642
X-Box megbukott !!!!!
  • K.András
    nem tudom te hogy vagy vele de én nem mondtam soha hogy hacker lennék!
    de olvasd el a másik topicot ugyanis csak te vagy annyira naiv hogy azt mondod hacker holott bárki az lehet két nap alatt olyan szinten hogy alap dolgokat tudd én ezeket megtanultam de nem azért hogy menjek hanem azért hogy hozzám ne tudjanak lehetöség szerint de hozzám is belehet mint hozzád...
    egyébként kiváncsi lennék hogy játékokon kivül tudsz e mást is?
  • CSOCSO
    nemtudom miröl beszélsz.. van két 3 gamez abol a 202-5 böl ami most van kint...ez a 3 gyerekes a többi nem mert van 3 csak 18 éven felülieknek a többi sport meg teenagereknek van.. nemtom hogy hol gyerekes egy Biohazard vagy eternal darkness.. hja a pikmin amit ti gyerekesnek tituláltok..nem baszogatás képp csak lehet hogy még andris is elöbb viszi végig a commandos 2-t mert a pikmin nehezebb!!!
  • GAMECUBE
    nem hat, ez regen se volt igy, bazz nem tudom miert kapta meg a ceg ezt a jelzot....
  • GAMECUBE
    sztem csak felreertesek egesz sora a mai dumalgatas
  • SeGa
    "másik hogy a nintendo kimondotan a gyerekeket céloza meg nem véletlen mert azok igényeit tudják vele kielégiteni!!!!!!!!!"
    Azert ez igy ebben a formaban nem teljesen igaz.
  • SeGa
    hja most olvasgatom milyen okossagokat irt.
  • SeGa
  • GAMECUBE
    volt ma folytattam is vele discusst, a pc, és xboxos, meg ilyen topicokban..
  • SeGa
    mr. K andras fohecker baratunk hol van? :D
  • GAMECUBE
    xbox egy pc nem konzol, :))) nem szegyen sega fannak lenni:))) csak ugy mondtam,.
  • SeGa
    Hehe kuss :D Sega is GCre fejleszt befoghatod
  • SeGa
    Röhögnöm kell. Xbox ertelmes lol. Mivan gécc fizet a reklamert kulon?
  • balumaci
    hello sega
  • GAMECUBE
    csá, megjott a sega fan...
  • SeGa
    Csáztok! :D
  • GAMECUBE
    az a gaz, hogy mozgasban kene latnod, kepen nem jon le annyira, ahogy a hitmanrol se
  • GAMECUBE
    :DDDDDDDD bocs, de a nintendo az regebota van a piacon, mint a microfos, és nem hinnem hogy mS megvenne a nintendot, a sony fogja a MS-t ha igy folytatja
  • GAMECUBE
    :DDDDDDDDDDDDDd nem veszek semmilyen pc-s ujsagot... nem ugy mint te,mert te tudod mi van benne ezek szerint
  • GAMECUBE
    hitman??? seriuos sam??? ?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD a rubik kocka 4szer szebb dzsungel tud elovarazsoni mint a szaros mai pc-k.
    mar bocsanat, de ahitmannal meg ezek kozul csak a morrowindel jonnek ki, (de az is xboxra jon eloszor:)
    ffxben sincs semmi pre rendereles, sot, RS2oben sincsen, hat joh, ha neked azomszebbek, akkor orulj a kepivilagodnak
  • GAMECUBE
    tudom hogy pc nem csak gamet tud, csak pcvel lehet mindent megcsinalni, meg a GC-t meg ps2-ot is pecevel progizzak (altalaban), es en csak azt mondom, hogy a Gscube az a kesz!! filmet ujra ki tudja szamolni eloben... (szal nem azzal keszitik el). ezert eros, de egy animalt film tenyleg rohadt sokaig keszul sok geppel, mire kiszamolja a fazisokat.
    es azt mondom, hogy mai konzolos gamek jelenleg meg! szebben neznek ki mint pc-s tarsaik, de egy kis ido, es megint fordul a kocka, sot nagyon, mert lassan vegre valahara majd megerkezik az intel itanium, es akkor minden game pcre nagysagrendekkel megugrik majd a grafikaja
  • K.András
    de azt értsd meg hogy pc-nem csak játékot tudd már ez magában megkérdöjelezi amit mondtál gondolkozz már egy kicsit!
  • GAMECUBE
    csak azert anyaztok, meg neztek le engem, mert konzolparto vagyok, ha a pc-rol hordanek ossze ilyen jo dolgokat, hireket, akkor mar en lennek a span mi???? bazz most a konzolok a jobbak, legkozelebb megint a pc, de most ez van, es aki szerint egy Risc processzornal jobb az x86os, hat annak reszvetem.
