3755
-
#3395 Nem látod be hogy egyedül te beszélsz hülyeségeket?! -
#3394 a pokemon gameboyra a legjobb játék szerintem is.Nekem az emerald verzió van meg és szinte sose lehet megunni. imádom -
#3393 állj! állj! állj! A pokemon mint pozitív jelző? kb mindennek a legalja... -
#3392 Miért lett volna balek?Attól,hogy te sokallod megéri az árát, főleg hogy pokémon game és ilyen állapotban van.Nagyon is jól járt vele. -
Xupr #3391 Eladó 3 GBA játék(Metroid Fusion,Advance Wars,Polar express)Csak egyben ár 5000ft+posta -
PHM #3390 Nem biztos, hogy balek.
Tekintettel az állapotára, magam is megvettem volna 7 rugóért, ha nem rendelkeznék már eggyel. -
#3389 ki volt a balek? -
#3388 Na elkelt a game :) köszi az okoskodónak a sok-sok hülye hozzászólást -
#3387 másnak is. -
#3386 Azé túlzűsba nemkell esni :) sajnos a pénz nagy úr -
#3385 Na mondom én, pár nap és összejön az a harmadolás -
#3384 7000.-ért vihető mert sűrgős a pénz! -
#3383 nekem mér ugy se kell ezen aggódnom hohy menniybe kerül egy kazetta -
#3382 A játékot 8000 alatt semmiképp sem adnám el, a Pokémon játékok érnek szinte a legtöbbet GBA-ra és ez teljesen új, így az ár ha azt nézed enm sok érte.Ha külföldről rendelsz akkor is 7000ft körül van +pk -
PHM #3381 Nem rom, hanem cartridge, magyarul kazetta, vagy mindközönségesen játék.
A rom a kazetta belsejében lapul, önmagában semmire sem jó.
A bolti ár nem mérvadó, egyébként emlékeim szerint 13-14000 körül volt.
De pl. láttam már FF Tactics-ot 4000 Ft-ért is, pont a Mediamarkt-ban.
Egy szó, mint száz, a játék annyit ér, amennyiért elkel majd.
Személy szerint a reális árát 7500 forint körülire taksálom, és ezt nem azért mondom, mert alkudni akarok rá.
Nekem ugyanis már megvan a sorozat, a Ruby kivételével gyűjtői állapotban. -
#3380 annyíért adják, és rohad is rájuk. -
#3379 hol élsz te bameg. egy új romot nem kapsz 9000 alatt sehol.az electroworldben egy szutyok kis original mario rom 11000 -
#3378 Szerintem 197-et, úgy kb.De lehet van 198 is -
#3377 Hány évet állt az elem abban a kártyában? -
huntofa #3376 megéri az árát bőven -
#3375 majd én eldöntöm hogy mit mennyié adok, a használt szarokat adják 5ezerért ,szóval nemkel lbeszólni, amultkor 10é vittek el egy leaf green-t -
#3374 Azt az árat egyből harmadold le hogy egyáltalán alkuképes legyen -
#3373 na, ez qrva olcsó. kiváncsi vagyok a tömegverekedésre... -
#3372 Eladó egy Pokemon Sapphire Version EREDETI Gameboy Advance játék.
Igazi ritkaság, magyarországon már nem is lehet kapni boltokban, csak neten elszórva található.Teljsenen új, még nem volt használva 1x sem.
Dobozzal papírjaival együtt
Ár:9000Ft.- -
exoterm #3371 http://www.frozen-roms.in/
http://www.rombomb.com/ -
#3370 valaki nem tud egy jó helyet ahonnan animés GBa romokat lehetne letölteni? -
#3369 majd ha még 3 nap múlva sem tudok szerezni egyet akkor lehet hogy megveszem -
uGod666 #3368 Nem kell mar SP tolto, csinaltam telefon toltobol, meg USB kabelbol :) Bye -
#3367 Én tudok neked intézni 7ért ha megfelel. 512-es azt hiszem -
#3366 Valakinek nincs EFA-ja amit el tudna nekem adni????? -
#3365 bameg ezen az oldaloön csak bankártyával lehet fizetni??? -
#3364 jaja fajin a gba, nekem az "a" kézikonzol -
#3363 már lehet hogy ma megvesszem vagy legfeljebb holnap.már csak napok kérdése hogy megjöjjön a GBA-m. :D
már nagyon várom -
PHM #3362 Csak a linkkábelt kapod, a progit le kell tölteni hozzá. -
#3361 de ezért a lilláért (22.90 $) megkapom a linkkábelt meg a PC progit is? -
#3360 nekem van olyan "lilám" és tényleg nem rossz,de az nem a klasszikus efa linker hanem csak egy "lite-ab" változat, bár nincs benne rtc de viszi azokat a játékokat (pokemon) is csak akkor a játékban megy az idő. meg az pc szoftban csak az 1.0 jó ami gyakran fagy :D de ennyi pénzért bőven megéri és gba-ban nem szarakodik soha. -
#3359 Itt tudsz venni, nincs postaköltség és megbízhatóak, bár ha épp nincs raktáron, kicsit lassúak (2x rendeltem már tőlük, egyik alkalommal 1 hónapot kellett várni). A legelsőről (a lila) hallottam, hogy nem rossz. -
#3358 Én több mint 2 éve vettem. Akkor volt 14eFt. -
#3357 és kb mennyibe kerül? (postaköltséggel eggyütt) -
#3356 Sajnos nem. Amikor nekem volt akkor külföldről lett rendelve.