415
ABszolut CUBE
-
#238 mikor cseréled át a LOGOD at az igazidra? -
#237 ehh csá CC! -
#236 nem tudom, Bmaci, de sztem nem komoly, de ki tudja.... -
#235 már érted hogy miért nem érdekel minket hogy játszhattunk psx en és Dc-n is ezzel a gamezzal?? ez full más lesz!!JOBB ezerszer!!és a grafika? pff:)))))) -
#234 most komolyan,vagy csak hulyulsz,kezdek komolyan fosni! -
#233 nem azt nem szeretem.... lassan megyek is, vigyazza ezzel a k andrissal,meg megfog:) -
#232 gyere már inkább valamelyik chatbe!! -
#231 márminta a gimi után?? -
#230 az gáz:))) kikell vivni az onallosagodat, ket ev es minden kiraly lesz:) -
#229 nekem szülők folyamatosan ugatnak!!
és baszogatnak!!! -
#228 ki tanulminden nap?:)))))) en csak evvegen nyomtam meg a dolgot:))) -
#227 én is,de akkor még többet lehetne,nem kéne tanulni minden nap! -
#226 :DDDDDDd en ezt suli alatt is csinaltam:DDDD nem kell ehhez kivarni a 3 evet -
#225 raádásul 6osztályos,szal ezen kivul még 3 éven van,pedig még csak 2,5-en vagyok túl,de ha egyszer befejeztem,akkor semmi mást nem fogok csinálni egy évig,csak csajozni,meccsre járni,játszani,inni...
de messze is van az még!!! -
#224 :DD reszvetem... en mar tuleltem... -
#223 én itt rohadok a gimiben!! -
#222 hat jo nekem megfelel, de magyarban megszivattak, az csak 2es lett:( mondjuk attol a tanartol mergszoktam:) -
#221 mákos vagy!
milyen lett az érettségi? -
#220 jelenleg semmilyen, fosuli felvetelire keszulok:))
azt kihagyom ezt az evet:))) kiraly nagyon:) -
#219 bazz ez a jel sztem eddig a legjobb ami nintendonak volt(bocsi GC az is ász de a szivemhez ez all kozelebb)...
-
#218 milyen suli? -
#217 jah -
#216 aha,tanulsz? -
#215 20 -
#214 tényleg te hány éves vagy? -
#213 jaja,a konzolok mindig a PC-k előtt járnak egy lépéssel! -
#212 hat ja akkor rugta biza:( -
#211 aha,emlékszem,ott találgatták az 576 konzolba,hogy vajon milyen is lesz,és hogy kenterbe veri-e a PSX-et,ha jól emlékszem,akkor rúgta a Saturn az ucsókat,bár már csak halvány emlékeim vannak! -
#210 bazz ez a kep 95os!! mikor tudott ilyet akkkor egy pc???
-
#209 ok,látom -
#208 milyen kép? -
#207 az egy szar!!!:)) hidd el.... bazz ez a kep a szivem csucske, be is rakom, amikor a N64 meg alom volt, es ultra 64 volt a neve:)
a faszom mennyire szeretem:))) -
#206 tényleg annyira szar az Xfos? -
#205 sztem 60ert se tudta rasozni:))))(szegeny szlovak gyerek:) -
#204 Azt nem kerdeztem mennyiert de mar kivan kapcsolva mobilja, gáz na majd holnap :D -
#203 :DDDDDDD -
#202 hehhe elob hivott haver, hogy rasozta az xoboxot valami szlovak diakra aki itt tanul :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#201 amit a firingsquadon irnak az nagyjabol igaz.... de azer az fps nem annyira ganya... -
#200 Tapasztalat: XOBX EGY SZAR :)))) -
#199 nah hogy teccik a GOLD GC?:)