415
ABszolut CUBE
-
#328 mindenhol ez megy:
Best launch EVER:
The GameCube is the Fastest-selling New Video Game Console Ever! It's faster than the cheetah. It's true. Hotcakes...pfft. Hotcakes ain't got nothing on the GameCube. Full details within...
Booya! On with the press release shall we?
REDMOND, Wash.--(BUSINESS WIRE)--Nov. 28, 2001-- Ignoring strong economic headwinds, NINTENDO GAMECUBE(TM) has soared to record retail heights, becoming the fastest-selling home video game console of this generation.
Through its first week of availability, NINTENDO GAMECUBE sold more than one-half million systems to consumers, at a rate nearly twice that of Microsoft's Xbox, and at least 25 percent faster than the launch of Sony's Playstation 2 last year.
-
#327 ez nem nyalás,csak most kivételesen igaza volt! -
#326 én nem ismerem,de biztos van benne pár hektoliter vér! -
#325 balumaci..ugye most nem a kandris véded és a GC faszozod le??
egy pár nappal itt fostál te csipszar hogy elkapnak és ott sirtál a GC nek hogy hogy fosol... siralmas vagy és nyaljál csak jó méjre az andrisnak -
#324 nem lehet rossz a neve alapján...
első jó játék gc-re? -
#322 hülye ez a fasz!
hagyni kell a picsába a hülyeségeivel!
ne idegesitsd magad miatta!!
egyébként nem túl jó,hogy már 2 gamecubenk van! -
K.András #321 figyelj te kis fasz!
te 14-vagy egy gyerek és azzal játszol akor kik játszanak rajta?
Felnötek? -
K.András #319 De azt érstd meg hogy föként gyerekeknek van a GC!
-
#318 nah ezert nem lesz ps3, ha a magyarokon, es a tavol-keleten mulik!!(meghogy ezzel a sony csak nyer, ha kalozkodast engedik, jah meg a kiadok is tudjak ezt, es elnezik:))))) emiatt fogjak otthagyni a ps2ot, a GCert, mert ott ezt nem lehet (csak nagyon kicsi mertekben) megtenni. ott nem kell a kalozokkal sznvedni.... (DC is emiatt bukott!!)
"A Metal Gear Solid 2 akciójáték kalózmásolatai elárasztották az ázsiai üzleteket. A szoftvert kiadó Konami ezért figyelmeztette az ázsiai PlayStation 2 tulajdonosokat, hogy ne vásárolják meg őket, ugyanis a program hivatalosan még csak az Egyesült Államokban kapható.
A Metal Gear Solid 2 a PlayStation legnépszerűbb játékának, a Metal Gear Solidnak a PlayStation 2-re írt folytatása. A program várhatóan az ünnepi szezon legkeresettebb játéka lesz világszerte. A kiadó Konami közel 3 millió eladott példányra számít az idén.
A hamis Metal Gear Solid 2 lemezek természetesen az amerikai kiadás másolt változatai, amelyek csak módosított PlayStation 2 konzolokon működnek. A Konami hangsúlyozta, hogy minden erejével fellép a kalózmásolatokat készítők, terjesztők és vásárlók ellen."
nah mennyire megertok ezek a keszitok:)))(hagyjak a szegenykek hadd jaccanak:)
EZERT FOG NYERNI A GC!! -
#317 azert szep, hogy Bmaci, legalabb belatja az xbox szar tre ronda bukas -
#316 ehh, bazz engem is penzelhetne valaki... :) -
#315 ahogy a Topic is mutatja... igy is all helyzet
Csak a sikeressegrol hogy mi a legjobb konzol, ami valaha is kigyutt:)a szoveg magaert beszel.
"Nintendo announced today that its GameCube platform is the fastest selling of the three next-generation systems. The company also declared that its flagship offering Luigi's Mansion is the most popular launch title in history."
na es ez is
"The firm claimed that its machine sold at nearly twice the rate of Microsoft's Xbox system and 25 percent faster than Sony's PlayStation 2 when it debuted last year."
mar elkelt 900ezer GC, es ujabb 125 ezer erkezik, mert a boltok meg igenylik(csak amerikaban:)))
nah meghogy az xbox fog lemosni mindenkit...
ha PCt akarnak vegyenek azt, ne xboxot:)
-
#314 te szerencsétlen,add el a bolhapiacon,hátha valami kinai ad érte 20 rongyost!!!
