Return to Castle Wolfie!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Khmm...khmm... némi öndicséretet érzek ki ezekből a szavakból . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Laalee
V-5-7

😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sziasztok!
Elakadtam, azon a helyen, ahol vigyázni kell nehogy megszólaljon a sziréna. Csak csalással tudta ide eljutni, mindent megcsináltam: megtaláltam a fegyvert, nem likvidáltam az utolsó őrt, stb.. Csak azt nem tudom, hogy mit kel tennem azért, hogy eltünjön az "Ensure, that no alarm are souded", vagy valami hasonló..

Tudtok segíteni?
Köszi:
Skopy
Aborg
No végre jó lett a hang, minden újra lett telepítve, ez segített.
Aborg
Ámberek! Akinek SB LIVE Player 5.1 -e van segítsen már! Nem tudok zöldágra vergődni, nem és nem szól rendesen! Recseg, késik a hang, így meg nem tudom játszani! Már szétküldtem néhány mailt is de nem jött segítség. Mit lehet itt tenni?
A hangkártya SB Live Player, megnéztem a device managerben a driver számát, azt írja hogy 8-31-2001. Próbáltam mindenféle beállításokat de nem segített. A többi játékban jó a hang... Szomorú vagyok! Már próbáltam kiiktatni a Livet és bekapcsolni az alaplapi hangkártyát de ettől meg taccsrament valami a BIOSban 😞
Laalee
fel tudsz ra menni a masolt cd s kododdal 😊

Laalee
ezekszerint meg mindig nem jottel ra... olyan kodot csak a bolti cdn találsz, mert senki sem fogja odaadni a sajatjat... a duplikált kodokat letiltjak, és vehetsz ujat...

Laalee
amit veszel boltban... de ne legyel mar ennyire ertelmetlen.

tud valaki segíteni? elakadtam a rakétabázison már mindenkit kinyírtam, megkeresten a pisztolyt és felmentem a teherautó platójára, megvan a titkor szoba és a kincs is, mégsem tudok továbbmenni és nem találom a megoldást.
CSOCSO
tök fura hoyg tiszta sáánosba ment át a gamez és valami véletlen folytán pont 666 mega a mappálya😊
Dikkma
Eredeti kulccsal lehet csak játszani. Nektek _NEM_ eredeti van. Mi következik ebből? Hogy nem tudtok játszani. Csak tört szerveren, ami nem nézi a cd-keyt.
Nekem banned_CDkey -t ír ki...
Mi a baj? Nem jó a cd-key?

Hi!A wolfival multiban érdemes játszanom 56Ks modemmel?
Pedig csak ennyi az a pálya. Ha beszálsz a teherautóba, akkor vége.
Laalee
talan ne itt 😊 bar biztos van aki avval is jatszik de 2 topical arréb tuti kapsz valszt

MaYDaN
wolf.hcgamer.hu Itt a jobb oldali listán lévő szerverek mind törtek. Mindegyik be fog engedni nem kell nekik cd key.

Alexease
Ha RIP akkor az a baja.
Ha nem, akkor nemtom.
Hali Mindenkinek!
Segitseeeg!
Ez mi? ------> FS_FreeFile( NULL )
A wolf consolja irja ki nekem ahelyett, hogy elindulna a jatek (multi), de nem mindig csak neha....=(
Koszi!
F.E.
Laalee
wolf.hcgamer.hu

Lenne egy kis gondom: a tenger alatt járós őálya után, amikor a német azt mondja hogy norvégiába ment.. a következő pálya töltése közben kilép hiba üzenettelSpaen enities:no enities vagy valami ilyesmi.. plsd help me

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

HI ALL!

Nyomja vki multiplayerbe a neten???
Én is ki szeretném próbálni, de vmi bannolt cd kulcs dumával lepattint a szerverekről.
Tudtok vmi megoldást azon kívül, hogy "Vedd meg kishaver a játékboltban az eredetit" ???

Előre is köszi,
Styleair
The Hedgehog
Sírok! Szar a Wolfi vége! Rövid! Pedig oan' jó vót' végig....

