392
Mindent a szerepjátékról - nem hirdetőoldal :)
-
#172 hát igen, ezért olyan kalandor az összes karim aki tagadja a zsebelést teljes mértékbe, mert egyszerűen undorítónak tartják azt hogy meglopj vkit akit ez szar helyzetbe hoz... főleg ha utána segíthet is neked. de azért én sem vagyok szent, hullarablást nem tagadom meg -
#171 hát ez jó
az a baj, ha nagyrészt egy njk viszi a kalandot, hogy azzal bármi megtörténhet. tipikus eset a merpes kószánk. még nem is ismertem, már elloptam az összes pénzét, aztán meg szegény meghalt, mikor megmentette a karimat egy ledőlő oszloptól. -
#170 a kaland ált. háttérbeszorul, vagy általam provokált kocsmai verekedésekké változik át... amugy viszonylag jó a mesélőnk, egy drow-val irányítja a történetet és probálja elsimitani a zavarságokat, az olyanokat mikor vkit leöntöttem alkohollal és ott volt a kezembe egy fáklya... -
#169 és milyen a kaland? -
#168 és a balhékbóé találd ki hogy ugyan ki jön ki jobban... egy földhöz kötött aasimar, aki íjjal nem tud jól bánni, és ha számszeríjat szerezne, azt is rögtön ellopom tőle, vagy egy összevissza röpködő íjász tiefling? istenkirály kari, annyira birom -
#167 én a nagyképű csapattagokat is meg ugy globálba a nagyképű embereket is. ezért vagyok rosszban a aasimar pappal, ő ugy gondolja hogy ő mint pap minden és mindenki felett áll, és hogy én csak egy "csöves tiefling" vagyok - nagy mázlia volt hogy ezt gyorsan végiggondolta mikor egy íj szegeződött rá - de így is folyton-folyvást balhézunk -
#166 ja amugy ez tökéletes példa a pontos csapás alternatív felhasználására meg az is hogy mire csapat felébredt enyém volt a varázslő összes cucca, meg is érte ennyi melóért, utána fél óráig tisztogathattam a sisakomat! -
#165 akkor nem lesz probléma a szerepjátékkal -
#164 hát ez nem semmi, hallod-e
én egyszerűen utálom a nagyképű njk-kat. múltkor valami srácoknak trónja volt a hallban. bemegyek, csak egyik van a helyén. nincs ülőhely, leülök a másik trónra. jön a másik csávó, aszondja "el a helyemről paraszt!" körülnézek, mondom a másiknak: "na mi van? nem hallod?" -
#163 csucs ezután az volt mikor a csapatom felébredt kábulatából és azt látta ahogy éppen a szegény tieflingem nyakát maszírozza a varázslónőnk, valamint hogy a másik varázsló figura gyomrából meg egy szarvas sisak áll ki "kicsit" ledöbbentek -
#162 Fantázia? Na addan nálam abszolút de nincs hiány :DDDDDDD -
#161 másik csucs jelenet az volt mikor egy "gonosz" varázslót akartak megtámadni, aki ezzel annyira nem értett egyet és mint kiderült tudott róla... aztán mikor odaértünk kicsit meglepte csapatot a figura, mondhassuk ugy hogy a seggszőrünket is szétpirozta... a csapattagok azt látták mielött a tűzgolyó becsapodott volna és szétszorta őket a fenébe hogy egy kobor démonszerű teremtmény felröppen a levegőbe... következőként a robbanás ereje szegény karimat ugy b*szta neki a plafonnak hogy koncentráció dobást ha elcseszem akkor csókolom, de szerencsére sikerült (csak egy 20ast dobtam ) na jó, akkor játszunk így... a figura ugye semmit nem látott ebből, kicsit elvakult... egyszercsak elöször azt látja karim hogy a figurába 4 mágikus lövedék repül, hát igen, másik varázsló(nő)nk hátul állt és ő is játszott egy kicsit, én meg íj kézbe, és szokásos zuhanórepülés... a varázsló elöször a mellkasába álló nyílvesszőn lepődött meg, majd azon hogy miért hord egy varázsló szarvas sisakot (2 kurvanagy, előre álló szarv volt sisakomon) majd azon hogy ez miért éppen a gyomrából áll ki... -
#160 nem, mert itt van egy mesélő -
#159 azzal kisebb probléma, hogy alapból nincsen kidolgozott világ, csak maga a játékrendszer. de ha jó sok fantáziája van az embernek, akkor úgy is lehet mesélni.
