1107
Return to Castle Wolfie!!!!
-
Nézd meg a #297es hozzászólást... -
en szerintem egy fantasztikus es rohadt szep game a WOLF!!! nem en raktam be azokat az ocsmány képeket, más valaki a Nagy GC fan:))))))(velem eggyutt -
ne szarozz engem bazze, most mas is van itt a nevemmel:) -
Igazqad van. Fel kéne venni a kapcsolatot a Landor adminjával, mert ez így már nem helyzet :( -
Ezt nem hiszem el.
KÉP1
KÉP2 -
Ehh bocs, elrontottam, itt van megint:
Kép1
-
Ez a két kép qrva szar minsőségű, itt van jobb minőségben, de ezek sem tükrözik a játék szépségét:
Kép1
De az már kiderült, hogy még nem játszottál a játékkal, úgyhogy elhúzhatsz ebből a topicból, de nagyon gyorsan!
Dikkma! Légyszíves töröld Gamecube utolsó üzeneteit itt! -
logic13 #329 Üdv...
A következő fájl kellene a "wolfenstein"-hez: "rzr-rtcw.051" ez hibásan jött le. -
Nyugi! Most épp a 35 másik topikba másolja be a kedvenc képeit :-)))
-
Általában én szoktam nyitni topic-ot Dikkma figyelmének felhívására , hogy az ilyen barom konzolosok oda is beteszik a lábukat , ahova nem kéne .Így volt ez version-nál is .
Nyissam a topic-ot vagy eltakarodsz innen a konzolos szaroddal az elmúlt időszakban egymás hegyére-hátára nyitott konzolos topic-ok egyikébe ???
Dönts gyorsan !
-
Na, úgylátom kérésem meghaladta az értelmi szintedet, biztos megakadtál annál a szónál, hogy multiplayer.
Bár nem is tudom miért vártam el tőled, hogy próbálj értelmesen válaszolni, amikor egy 3millió évvel ezelőtt élő zöldmoszat IQban büntetett volna téged... -
Ez tetszik! Olyan szép! Szerintetek mennyivel szebb a szaromnál? Lehet másra is használni sámlin kivül? Ja már látom! Elég fasza RCA kábelt adnak hozzá! Lehet használni a csatikat az erősítökhöz! -
Mert amíg ilyen tartalmasakat írsz, addig a véleményed egyenlő a nullával. -
Na, ez már Wolf téma!
Most kérlek támaszd alá állításodat, pontról pontra, miért csalódtál a single player, multiplayer részében stb.! -
Köszi! A landoron (152.66.93.50) tegnap este nagy meccs volt voltunk több mint 16 an is. De ma nem megy :( -
Huzz innen a jo edes kurva anyadba!!! szarok a kibaszott HALO meg a kurva szar gonzolos fosaitokra!!! bassznad meg a kurva gamecubeodat!! dugd fel keresztbe az undoritoan szar kepminosegu TV-det is bazd meg!!! kurvara elegem volt eddig is a konzolosokbol de mostmar ez sok hogy bepofatlankodod ide magad es kesz! en sem rakok be a kibaszott konzolos topicjaidba szar off-topic kepeket!!! 
<- ez egy kocsog konzolos jelen esetben GC!
-
1. Ha PC-n meg fog jelenni, akkor sokkal szebb lesz, ha nem akkor nem érdekel.
2. Húzzál el innen, ha nem Wolf témában szólsz hozzá a topichoz. -
Húzzál már vissza valamelyik IQtlan konzolos topicba, és oda rakosgasd be ezeket a fos képeket.
Dikkma, plz törölj :) -
Olvastam .Mostmár csak az a kérdés , hogy pontosan hol és mikor is lesz megvásárolható a game . 

Nem szeretnék ugyanis megint megélni egy DUNE-Emperor várakozást , amikor is csak jó 6 héttel az európai megjelenés után sikerült csak hozzájutni a game-hez .Mindenestre elég érdekes , hogy a CD-Galaxis csak jövőévre datálja az itthoni megjelenést .Lehet , hogy ez a game is DUNE szindrómás lesz !? -
ejha :) pentek hetfö helyett :) -
Jó hír azoknak, akik eredetiben akarják megvenni! Nem kell dec.3. ig várni:
"Todd Hollenshed, az iD Soft agya frissítette .paplan fájlját, melyben biztosította az európai potenciális Wolfenstein vásárlókat, hogy péntektől hozzájuthatnak a náci írtó, Megyek Oszt Hent játékukhoz."
