RPG (szerepjáték)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"The trees move. Do you not see it?"
az a baj, ha nagyrészt egy njk viszi a kalandot, hogy azzal bármi megtörténhet. tipikus eset a merpes kószánk. még nem is ismertem, már elloptam az összes pénzét, aztán meg szegény meghalt, mikor megmentette a karimat egy ledõlõ oszloptól.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

meg az is hogy mire csapat felébredt enyém volt a varázslõ összes cucca, meg is érte ennyi melóért, utána fél óráig tisztogathattam a sisakomat!"The trees move. Do you not see it?"
én egyszerûen utálom a nagyképû njk-kat. múltkor valami srácoknak trónja volt a hallban. bemegyek, csak egyik van a helyén. nincs ülõhely, leülök a másik trónra. jön a másik csávó, aszondja "el a helyemrõl paraszt!" körülnézek, mondom a másiknak: "na mi van? nem hallod?"

"kicsit" ledöbbentek 
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
) na jó, akkor játszunk így... a figura ugye semmit nem látott ebbõl, kicsit elvakult... egyszercsak elöször azt látja karim hogy a figurába 4 mágikus lövedék repül, hát igen, másik varázsló(nõ)nk hátul állt és õ is játszott egy kicsit, én meg íj kézbe, és szokásos zuhanórepülés... a varázsló elöször a mellkasába álló nyílvesszõn lepõdött meg, majd azon hogy miért hord egy varázsló szarvas sisakot (2 kurvanagy, elõre álló szarv volt sisakomon) majd azon hogy ez miért éppen a gyomrából áll ki... 
használsz dc++-t? tudok adni hub-címet...
*hihi ** *
ketten is lehet ám jót játszani. teljesen más a hangulata, mert egy karakterre van kihegyezve a történet, de az is jó.
segítettem a rabszolgákon de a rosszfiúkból grillcsirkét csináltam, aminek annyira sokan nem örültek... hmmm, elõfordul 
na ilyen az igazi szerepjáték
radikális állatvédõ, szintugy a játékosa... és mikor a csapat idióta papja, az aasimar le akart lõni egy nyulat, valami rettenet nagy jelenet volt mikor egyszercsak *valami* iszonyatosan fejbebaszta... hát igen, egy zuhanó repülésben közeledõ, minden varázslói léte ellenére bunkóval támadni készülõ tiefling volt...
és hiába a sisak, az illetõ ugy zuhant le a lóvárol mint egy rongybaba 
hármassal játszotok vagy 3.5-tel?
Elõször Holló sámánom volt csak az már meghalt szegény...:'-(
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A többieknek eleinte nem jött be, de aztán ráéreztek a varázsára egy-két fasza kaland után...😊
gamertag: kenobita
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Bár így is király 😊
Shadowrunozni nem szokott senki?
nem a szabálykönyvek hanem a regények 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ellenben Marienburg-ban van valami See elf trading post és ott annyira nem lesz feltűnő!
Te mit tudsz Marienburgról és a See elfekről???
Szóval a Party 4 tagú (1 Smuggler, 2 Mercenary, 1 akármi ő hiányzott most). Mivel ezeket a karaktereket dobták ki, úgy döntöttek, hogy egy csempészbandát fognak alakítani, amit én maximálisan támogattam, hisz érdekes lehet ilyennek mesélni.
Két hét múlva lesz az első modul, amit addig meg kéne írnom. Én arra gondoltam, hogy lejátszunk egy konkrét csempészést, tehát az aru beszerzése, a városba bejuttatás, áru elpasszolása. Mindezt megpróbálva életszagúan csinálni, hogy szórakoztató legyen. Teljesen szabad kezet kapnának az akció végrehajtására, én csak a legalapvetőbb lehetőségeket dolgozom ki: mit lenne érdemes csempészni, kik a lefizethető emberek, informátorok, több féle alternatív ki/bejutási lehetőség a városba, helyi orgazdák, az ellenfelek: rendfentartók, rivális banda, stb! És ezek közt kéne a játékosoknak sikeresen becsempészni valamilyen árut és aztán eladni. Hogy még jobb legyen, a játékosok saját pénzükön veszik majd meg szajrét, így ha sikerrel járnak, tapasztalati pont mellet még némi arany is üti a markukat. Ezen alternatívákra várnék minél több ötletet, hogy normális modult tudjak belőle írni...