire,
Warioland 4,
Lord Of The Rings (The Two Tower),
FIFA 2003
#Ár: 25eFT!!! (Használtan, egyenként vásárolva kb 40eFT lenne a szett reális értéke)
Elérhetõség: Kiss Marcell, 0670-3165145, [email protected]
egy afterburner kit a megoldás
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Én azért akartam olyat aminek NINCS saját aksija, mert ha az x éves, akkor drágapénz míg lecseréled az akkumulátort, így meg elemet lenyúlsz innen-onnan, tuti használtál az eddigi életed során ceruza elemet, különben nem vagy ember! <#idiota>#idiota>
Végülis a háttérvilágítás hiánya: legalább nem fogsz vele éjszaka is nyomulni, hanem kicsit visszafog ha olyan a helyzet xP
Már csak az a gond, hogy nem tudok mindig játszani vele mert anyám lenyúlta tõlem és ritkán tudok vele én játszani.
Azt hiszem vennem kell még egy gépet. 😄
Tervezem egy DS Lite beszerzését, amin szeretnék nem csak DS, hanem GBA, GB/GBC, illetve SNES játékokat futtatni. Mely kártyákkal lehetne ezt megoldani? Persze a DS játékokat is errõl szeretném futtatni...
Régebben volt egy téglasztájl DS-em, de eladtam pénzsszûke miatt (egyetemistatársaim ugye együttéreztek?), de szeretnék újult erõvel visszaszállni a bizniszbe.
Elõre is köszönöm a türelmeteket!
...vágod?
Nem sokkal oclsóbb egy sima GBC hogy megérje venni.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
szal pénzhiány miatt.. xD és a játékokat hol lehet hozzá venni? tehát hogy ismerem föl h mûxik-é vele, avagy nem?
Én tök simán elvagyok a Colorommal vagy a sima Advance-ommal háttérvilágítás nélkül is 😄
:C
porki fagyok fállalon
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Aki tud esetleg neki van, msn-en: [email protected]
vagy e-mailban: [email protected] írjon, és megbeszéljük a részleteket.
Ennek fényében én inkább az elõbbire szavaznék, annak ellenére, hogy fél napja kínlódok az installálásával.
Sehogy sem hajlandó az XP telepíteni az USB drivert.
Tehát vedd meg az EFA-Linkert, telepítsd, aztán magyarázd el nekem is a menetét. <#kacsint>#kacsint>
Szvsz a nyolcat szûken megéri.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
eladó egy új Extreme Flash Linker (EFA) 512Mbit-es kártya GBA/GBASP-hez
kártya segítségével az interneten, vagy máshol megtalálható GBA játékok teljes értékûen játszhatók a GBA játékkonzolon.
A kártya tartalmaz egy mini USB csatlakozót, így a GBA gép nélkül, közvetlenül összeköthetõ a PC-vel, a hozzáadott
USB kábel segítségével.
A kártya újdonsága még, hogy RTC (real Time clock) kompatibilis, tehát ezt a funkciót használó játékok is
játszhatóak rajta.
Tartozékok :
512Mbit EFA kártya
rövid USB-mini USB kábel
hosszú USB kábel
CD lemez tele GBA játékkal
Vagy emez 5 ezret?
eladó egy új GBA. GBA SP hez való 128Mbit(16Mbyte)-os flash kártya + hozzá való párhuzamos kábel
Tartozékok :
128Mbit-es flash kártya
Párhuzamos Fire linker kábel
DVD lemez a segédprogrammal és kb. 200 játékkal
köszi!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Mibe kell? GBA-ba, vagy DSLite-ba?
(Egyébként mind a vaterán, mind a teszveszen elõfordul még ilyesmi.)
kerestem kerestem, de nem találtam 1 darabot se... 😞
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Hidd el, megéri, jómagam pl. többet játszom GBA-n, mint DS-en.
A szoftveres emuláció DS-en diavetítés jellegû lesz, ha lesz egyáltalán.
Szerintem...
igen gba-t gbc-be.
és hogy miért? mert a DS-emhez csak slot1-es kártyám van ami ugye nem visz i a gba-s cuccokat. tudom, elég nehéz lenne megoldani és jelentõs minõségvesztéssel is járna, de hol tart ma már a tudomány... 😊
Érdekelne a Gameboy Advance- ed! 13000 ?
Milyen szinû? Játék van hozzá? Az se baj, ha nincs
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
GB-t; GBC-t lehet konvertálni GBA -ra
Fut mint a pi**a 😄
Lehet, hogy utálni fogtok mert egy másik GBA-s topicba is felraktam , bocsi
Szeretnék segítséget kérni.
Van egy régi kedvenc játékom GB -ról Gargoyle'S. Nem tudtam végig játszani régen és most van egy GBA SP-m Flash kártyával. Találtam is egy konvertáló progit 'gbongba' amivel *.gba formátumot tudtam létrehozni. Szóval el is indúl de olyan lassú hogy elmondhatalan.
Valaki tuda segíteni , hogy tudnék Sp-n játszani ezzel a játékkal?
Köszönöm
ELek
Van egy eladó 1 hónapos Gameboy Advance SP-m garanciával + Supercard sd flashkártya + 256 mb-os memoria + író . A gép külön is elvihetõ 13000 ft-ért . 06703256638