DivX kérdések, válaszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gondom az, hogy szeretnék online filmeket nézni, de valahogy mindenhez a divx web playeres lejátszó kell....
Hiába teszem fel, és telepítem az oldalakon is írt kodek-eket, (k-litle, vagy cccp) a kép mindig csíkos marad. :S
Lehet, hogy a gépem nem bírja?
Fujitsu Siemens Amilo L7320, 1.7 GHZ, 1024 MB DDR2 RAM, 64 MB VRAM (nem saját memós)
A segítséget elõre is köszi!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Látom régen nem írtak ebbe a témában, de nekem most lenne egy kérdésem! Van egy filmem aminek a lejászókban oldalt van egy -egy fekete csík, de hogyha Bsplayerben 4:3 -ba teszem a kéarányt akkor minden ok! Nem lehetne valami programmal az avi arányát átírni? Virtual Dubbal már próbáltam de nem tudom hogy kell vagy lehet e egyáltalán!?
az a helyzet, hogy fenntvan a legfrissebb divx,de ha a startmenüben rámegyek a frissebb verzio keresésére, akkor aztmondja hogy frissitést talált le is szedem, de az ugyanaz a verzió ami nekem is fenntvan...
mi lehet a baja?ez másnál is van?
Segiítséget kérnék, divx es filmet konvertálnék mpg be, probáltam ulead videos studioval, de fura mondon egyik filmet kb 2 ora alatt átkonvertálja, míg a másikat 1 nap alatt sem, pedig kb file méret ugyan akkora, kiprobáltam a vso divxtodvd progit, az átkonvertálja, viszont elég kicsi lesz egy teljes filmhez képest a file méret és így gondolom a minõség is romlik, hiába állitottam be, hogy pl a 9gigás dvd re írnám utána, akkor is kb 1.2 gigás mpg t generált.
Mivel lehetne normálisan konvertálni még?
Köszi elõre is
Közben találtam egy bányát:
http://www.doom9.net/software2.htm
Zsákolok innen-onnan, aztán jöhet a ki-mit-tud.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
2.Ha azzal tölteném a szabadidõm, hogy az összes progim újabb verziójára vadásznék, akkor jelentõsen visszaesne a dvddivixxvidmp3exe...manufaktúra.
Apropó! DTS-bõl DD-re van mûködõképes ötleted.
Olyan progit keresek, ami DTS hangsávot átkódol DD-re, vagy csak egyszerû WAV-ra.
Az se lenne baj, ha egy komplett DTS-DVD-t átkódolna DD-DVD-re.
Fel van telepítve pld. AC3filter v0.70b hangkodek?
Az AVIcodec v1.2 (http://avicodec.duby.info) kiírja a filmhez szükséges kodekeket és azt is, hogy a gépre fel vannak-e telepítve.
De bármivel játszom le nincs hang segítsetek.
Légyszi köszi.
Olyan kérdésem lenne,hogy egy Xvid kódolású HDTV Ripbõl hogyan tudnék DivX-es kódolású .avit csinálni? Egyáltalán lehet ilyet csinálni?
És ha igen, akkor mennyire macerás, hosszadalmas munka?
Továbbá milyen program/programok szükségesek hozzá?
A választ elõre is köszönöm!
Vagy ha AC3 hangsávos filmekrõl van szó, akkor az AC3Filter beállításaiban tedd feljebb a center-sáv hangerejét.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
kellemes
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nézz körül:
divx lap
dvd rippelésnél.
Hajrá Dózsa György!
Amúgy a Vdub szerintem nem kezeli az MPG2-t, de a FlaskMPEG-el lehet mpg2-bõl divx-et csinálni.
Én azzal csináltam...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
jó, mondjuk nem volt éppen a legolcsóbb megoldás
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ma szvsz sokkal jobb a helyzet, mint mondjuk 2 éve
nem írtad meg, milyen módon tárolt/tömörített filmrõl van szó
vagy már van újabb verziója?
és hogy másolod le? sima copy?
Tömörítsd újra a hangot hangosabban, pl. VirtualDUB-bal, persze lehet nem lesz jó minbõségû, de próba cseresznye...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként Gabest már megszüntette a vobsub feljesztését és vsfilter néven futtatja már egy ideje, amit integrálva meg is találhatsz másik remekmûvében a media player classicban .
de azert probald ki a mesia player classic nevu progit, az talan segit
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A varazsszo: SCSI!
Plextor 40x volt a forras, a cel meg a Yamaha 6416S, semmi buffer-underrun protection!
a framerate kiiras meg jobbgomb a filen és properties, minek program hozza :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me