használsz dc++-t? tudok adni hub-címet... -
#158 de az olyan mint single player ben egy multira kihegyezett játék... CS botok nélkül :DDDD -
#157 Nem tudom. Azt hiszem AD&D. Haverom mondta hogy tud sszerezni. Remélem hogy igen. -
#156 milyen szerepjáték? dnd?
ketten is lehet ám jót játszani. teljesen más a hangulata, mert egy karakterre van kihegyezve a történet, de az is jó. -
#155 Ja. De nem olyan élvezetes. Végülis már csak találunk embereket, max kibasszuk őket a házból ha valami nem tetszik. Előbb könyvünk leyen, de az majd csak 1-2 hét múlva :( -
#154 ketten is lehet ám szerepjátszani -
#153 semleges jellemű ember. a statok egész jók, mert táp partival játszunk. -
#152 jók az ilyen partin belüli súrlódások. merpben néha egy órán keresztül megy az argumentálás Középfölde megmentéséről, mert a karim egy féltünde tolvaj, és össze vagyok zárva néhány megmentjük a világot tündével. :D -
#151 és druidád milyen jellemű/milyen fajú/milyen statokkal rendelkezik? -
#150 hát ja, az a baj hogy a csapatban csak én vagyok ilyen alter karival, illetve még egyik haverom sem egy tul átlagos lény, nap elf semleges gonosz varázsló csajszi, akit Shart imádja... na az ő karijával kijövök, igaz, én ált. segíteni akarok mindenen és mindenkin, az olyanok miatt vagyok kaotikus semleges mint pl mikor rágyujtottam egy kocsmát egy rakás rabszolgatartóra segítettem a rabszolgákon de a rosszfiúkból grillcsirkét csináltam, aminek annyira sokan nem örültek... hmmm, előfordul -
#149 Olllléééééééééééé
Hali. Mizu van errefelé? -
#148 bazz a druidámnak meg Sylvanus az istene, aki a növényeket védi, és nem szereti a tüzet. ezért nem tudok tüzes támadóvarázslatokat használni :P -
#147 haha, ez jó.
na ilyen az igazi szerepjáték -
#146 sima 3assal, de ez a tieflingem ez nagyon profi lett bassz radikális állatvédő, szintugy a játékosa... és mikor a csapat idióta papja, az aasimar le akart lőni egy nyulat, valami rettenet nagy jelenet volt mikor egyszercsak *valami* iszonyatosan fejbebaszta... hát igen, egy zuhanó repülésben közeledő, minden varázslói léte ellenére bunkóval támadni készülő tiefling volt... és hiába a sisak, az illető ugy zuhant le a lóvárol mint egy rongybaba -
#145 semmi túl különleges. csak egy egyszerű druida tízes szinten + egy szint alakváltó.
hármassal játszotok vagy 3.5-tel? -
#144 na tehát konkrétan druidád miféle? -
#143 roleplayers of sg, unite! -
#142 :D -
#141 megelőztél bazze! -
#140 up! -
#139 amúgy mi értelme van ?:D -
#138 Nekem shadowrunba Mosómedve sámánom van. Értékes tárgyakra vadászik...
Először Holló sámánom volt csak az már meghalt szegény...:'-( -
#137 volt olyan karakterem ami a bekattant fémterminátorokra vadászott :)))) -
#136 hát abban tényleg nincs mágia viszont van benne nagyon durva net azzal is lehet jókat akciózni.... -
#135 Shadowrun nekem azért jött be nagyon, mert jelen van a mágia is. A cyberpunkban pedig csak fémterminátorok nyomulnak ha jól tudom :) -
#134 cyberpunk-t szerettem nagyon de már évek óta nincs időm játszani.... -
#133 Aha nálunk is főleg én erőltettem.:)
A többieknek eleinte nem jött be, de aztán ráéreztek a varázsára egy-két fasza kaland után...:)