GAMECUBE WILL WIN!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Gc gyerea a pengére!!please!!!!!!!!4
GAMECUBE
kit tisztelhetunk az uj GCben????
ember
gamecube, felejtsd már el azt a gamers.com-ot, ha ilyen trágya minőségű képeket tesznek fel.

(lásd még wolf)

a gamecube képeket miért nem onnan linkeled?
D3t0nat0r
Gamecube, ma kegyetelenül leszerepeltél itt. Eddig azt hittem nem vagy ennyire sík, de most sikerült bebizonyítanod, hogy "a százas szög hozzád képest integrált áramkor"...

Blasta
Jajj, hagyd már! Még a végén becopyzza az összes Németországból kapott játékának az összes képkockáját! El tudom képzelni

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Köszönjük a képeket GC! Olyan jó, hogy a létező összes topikba beraktad őket! Asszem a mai nap is rendesen lealáztad a már amúgy is a béka segge alatt trónoló híredet!

A Star Wars Alliance már 2(!) éve leiskolázta ezt a GC grafikát, egy gyenge TNT2-n! Bár te akkor még Nickelodeont néztél!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

balumaci
jó a comm.2 mi?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
mert Te is nagy PC-s vagy, amiket irtam abba bele se gondolsz, csak elolvasod, es (fel se fogod mi bvan ott persze) csak ravagod UGGYAN MÁR EZ EGY DEBIL BETEGES KIS FASZ, nem tud semmit, nem is erdekel, akkor is en vagyok a jobb, a szebb(ketlem:DDDDDDDDD)az okosabb (ezt is) meg a mi gameink a kivaltsagosak
GAMECUBE
hat neked lehet, de a szemet kis pc-sek kezdtek a hepajt, en normalisan leirtam a dolgokat, sot, meg nem is irtam hulyesegeket, csak kapasbol a jo sok magara ismero pc-s fellazadt, es csak a teves nezeteiket oldottam azzal, hogy a konzolok kis ovisoknak valok, 15perc kihivassal, meg hogy a pc-seknek tobb IQjuk van, erre irtam, hogy mire fol... es hogy csak nem ezert hiszitek azt?? es felsoroltam az allurjeit a kedves bandanak.
mert akarki NORMALIS jozan emberrel megnezettem amit irtam (pc-sel, partatlannal egyarant) azt mondta, hogy en csak igazat irtam, es hogy semmi beteges meg ilyesmi nem volt benne amit irtam, csak hat Ti kaptatok fel a vizet... mert magatokra ismertetek, bazz ha nem egy ember mondta volna, hogy ilyenek a pc-sek, meg nem is tapasztalom akkor nem irok olyat, csupan elmenybeszamolo volt a szanalmas pc-s viselkedesrol!
CSOCSO
megyek én is mert commandos 2-t felteszem
balumaci
aha,én is húzok,mert öcsém ki akar túrni a gép elől na viszlát mindenkinek!!
sziasztok

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
nah en mentem legyetek jok... es ne vitatkozzatok:))))))))))
GAMECUBE
nagyon király
CSOCSO

állítólag a ps2 a poligon király hát az n64 negyed annyi poligont tud mint a ps1!!!! az 1!!!!! mégis 10 szer szebba gamez rá miért mert poligonok értelmesek voltak itt egy gamez sokkal több poligonnak mit a ps2 elbír és a texturák?:))mint a HALO pre rendelt introja:)))))))))))
balumaci
hehe

CSOCSO

kevés meterocska és kevés poligon azon a hajón:))))))))))))

ez a hajó 10 szer szebb mint ami a HALO ban van...
GAMECUBE
hat nem eppen, en kaptam a magamet...:)
balumaci
nem baj,tegnap mindenki szidott mindenkit,mára hál' istennek már abbamaradt!

