GAMECUBE WILL WIN!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balumaci
én is ezt mondtam!
de a gyerek(GC.)
akkor se szidja a többiek gépét!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
azert van pont mogotte, mert en mar foglalom a normalisat:)
GAMECUBE
csocso en nem az a GC vagyok:))) nem engem faszozott le:)) de ne tegye massal se:))) azert koszi csocso a vedelmet... de o egy masik GC:)
GAMECUBE
lesz meg ra egy ket jo... vampiros, meg egyeb:)
GAMECUBE
ez regen sem allt a Nintendora, csak valahogy raragasdt, nem sorolom fel megint, mennyi komoly nev volt ra, mellesleg a jelenleg i 20on akarhany GC jatekbol 3 ami ovisoknak van!!! szal GC messze nem lesz ovis, bazz lattad mar Conkert???? N64re?? nah azt szivesen bemutatnam neked, van benne alkohol,drog, szar hugy karomkodas, minden gusztustalansag, es oldokles, ver, ezerel, na erre mond, hogy kolok game (a reszegseget egesz jol mutatja be:)
balumaci
ok,de akkor gyere a másik GC topicba,mert már egy órája se hired se hamvad!
:)

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

CSOCSO
balumaci menj már innen!!!!!!!!! :)))))))
balumaci
már megint a név nélküli úr!
legalább azt ird oda,hogy xy,vagy a monogrammod,vagy istentuggya mit,de ne egy üres sávot,kérlek!

balumaci
ok
:))))

CSOCSO
innen igen mert meglértem rá öket de te itt vagy bazuz ne irj ide!!! hanem a sima GC topicba!!minek két GC topic?
balumaci
mi van,mindenki eltűnt?!

CSOCSO
hja király
balumaci
hehe,ez nagyon tetszett!!!
hol hallottad????

balumaci
nem tudom,de nagyon bunkó,hogy lenyúlja a neved!
de legalább még egy képviselő a fiatalabb korosztályból!

balumaci
oksa!

CSOCSO
IDE MÁR NE ÍRJATOK IGAZ HOGY A GC A NYERÕ:) DE GYERTEK A SIMA GAMECUBE TOPICBA!!!!!!
CSOCSO
okay mind egy ti hadjuk ezt a topicot és irkáljunk a másikba!!!!!!
balumaci
ok,mennyunk!

balumaci
már nem azért,de én egy másik GC-nek ugattam!
már ketten vannak!
azt(akinek beugattam)GAMECUBe.-nak hivják,
viszont azzal a GAMECUBE-val,akinek a logo van a neve helyén azzal jóban vagyok!!

ember
ok, rosszul fogalmaztam, a RE a fiatlalabb korosztálynak IS készül. tehát végtelenül egyszerű, egy 13 éves is könnyedén végigviszi, nem kell hcgamernek lennie. más kérdés hogy nem tesz jót a lelki fejlődésének ez a mészárlás, de hát tetszik nekik, ez a lényeg
CSOCSO
nem!!! az más szitu volt és nem értad amit irok!!! amugy meg idegesít hogí két GC topic van nem felejtjük el ezt és irunk a sima GAMECUBE topicba?
CSOCSO
??????????????,
nem ugrottam neked csak atz hogy lefasztoztad a GC-t amikor pár napja fostál és neki irogattál közben most meg nyalizol az andrisnak amugy midnegy ez igy szokott menni amugy meg ez most tényleg más mint az n64 esetében értsétek már meg azé volt idáig sok gyerekes gamez N64 en mert kazis volt öcsém 32-64 megába pakolj már bele egy MGS-t!!!!!!!!!!!! nem nagyon fox tudni!!! most it az 1,5 gigás Mini DVD bele lehet pakolni egy MGS2-t is!
balumaci
jaja!
jajj,most neked adtam igazat,ugyhogy neked nyalok.
Nem igaz?!
:))

balumaci
engem például nem igazán

CSOCSO
hát nemtom még nem láttam olyan embert aki ezt irta volna te vagy az elsõ!!!!
amugy nemtom mi az a gamez:)
balumaci
ok,rendben!
de ez szubjektiv véleménnyilvánitás volt!
neked is van vélaményed,nekem is,nem kell attól egyből egymásnak ugrani(mármint te nekem!)

CSOCSO
milyn gyerekes gamezok? egyedül az n64 volt az a konzol ami gyerekesebb és kevés gamezzal a kazetta miatt az egyetlen azelött volt NES meg SNES meg a sok GB.. most olvastam hogy nem is tom melyik konzolbol 1.2 billio -t adtak el!!!!!!!!!
szal az N a godfather ebben a szakmában és öt kéne legjobban megbecsülni... amugy meg közel sem jön olyan sok gyerekes gamez az N re ...
ember
most lehet hogy leugattok, de szerintem a RE pont gyerekeknek való. mármint ilyen 13-14 éves korosztálynak. a "fejtörők" prmitívek, a játékmenet végtelenül egyszerű, különösebb ügyesség nem kell hozzá, a sok vér pedig elsősorban ezt a korosztályt hozza izgalomba.
CSOCSO
igaza?? öcsém most tûnik ugy hogy az N megint kezd belejönni a dologba!! a 20 gamezbõl 3-4 gamez van ( maximum) ami gyerekesnek mondható grafikailag de elmondanám sápadt arcú barátom hogy azokat még te sem tudnád végigvinni a 14 éveddel!!!! amugy meg Xbox ra sincs semmi jo gamez ... HALO ... abe.. unreal 2 doom 3.... mig a többi sport ami megvan ugyanugy ugyan azok GC re mig GC re van RE ami a legszebb gamez ami idáig kijött...van még eternal darkness...kameo...SW:RS2....mi is van még nemtom hirtelen fejbõl...jönnek a jo gamezok GC re!!!!!

balumaci
mert az N általában sok dedós játékot ad ki a gépeire,egyébként több komolyabb játékban csak a grafika gyerekes egy kicsit!
de most küldjél el a jó kurva anyámba,meg szidd a PS2-t!

