642
X-Box megbukott !!!!!
-
#544 A Microsoft és a Nintendo képviselői a napokban bejelentették, hogy vadonatúj játékkonzoljaik első szállítmányait lényegében teljes mértékben felvásárolták már, vagyis a világméretű gazdasági nehézségek a jelek szerint semmilyen negatív hatással nem voltak a virágzó konzolpiacra -
#543 látod,és engem egy gyereket akartál lezúzni!
na mindegy,most már úgyis békénhagytál!
viszlát este mindenkinek! -
#542 de egyébként még nem kuldted el! -
#541 és ez arra lesz jó,hogy bizonyitasz magadnak? -
K.András #540 Te még erre használod a netet!?
csocso megmutatad fasza gyerek vagy!!!
a 180 centidel együtt csak nehogy szájba vágjon valaki a stilusod miatt!
Te voltál az egyetlen aki nem birta abbahagyni a herótozást és köcsögözöl itt de tudod mit ezt annak tudom be hogy észérvekel nem tudsz mit kezdeni mert nem jut elég vér az agyadba talán a magaságod miatt.....
-
#539 Dc izé GC pávör!:) -
#538 dick barátunk:) nah jo éccakát neked és a többieknek is...és te köcsög te meg feküdj be a millios tv-d elé a 150 éves grof mamától örökölt selyem ágyba.... -
#537 itt van pl a Version... ö is tiszta segg...olyan hülyeségeket ir hoyg az nemigaz de ha nem lenne akor tök értelmetlen lenne a forum és ha lenne ps2-m ö lenne az első akivel összespanolnék és remélem ez version neked most jolesett!! te jo vagy ott de ez a k andris...köcsög... -
#536 jovan lenyeg a lenyeg az xbox egy szar(#9) :))))))) -
#535 megyek dikk :D -
#534 Gc a legjob akor is és én nem fikáznám ha ott elakadt volna hogy az xbox a király és a gc a szar és nem fenygetözik hogy igy be tör ugy betör meg igyel gazdag olyan gazdag ö neki boltja van meg hasonlok...... -
#533 Mennyé Many -
#532 űáááá már ma van :D mennem kell :) -
#531 GC az kiraly de DC az isten :) -
#530 Nem puhitott meg csak mar unom fasznak van itt ertelme egymast fikazni hulye oszt jovan. :) meg en is az vagyok biztos az o szemeben ez van szarok ra. -
#529 GC király! -
#528 fasz kalap..mivan SEGA megpuhított?? amugy meg nem szokatm törögteni semmit!!! -
#527 Xbox eleg szarul inditott HALO egy fos. na mentem. -
#526 DC ROX SEGA POWER FOREVER...legalabb arban verhetetlen :))))most 20 ert fogok venni az meg mar jo! szerintem. -
K.András #525 elölröl
:)
akkor is az X-box,p2-öés Cube -
#524 jo gyerek ez az andris after all csak rosszul inditott :) na megyek mer lovik a pizsit :))))))))))))))) -
#523 Na jó, elmentem lefeküdni, holnap suli :)
Jo 8 all :D -
K.András #522 na csak szot értetünk
:))) -
#521 jah errol hallotam mar sok sztorit, olyan hozzaerto ember ment havrhoz, hogy felirta:
1 db QUAKE3 tipusu monitor(Q+ matrica volt a monitoron elol...)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
de sajnos meg tudnak szopatni valoban. -
#520 Mondom hagyjuk a témát, ezt a policeost, mert jó vicc de egy idő után kicsit fárasztó.
CSOCSO törögess freemailes accokat, ne más gépét. -
#519 da PB
-
K.András #518 figyelj ha valahova be akarnak menni oda bemennek!
neheziteni lehet megakadályozni csak akkor ha kihuzod a gépet és nem dugod be többet.. -
#517 pb heck power -
#516 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#515 Na ja, te is egész nap csalsz, de még egyszer sem kaptak el. Mint ahogyan engem sem :D -
#514 mondjuk ebben igaza van nem foglalkoznak ilyenekkel na hagyjuk mar a temat. -
#513 www.cube-europe.com -
K.András #512 gondolod hogy van idejük erre?
ide nyugodtan jöhet bárki!!
van két kutya meg riaszto ugyhogy a rendörök is leszophatnak........ -
#511 te anál többet kapsz max:) engem nem érdekel -
#510 ez hol van? -
#509 na de akkor mit er a firewall? semmit. dísz mint a pb a counter strikeban. -
#508 "rendörségre küldjé már helyetem hadd jöjönn már k"
???????? -
#507 Vicces így leírva, de hagyjuk a témát.. kellemetlen emlékeket idéz (erről meg én tudnék mesélni, versionnal, ha kéne:))) -
#506 Another rumour has emerged from top sources at Nintendo this morning. Insiders are starting to hint at a May 2001Gamecube launch here in Europe. -
K.András #505 betörni ide nem fogsz esetleg ha ketten vagytok külön gépröl egyébként nem 10-20 progi van hanem 100-200.....