1107
Return to Castle Wolfie!!!!
  • D3t0nat0r
    Nézd meg a #297es hozzászólást...
  • GAMECUBE
    en szerintem egy fantasztikus es rohadt szep game a WOLF!!! nem en raktam be azokat az ocsmány képeket, más valaki a Nagy GC fan:))))))(velem eggyutt
  • GAMECUBE
    ne szarozz engem bazze, most mas is van itt a nevemmel:)
  • D3t0nat0r
    Igazqad van. Fel kéne venni a kapcsolatot a Landor adminjával, mert ez így már nem helyzet :(
  • D3t0nat0r
    Ezt nem hiszem el.

KÉP1

KÉP2
  • D3t0nat0r
    Ehh bocs, elrontottam, itt van megint:

Kép1
  • D3t0nat0r
    Ez a két kép qrva szar minsőségű, itt van jobb minőségben, de ezek sem tükrözik a játék szépségét:

Kép1

De az már kiderült, hogy még nem játszottál a játékkal, úgyhogy elhúzhatsz ebből a topicból, de nagyon gyorsan!

Dikkma! Légyszíves töröld Gamecube utolsó üzeneteit itt!
  • logic13
    Üdv...

A következő fájl kellene a "wolfenstein"-hez: "rzr-rtcw.051" ez hibásan jött le.
  • Blasta
    Nyugi! Most épp a 35 másik topikba másolja be a kedvenc képeit :-)))
  • skorpio7
    Általában én szoktam nyitni topic-ot Dikkma figyelmének felhívására , hogy az ilyen barom konzolosok oda is beteszik a lábukat , ahova nem kéne .Így volt ez version-nál is .
    Nyissam a topic-ot vagy eltakarodsz innen a konzolos szaroddal az elmúlt időszakban egymás hegyére-hátára nyitott konzolos topic-ok egyikébe ???
    Dönts gyorsan !
  • D3t0nat0r
    Na, úgylátom kérésem meghaladta az értelmi szintedet, biztos megakadtál annál a szónál, hogy multiplayer.
    Bár nem is tudom miért vártam el tőled, hogy próbálj értelmesen válaszolni, amikor egy 3millió évvel ezelőtt élő zöldmoszat IQban büntetett volna téged...
  • Blasta
    Ez tetszik! Olyan szép! Szerintetek mennyivel szebb a szaromnál? Lehet másra is használni sámlin kivül? Ja már látom! Elég fasza RCA kábelt adnak hozzá! Lehet használni a csatikat az erősítökhöz!
  • D3t0nat0r
    Mert amíg ilyen tartalmasakat írsz, addig a véleményed egyenlő a nullával.
  • D3t0nat0r
    Na, ez már Wolf téma!
    Most kérlek támaszd alá állításodat, pontról pontra, miért csalódtál a single player, multiplayer részében stb.!
  • D3t0nat0r
    Köszi! A landoron (152.66.93.50) tegnap este nagy meccs volt voltunk több mint 16 an is. De ma nem megy :(
  • I.C.ram
    Huzz innen a jo edes kurva anyadba!!! szarok a kibaszott HALO meg a kurva szar gonzolos fosaitokra!!! bassznad meg a kurva gamecubeodat!! dugd fel keresztbe az undoritoan szar kepminosegu TV-det is bazd meg!!! kurvara elegem volt eddig is a konzolosokbol de mostmar ez sok hogy bepofatlankodod ide magad es kesz! en sem rakok be a kibaszott konzolos topicjaidba szar off-topic kepeket!!!<- ez egy kocsog konzolos jelen esetben GC!
  • D3t0nat0r
    1. Ha PC-n meg fog jelenni, akkor sokkal szebb lesz, ha nem akkor nem érdekel.
    2. Húzzál el innen, ha nem Wolf témában szólsz hozzá a topichoz.
  • D3t0nat0r
    Húzzál már vissza valamelyik IQtlan konzolos topicba, és oda rakosgasd be ezeket a fos képeket.
    Dikkma, plz törölj :)
  • skorpio7
    Olvastam .Mostmár csak az a kérdés , hogy pontosan hol és mikor is lesz megvásárolható a game .
    Nem szeretnék ugyanis megint megélni egy DUNE-Emperor várakozást , amikor is csak jó 6 héttel az európai megjelenés után sikerült csak hozzájutni a game-hez .Mindenestre elég érdekes , hogy a CD-Galaxis csak jövőévre datálja az itthoni megjelenést .Lehet , hogy ez a game is DUNE szindrómás lesz !?
  • Laalee
    ejha :) pentek hetfö helyett :)
  • D3t0nat0r
    Jó hír azoknak, akik eredetiben akarják megvenni! Nem kell dec.3. ig várni:

"Todd Hollenshed, az iD Soft agya frissítette .paplan fájlját, melyben biztosította az európai potenciális Wolfenstein vásárlókat, hogy péntektől hozzájuthatnak a náci írtó, Megyek Oszt Hent játékukhoz."

