116
a PLAYSTATION2 diadalmenete
  • GAMECUBE
    a paper mariot??? ahha... ja en meg a conkert, meg banjo2ot, meg paper mariot, es vegre talalok is... egy agond, nincs jelenleg 64em... 40et meg tenyleg nem adok ki erte:))))))))
    ha majd lesz cserelgetunk, aztan varom mar hogy GCre cserelgessunk:))) bolhara most hetvegen mesz?
  • Ali
    Az 576-ban 20 volt, a edia Marktban 23(!). Már régóta kerestem.
  • Ali
    Elcsesztem már a játékra szánt pénzem. A 10 nagyon jó ár érte. A piacon is kerestem, de ott még nem volt, mert nagyon új. Azt mondták, ha lenne 14-ért adnák...
  • Ali
    Veled is cserélek szivesen. Csak elöbb végigviszem. Holnap megkérdem a havert.
  • GAMECUBE
    10ert adjak coraban??, az jo.... hetvegen megyek ki lehet bolhara nem jossz te is?:)
  • GAMECUBE
    aha, nem velem cserelned, hanem boltal:))) bazz hivd mar el ide haverodat... nekem egy emuval se mukszik... csak azt mond el conkert honnan szedted le?? vagy hozzatok mar el nekem... el is megyek erte hakell:)) na en ajanlom paper mariot:)
  • GAMECUBE
    na paper mario 22ert%!!!!:))IGntol 9ponot kapott,
    a gamespottol 9,5ot!!! szal jo jatek:)
  • Ali
    Az emulatort a kollégám rakta fel. Ő a nagy mágus, nekem fogalmam sincs róla. Most vettem a Coraban a Mickey Speedwayt 10-ért. Nagyon állat. Ha végignyomtam lehet szó cseréről.
  • GAMECUBE
    jajj nem te voltal..... bocsi... elnezest, osszetevesztettelek:)))))))))))))))9bocsi:)
  • balumaci
    hol és mikor szóltalak le???
  • GAMECUBE
    tenyleg megvan?? milyen emuval?? honnan???segiiiiiiccs nekem is kell!!!!!!!:))) nem tudom, milyen, csak ugy ttudom szereted a nintedno gamzokaz(tehat azt mondom nintendo game, ebbol szurd le a konzekveniciat,... magarul jo minosegi.... ) 22ezerert, tudom ez drage, de lehet cserelni is ra.. mar ha erdkel:)
  • balumaci
    hol és mikor szóltalak le???
  • Ali
    A Pecsa piacon 30000-ért adják.
  • Ali
    Vettél n64-et? Conker van pc-n. Paper mario milyen? Mennyiért?
  • balumaci
    Képzeljétek,azt irta a HWSW,hogy amerikában 50$-ért vesztegetik a DC-t!!
  • GAMECUBE
    balumaci, ha nem szoltal volna le engem kaoasbol, en is normalisnak tartanalak:)
  • GAMECUBE
    jah, de ALI Nintendo fan:)) hala az egnek:))))
    ALI nem kell Conker, avagy PAper mario, vagy BAnjo2 ???
  • balumaci
    csak értékelem ha valaki értelmes dolgokat is tud mondani!!
  • Ali
    Kösz a dícséretet.
  • balumaci
    ok,mert jó fejnek tűnsz!
  • balumaci
    hallod ali nincs ICQ-d??
  • Ali
    Még nincs. Valamiért nem akar működni. Lassú a net nálam. Majd még próbálkozom.
  • Willy
    Mi ebben a szégyen? Én 42 évesen is nyomok néha 1-1 kört ha valahol lehetőség adódik rá. Ebben nincs semmi szégyen. Az szégyelje magát aki ezért bárkit megszól. Csak a hozzánemértését, vagy a butaságát leplezi vele. Erre mondják azt, hogy álerkölcs.
  • balumaci
    köszi szépen!
    nincs ICQ-d?
  • Ali
    Én a te korodban Sinclair ZX Spectrumon nyomtam és még most sem nőttem ki belőle, pedig családom van, diplomám és komoly munkahelyem. Te sem fogsz. Az áruházakban (Cora, Metro stb.) lehet, de nagyon ciki. Igaz délelőtt szinte üres volt a Cora.
  • balumaci
    én 15 vagyok,de szerintem istentudjameddig leszek gamer?
    tényleg milyen helyeken lehet ingyé PS2-zni?
  • Ali
    De igen. Az az igazság, hogy a Corában ki volt téve egy gép és én szégyen szemre 29 évesen vagy fél órát nyomtam ott.
  • balumaci
    nem a WRC-vel játszottál véletlenül?
  • Ali
    Tegnap játszottam a ps2-n valami rally játékkal. Nem volt rossz, de a laikus ismerősöm szerint semmivel sem nézett ki jobban, mint az én N64-es Top Gear Rally 2-m. Jobban belegondolva tényleg nem.
  • balumaci
    ez most mit jelentett??
  • CSOCSO
    ...
  • balumaci
    az a baj,hogy túl okos vagy öregem,ha vallást alapitanál,és te lennél az isten,akkor Versio-hivő lenék!!!
  • versio
    ugy nem látod :)

össze van integrálva 1-be ez az EE :)
  • GAMECUBE
    aha..... tenyleg 8 proci van benne?? bazz en szetszedem megnezem:)))
  • versio
    erre is lesz majd példa biztos

de nem megy gyorsan a ps2-ben 8 proci van mindegyik külön utasitásrendszerrel
  • versio
    én nem mondtam ilyet csak azt hogy 15 éve programozok assemblyben

ennyi...
  • versio
    ezt nem mondtam...

csak azt hogy a ps2 kirak 30+ millo polygont .. és kirak!

meg azt hogy szaggat a gotham ... és szaggat
    meg azt hogy 30frames a halo és ez is esik ...és ez is igaz
    meg azt hogy a gc-s starwars is szaggat ... és ez is igaz !!!!

szoval azér sok mindenben igazam van ...

• balumaci
    és neked milyen géped lesz???

atari 2600????????

• versio
    " Speaking of arenas, you've never seen anything like the environments in VF4. The PlayStation 2's graphics processor is put to the test with the beautifully detailed and light-sourced battlegrounds. Add on the intricately modeled characters, and you have a game that pushes over 63 million polygons per second! "

bruhahhahahaha.............. :))))))))))))

link:

http://www.sega.com/games/ps2/post_ps21look.jhtml?article=1look_vf4
  • M4nyusz