Return to Castle Wolfie!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Elakadtam, azon a helyen, ahol vigyázni kell nehogy megszólaljon a sziréna. Csak csalással tudta ide eljutni, mindent megcsináltam: megtaláltam a fegyvert, nem likvidáltam az utolsó őrt, stb.. Csak azt nem tudom, hogy mit kel tennem azért, hogy eltünjön az "Ensure, that no alarm are souded", vagy valami hasonló..
Tudtok segíteni?
Köszi:
Skopy
A hangkártya SB Live Player, megnéztem a device managerben a driver számát, azt írja hogy 8-31-2001. Próbáltam mindenféle beállításokat de nem segített. A többi játékban jó a hang... Szomorú vagyok! Már próbáltam kiiktatni a Livet és bekapcsolni az alaplapi hangkártyát de ettől meg taccsrament valami a BIOSban 😞
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Mi a baj? Nem jó a cd-key?
Segitseeeg!
Ez mi? ------> FS_FreeFile( NULL )
A wolf consolja irja ki nekem ahelyett, hogy elindulna a jatek (multi), de nem mindig csak neha....=(
Koszi!
F.E.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Nyomja vki multiplayerbe a neten???
Én is ki szeretném próbálni, de vmi bannolt cd kulcs dumával lepattint a szerverekről.
Tudtok vmi megoldást azon kívül, hogy "Vedd meg kishaver a játékboltban az eredetit" ???
Előre is köszi,
Styleair

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Amugy szivesen segitek – jo ujra jatszani egy-ket palyat, de kellene a NEV. Pliiiiiiz.
A végén miért nincsen vmi jó kis anim olyan mint az elején volt, mert hát az a nagy befejezés ami van ettől azért többet vártam volna főleg hogy az egész game marha rövid lett.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne hülyéskedj, én már nem öregszem, hanem csak a nyugdíjra gondolok gyakorta.
Az Über-Soldatok nem volt olyan nehéz, mint ezt kinyírni. De az is lehet, hogy azokkal meg lehetett beszélni a dolgokat.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szó szerint Tűz a lyukban.
Magyarul nem tudom minek fordítanám. Mondjuk: Üregöntés

Mégvalakinek nincs valami jó ötlete a Heinrich ellen?
Ahhoz hogy ebbol tenyleg palyat lass, kell meg textura, model, hang, stb.
A .pk3 egy "archiv" file, tulajdonkeppen egy ZIP file, tehat tobb filet tartalmaz, hangokat, texturakat, modelleket, es palyakat, tehat .BSP fileokat is.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akit érdekelnek a multihoz (map, skin, stb...) cuccok annak érdemes ellátogatni ide:
http://extra.hu/venomklan
a letöltéseknél érdemes gyakran körülnézni mert amennyire csak tudom felteszem a lehetõ legfrisebb dolgokat😊 Jó letöltést és jó szórakozást.

Köszi
Mi van azzal a hegylakóval a végén aki a halebjával hadonászik és hivógatja állandóan a haverjait az alagsorból? Ha lövőm, észre se veszi, talán van valahol egy excalibur amivel egy jót kardozhatnánk, vagy egy fénykard kell hozzá?
Mit nem szeret a csóka, mitől dobja fel a talpát (én megmérgezném de nem láttam azalatt a rövid idő alatt, hogy kajált volna. KI TUD SEGÍTENI NEKEM?!!!!
De ha ez szivas, akkor – ha jol emlekszem – lesz nagyobb is. Amikor egy faluba kell 4 tisztet leloni, a nehany tucat katonaval egyetemben, ugy hogy ne riasszanak. Na az, huzos. Van meg huzos a vegen is, de az inkabb gyilok ami ki fer a csovon.
egy nagy terepen kell mászkálni ugy hogy ne vegyenek észre mert ha megszolal a sziréna akor gameover.. van töb toronymeg hasonlo.. egy teherautoba kéne beszálni de a 3 as feladat nincs kész...elvileg az van odairva hoyg ugy teljesítsd a feladato hogy ne vegyenek észre..de igy van teéjesítve mégsem jo..nem értem!
De közben eltévedtem, és meglett az a fránya kijárat.