Return to Castle Wolfie!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
A megoldás egyszerű
csináld meg-> Nem fogod látni 😄
Vannak mar cheatek hozza? Vagy trainer, vagy valami, nincs kedvem vegigjatszani, de megneznem a tovabbi palyakat is es a masodik zombis palyan nem birok tovabb menni, mondjuk nem is nagyon akarok,csak megneznem a tobbi palyat... szoval kene cheat, vagy trainer...

Lazarus
OpenGl fut nálad?
Dikkma
Lenne egy kérésem!
Nem tudom, milyen beállításokkal indul el alapban a játék, de nekem egy elmosódott, zöld trutymó az egész menü..
Megkérhetnék valakit, hogy a grafikai beállításokat tegye 800x600&high qualitybe, és a config.cfg -t vagy mit töltse fel pl. SG-ftp-re? Úgy talán jó lesz.. előre is thanx!
Lazarus
Héló ez biza nem megy.. 😊
Van hozzá Crack valahol?
Pharaoh
Van. Vannak oldalra nyitódó ajtók amiknek szinte ugyan olyan a hangjuk, mint a régiben.

Pharaoh
Találtam egy viszonylag gyors tört szervert:
LIVEST RTCW FULL
ip: 212.33.32.156:27961
Chello-val nekem úgy 100-130-as pingem volt itt, igaz "csak" 24 játékost enged be.

Aborg
Van a jatekban olyan palyaresz ami emlekeztet a regi WOLFra? Valami folyosoreszlet hasonlo texturaval, oldalcsuszo ajtoval (jokora kattanassal nyitodott, csak ugy viszhangzott)...
ubi
www.counter-strike.hu
skorpio7
Még nem tudunk róla .Bár még lehet , mert nem egy játéknál jó 10 napos késéssel jött ki a rip csak .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Készült a játékból rip -elt verzió?
És ha igen, honnan lehetne letölteni?
thx

skorpio7
Az "eredetivel" nem lenne ilyen problémád !

Lazarus
Nem műxik ez a szar(Multi).. Nem kéri le a szerver listát 😞
Nektek megy?
skorpio7
Egyetértek !

ubi
de elobb konzultáljunk!
ubi
mondok ip is...
ubi
ha chellommal csinalok egy servert az eleg lesz???
ubi
magyar server nincs? valami jo gyors! kéne
Hmuda
Jaj, de jó vicc.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Hmuda, tudnék ajánlani egy jó letöltőhelyet, nem érdekelne? 😊)))
marlowe
Rakétabázis:
Hol vagytok pontosan elakadva? A végén a teherautónál, ott én egyszerűen bamásztam, és kész (lehet az utolsó élve maradt 😊

Az elején a tornyos résznél, meg simán meg lehet őket jobbról kerülni.

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Én is a rakétabázissal szopok... régen mentettem és a teherautó elment... a távcsvöes fegyver megvan, de hiába mászok be az ablakon a bázisra, nem tudok úgy felmászni a víztoronyra hogy észre ne vegyenek... help...

Hmuda
Amúgy, tényleg érdemes leszedni? Ja és RIP-et tud valaki?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
100. : )))

I.C.ram
nem tom de nekem nagyon bejon a jatek!!!! szerintem kurva jo! bar az elso filmet nem nagyon ertettem de a multiplayer ut minden eddigi jatekot!
D3t0nat0r
Szerintem a zombis rész nem akkro nagy marhaság. Nagyon állat feelingje van a kriptának..

D3t0nat0r
Aham, köszi szépen!

D3t0nat0r
Lenne 1 krdésem: Mia a különbség a WOLF MP, SW és CP között? A create servernél lehet beállítani, és nem mindegyik server támogatja mindegyiket.

skorpio7
Nem az én érdemem a dolog , de azért jobb , ha minnél többen ismerik .
( Köszönet Pharaoh-nak és Kolin Mekre-nek .A'la PC-DOME .)

"...Itt egy jo kis szerver cím ami nem kér cd-keyt: 64:225:130:160:27960
Itt akár 45-en is írthatják egymást, de ezeken a hatalmas pályákon még több is elférne..."

"...Ez egy tört szerver mint Pharaoh is mondta, nem kell CD key! Úgy van beállítva mogy a map folyamatosan változzon,...volt amikor azt sem tudtam mi a feladat csak a fraggekre koncentráltam!
A beach-es pálya a többihez képest egyszerü, és kicsi!!!!..."

