415
ABszolut CUBE
-
#278 kik? Andras meg ki irtrad ilyet? -
#277 aha, lehet hogy azert nem mert mashogy latjuk, avagy felreertjuk egymast. mert sztem nem vagyok akkora primitiv bunko allat, amiket irtatok ram, sztem semmilye mondatommal nem erdemeltem ki, hogy csak ti anyazzatok.... az erveimet irtam le, a bites temaban hoztam fel peldat is(de lehet en meg akik mondtak nekm tudjak rosszuil, de akkor se lebaszassal kene valaszolni, a Gscubeset szerintem megbeszeltuk, mindegy, Ti ilyenek vagytok, -
#276 van egy haverom velem egyidős,és ő is elég magas szinten maxozik!!
ez a munkád? -
K.András #275 nem én csak pc!
és inkább csak grafika!
3d studio max -
#274 igen,én is észrevettem! -
#273 rendben,nekem sincs veled semmi bajom!
egyébként te PS2-s vagy? -
#272 264 nem? -
K.András #271 olvasd el a 265-ös üzimet és le van irva miért nem foglalkozok ezzel......
semmi bajom nincs veletek azon kivül hogy nem fogadtok el alap igazságokat -
#270 ok,akkor az andris havercsávó? -
#269 oké, szerintem nem jo... ti hogy vagytok vele?? -
#268 Balu semmi gaz mar megbeszeltuk vele most koncentraljunk a temara hogy Xbox nemjo. :D -
#267 szia andris!
ugye a tegnapit lezárhatjuk?
nincs harag? -
#266 de nem volt nagyobb balhe:) csak vita. -
#265 aha, nezz korul a pc-s gamezoknak lealdozott, ps2eseknek lealdozott, xbox megbukott topicokban.... nem volt vmi kedves,megint nem volt egyetertes:) -
K.András #264 csocso egy kivel beszéltél te? rendörel?
én nem vagyok hacker de ha nagyon akaraom meg tudok bármit tenni ugyanis ha nem tudnád a neten minden le van irva!
egyébként a rendörök semmit nem tehetnek egy sima betörésnél nem is foglalkoznak vele és ezt hidd el mert anyám életársa örnagy a másik pedig az hogy mindehova be lehet menni ha nem sajnálod rá az idöt és én erre sajnálnám... -
#263 oksa,vettem,beszéltél ma már K.andrissal? -
#262 semmi poen volt csak:) -
#261 ezt most nem igazán értettem! -
#260 jol mondod szerinted:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#259 akkor is majdnem én szivtam! -
#258 nem a hackerkedés miatt,hanem,hogy jön a haverjaival és szétver egy gyereket(mármint engem),de mint mondottam volt szerintem már béke honol közöttünk! -
#257 hat ja de ez leragott tema mar,
mindegy, ma azert mentek az esemenyek bazze, rendesen szidtak mindenutt, pedig sztem csak minannyian felreertettuk egymast, meg ha egyre is gondoltunk.... mindegy
-
#256 mindegy,én lezártnak tekintem az ügyet! -
#255 hiszitek vagy nem beszéltem egy ORFK-sal és aszonta nem kell félni csak szivat az igazi Hacker sosem beszél hanem cselexik... amugy ha bizonyítani tudod hogy hacker volt akkor megkeresik az embert!!!! -
#254 hopsz ez a kep kicsit nagy:) -
#253 itt a kis kedvenc csunyasag..:)
-
#252 aha, hat jah, de a procis dolgot maig nem ertem...... -
#251 kekeckedtem -
#250 rájöttem,hogy csak hirtelen felindulásból mondta,végulis én kekeskedtem,de nem gondoltam,hogy ilyen komolyan vesz! -
#249 amúgy nem is olyan barom ez az andris,vannak teljesen jó hozzászólásai! -
#248 nem,este lenyugodtam! -
#247 jah, na ma mar nem felsz??? -
#246 tényleg a fekete a best -
#245 szépek a screenshotok!!!! -
#244 CONKER RULEZZZZZZZZZZZ!!!!:) bazze egyeduli jo hir az utobbi napokban hogy lesz shenmue 2 Gcre, de bazz az egesz konzolpiac all most:( -
#243 nem lesz gaaaz -
#242 félek öregem! -
#241 nem fer be, vagy igen??, nem is tudom...:)))))most jo ez a GC meg.... -
#240 nem lesz gond... bazzeg, hozzam johet, puskakkal varnam az tuti:))) hamar elfogyna a bandaja:))) azt mindenkinek vannak baratai, kapcsolatai, minden csapasra megvan az ellencsapas -
#239 vazzeg,még csak 15 vagyok,nem akarok egy ilyen baromság miatt szivni!