GAMECUBE
nem mondtam hogy pont andras is.... voltak ez a lenyeg, lehet o csak lehulyezett ennyi, meg ilyesmik
GAMECUBE
nem lenyeges, mar volt lezajlott, remelem vege, es nem gondoltak komolyan, ha igen, akkor megvan roluk a velemenyem, en csak akkor fikaztam ,ha mar ok csinaltak...akor se ugyanugy
SeGa
kik? Andras meg ki irtrad ilyet?
GAMECUBE
aha, lehet hogy azert nem mert mashogy latjuk, avagy felreertjuk egymast. mert sztem nem vagyok akkora primitiv bunko allat, amiket irtatok ram, sztem semmilye mondatommal nem erdemeltem ki, hogy csak ti anyazzatok.... az erveimet irtam le, a bites temaban hoztam fel peldat is(de lehet en meg akik mondtak nekm tudjak rosszuil, de akkor se lebaszassal kene valaszolni, a Gscubeset szerintem megbeszeltuk, mindegy, Ti ilyenek vagytok,
balumaci
van egy haverom velem egyidős,és ő is elég magas szinten maxozik!!
ez a munkád?

K.András
nem én csak pc!
és inkább csak grafika!
3d studio max

http://druglord.buzz.hu/ ;)

balumaci
igen,én is észrevettem!

balumaci
rendben,nekem sincs veled semmi bajom!
egyébként te PS2-s vagy?

SeGa
264 nem?
K.András
olvasd el a 265-ös üzimet és le van irva miért nem foglalkozok ezzel......
semmi bajom nincs veletek azon kivül hogy nem fogadtok el alap igazságokat

balumaci
ok,akkor az andris havercsávó?

GAMECUBE
oké, szerintem nem jo... ti hogy vagytok vele??
SeGa
Balu semmi gaz mar megbeszeltuk vele most koncentraljunk a temara hogy Xbox nemjo. :D
balumaci
szia andris!
ugye a tegnapit lezárhatjuk?
nincs harag?

GAMECUBE
de nem volt nagyobb balhe:) csak vita.
GAMECUBE
aha, nezz korul a pc-s gamezoknak lealdozott, ps2eseknek lealdozott, xbox megbukott topicokban.... nem volt vmi kedves,megint nem volt egyetertes:)
K.András
csocso egy kivel beszéltél te? rendörel?
én nem vagyok hacker de ha nagyon akaraom meg tudok bármit tenni ugyanis ha nem tudnád a neten minden le van irva!
egyébként a rendörök semmit nem tehetnek egy sima betörésnél nem is foglalkoznak vele és ezt hidd el mert anyám életársa örnagy a másik pedig az hogy mindehova be lehet menni ha nem sajnálod rá az idöt és én erre sajnálnám...

balumaci
oksa,vettem,beszéltél ma már K.andrissal?

GAMECUBE
semmi poen volt csak:)
balumaci
ezt most nem igazán értettem!

GAMECUBE
jol mondod szerinted:DDDDDDDDDDDDDDDDD
balumaci
akkor is majdnem én szivtam!

balumaci
nem a hackerkedés miatt,hanem,hogy jön a haverjaival és szétver egy gyereket(mármint engem),de mint mondottam volt szerintem már béke honol közöttünk!

GAMECUBE
hat ja de ez leragott tema mar,
mindegy, ma azert mentek az esemenyek bazze, rendesen szidtak mindenutt, pedig sztem csak minannyian felreertettuk egymast, meg ha egyre is gondoltunk.... mindegy
balumaci
mindegy,én lezártnak tekintem az ügyet!

CSOCSO
hiszitek vagy nem beszéltem egy ORFK-sal és aszonta nem kell félni csak szivat az igazi Hacker sosem beszél hanem cselexik... amugy ha bizonyítani tudod hogy hacker volt akkor megkeresik az embert!!!!
GAMECUBE
hopsz ez a kep kicsit nagy:)
GAMECUBE
itt a kis kedvenc csunyasag..:)

GAMECUBE
aha, hat jah, de a procis dolgot maig nem ertem......
balumaci
kekeckedtem

balumaci
rájöttem,hogy csak hirtelen felindulásból mondta,végulis én kekeskedtem,de nem gondoltam,hogy ilyen komolyan vesz!

balumaci
amúgy nem is olyan barom ez az andris,vannak teljesen jó hozzászólásai!