    JAh es a jatek fejlesztoknek az a celjuk, hogy minel tobb penzhez jussanak, (minel tobb game fogyjon), tehat nem hiszem hogy annak orulnek, ha mindenki iratja.... a sega is lenyegeben emiatt ment csodbe.... a gepeken vesztett lovet, es a gamekkal akarta visszahozni a penzt, de mivel inkabb iratta mindenki, igy szar se lett belole,, szal akkkor a szega is marha megerto ugye?
  • GAMECUBE
    de ne feltetelezz rolam semmit se, bazz en se tettem rolad, aztan ha meg csinalom, akkor mar en vagyok az ovi mi???? aha ha oly primitiv vagyok, akkor miert nem mondod meg miert??? nah??? mihez nem ertek, mi nincs ugy, meg satobbi
  • Blasta
    Ühüm! Én nem írtam kiccsávó, hogy mit tudok, és ugyan te azt tudod-e! Én csak nem feltételeztem rólad, hogy tudod mi az, pusztán költői jelleggel, erre te fogod magad és az egyszerü fejeddel felveszed a kesztyüt! És mostanáig nem sikerült meggyőznöd semmiről, csak a primitivitásod magasfokáról! Az én apukám meg jobban karatézik a tiednél! (Ismerős? Mostanában sokat hallhatod a suciban!)
  • GAMECUBE
    mar bocs, de te kezdted az egeszet, hogy ezt nem tudod, "DirectX, komolyabb technikai tudást nem is feltételezek rólad", hulye barom te csinalod itt a fesztivalt, es en dobom fel a temat??, el vagy te szallva magadtol pc-s bekepzelt allat
  • Blasta
    Ájjáj! Okoska feldobta a témát!
    "Na öreg ezt figyuzd, mikettudokénbaze, nem is vagyokolyanhülye mint mondtadbaze"! Há
    Most komolyan pajti! Hány éves vagy? Mert én ilyen dumát utoljára általánosban hallottam! Lödd már le magad és menny az utcára egy "PS2,NINTENDO!" feliratu transzparenssel!!!
  • GAMECUBE
    a sega ezeket vetette be hogy az snest megverje(ms xbox taktikaja ugyanez) -es sikertelenul-
    Megadrive, megadrive2, mega cd, 32x, azt szar se lett, csak bukas.... hagyjuk ezt a konzol pumpalast, ugyse lehet az abszolut jobbat megverni,(es ez a sony es a nintendo)
  • GAMECUBE
    nah egy biztos mSnek egy jo ideig ebbol penze nem lesz... jah a sony az xbox 2re akarja valaszul kiadni hamarabb a ps3mat, mert az ms azt hiszi, hogy itt is lehet hetente uj konzolt kiadni, hat sok sikert hozza.... nagyon nem fog ez mukodni... sega is ezt csinalta, azt ma hol van???? sehol!!!!
  • GAMECUBE
    Blasta, figyelj, a MS bevallasa szerint 2004ig 1milliardot fognak bukni az xboxon... (addog nyista bevetel)+500milliot elcsapnak reklamra (eredmenytelenul), jah és 2004ben meg mar jonnek az uj konzolok, azt is aron alul adjak majd... abbol is bukik, szal nem tom hol jon itt a love...
    es te tudod mi az a roviditett utasitaskeszletu proceszor??? tudod a konzolok azt hasznalnak az xbox ami nem is az, x86ost hasznal!
  • Blasta
    Okos! Szal az MS-nek sosem lesz pénze az XBOX-ból?
    Hát erről beszéltem! Kis pöcs, nagy pofával meg egy aputól kapott dobozzal, és nem képes az orráig ellátni, nemhogy egy marketinget felfogni! Értsd már meg pajti, hogy az MS nem véletlenül szált be a konzolpiacra! És ismétlem én nem gyalázom, utálom egyiket sem, csak nem bírom az agyatlan, hűdeokosvagyok kisgyerekeket!
    Örülök, hogy tudod mi a DirectX, komolyabb technikai tudást nem is feltételezek rólad! Lévén még magyarul sem tudsz!!!
  • K.András
    a másik hogy a nintendo kimondotan a gyerekeket céloza meg nem véletlen mert azok igényeit tudják vele kielégiteni!!!!!!!!!
  • K.András
    miröl beszélsz?nem véletlen akar a sony fejleszteni mert érzi hogy nagyon alávágtak!!
    A microsoft meg olyan fejlesztéseket tudd végre hajtani hogy a sony vezetöi nem gyöznek levegö után kapkodni!!!!!!!
    A másik az hogy a microsoftnak annyi pénze lesz ebböl hosszutávon hogy lapátolni kell majd nekik gombos villával...
