Snes emulátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ps2-n van sima NES emulátor?
ha igen írjátok már le hogy mûködik meg minden
elõre is köszi
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
üdv
A
PSN ID.: Beegabor
A
A
Közben rûjöttem hogy már letöltötem de emiatt nem sikerül felrakni mit sír?h
müködõ N64 emu-t nem találtam de ha tudsz egyet kérlek oszd meg
https://supermario4ever.wordpress.com
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
vki tudna segíteni?
zsneswvel elindítok egy romot, de csak feketeséget látok, és nem történik semmi, azon kívül hogy kiírja az adatokat!
miért van ez?
How much can you take,before you snap?
Akarhol megleled.
www.zophar.net
www.emunation.net
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ha 1992-ben is igy lett volna jaj :)))0
Majd 2012 -ben ugyanesz lesz a Ps2 , Xbox es GC mostani jatekokkal :) Rohogve toltjuk majd le oket!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID.: Beegabor
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Bérbe vehet? reklámfelület...
Letöltöttem egy Ps2 játékot és egy pcsx201 nevû emulátort.Mit csináljak,hogy tudjak játszani a Ps2 játékkal a számítógépen?
Elõre is kösz!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Anno még snesel nyomtam most emg gépen emuba tök komoly azóta dk1 et végig toltam a 2 t elkezdtem de nem értem végig még!
A bugs bunny fõ eleségnél járok....
Probotector mekkora 1 gám:)
Van sok jó gám sõt multiba is szoktuk nyomni:)
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK