116
a PLAYSTATION2 diadalmenete
-
#28 poen csak -
#27 De azt am, verje szet mindenki az xboxat:)))(akinek nincs zuzza majd a maset is:)) -
Ali #24 Ez jó!!! -
Ali #22 Már megint egy barom topic. Meg kellene ritkítani az ilyeneket. -
#21 Ja nem, hanem így:
"És az ápolók már hozzák a tejbegrízemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -
#20 Az utolsó sort kihagytad:
"És az ápolók már hozzák a tejbegrízemet." -
#19 verso szerintem nevetseg targya lettel.Teged senki nem vesz komolyan akkor baromsagokat irsz. Ha tudnam a cimed radgyujtanam a hazadat vagy a putrit. -
#18 Hétvégére meglesz a 30 poligon framenként? Na ezt még el is hiszem! :))) -
#17 framenként :)))) -
#16 percenként? :D -
#14 Ezen a masinán hogy néz ki a Starcraft és az Age of Kings Conquerors? Vagy a Stronghold? Hogy nincs rajta ilyen? JAAAAAAAAAAAAA?? Akkor mi az isten f...át kell vele kezdeni? -
#13 sajnos még pc-röl kell programoznom a ps2-t
most is azt csinálom :) király
épp a poligonokat pakolom most ki
most 15 millanál tartok , de az egyik vector procit még nem tom használni !!
de hétvégeére meglesz a 30 !!!!!!!!!!!!!
-
#12 version takarodja vissza a ps2 ele es majd akkor ugassal ha majd a ps2 tartozek vinyojarol a linux japan nyelvu betas oprendszereddel ide irogatsz.Addig kussulja te kocsog!!! -
#11 A DVD az panasonic azt hiszem vagy Thosiba valamelyik az tud DVD lejatszast is. -
M4nyusz #10 amugy mieza a dvd gc? ez lesz itt is vagy eloszor itt is cds lesz? -
M4nyusz #9 csocso amondo vagyom varjuk meg amig kijon a gc itt is es milyen jatekok lesznek ra. en nem vagyok elfogult ha jobb lesz mint ps2 akkor jobb lesz kesz. de most ps2 n van ket jatek ami kirallyy annyit helyen leirtam mar, ugyhogy most nem fogom. -
M4nyusz #8 hehe ez mind igaZ kiveve pc t mert az nem szar! most is az elott ulsz... -
#7 heheh
a ps2 meg gyenge szar és a GC meg rohadtul nem gyerekes...
3 játékot mondj ami gyerekeknek készült GC re!! most éppen 20 gamez jön ki...a ps2 nél 10 gamezből 7 hanyagolható.. -
#6 Versio te egy akkora köcsög vagy mint a ház!!
Mindenki szeresse a saját gépét,ne pedig a másikét szidja!!!! -
#5 na meg egy kocsog version topic.Kocsog mint version. -
Nyiri #4 Szerinted... -
#3 az xbox megbukott ez tény,
celeron proci
fagy a gép
akadoznak a játékok
a gamecube meg gyerekkonzol
a pc ugy szar ahogy van
ugyhogy a ps2 gyözött !!!!!!!!!!!!!!
-
#2 -