642
X-Box megbukott !!!!!
-
#504 BSA a netrendörség nem a progijaidal hanem azzal hogy te máshová " betörsz" -
#503 na most aztan megijedt :) -
K.András #502 milyen bsa-t hivtál fel?azthiszed ö foglakozik ilyenel csak?Tévedsz barátom nagyot egyébként a rendörségre küldjé már helyetem hadd jöjönn már ki!!!!!!!
:)))))))))) -
#501 hja..... amugy jobb h abefejezed mert kiküldöm hozzád a rendörséget nézzék át a gépedet ..nézzük csak 1 másolt vindóz van az is aranyos de van neki vagy 10-20 jogtisztátlan progija:) menniyt kapna szegényke? nah figyelem aláírást gyüjtök!!
ha K Andris bocsánatot kér nem baszok ki vele de ha nem feltöröm az emailját vagy a gépét nekem midnegy és küldök akárkinek egy emailt:) lehet rni kinek írjam rendörség vagy csak simán a matávnak vagy kinek? szal ki karj ahoyg ez legyen?:) -
#500 Csocso szivasd andrist mééég :) -
#499 TUDOM TE.... ERTEM A POENT UGY ERTETTEM OLYAN MINTHA MAGAMNAK KULDTEM VOLNA. -
#498 nem te hanem én küldtem:) de mindegy ha akrom a rendörségnek küldök K andris emal címéről olyan levelet hogy kijönnek hozzá!!simán megtehetnáém de nem vagyok ekkora kötsög.. hja felhvtam a BSA-s haveromat küldöt neked valamit a kölök? -
#497 hat ezaz akkor mit er a firewallom? -
#496 mar reconnecteltem :) -
K.András #495 de egyébként tudod te hány oldal foglalkozik a feltörésekel?rengeteg nagyon sok iszonyat milyen sok és annyi progi van hogy tényleg gyerekjáték bemeni valahova..... -
#494 Mármint, mi? Hogyan venném ki az ipjüket? Vagy mi? Közzétettem itt egyet is akár? Vagy mire gondolsz?
SeGa amit beírt, arra? Hát reconnectel és már nem az neki, szal azt meg felesleges.. -
#493 TUDOM CSOCSO ELSOZOR IS FELFOGTAM :) -
#492 LÁTOM magamnak kultem :) -
#491 a te email címedrűl küldtem azt a kis levelet! -
#490 nézd meg a küldöt!!! -
#489 kiraly . :) -
#488 DIKKMA:) ... amugy sega valami ilyen az email címed alig emléxem:) -
#487 Tessék nézd meg kik kültde ezt az email aztán tedd fel a kérdésd magadnak: ez a CSOCSO valyon mit tudhat
még:)
:)))))))))))))))) dejo neked csocso :)))))) ezenkivul van meg 10 cimem :)))))))) -
#486 a halaszolo@freemailt -
K.András #485 de az ip cimüket vedd ki nehogy valaki tényleg bemenjen nekik azt majd csak sirnak..... -
#484 CSOCSO-nak ám van egy egész cd hecker cucca! höhöhö :)))))) -
#483 dikk haver engem nem bant :) -
K.András #482 én is
:)) -
#481 melyiket csocso? -
#480 Még csak egyet szabtam ki, amikor SeGa nagyon eleresztette magát, amúgy 8bár durva a társalgás) nagyon élvezem, nyugi :) -
#479 sega emailod nézd meg -
#478 na hurra mostmar mas :) megnyugodtam huuu ez meleg volt :)))))))))))) -
K.András #477 most azthiszed hogy idegesit amit irsz?
:)))))))))))
nagyon gyerek vagy azthiszed hogy fel lehet ilyen gyerekes dolgokal huzni......
:)))))))))))))) -
#476 te kötsög simán feltöröm az emailodat kérdezd meg SEGÁT:))))))) sega nyugi nem csináltam semmi roszat már nem is emléxem a jelszóra!:)))))9 tényleg ne félj nem vagyok paraszt -
#475 Ugyanerről beszélek.. másfél éves a gépem, de tudja ezt.. 4/3-odolok.. :) -
#474 vigyázz mert DIKKMA moderator !!!!!!!!!
isten szeme figyel ránk :)))))))
-
#473 dinamikus mint mar mondtam mingya reconnectes mes lesz ne felj -
K.András #472 azt az alaplap tudja nem a proci!!!!!!!!! -
#471 na ott az ipm most betorsz hozzam? lecci neeee :)))))) -
K.András #470 nem lehetsz akkora barom hogy ide kiirod az ip-det!!!!
-
#469 hajra lamahecker. :DDDDDDDDDDDDDD -
K.András #467 miért mentek aludni holnap suli?
:))
kis pöcsök irány a suli -
#466 :))))))))))))))))) nemis! MATAV ROX :))))) -
#465 Jajaja! SeGa a klántársam, akkorákat laggol warok közben, mint a ház! :)) -
#464 145.236.35.94 ez az ipm ez freestart igaz? :) na mind1 ugyis megyek.