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Alexease
Ha elakadtok egy palyan, akkor palya nevet adjatok meg, mert igy, ennyi ido utan, fingom sincs hol vagytok. Vegig nyomtam a 2-es nek nevezettett, de nem az volt😞((
Amugy szivesen segitek – jo ujra jatszani egy-ket palyat, de kellene a NEV. Pliiiiiiz.
Nem tudja valaki, hogy a rakétabázison, hogy lehet továbbmenni?
Alexease
Lodd szet a falat. (Ha jol emlexem...)
CSOCSO
az a szép..midnegy ezt mdn megcsináltam a végén vagyok a platra felmászo de semmi majd berakok egy képet arról hogy hol tartok
Shep
Figy most fejeztem be, és marha egyszerű kirohansz mint Zrínyi kezedben a venom aztán adod neki amig fel nem hevűl ekkor elő az elektromos fegyvert aztán megint venom és így tovább és így tovább. Ha folyamatosan közelében maradsz/relative közelében/ akkor nem lövi rád a szellemeket vagy mieket és körbetáncolva lelövöd a segítőivel ne foglalkozz úgyis jut nekik is mert az áldásból.

A végén miért nincsen vmi jó kis anim olyan mint az elején volt, mert hát az a nagy befejezés ami van ettől azért többet vártam volna főleg hogy az egész game marha rövid lett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én?!
Ne hülyéskedj, én már nem öregszem, hanem csak a nyugdíjra gondolok gyakorta.
Az Über-Soldatok nem volt olyan nehéz, mint ezt kinyírni. De az is lehet, hogy azokkal meg lehetett beszélni a dolgokat.
Laalee
wow fejlödsz 😊

Blasta
Bab, ne csináld már! Annyira egyszerü! Max 3-szor töltöttem vissza, és H megpurcant. Ha elég gyorsan mozogsz és váltasz irányt az utolsó pillanatban, akkor túlrepülnek rajtad nem? Más tippem tényleg nincs. Ezért nem is jött be a vége. Mindenféle taktika nélkül le lehetett gyakni Normál fokozaton. Asszem Hardon sem kell taktikázni. Biztos berozsdásodtál Bab. Öregedsz!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Nem is az a jelentése, hogy "lődd a lyukat".
Szó szerint Tűz a lyukban.
Magyarul nem tudom minek fordítanám. Mondjuk: Üregöntés

Blasta! Az este megpróbáltam nem sikerült a repkedő szellemeket kiiktatnom? Melyik az aa paratroop gun?
Mégvalakinek nincs valami jó ötlete a Heinrich ellen?
A .bsp az csak maga a palya (tehat hogy milyen objektum hol talalhato, merre vannak falak, milyen fenyek vannak a palyan, stb). Ez mondhatni egyetlen file.

Ahhoz hogy ebbol tenyleg palyat lass, kell meg textura, model, hang, stb.

A .pk3 egy "archiv" file, tulajdonkeppen egy ZIP file, tehat tobb filet tartalmaz, hangokat, texturakat, modelleket, es palyakat, tehat .BSP fileokat is.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Shep
Hány mission van a játékban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blasta: Ez az utolsó pálya? Mert akkor nagyon rövid játék.
Köszi Blasta még ma este kipróbálom.
Herr General
Na csákó😊 Rég jártam már erre!

Akit érdekelnek a multihoz (map, skin, stb...) cuccok annak érdemes ellátogatni ide:
http://extra.hu/venomklan
a letöltéseknél érdemes gyakran körülnézni mert amennyire csak tudom felteszem a lehetõ legfrisebb dolgokat😊 Jó letöltést és jó szórakozást.
Blasta
Áhhh! Értem. Heinrich-et kicsinálni nem nagy kunszt. Csak töltsd tele a Venom-ot, és engedj bele úgy 600 lövedéket. A szellemeket ki lehet cselezni, csak oldalazni kell folyamatosan, meg körözni úgy, hogy H. a kör közevépen legyen. Lángszórót ne használj, az nem jön be. Az elektro fegyver még használható. Esetleg ha kifogy a Venom, még a paratroop gun elég erős. Nincs semmiféle taktika ezen kivül. Ha idegesítenek a szellemek, akkor hátrálj, és nyomassad beléjük az olmot. Ha fogyatkoznak térj vissza Heinrich-hez! Ennyi. Nekem nem volt egy tortúra! Az übersoldat nehezebb volt!