(a hír a hardwiredről van) -
Kroozo:
Nem tudom, hogy ez segít-e mindenhol nálam bejött... /csak saját felelősségre/ üdv :) -
A ping meg azt jelenti, hogy a géped milyen sebeséggel komunikál a szerverrel. Egy 100-as ping pl azzal egyenlő, hogy a játékban mindent 0.1 mp késéssel "észlelsz". Gyakorlatilag: 200as ping alatt még bőven játszható a game (ez persze ízlés+mexokás kérdése) e fölött már "körbehugyoznak" a szerncsés alacsony pingűek.. :-) -
A legegyszerűbb a /connect IP-cím konzolparancs, de ha beírod a favorites-be, és aztán LAN/netről fönt átállítod favorites "keresére", akkor onnan is menni fog. -
az semmi nekem legnagyobb fragem 95 ezt utanozzatok a screenshot meg meg is van de ha nem hiszitek kerdezzetek meg a wolf demo-ban ertem el! -
eloszor is rakattansz a multiplayerre (elinditod a multiplayer.exet) aztan ramesz a source:-ra ahol kivalasztod hogy internet felteve hogy interneten szeretnel jatszani majd a get new liest-re es kiirja a servereket. ja es elne felejtsd beallitani az internet kapcsolatod a source alatt. Aztan szepen csatlakozol egy jatekhoz akkor elkezd ott egy feke hatteren valamit szarozni! ESC gombbal lehet onnan kilepni ha nem tetszik neked a jatek ahova csatlakoztal(kicsit varni kell mert lassan reagal) amikro becsatlakoztal valaszd ki a cspatot illetve posztot majd a fegyvert es CLOSE gombra kattints elindul a jatek fent a bal-felso sarokban kiirja a deployingot ez azt jeelnti hogy hany masodperc mulva rak be a jatekba! ha berakott akkor irtsad az ellendeleket :)) vagy csinald a kuldeteseket (limbo menuben tudod megnezni objective gomboknal (L gomb megnyomasakor jon be a limbi menu)) Na nagyabbol ennyi ha van meg kerdesed akkor kerdezz! -
Belépsz a gaméba(multi)
Ott nyomsz egy -Multiplayert-
Fent kiválasztod hogy -Internet-
-Get a New List- gomb és dőlnek a szerverek
Ha frissíteni akarod a server infót akkor nyomsz egy -refresht- -
Leslie1 #271 az nem megy xp alatt -
nah ez a pécé... szegeny ember, bazz mar reg jacchatna ha nem szarozik agepe... valaki segiccsen neki. -
Leslie1 #267 én is az xp+matrox vs. opengl problémával küszködöm
valaki segítsen, plíz -
eheh itt nem ker cd-keyt??? ken jacccani nem???
aztan ott nem szicc:) -
Na, akkor kiemelem MrTressy 214. üzenetéből a lényeget, mert a server állandóan üres:(
152.66.93.50:27960
152.66.93.50:27961
Mindkettő feltört, és magyar server! Csak senki nem játszik rajtuk.
Ti is híreszteljétek! :) -
Hitlert sajna az első részben már kinyírtuk...
Eva aufwiedersehn:) -
szerintem csak 40-tol ketdodnek a gondok! 40 jatekostol mar teljesen akadozik de igy is jatszahto! ja es vegig vittem a jatekot szerintem nem volt rossz de en hianyoltam belole Hitlert es tarsait :)) szerintem az lett volna a kiraly ha ha mondjul lett volna egy naci kampany is :)) no meg egy begyilkosos palya is kellett volna (mintha kennedy-t kellene megolnod csak itt mondjuk egy nemet vezer ulne egy kocsiban! :)) -
A hang késésével kapcsolatban: Előzőleg win me volt fenn a gépemen, dx8-al. Ma leszedtem és raktam föl 98-at dx nélkül, hiszen az open GL-hez nem kell -nem is értem miért van rajta a cd-n:)
Most tökéletesen fut a legjobb beállítások mellett... winsux... -
768 sima sd 133 on -
Szerintem kissé NOLF koppintás, és sokan mások szerint is olvasva a külföldi fórumokat. A külső terek, a katonák kihallgatható párbeszédei stb.. Nem azt mondom, hogy totál koppintás, csak bizony játszva a játékot volt 1-2 deja vu-m. Ennek ellenére nagyon jó játék, az egyetlen ami ellene szól a rövidsége. A NOLF kb 2x-3x ilyen hosszú volt. Multija pedig annyira jó, hogy komoly konkurenciát jelent a CS nek :) Ha a sebződést megcsinálták volna úgy, mint a CS ben, akkor talán nem is Cséznék többet. -
mennyi ram? -
700duron tnt2 :) chello
minden minimumon de ezt igy is kell lattam a fanatikus kvékerektol
viszont igy nincs frame dobas es amcsiban is max 150 es ping van ami nem zavaro.
-
igaz az armadában csak egy 4mb-os integrált ATI van