:)
én is inkább pénzt kértem volna! -
#313 már van itthon három. mondtam neki hogy pénzt adjon ne xboxot, de nem hallgat rám. -
#312 ok,köztünk marad, ez csak jótanács:ne vegyél Xboxot!! -
#311 észrevettem, engem is támogat
azért írok itt ilyeneket hogy megkapjam a heti zsebpénzt billy bácsitól
de ne mondjátok el senkinek -
#310 öregem,ha nem vennéd észre a microsoft az összes nagy honlapot "támogatja" ,hogy ugyanmárnemisolyanrosszazXbox!! -
#309 akkor csak viccből kapott nagyon magas értékeléseket mindenhol.
-
#308 ritka szar a halo,csak a prerenderelt képektől mindenki eldobta az agyát!!
nem szégyellem,én is Xboxra vágytam,mig ki nem jöttek az első screenshotok,meg hirek! -
#307 Na mivan GC van uj GC? :D kiturnak a posztodrol! :D -
#306 Gc gyerea a pengére!!please!!!!!!!!4 -
#305 kit tisztelhetunk az uj GCben???? -
#304 gamecube, felejtsd már el azt a gamers.com-ot, ha ilyen trágya minőségű képeket tesznek fel.
(lásd még wolf)
a gamecube képeket miért nem onnan linkeled? -
#303 Gamecube, ma kegyetelenül leszerepeltél itt. Eddig azt hittem nem vagy ennyire sík, de most sikerült bebizonyítanod, hogy "a százas szög hozzád képest integrált áramkor"... -
#301 Jajj, hagyd már! Még a végén becopyzza az összes Németországból kapott játékának az összes képkockáját! El tudom képzelni -
#299 Köszönjük a képeket GC! Olyan jó, hogy a létező összes topikba beraktad őket! Asszem a mai nap is rendesen lealáztad a már amúgy is a béka segge alatt trónoló híredet!
A Star Wars Alliance már 2(!) éve leiskolázta ezt a GC grafikát, egy gyenge TNT2-n! Bár te akkor még Nickelodeont néztél! -
#293 jó a comm.2 mi? -
#292 mert Te is nagy PC-s vagy, amiket irtam abba bele se gondolsz, csak elolvasod, es (fel se fogod mi bvan ott persze) csak ravagod UGGYAN MÁR EZ EGY DEBIL BETEGES KIS FASZ, nem tud semmit, nem is erdekel, akkor is en vagyok a jobb, a szebb(ketlem:DDDDDDDDD)az okosabb (ezt is) meg a mi gameink a kivaltsagosak
-
#291 hat neked lehet, de a szemet kis pc-sek kezdtek a hepajt, en normalisan leirtam a dolgokat, sot, meg nem is irtam hulyesegeket, csak kapasbol a jo sok magara ismero pc-s fellazadt, es csak a teves nezeteiket oldottam azzal, hogy a konzolok kis ovisoknak valok, 15perc kihivassal, meg hogy a pc-seknek tobb IQjuk van, erre irtam, hogy mire fol... es hogy csak nem ezert hiszitek azt?? es felsoroltam az allurjeit a kedves bandanak.
mert akarki NORMALIS jozan emberrel megnezettem amit irtam (pc-sel, partatlannal egyarant) azt mondta, hogy en csak igazat irtam, es hogy semmi beteges meg ilyesmi nem volt benne amit irtam, csak hat Ti kaptatok fel a vizet... mert magatokra ismertetek, bazz ha nem egy ember mondta volna, hogy ilyenek a pc-sek, meg nem is tapasztalom akkor nem irok olyat, csupan elmenybeszamolo volt a szanalmas pc-s viselkedesrol! -
#289 megyek én is mert commandos 2-t felteszem -
#288 aha,én is húzok,mert öcsém ki akar túrni a gép elől na viszlát mindenkinek!!
sziasztok -
#287 nah en mentem legyetek jok... es ne vitatkozzatok:)))))))))) -
#286 nagyon király
-
állítólag a ps2 a poligon király hát az n64 negyed annyi poligont tud mint a ps1!!!! az 1!!!!! mégis 10 szer szebba gamez rá miért mert poligonok értelmesek voltak itt egy gamez sokkal több poligonnak mit a ps2 elbír és a texturák?:))mint a HALO pre rendelt introja:))))))))))) -
#284 hehe -
kevés meterocska és kevés poligon azon a hajón:))))))))))))
ez a hajó 10 szer szebb mint ami a HALO ban van... -
#282 hat nem eppen, en kaptam a magamet...:) -
#281 nem baj,tegnap mindenki szidott mindenkit,mára hál' istennek már abbamaradt! -
#280 nem mondtam hogy pont andras is.... voltak ez a lenyeg, lehet o csak lehulyezett ennyi, meg ilyesmik -
#279 nem lenyeges, mar volt lezajlott, remelem vege, es nem gondoltak komolyan, ha igen, akkor megvan roluk a velemenyem, en csak akkor fikaztam ,ha mar ok csinaltak...akor se ugyanugy