Na jó Blasta. AZt hiszem arról az emberről van szó. A szellemei állandóan kicsinálnak mire messziről letudnám vadászni, ha közel megyek mindig ott terem és szétvagdos a barátaival egyetemben. Valami tatika kéne, mert látni szeretném a végét.
Köszi
Lehet, hogy így hívják nekem nem mutatkozot be.
Blasta
Fogalmam sisncs, miről beszélsz! Hegylakó? Excalibur? Megmérgezés? Kicsit pontosítsad már Bab! Heinrich-ről beszélsz, vagy miről? Mert szivesen segítenék, de így....

Skacok!
Mi van azzal a hegylakóval a végén aki a halebjával hadonászik és hivógatja állandóan a haverjait az alagsorból? Ha lövőm, észre se veszi, talán van valahol egy excalibur amivel egy jót kardozhatnánk, vagy egy fénykard kell hozzá?
Mit nem szeret a csóka, mitől dobja fel a talpát (én megmérgezném de nem láttam azalatt a rövid idő alatt, hogy kajált volna. KI TUD SEGÍTENI NEKEM?!!!!
Alexease
Hatha segit: puskat felvenni, a hatso toronyba (a patakon tul) az ort legyilkolni, patakban vegiggazolni, a 2 ort a bodenal tacsra tenni, az elso toronyba az ort szitava loni😊)) A sorrend a fontos, az elso toronyban nincs riszto, a bodetol nem latni ra a hatso toronyra. At a hidon. Ut, alagut. Alagut vegen 2 ember. Beken hagyni. Alagutban ajto, be, vegig, fent ki. Fent, szembe, a kis tabornal az embereket kinyirni, mogotte az erdoben a jarort kiirtani. Balra tamaszpont. Kapuort levadaszni. Balrol, a dombrol, a kisszobaban a tisztet, az ablakon keresztul, addig addagolni olommal amig ki nem leheli a lelket. Tavcsovessel leszedni a lezengo embereket. Bemenni. Bent hazikok, cuccok, miegymas. Itt-ott fricc, oket legyalazni. Hatul nagy kapu. Elotte or. OT BEKEN HAGYNI. O enged ki a kapun. Jobbra teherauto. Platora felpattanni. Onnan film, megy magatol.

De ha ez szivas, akkor – ha jol emlekszem – lesz nagyobb is. Amikor egy faluba kell 4 tisztet leloni, a nehany tucat katonaval egyetemben, ugy hogy ne riasszanak. Na az, huzos. Van meg huzos a vegen is, de az inkabb gyilok ami ki fer a csovon.
CSOCSO
én felvettem a puskát ami zölden világ ít mebv minden ez a 4. feladat de a 3 üres.. és nem végom i a baj valami olyat ir hogy ne szolaljon meg a sziréne..de egyszer sem szolat meg..hjo ez hüleség csak mindig elmentettem mielöt volt akció..szal amugy nem szolalt meg hiszen akkor vége lenne a játéknak..
Pheel
Végre egy hasznos megállapítás. Nem igaz amúgy, hogy itt mindenki eltéved és ráadásul mindenki lusta visszábbolvasni a fórumon, mikor ez a kérdés úgy 4-edszer kerül megválaszolásra...
Törölt felhasználó
vedd fel a távcsöves puskát ott, ahol az ejtőernyő van a fán(2őr, géppuskafészek, őrtorony közelében)
CSOCSO
van egy pálya elakadtam!!!
egy nagy terepen kell mászkálni ugy hogy ne vegyenek észre mert ha megszolal a sziréna akor gameover.. van töb toronymeg hasonlo.. egy teherautoba kéne beszálni de a 3 as feladat nincs kész...elvileg az van odairva hoyg ugy teljesítsd a feladato hogy ne vegyenek észre..de igy van teéjesítve mégsem jo..nem értem!
Köszi Igo!
De közben eltévedtem, és meglett az a fránya kijárat.
I.C.ram
hat sajna csak feltort szervereken tudsz van is egy oldal a hcgameren ami wolfos es kiirja a wolfos magyar szervereket! ezek mind feltortek!
Ha eredeti a game akkor az szopas ha nem akkor ne csodalkozz..