  • GAMECUBE
    kepzeld tudom, mi a direct x.nem hinnem, mert a nintendot a legkonynebb progizni jelenleg, (es azon kalozkodni se lehet. ergo ok a jobbak most)
    ps2ot es a sonyt nem feltem, nagyon sok gamere van mar a sonynak, emiatt se fogjak abbahagynia fejlesztest ra.
    pedig gyengebb, de ez mar mikor a specifikaciojit mindtak akkor lejott annak aki ert hozza.
    jah es nem a konzolpiacbol gazdagodott meg a MS, hanem masbol... a N meg igen, szal sztem ok jobban vagjak a dolgot, Ms is csak ugy tud elindulni, hogy tobb milliardot veszit rajta, szal ebbol szerintem sohase lesz penzuk:)
    a sony is szepen megszedi magad a konzolokon....
  • K.András
    szerintem sem azért lett az egyik legnagyobb cég mert olyan hülyegyerekek ülnek ott akik nagy pénzeket akarnak bukni....
  • Blasta
    Oké, nagyokos! A pc-s társadalomnak volt választása, mégpedig a DOS! De ha azt nem nézzük akkor is volt választás, mégpedig a win 3.1. De nekik DirecX kellett! Hát akkor kénytelenek voltak w95-re áttérni! Ha HALO-val vagy tuggya a f@szom melyik csodával akarsz játszani, akkor vegyél XBOX-ot! Ha nem, akkor vegyél mást! Nyilvánvalo, hogy ezen a piacon monopolium-helyzet nem alakulhat ki, de enyhe tulzásnak értékelem az XBOX megbukott szöveget! És hogy is irtad? " es a tobbi ketto jobbat nyujt mint az MS"
    Ezt most ugye konkrétumnak szántad? Gondolom igen! Teljesen világos! Mostmár értem az érvelésed! Ezek a tények!!!!!! Ezek tényleg nagyon durvák! Én hülye, meg csak a levegőbe ordibálok üres "NINTENDO meg PS2 a KIRÁLY" dumákat! Majd ha a PS2-re olyan könnyü lesz programozni mint a DirectX-re (tudod ez egy programozoi felület) akkor talán nem lesz az XBOX-ra annyi játék, és talán nem lesz olyan kedvelt! DE NEM EZ VAN! Jópár PS2-es játékkészítő cég tért át az XBOX-ra, azért mert "jobbat nyujt" mint a többi!
    A 3. pontot Freak kivégezte asszem!
  • GAMECUBE
    Blasta, mar bocs, de akkora hulye osszehasonlitast irtal, hogy az csak csuda... lampaval sem lehetne ennel nagyobb hulyeseget kitalalni.
    1. a MS nem ert a konzolpiachoz, ezt mar tobbszor is bebizonyitotta....
    2. a Win95 fos volt, DE!! itt jon a bibi, a PC-s taradalom, ha jaccani akrt, vagy haladni a korral RA VOLT KENYSZERULVE arra hogy azt vegyen!(nem volt mas , leven minden Win ala keszult)erted??? MIg a konzoloknal van 3 valasztas is, es a tobbi ketto jobbat nyujt mint az MS!!
    3. sokkal nagyobb bazisa van a sonynak meg a Nintendonak, mint a Microsoftnak(konzolpiacon)
    Szal megnezem en a reklamkampany veget, de eddig 500milliobol se tudtak sokat kihozni, majd talan 2milliárdbol???? ha otlet, meg jo gep nincs, majd a penzel oldjuk meg??? nem hiszem hogy ez igy mukodne.... lattunk mar jopar Gepet igy indulni es elbukni, ..... 3do, jaguar, SNK.... szal hagyjuk. Majd ha ertelmesebbet szolsz be, majd akkor gyere jo???
  • Blasta
    És öszintén, ki az a remekbeszabott marketing-guru, aki a Microsoft marketingstratégiáját kielemezvén, netán a gép teljesítményét tesztprogramokkal megismervén, netán a készülö játékokat betéve fújva ezt jelenti ki a box-ról?
    Annyit kérdeznék, hogy szerintetek okosok, a WIN95 jobb, vagy roszabb termék volt anno, mit most az X-box? Mert szerintem iszonyat gagyi volt, és mégis mi lett belőle? He? Talán ti nagyokosok naponta konzolokat és marketingstratégiákat dolgoztok ki? Ah biztos! Csak igy tovább emberkék! Majd a Gamecube! Majd a PS3! Azaz! Mondjátok csak, és lessétek meg a tökéletes reklámkampány, ár és időzités végét!
  • GAMECUBE
    GC N64 rulezzzzz:DDDDDDDD
  • The Hedgehog
    PS2 rulez!!!

• Blasta
    Bebebeeeeeeeeeeee