Én is single és a kérdés : Milyen hosszú ?
I.C.ram
hat ja 😊) de azt se jatsza senki single ben 😊) nincs az a hulye 😊)
Lazarus
Nem mintha baj lenne a sok pálya 😊
Lazarus
Igazad van..

viszont túl sok a pálya és az egészből csak egy nagy hentelés lesz 😞(
I.C.ram
senkisem a single-ert vette meg szerintem vagy toltotte le (de ilyet senki sem tesz mert nem szep dolog 😊) tehat a single ott van a wolf3d 😊) ezt a mp-ert erdemes jatszani mert kegyetlenul eltalalaltak a hangulatot
Valaki tudja, hogy lehet timedemo-t futtatni a játékon? Köszi.
Lazarus
Het ennek a Single része nagyon tré!!! Ezek a zombik bazzeg! 😄 Nevetséges..
Herr General
Nekem is sorra jönnek elõ a hibás fájlok. Most egy régen bevált módszert alkalmazok - winrarral csomagolom ki és a melyik hibás rögtön töltöm és cserélem le a rosszat...
Ez talán beválik😊
Herr General
Áááá!
Már másodszorra töltöm le az iso-t, én barom. Csak ért mert nem bírom kivárni a megjelenést😊)
Viszont némelyik fájl crc-s és nem tudom miért, ha vkinek van ötlete írjon. Részemrõl most próbálok keresgélni másonnan letölthetõ fájlokat és kicserélni a rosszakkal...
köszi
Sziasztok tudja valaki honan tudom lehúzni a teljes GOTHIC nevű játékot?
Lazarus
benyomod a tömöritő progidat (WinACE, WinZIP, WinRAR stb) és rekattintasz a *.001-es file-ra és azt csomagojjad kifelé
IMYke2.0.0.0
Return to Castle Wolfeinstein CD-key:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TCPC-CDTJ-RHRW-JRCA-EF
TDHW-PCDC-GRCT-RPSD-12
GPLD-GTHC-ACAW-SDSP-6E
GSDS-CPTG-LLPD-DTLA-E9
HGWW-GGAC-LPDL-RARR-22
TRCD-ARCA-DACR-HPGC-CD
SWSH-HSTA-GRLH-HGDW-83
DDLR-ALAW-HCJL-JADW-CB
stb.

Némelyikkel még online-ban is működhetsz!
Ennyi elég?

i2k = IMYke2000 - @ - 2001

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lazarus
Írj néhányat plz!
Lazarus
Megin lesz egy halom magyar klán oldal.. ami persze nem baj 😊
De nehogy nekem elkezgye valami tudálékos f@sz hogy jáccunk nem tört szerveren (WON SUX!) és vegyük meg és nemigaz hogynemtudszráegykispénztáldozni
joe28 : www.daemon-tools.com innen leszeded a legujabb virtual daemont, installalod, es mar nincs szukseged irora 😊

az elakadasban tud valaki segiteni ? 😊

Rincewind
bocs... 😊
Rincewind
Valszeg a SC-SC most is fog egy tört szervert üzemeltetni! Rájuk ebben mindig lehet számítani
marlowe
Hm.. Szerver indítás, meg ilyesmi:
Én benne lennék, még a tört ben is 😊
Szóval, ha van valakinek linuxos dedikált servere hozzá..(jójó, majd megnézem a hivatalos honlapon is ), az küldhet egy törést is mailban.. Aztán mindul is a magyar server.

Ismerek pár cs-es rendszergazdit is 😊) (bár lehet nekik hamarabb lesz meg )

marlowe
Na énis írok egy véleményt a játékról:
Nekem is tetszik, hangulatos is, szép is a grafikája.
32 biten minden maxon 800x600-ban nagyon szép és gyors.(1024x768-at nem próbáltam 😊 Ja, nekem mégúgysincs burál konfigom 😊)

duron 650@866(133)
256Mb RAM
GeForce256

Nallam 1024*768-ban, max mindennel jol megy, pedig annyira nem eros a konfigom, hogy ezt elvarhassam (p3-700, gef2 gts, 512 ram, XP), szoval szerintem jol meg van csinalva.