X-Box megbukott !!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
mar bocsanat, de ahitmannal meg ezek kozul csak a morrowindel jonnek ki, (de az is xboxra jon eloszor😊
ffxben sincs semmi pre rendereles, sot, RS2oben sincsen, hat joh, ha neked azomszebbek, akkor orulj a kepivilagodnak
es azt mondom, hogy mai konzolos gamek jelenleg meg! szebben neznek ki mint pc-s tarsaik, de egy kis ido, es megint fordul a kocka, sot nagyon, mert lassan vegre valahara majd megerkezik az intel itanium, es akkor minden game pcre nagysagrendekkel megugrik majd a grafikaja
http://druglord.buzz.hu/ ;)
JAh es a jatek fejlesztoknek az a celjuk, hogy minel tobb penzhez jussanak, (minel tobb game fogyjon), tehat nem hiszem hogy annak orulnek, ha mindenki iratja.... a sega is lenyegeben emiatt ment csodbe.... a gepeken vesztett lovet, es a gamekkal akarta visszahozni a penzt, de mivel inkabb iratta mindenki, igy szar se lett belole,, szal akkkor a szega is marha megerto ugye?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Na öreg ezt figyuzd, mikettudokénbaze, nem is vagyokolyanhülye mint mondtadbaze"! Há
Most komolyan pajti! Hány éves vagy? Mert én ilyen dumát utoljára általánosban hallottam! Lödd már le magad és menny az utcára egy "PS2,NINTENDO!" feliratu transzparenssel!!!
Megadrive, megadrive2, mega cd, 32x, azt szar se lett, csak bukas.... hagyjuk ezt a konzol pumpalast, ugyse lehet az abszolut jobbat megverni,(es ez a sony es a nintendo)
es te tudod mi az a roviditett utasitaskeszletu proceszor??? tudod a konzolok azt hasznalnak az xbox ami nem is az, x86ost hasznal!
Hát erről beszéltem! Kis pöcs, nagy pofával meg egy aputól kapott dobozzal, és nem képes az orráig ellátni, nemhogy egy marketinget felfogni! Értsd már meg pajti, hogy az MS nem véletlenül szált be a konzolpiacra! És ismétlem én nem gyalázom, utálom egyiket sem, csak nem bírom az agyatlan, hűdeokosvagyok kisgyerekeket!
Örülök, hogy tudod mi a DirectX, komolyabb technikai tudást nem is feltételezek rólad! Lévén még magyarul sem tudsz!!!
A microsoft meg olyan fejlesztéseket tudd végre hajtani hogy a sony vezetöi nem gyöznek levegö után kapkodni!!!!!!!
A másik az hogy a microsoftnak annyi pénze lesz ebböl hosszutávon hogy lapátolni kell majd nekik gombos villával...
ps2ot es a sonyt nem feltem, nagyon sok gamere van mar a sonynak, emiatt se fogjak abbahagynia fejlesztest ra.
pedig gyengebb, de ez mar mikor a specifikaciojit mindtak akkor lejott annak aki ert hozza.
jah es nem a konzolpiacbol gazdagodott meg a MS, hanem masbol... a N meg igen, szal sztem ok jobban vagjak a dolgot, Ms is csak ugy tud elindulni, hogy tobb milliardot veszit rajta, szal ebbol szerintem sohase lesz penzuk😊
a sony is szepen megszedi magad a konzolokon....
Ezt most ugye konkrétumnak szántad? Gondolom igen! Teljesen világos! Mostmár értem az érvelésed! Ezek a tények!!!!!! Ezek tényleg nagyon durvák! Én hülye, meg csak a levegőbe ordibálok üres "NINTENDO meg PS2 a KIRÁLY" dumákat! Majd ha a PS2-re olyan könnyü lesz programozni mint a DirectX-re (tudod ez egy programozoi felület) akkor talán nem lesz az XBOX-ra annyi játék, és talán nem lesz olyan kedvelt! DE NEM EZ VAN! Jópár PS2-es játékkészítő cég tért át az XBOX-ra, azért mert "jobbat nyujt" mint a többi!
A 3. pontot Freak kivégezte asszem!
1. a MS nem ert a konzolpiachoz, ezt mar tobbszor is bebizonyitotta....
2. a Win95 fos volt, DE!! itt jon a bibi, a PC-s taradalom, ha jaccani akrt, vagy haladni a korral RA VOLT KENYSZERULVE arra hogy azt vegyen!(nem volt mas , leven minden Win ala keszult)erted??? MIg a konzoloknal van 3 valasztas is, es a tobbi ketto jobbat nyujt mint az MS!!
3. sokkal nagyobb bazisa van a sonynak meg a Nintendonak, mint a Microsoftnak(konzolpiacon)
Szal megnezem en a reklamkampany veget, de eddig 500milliobol se tudtak sokat kihozni, majd talan 2milliárdbol???? ha otlet, meg jo gep nincs, majd a penzel oldjuk meg??? nem hiszem hogy ez igy mukodne.... lattunk mar jopar Gepet igy indulni es elbukni, ..... 3do, jaguar, SNK.... szal hagyjuk. Majd ha ertelmesebbet szolsz be, majd akkor gyere jo???
Annyit kérdeznék, hogy szerintetek okosok, a WIN95 jobb, vagy roszabb termék volt anno, mit most az X-box? Mert szerintem iszonyat gagyi volt, és mégis mi lett belőle? He? Talán ti nagyokosok naponta konzolokat és marketingstratégiákat dolgoztok ki? Ah biztos! Csak igy tovább emberkék! Majd a Gamecube! Majd a PS3! Azaz! Mondjátok csak, és lessétek meg a tökéletes reklámkampány, ár és időzités végét!
na mindegy,most már úgyis békénhagytál!
viszlát este mindenkinek!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
csocso megmutatad fasza gyerek vagy!!!
a 180 centidel együtt csak nehogy szájba vágjon valaki a stilusod miatt!
Te voltál az egyetlen aki nem birta abbahagyni a herótozást és köcsögözöl itt de tudod mit ezt annak tudom be hogy észérvekel nem tudsz mit kezdeni mert nem jut elég vér az agyadba talán a magaságod miatt.....