392
Mindent a szerepjátékról - nem hirdetőoldal :)
  • Sceleton
    Ezek nem utolsó információk.
  • Shiwo
    mondjuk kicsit konkrétabb dolgokat is írhatnál..mint pl. hogy HOL laktok, hol szoktatok játszani..
  • meril
    Hello! Aki beakar egy csapatba szállni az írjon nekem priviben! Előre is köszönöm!
  • Shiwo
    ez nem tom volt-e már..

fallout d20
  • icewolf
    KÉSZ AZ ERIONI HARSONA 5. SZÁMA! LEHET TÖLTENI A BLOGOMRÓL!
    ZSOCBLOG
  • Dexantreal
    hy all!

így utólag észre véve ezt a topikot, szeretném én is egy hozzászólással gyarapítnai és egy értékes hozzászólással.Van egy yo kis rpg oldal, minek két része van...kattintgatós és fórumozós én már másfél éve elvagyok azon az oldalon és sztem yo, csak egy baja van. A sok hülye játékos miatt, kik regelnek és nem képesek elolvasni a súgót, be lett vezetve pár szabály:
    - 3dik szinttől tudsz csak fórumozni
    -korlátozva vannak a fajok(induláskor ember, elf és törpe asszem, bocs, ha esetleg tévednék)
    -nincs mágia(ez is szintén a hülyék miatt lett beszüntetve, mert anno bizony sok baromságot műveltek, leginkább a játék a mátrixra emlékeztett)

így gyorsan átnyargalva a játékon ismertetőnek ennyi, ja és bocs, ha valaki ismerné, de hát ez rpg topik és gondoltam megosztom veletek ezt a fajta játékot, melynek neve Thrillion kincsei.Bátran katt rá, a regelés is ingyenes, bár némi támogatás kéne az oldalnak, de ezt bővebben ott megtaláljátok. Akinek felkeltettem az érdeklődését, jó szórakozást!
  • Csoder
    Hi, szeretettel látunk fallout szerepjátékhoz kedvet kapó játékosokat!
    Az oldal fórumán zajlik:
  • sohrking
    üdv... nem tud senki segíteni? vagy nem akar... :(
  • Szid
    Meglátom. De akkor kellene a címed :o))
  • galenius
    emule plusról szedtem le, megoszthatom dc-n vagy ha küldesz cd-t postán.
  • Szid
    Valahonnan lelehetne ezt tölteni??
  • sohrking
    jah...
    sajna otthon nincs netem, a melóhelyemen, meg a tűzfal nem ereszt a dc-re ... :(
    nem tudna valaki e-mailben, vagy valahogy ilyet tolni nekem???
  • Voltan
    Ha nem ismerném, akkor nem mondanék.
  • galenius
    emule teli van pdf és word fájlokkal...
    FIGY! aki nagyon szerette a Eye of Beholder sorozatot annak ajánlom a

DEVIL WHISKEY rpg-t, egy az egyben az, egy kicsit jobb grafikával.
  • Calver
    nézz körül dc++on, van rá esély hogy ott találsz.
  • sohrking
    szóval... tud valaki segíteni?
  • QuippeR
    én sem ismerem túlzottan, de nekem sem a kedvencem.
  • shaba23 #235
    ha ismernéd a világot nem mondanál ilyet...
  • sohrking
    sorry....
    nekem nem lenne gond, de vannak pajtiaim akik nem tudnak angolul, s ezért vadászom a magyart.... egyébként a 3.5-öt sem találtam sehol....
  • QuippeR
    [most gondolkodik, hogy a hub-reklám legális-e az sg-n]
  • QuippeR
    hmm, szerintem jobban jársz ha az angol dnd3.5-t töltöd le. (egyébként nem adnd, csak dnd!)
  • sohrking
    üdv mberek
    keresek egy adnd 3.kiadású phb-t magyarul pdf vagy word-ben.....
    sehol nem lelek a neten....
    nincs valakinek?
  • sohrking
    hahó
  • rezsofiz
    ....
  • rezsofiz
    Játszik valaki D&D-t? Mi korábban MAGUS-oztunk, Shadowrunoztunk, most D&D-zünk
  • Neme.
    Amint kész lesz teljesen, reklámozni fogom természetesen. :)
  • QuippeR
    írni nincs időm, de ha kész lesz a mud, majd dobd be ide a címét.
  • Neme.
    Üdv!