(a hír a hardwiredről van)
  • Herr General
    Kroozo:
    Nem tudom, hogy ez segít-e mindenhol nálam bejött... /csak saját felelősségre/ üdv :)
  • liquid
    A ping meg azt jelenti, hogy a géped milyen sebeséggel komunikál a szerverrel. Egy 100-as ping pl azzal egyenlő, hogy a játékban mindent 0.1 mp késéssel "észlelsz". Gyakorlatilag: 200as ping alatt még bőven játszható a game (ez persze ízlés+mexokás kérdése) e fölött már "körbehugyoznak" a szerncsés alacsony pingűek.. :-)
  • liquid
    A legegyszerűbb a /connect IP-cím konzolparancs, de ha beírod a favorites-be, és aztán LAN/netről fönt átállítod favorites "keresére", akkor onnan is menni fog.
  • I.C.ram
    az semmi nekem legnagyobb fragem 95 ezt utanozzatok a screenshot meg meg is van de ha nem hiszitek kerdezzetek meg a wolf demo-ban ertem el!
  • I.C.ram
    eloszor is rakattansz a multiplayerre (elinditod a multiplayer.exet) aztan ramesz a source:-ra ahol kivalasztod hogy internet felteve hogy interneten szeretnel jatszani majd a get new liest-re es kiirja a servereket. ja es elne felejtsd beallitani az internet kapcsolatod a source alatt. Aztan szepen csatlakozol egy jatekhoz akkor elkezd ott egy feke hatteren valamit szarozni! ESC gombbal lehet onnan kilepni ha nem tetszik neked a jatek ahova csatlakoztal(kicsit varni kell mert lassan reagal) amikro becsatlakoztal valaszd ki a cspatot illetve posztot majd a fegyvert es CLOSE gombra kattints elindul a jatek fent a bal-felso sarokban kiirja a deployingot ez azt jeelnti hogy hany masodperc mulva rak be a jatekba! ha berakott akkor irtsad az ellendeleket :)) vagy csinald a kuldeteseket (limbo menuben tudod megnezni objective gomboknal (L gomb megnyomasakor jon be a limbi menu)) Na nagyabbol ennyi ha van meg kerdesed akkor kerdezz!
  • Lazarus
    Belépsz a gaméba(multi)
    Ott nyomsz egy -Multiplayert-
    Fent kiválasztod hogy -Internet-
    -Get a New List- gomb és dőlnek a szerverek
    Ha frissíteni akarod a server infót akkor nyomsz egy -refresht-
  • Leslie1
    az nem megy xp alatt
  • GAMECUBE
    nah ez a pécé... szegeny ember, bazz mar reg jacchatna ha nem szarozik agepe... valaki segiccsen neki.
  • Leslie1
    én is az xp+matrox vs. opengl problémával küszködöm
    valaki segítsen, plíz
  • GAMECUBE
    eheh itt nem ker cd-keyt??? ken jacccani nem???
    aztan ott nem szicc:)
  • D3t0nat0r
    Na, akkor kiemelem MrTressy 214. üzenetéből a lényeget, mert a server állandóan üres:(

152.66.93.50:27960
    152.66.93.50:27961

Mindkettő feltört, és magyar server! Csak senki nem játszik rajtuk.

Ti is híreszteljétek! :)
  • Herr General
    Hitlert sajna az első részben már kinyírtuk...
    Eva aufwiedersehn:)
  • I.C.ram
    szerintem csak 40-tol ketdodnek a gondok! 40 jatekostol mar teljesen akadozik de igy is jatszahto! ja es vegig vittem a jatekot szerintem nem volt rossz de en hianyoltam belole Hitlert es tarsait :)) szerintem az lett volna a kiraly ha ha mondjul lett volna egy naci kampany is :)) no meg egy begyilkosos palya is kellett volna (mintha kennedy-t kellene megolnod csak itt mondjuk egy nemet vezer ulne egy kocsiban! :))
  • Herr General
    A hang késésével kapcsolatban: Előzőleg win me volt fenn a gépemen, dx8-al. Ma leszedtem és raktam föl 98-at dx nélkül, hiszen az open GL-hez nem kell -nem is értem miért van rajta a cd-n:)
    Most tökéletesen fut a legjobb beállítások mellett... winsux...
  • Laalee
    768 sima sd 133 on
  • D3t0nat0r
    Szerintem kissé NOLF koppintás, és sokan mások szerint is olvasva a külföldi fórumokat. A külső terek, a katonák kihallgatható párbeszédei stb.. Nem azt mondom, hogy totál koppintás, csak bizony játszva a játékot volt 1-2 deja vu-m. Ennek ellenére nagyon jó játék, az egyetlen ami ellene szól a rövidsége. A NOLF kb 2x-3x ilyen hosszú volt. Multija pedig annyira jó, hogy komoly konkurenciát jelent a CS nek :) Ha a sebződést megcsinálták volna úgy, mint a CS ben, akkor talán nem is Cséznék többet.
  • ubi
    mennyi ram?
  • Laalee
    700duron tnt2 :) chello
    minden minimumon de ezt igy is kell lattam a fanatikus kvékerektol viszont igy nincs frame dobas es amcsiban is max 150 es ping van ami nem zavaro.
  • ubi
    igaz az armadában csak egy 4mb-os integrált ATI van