1107
Return to Castle Wolfie!!!!
  • Close
    Bakker Vamp nehogy ne menjen kibaszott XP alatt... Akkor elsírom magam... :-)
  • Close
    Gyerekek! windowsXP alá installáltam a progit és amikor indítom, megáll az elején és a konzol tetején ez villog:

GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Mi lehet ez? Miért nem megy a progi? Mi kell neki? A videokártyám egy Matrox G 400 Max Dual, de a test simán ment vele. Gondolom nem ezzel van a probléma.
  • vrob98
    Szembelevo epuletre kell atugralni. Ott van a kijarat.
  • vrob98
    Valszin lassan mentel oda, mert amikor en odaertem meg sehol nem volt a langszoros.
    A tudost meg egy tole jobbra elbujt naci katona lovi le allandoan. En azon szivtam.
  • I.C.ram
    fireburner a legjobb/legegyszerubb erre a celra (cue bol irasra) valaki tud cd-key generalot? mert allandoan CD-key bannedet ir :(
  • Propeller
    Hehe.. még jó hogy le volt írva mit kell csinálni, csak lusta voltam elolvasni..
  • Propeller
    Ehhh.. .vazze.. sose jöttem volna rá ! :-)

Pharaoh : a bin mérete nem mérvadó. Bin to Isoval vagy WinIsoval átkonvertálod iso-ra, rögtön kisebb lesz 25%al, és azt a nero is jobban komájja
  • Pharaoh
    A *.bin file mindig nagyobb mint amit majd a CD-re ki fog írni. Nekem 660 MB-ot írt fel a CD-re.
  • mikike
    vagy isobustert

ebbe még botok sincsenek multiplayeren
  • versio
    használj cdrwint
  • Close
    Sziasztok!

A kérdésem a következő: leszedtem a netről a wolfot, kicsomagoltam és kaptam egy 759 MB-os .bin file-t és egy .cue file-t. Hogy tudom ezt felírni CD-re úgy, hogy működjön? No és persze, hogy ráférjen. Mert nekem csak 700 MB-os CD-m van. Nero CD-író progim van.

