Return to Castle Wolfie!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
hja eszembe jutott mit akartam...
szal a new favorite beírom a címeket és ezek 1-2 nap alatt eltűnnek ?????
szal a new favorite beírom a címeket és ezek 1-2 nap alatt eltűnnek ?????

Törölt felhasználó
asszem ehhez nincsenek botok
Szisztok!
Nem tud vki botokat a gaméhez?
thx
Nem tud vki botokat a gaméhez?
thx
Bab:
Ha átugrod a lyukat, amit a felrobbant bomba okozott, akkor fel tudsz menni oda, ahonnan korábban rakétavetővel lövöldöztek rád. Ekkor észrevesznek a szemközti házból, és lejönnek a létrán körülnézni, ami így már elég alacsonyan lesz ahhoz, hogy felmássz rajta!
Ha átugrod a lyukat, amit a felrobbant bomba okozott, akkor fel tudsz menni oda, ahonnan korábban rakétavetővel lövöldöztek rád. Ekkor észrevesznek a szemközti házból, és lejönnek a létrán körülnézni, ami így már elég alacsonyan lesz ahhoz, hogy felmássz rajta!
http://free.x3.hu/consolenation/index2.htm
ezt nézzétek meg és mondjátok van értelme tovább csinálni???szvsz nagyon jo az odlal..persze semi semmüxik még😊csak a kezdőlap😊
ezt nézzétek meg és mondjátok van értelme tovább csinálni???szvsz nagyon jo az odlal..persze semi semmüxik még😊csak a kezdőlap😊
Csummi!!!segítsen valaki...szeretnél a neten játszani de azt irja ki hogy CD key invalid..de nem értenm mert már a telepítésnél kért kodot megadtam elfogadta most meg nem fogadja el😞 miért?ha valaki tud adni kodot tegye meg kérem!köszike please...
Blasta!
Az amelyikben a fricek babrálnak a bombával az emeleten és nem sikerül nekik.
Televan a pálya golyószóróssal, meg lángszóróssal. Azt hiszem A 4/2 vagy a 3/2 most nincs elöttem
Az amelyikben a fricek babrálnak a bombával az emeleten és nem sikerül nekik.
Televan a pálya golyószóróssal, meg lángszóróssal. Azt hiszem A 4/2 vagy a 3/2 most nincs elöttem
Húbaze! kicsit bővebben fejtsd ki, mert azok a gyáras pályák nekem egybefüggőnek tűnnek!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sziasztok valaki segítsen, mert az agyamat eldobom a harmadik misszió 2-dik pályáján enm találom a kijáratot (Valami fegyvergyár, vagy üzem) van ott egy létra de alacsony növésű a hősöm.
Az a fasza eksön, a destruction pályán :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
van az mp az a sima küldetes alapu egyikfelnek ez a dolga masiknak az
van a sw az a stop watch itt ha a megadott idon belül teljesiti a csapa t a küldetest utana a masik felnek a szerepebe bujik es megy tovabb az idö azt igy minddket oldallal jol kel tudni jatszani hogy nyerj.
meg van a na nemtom mi a roviditese 😊 mindegy zaszlofoglalos az a lenyeg hogy a palyan elhelyezett zaszlok mind a te csapatodé legyen.
van a sw az a stop watch itt ha a megadott idon belül teljesiti a csapa t a küldetest utana a masik felnek a szerepebe bujik es megy tovabb az idö azt igy minddket oldallal jol kel tudni jatszani hogy nyerj.
meg van a na nemtom mi a roviditese 😊 mindegy zaszlofoglalos az a lenyeg hogy a palyan elhelyezett zaszlok mind a te csapatodé legyen.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Törölt felhasználó
baazz nem jut eszembe pedig fontos volt. Na talán holnapra kijózanodok. 

Törölt felhasználó
valamit akartam....de mááá nem tom mit 

Törölt felhasználó
CLAL-A7W3-DTSJ-WARP-88
próbáld ezzel
próbáld ezzel
Tegnap este kipróbáltam neten. Lassú ez is modemmel 😞 Nem baj. Én már a demoval is játszottam LANban és az kerály volt 😊
Van egy kérdésem.
A harmadik misszióban az első részen. Ott sunyulni kell. De akármit csinálok, ha lelövöm, akkor megszólal a risztó. Mit ell csinálni?
A harmadik misszióban az első részen. Ott sunyulni kell. De akármit csinálok, ha lelövöm, akkor megszólal a risztó. Mit ell csinálni?
Ha egy kicsit pontosabban leirnád az jo lenne A WolfSP.exe elé utánna ? mert nekem sehogy nem megy ez a'jel is kell?Köszike
az "jel után kell beírni '+set sv_cheats 1' ezt
Szerintem úgy,hogy ha úgy hozod be,hogy programok futtatása és az *.exe után beírni.
De ugyanezt megteheted,ha kint van az ikonja az asztalon és ott a "cél" után beírni.
De ugyanezt megteheted,ha kint van az ikonja az asztalon és ott a "cél" után beírni.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
sziasztok ha van cheat-em eme játékhoz akkor hogy kéne neki fogni hogy az jo is legyen már mint elfogadja a cheat-et.
Start the game with the commandline parameter '+set sv_cheats 1'.
Ezt hogy kell fiuk?köszike
Start the game with the commandline parameter '+set sv_cheats 1'.
Ezt hogy kell fiuk?köszike
Törölt felhasználó
ok thx
Törölt felhasználó
a beach pályán az allieseknek meddig kell vinni a dokumentumokat, hogy nyerjenek?