CSOCSO
mindenhol ez megy:
Best launch EVER:

The GameCube is the Fastest-selling New Video Game Console Ever! It's faster than the cheetah. It's true. Hotcakes...pfft. Hotcakes ain't got nothing on the GameCube. Full details within...

Booya! On with the press release shall we?

REDMOND, Wash.--(BUSINESS WIRE)--Nov. 28, 2001-- Ignoring strong economic headwinds, NINTENDO GAMECUBE(TM) has soared to record retail heights, becoming the fastest-selling home video game console of this generation.

Through its first week of availability, NINTENDO GAMECUBE sold more than one-half million systems to consumers, at a rate nearly twice that of Microsoft's Xbox, and at least 25 percent faster than the launch of Sony's Playstation 2 last year.

balumaci
ez nem nyalás,csak most kivételesen igaza volt!

balumaci
én nem ismerem,de biztos van benne pár hektoliter vér!

CSOCSO
balumaci..ugye most nem a kandris véded és a GC faszozod le??
egy pár nappal itt fostál te csipszar hogy elkapnak és ott sirtál a GC nek hogy hogy fosol... siralmas vagy és nyaljál csak jó méjre az andrisnak
ember
nem lehet rossz a neve alapján...
első jó játék gc-re?
balumaci
hülye ez a fasz!
hagyni kell a picsába a hülyeségeivel!
ne idegesitsd magad miatta!!
egyébként nem túl jó,hogy már 2 gamecubenk van!

K.András
figyelj te kis fasz!
te 14-vagy egy gyerek és azzal játszol akor kik játszanak rajta?
Felnötek?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
De azt érstd meg hogy föként gyerekeknek van a GC!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

GAMECUBE
nah ezert nem lesz ps3, ha a magyarokon, es a tavol-keleten mulik!!(meghogy ezzel a sony csak nyer, ha kalozkodast engedik, jah meg a kiadok is tudjak ezt, es elnezik:))))) emiatt fogjak otthagyni a ps2ot, a GCert, mert ott ezt nem lehet (csak nagyon kicsi mertekben) megtenni. ott nem kell a kalozokkal sznvedni.... (DC is emiatt bukott!!)

"A Metal Gear Solid 2 akciójáték kalózmásolatai elárasztották az ázsiai üzleteket. A szoftvert kiadó Konami ezért figyelmeztette az ázsiai PlayStation 2 tulajdonosokat, hogy ne vásárolják meg őket, ugyanis a program hivatalosan még csak az Egyesült Államokban kapható.
A Metal Gear Solid 2 a PlayStation legnépszerűbb játékának, a Metal Gear Solidnak a PlayStation 2-re írt folytatása. A program várhatóan az ünnepi szezon legkeresettebb játéka lesz világszerte. A kiadó Konami közel 3 millió eladott példányra számít az idén.

A hamis Metal Gear Solid 2 lemezek természetesen az amerikai kiadás másolt változatai, amelyek csak módosított PlayStation 2 konzolokon működnek. A Konami hangsúlyozta, hogy minden erejével fellép a kalózmásolatokat készítők, terjesztők és vásárlók ellen."

nah mennyire megertok ezek a keszitok:)))(hagyjak a szegenykek hadd jaccanak:)

EZERT FOG NYERNI A GC!!
GAMECUBE
azert szep, hogy Bmaci, legalabb belatja az xbox szar tre ronda bukas
GAMECUBE
ehh, bazz engem is penzelhetne valaki... :)
GAMECUBE
ahogy a Topic is mutatja... igy is all helyzet

Csak a sikeressegrol hogy mi a legjobb konzol, ami valaha is kigyutt:)a szoveg magaert beszel.

"Nintendo announced today that its GameCube platform is the fastest selling of the three next-generation systems. The company also declared that its flagship offering Luigi's Mansion is the most popular launch title in history."

na es ez is

"The firm claimed that its machine sold at nearly twice the rate of Microsoft's Xbox system and 25 percent faster than Sony's PlayStation 2 when it debuted last year."

mar elkelt 900ezer GC, es ujabb 125 ezer erkezik, mert a boltok meg igenylik(csak amerikaban:)))
nah meghogy az xbox fog lemosni mindenkit...
ha PCt akarnak vegyenek azt, ne xboxot:)

balumaci
te szerencsétlen,add el a bolhapiacon,hátha valami kinai ad érte 20 rongyost!!!
én is inkább pénzt kértem volna!

ember
már van itthon három. mondtam neki hogy pénzt adjon ne xboxot, de nem hallgat rám.
balumaci
ok,köztünk marad, ez csak jótanács:ne vegyél Xboxot!!

ember
észrevettem, engem is támogat

azért írok itt ilyeneket hogy megkapjam a heti zsebpénzt billy bácsitól

de ne mondjátok el senkinek
balumaci
öregem,ha nem vennéd észre a microsoft az összes nagy honlapot "támogatja" ,hogy ugyanmárnemisolyanrosszazXbox!!

ember
akkor csak viccből kapott nagyon magas értékeléseket mindenhol.
balumaci
ritka szar a halo,csak a prerenderelt képektől mindenki eldobta az agyát!!
nem szégyellem,én is Xboxra vágytam,mig ki nem jöttek az első screenshotok,meg hirek!

SeGa
Na mivan GC van uj GC? :D kiturnak a posztodrol! :D