Előre is köszi a segítséget!
    Close
  • Pharaoh
    Fel kell venni még egy távcsövet és azt automatikusan felrakja a mauser-re.
  • mikike
    nem egy nagy szám ez a játék
  • Herr General
    Segítség!!! Merre tovább? #168
  • TheZsenyka
    Propeller, emléxel, van egy alagút aminek a végén ott áll a teherautó. Nem lehet rá felugrani, helyette ugyebár elmész jobbra a folyosó közepén. Namármost a távcsöves pityu az pont szemben van veled ahogy felmész a létrán. Átslattyogsz érte. Lepuffant(hat)sz mindenkit, kivéve a legbelső őrt aki az őrbódénál nyomul. Lényeg hogy senki ne nyomjon riadót. Felmászol a víztoronyba és átveted magad a másik ház tetejére így bejutsz arra a részre ahol a bejárat is van. Neked a teherautóba kell beugranod. Kissé idióta módon van kitalálva a dolog de hát ezt kell csinálni...
  • Cobra11
    big thnx 500-szor!!! Már jön is lefele.
  • TheZsenyka
    Valaki "monggya" má' meg mit kell csinálni Heincrich bácsi feltámasztott mivoltával??? Nyírok mindenkit mint állat, meghalnak a rohadvány csontik meg a csajszi és lövöm ugyan Heinrich bá'-t mint állat, de folyton jön valami szellem vagy mi a tököm, olyankor elsötétül a kép és fogy az életerőm mint állat. A szemét szellemet nem lehet legéppityuzni... semmivel nem lehet megdöngetni az orcáját... ez a szitu... valaki nyomjon már usable infót plíz...
  • bob
    Coobra 11
    letöltheted a
    http://joeware.freeweb.hu
    címről
  • Herr General
    Elakadtam a venom-puskás pályánál. Megszereztem a könyvet azt annyi... tnx
  • Cobra11
    Valaki meg tudná mondani, hogy honnan lehet letölteni a WarezCenteren kívül magyar szerverről? De ha nincs akkor esetleg jó a külföldi is.
  • Propeller
    Emberek a rakétabázison ! Valaki helpeljen már le. Bejutottam, kinyírtam már mindenkit. Még egy faszi van a legtávolabbi sarokban, egy őrbódé melett. Ha azt is kinyírom rögtön mission failed, mert failed to find the rakétasiló vagy mit magyaráz. Ha meg nem lövöm le akkor rögtön nyomja a szirénát ha meglát. Mostakko ?
  • Pharaoh
    dedekált =dedikált
  • Pharaoh
    Mire jó egyáltalán a dedekált szerver?
  • Dikkma
    Hahó?
    Egy 6000 byte-os file, csak fel lehet tölteni..!
  • vrob98
    Most akkor a mission2vel veget is er a wolfenstein???
    Mert a 3. az vmi titkos raketabazis megsemmisitese vagy mi a frasz ... faxom en wolfensteint akarok!!!!
    Nyugtasson mar meg vki, hogy kesobb meg lesz koze castle wolfensteinhez.
  • D3t0nat0r
    Én meg annak örülnék, ha lenne paratroop rifle multiban. Miért nem rakták be?
  • I.C.ram
    szerintem nagyon siraly a jatek de keves a map :(( es en annak orulnek meg hogy lenne sima puska mint a single playerben tehat scope nelkul.
  • D3t0nat0r
    ehh, dedikálts=dedikált :)
  • D3t0nat0r
    A quake3 ban sem tudsz azon a gépen játszanim, amelyikről DEDIKÁLST servert indítasz. Ne dedikáltat indíts, és akkor te is tudsz játszani!
  • Pharaoh
    Még hálózatban sem?
    Pedig azt hittem ,hogy szinte teljesen olyan mint a quake3. Azal pedig tökéletesen megy hálózatban minden gépen
  • D3t0nat0r
    Ha dedikált servert indítasz akkor semmiféleképpen nem tudsz játszani arról a gépről!
  • Pharaoh
    De egyszerre nem tudok kettőt elindítani. A másodiknál egy could not load opengl subsystem üzenettel elszáll.
  • D3t0nat0r
    Akkor miért kezdted el a játékot??? Már az intró megnézése után lehet tudni, hogy ilyen lesz az egész játék. Figyeled egyáltalán a történetet?
  • Pharaoh
    És hogy kell nem dedservert indítani?
  • Pharaoh
    És aki hozzám akar bekapcsolódni annak milyen ip-t kell beírnia? Azt amit az internet szolgáltatómtol kaptam, vagy azt amit kiír a consol, hogy itt egy ip amit a nem tudom mi küldött nekem?
  • Pharaoh
    Na és én, hogy tudok ilyenkor visszamenni a játékba??
  • Pharaoh
    Egyébként, hogy kell szervert csinálni?
    Én mikor szervert akarok csinálni beállítok minden és mikor az ok-ra megyek kilép a játékból és előjön a wolf console, az ami a játék indításakor és kiír egy csomó mindent, de aztán semmi.
  • jAMEsbAUd
    Na atjutottam, mar nem kell a cheat, de ez a zombis palya, a legelbaszottabb szar, amit valaha lattam, es nagyon nem illik a jatekba! Ilyen szart azert nem vartam...
  • D3t0nat0r
    Egyébként ha valaki tudna indítani magyar servert az nagyon jó lenne!

Itt van törés a serverhez!
  • D3t0nat0r
    Nekem a két kézen ugráló János is belefért a játékba. Elolvastam az X-labsban a jegyzőkönyvet, hogy hogy csinálják az X-creatureket, ha van egy kis fantáziád, akkor bele tudod magad élni...