1107
Return to Castle Wolfie!!!!
-
Bakker Vamp nehogy ne menjen kibaszott XP alatt... Akkor elsírom magam... :-) -
Gyerekek! windowsXP alá installáltam a progit és amikor indítom, megáll az elején és a konzol tetején ez villog:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Mi lehet ez? Miért nem megy a progi? Mi kell neki? A videokártyám egy Matrox G 400 Max Dual, de a test simán ment vele. Gondolom nem ezzel van a probléma. -
vrob98 #189 Szembelevo epuletre kell atugralni. Ott van a kijarat. -
vrob98 #188 Valszin lassan mentel oda, mert amikor en odaertem meg sehol nem volt a langszoros.
A tudost meg egy tole jobbra elbujt naci katona lovi le allandoan. En azon szivtam. -
fireburner a legjobb/legegyszerubb erre a celra (cue bol irasra) valaki tud cd-key generalot? mert allandoan CD-key bannedet ir :( -
Propeller #185 Hehe.. még jó hogy le volt írva mit kell csinálni, csak lusta voltam elolvasni.. -
Propeller #184 Ehhh.. .vazze.. sose jöttem volna rá ! :-)
Pharaoh : a bin mérete nem mérvadó. Bin to Isoval vagy WinIsoval átkonvertálod iso-ra, rögtön kisebb lesz 25%al, és azt a nero is jobban komájja -
A *.bin file mindig nagyobb mint amit majd a CD-re ki fog írni. Nekem 660 MB-ot írt fel a CD-re. -
vagy isobustert
ebbe még botok sincsenek multiplayeren -
használj cdrwint -
Sziasztok!
A kérdésem a következő: leszedtem a netről a wolfot, kicsomagoltam és kaptam egy 759 MB-os .bin file-t és egy .cue file-t. Hogy tudom ezt felírni CD-re úgy, hogy működjön? No és persze, hogy ráférjen. Mert nekem csak 700 MB-os CD-m van. Nero CD-író progim van.
Előre is köszi a segítséget!
Close -
Fel kell venni még egy távcsövet és azt automatikusan felrakja a mauser-re. -
nem egy nagy szám ez a játék
-
Segítség!!! Merre tovább? #168 -
TheZsenyka #173 Propeller, emléxel, van egy alagút aminek a végén ott áll a teherautó. Nem lehet rá felugrani, helyette ugyebár elmész jobbra a folyosó közepén. Namármost a távcsöves pityu az pont szemben van veled ahogy felmész a létrán. Átslattyogsz érte. Lepuffant(hat)sz mindenkit, kivéve a legbelső őrt aki az őrbódénál nyomul. Lényeg hogy senki ne nyomjon riadót. Felmászol a víztoronyba és átveted magad a másik ház tetejére így bejutsz arra a részre ahol a bejárat is van. Neked a teherautóba kell beugranod. Kissé idióta módon van kitalálva a dolog de hát ezt kell csinálni... -
Cobra11 #172 big thnx 500-szor!!! Már jön is lefele. -
TheZsenyka #171 Valaki "monggya" má' meg mit kell csinálni Heincrich bácsi feltámasztott mivoltával??? Nyírok mindenkit mint állat, meghalnak a rohadvány csontik
meg a csajszi és lövöm ugyan Heinrich bá'-t mint állat, de folyton jön valami szellem vagy mi a tököm, olyankor elsötétül a kép és fogy az életerőm mint állat
. A szemét szellemet nem lehet legéppityuzni
... semmivel nem lehet megdöngetni az orcáját... ez a szitu... valaki nyomjon már usable infót plíz...
-
Coobra 11
letöltheted a
http://joeware.freeweb.hu
címről
-
Elakadtam a venom-puskás pályánál. Megszereztem a könyvet azt annyi... tnx -
Cobra11 #167 Valaki meg tudná mondani, hogy honnan lehet letölteni a WarezCenteren kívül magyar szerverről? De ha nincs akkor esetleg jó a külföldi is. -
Propeller #165 Emberek a rakétabázison ! Valaki helpeljen már le. Bejutottam, kinyírtam már mindenkit. Még egy faszi van a legtávolabbi sarokban, egy őrbódé melett. Ha azt is kinyírom rögtön mission failed, mert failed to find the rakétasiló vagy mit magyaráz. Ha meg nem lövöm le akkor rögtön nyomja a szirénát ha meglát. Mostakko ?
-
dedekált =dedikált -
Mire jó egyáltalán a dedekált szerver? -
Hahó?
Egy 6000 byte-os file, csak fel lehet tölteni..! -
vrob98 #160 Most akkor a mission2vel veget is er a wolfenstein???
Mert a 3. az vmi titkos raketabazis megsemmisitese vagy mi a frasz ... faxom en wolfensteint akarok!!!!
Nyugtasson mar meg vki, hogy kesobb meg lesz koze castle wolfensteinhez. -
Én meg annak örülnék, ha lenne paratroop rifle multiban. Miért nem rakták be? -
szerintem nagyon siraly a jatek de keves a map :(( es en annak orulnek meg hogy lenne sima puska mint a single playerben tehat scope nelkul. -
ehh, dedikálts=dedikált :) -
A quake3 ban sem tudsz azon a gépen játszanim, amelyikről DEDIKÁLST servert indítasz. Ne dedikáltat indíts, és akkor te is tudsz játszani! -
Még hálózatban sem?
Pedig azt hittem ,hogy szinte teljesen olyan mint a quake3. Azal pedig tökéletesen megy hálózatban minden gépen -
Ha dedikált servert indítasz akkor semmiféleképpen nem tudsz játszani arról a gépről! -
De egyszerre nem tudok kettőt elindítani. A másodiknál egy could not load opengl subsystem üzenettel elszáll. -
Akkor miért kezdted el a játékot??? Már az intró megnézése után lehet tudni, hogy ilyen lesz az egész játék. Figyeled egyáltalán a történetet? -
És hogy kell nem dedservert indítani? -
És aki hozzám akar bekapcsolódni annak milyen ip-t kell beírnia? Azt amit az internet szolgáltatómtol kaptam, vagy azt amit kiír a consol, hogy itt egy ip amit a nem tudom mi küldött nekem? -
Na és én, hogy tudok ilyenkor visszamenni a játékba?? -
Egyébként, hogy kell szervert csinálni?
Én mikor szervert akarok csinálni beállítok minden és mikor az ok-ra megyek kilép a játékból és előjön a wolf console, az ami a játék indításakor és kiír egy csomó mindent, de aztán semmi. -
jAMEsbAUd #143 Na atjutottam, mar nem kell a cheat, de ez a zombis palya, a legelbaszottabb szar, amit valaha lattam, es nagyon nem illik a jatekba! Ilyen szart azert nem vartam... -
Egyébként ha valaki tudna indítani magyar servert az nagyon jó lenne!
Itt van törés a serverhez! -
Nekem a két kézen ugráló János is belefért a játékba. Elolvastam az X-labsban a jegyzőkönyvet, hogy hogy csinálják az X-creatureket, ha van egy kis fantáziád, akkor bele tudod magad élni...