nemjotetk meg ra ezek az emberek, hogy minnel joban tiltanak valamit annal jobban akarjak az emberek?
én peldaul biztos nem leszek attol rasszista hogy jaccok a wolf al és lelövöm az amcsikat... masik körben meg a nacikat... akkor most jofiu vagyok ha amics oldalra allok? vagy mi?
én peldaul biztos nem leszek attol rasszista hogy jaccok a wolf al és lelövöm az amcsikat... masik körben meg a nacikat... akkor most jofiu vagyok ha amics oldalra allok? vagy mi?
Hová fajul a világ! A végén még a kínai néphadsereggel is lehet játszani. Mondjuk a Panzer General-ban már lehetett leigázni a szerencsétlen lengyelektől a húdekemény amerikaiakig, mégsem zavart senkit...
MTI hír:
"Megdölt az utolso tabu is a videojåté-
kokban és csöstül jelentek meg a nåci
jelképe - irja a globålis amerikai lap,
az International Herald Tribune. Novem-
berben az Activision Inc. piacra dobta
a Visszatérés a Wolfenstein kastélyba
c. videojåtékåt, amelyben a résztvevök
online jåtszhatnak német katonåkkal is.
A Simon Wiesenthal Központ szerint a
nåci szerepjåtszås zavaro, mert arra
båtoritja az embereket, hogy tårsadal-
milag elfogadhatatlan érzéseket fejez-
zenek ki, vagyis rasszizmust, antisze-
mitizmust és gyülöletet. A jåték készi-
töje szerint egyszerüen piaci igénye-
ket elégitenek ki, mert nö az érdeklö-
dés a måsodik vilågháboru iránt."
Nembaj, marad a PackMan. . .
"Megdölt az utolso tabu is a videojåté-
kokban és csöstül jelentek meg a nåci
jelképe - irja a globålis amerikai lap,
az International Herald Tribune. Novem-
berben az Activision Inc. piacra dobta
a Visszatérés a Wolfenstein kastélyba
c. videojåtékåt, amelyben a résztvevök
online jåtszhatnak német katonåkkal is.
A Simon Wiesenthal Központ szerint a
nåci szerepjåtszås zavaro, mert arra
båtoritja az embereket, hogy tårsadal-
milag elfogadhatatlan érzéseket fejez-
zenek ki, vagyis rasszizmust, antisze-
mitizmust és gyülöletet. A jåték készi-
töje szerint egyszerüen piaci igénye-
ket elégitenek ki, mert nö az érdeklö-
dés a måsodik vilågháboru iránt."
Nembaj, marad a PackMan. . .

attol mert nem erted apontozas modjat meg normalisan van megcsinalva...
mondjuk en az egesz pontozast kivettem volna belöle tok felesleges bele
mondjuk en az egesz pontozast kivettem volna belöle tok felesleges bele
Törölt felhasználó
Nem mondod...attól még megcsinálhatták volna normálisan a pontozást.
de ez csapatjatek, nem az a lenyeg hogy neked legyen a legtobb pontod...
Sziasztok ! Lenne 1-2 kérdésem a játékkal kapcsolatban: hogyan(hol) tudom beállítani, hogy játsszak valakivel személyes ip-n keresztül (nem a megadott szervereken), csinálnom kell egy "create server"-t ? /sohasem játszottam még multit/ Elõre is köszönöm 

NiGG\'a szleng® Törv.Védve. Zseer®
De a soldier-ként nem is az a feladatod, hogy sok pontot szerezz, hanem az, hogy biztosítsdd az utat az engenier-nek vagy a hadnagynak.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Törölt felhasználó
new favorites-ba írd be ip-nek: gamez.axelero.hu (úgy vettem észre, ez a leglátogatottabb), vagy amit akarsz
Törölt felhasználó
Hát ez a játék...hát ez kész.
Nagyon kurva jó, főleg a "partraszállásos" pálya. Csak még nem tiszta, hogy mi is a feltétele a győzelemnek. A csapat összetett pontjai, vagy mi? Lehet pontot kapni még az ölésen, ammoadáson, gyógyításon kívül? Tom, vannak objectivek, amiket teljesíteni kell. Ezekéé is jár pont?
Az azéé érdekes, hogy majdnem mindig a medic kapja a legtöbbet. Kicsit irreális, mee pl. szoldzsőrként erre semmi esély.
Nagyon kurva jó, főleg a "partraszállásos" pálya. Csak még nem tiszta, hogy mi is a feltétele a győzelemnek. A csapat összetett pontjai, vagy mi? Lehet pontot kapni még az ölésen, ammoadáson, gyógyításon kívül? Tom, vannak objectivek, amiket teljesíteni kell. Ezekéé is jár pont?
Az azéé érdekes, hogy majdnem mindig a medic kapja a legtöbbet. Kicsit irreális, mee pl. szoldzsőrként erre semmi esély.