Azokhoz szólnék, akik már találkoztak valamilyen módon szöveges MUD-okkal.
    Segítségre lenne szükségem helyszínleírásokhoz, zónák készítéséhez. Ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata, van hozzá érzéke, örülnék, ha privátban jelentkezne. Semmilyen előzetes tudás nem szükséges, csak írói érzék, ötletesség, kreativitás. Mindezen tulajdonságokkal nem rendelkező, de CircleMUD-ban és/vagy DG_Scripts-ben jártas egyének jelentkezésének is örülnék. Egyelőre ennyi, a többit privátban és e-mail-ben. Előre is köszi.
  • QuippeR
    ja és reakcióidő rulez :))
  • QuippeR
    nem tudom, nálunk Oriental Adventures-ben eléggé mennek a klánok közti csipkelődések, de mégis nagyon élvezetes a játék, sőt még emeli is a hangulatot, mikor a daru szamuráj poénos megjegyzést tesz az oroszlán szamurájkók mellméreteire. :)
  • Calver
    Vampire rulez csak jelen pillanatban nem tok olyan mesélő alatt játszani aki arra megy hogy tényleg élvezzük a játékot, poénkodjunk és minden, hanem inkább arra hogy a csapattagok hogy tudják kiirtani egymást, meg eleve a csapatban van 1-2 "jófiú" akivel a f*szom televan, és akik ugy ragaszkodnak a klánjuk faszságaihoz hogy az már fáj, értsd "én Ventrue vagyok, nekem nem segíthet egy Caitiff" meg eleve kb annyira egységes a csapat mint egy marék lepke, szal tököm televan... MAGUSban lehet néha egymásnak esünk de akkor is van egy együtt dolgozó, egységes, jó csapat és ez királyság, de ami Vampireben megy... (remélem Zher most is olvassa fórumot aztán majd oszthassa az észt Gyüfinek meg mesélhet ő is!)
  • Voltan
    Áh, ez a live dolog egy marhaság szvsz. Azt tényleg csak úgy van értelme csinálni, ha tökéletes hangulatot teremt hozzá az ember. (Vampire-ben úgyis a hangulat a lényeg), de ez sosincs meg. Szerintem illúzióromboló az egész.
  • O0D:
    A kiegyenlítetlenséget a magusban a KM feloldja :) Lehet hogyha én is 10 éve ismerem ( még kell 3 év :) akkorra már nem fog tetszeni.
    A chtulu is jó ( azt is már milyen rég nem játszottam ) de teljesen más a hangulata és a kül karaktereket abban nem tudtam annyira kijátszani. A vampire annyira nem jött be, főleg nemtettszett a live!
  • Voltan
    Kb. 10 éve én is MAGUS-sal kezdtem, de szerintem igencsak borzalmas az egész. A világ felépitése röhejes, tele van logikai buktatókkal, néhány karakterosztály indokolatlanul agyon lett tápolva, satöbbi. Hosszú ideig AD&D-t játszottam (elvileg még most is), főleg Forgotten Realms-ben, de előfordult Dark Sun, Menzoberranzan, Greyhawk, Dragonlance, és Ravenloft is. Az AD&D nagyon jó tud lenni, ha elég tapasztalt játékosok játszák. Az új editiont még nem próbáltam, mondjuk nem is vágyom rá különösebben. Ja, és Vampire-t meg Werewolf-ot is játszunk néha. Azok is marha jók. Kipróbálnám még a Chtulut is, de nincs az ismeretségi körömben olyan, aki azt játszana.
  • O0D:
    ez miért érdekes ? :)
    sztem kijátszottam a karakteremet, jól szórakoztunk, és ez a lényeg , nem? ja amúgy úgy haltam meg hogy rámtaposott.
  • QuippeR
    miért nem?

mondjuk én még nem játszottam, de majd az újat kipróbálom.
  • Voltan
    Érdekes módon játszátok...
    Mondjuk én MAGUS-hoz már bottal se nyúlnék hozzá.
  • O0D:
    Tegnap jatszottunk egy "alap" kalandot, gondolkozas/ logika nelkulit :DD
    Egy dzsad tolvajjal voltam, aki 130 kg-s volt :( A poen az, hogy JK olt meg, mert beszoltam neki :DDDD
  • O0D:
    úgy egyszerűbb ha helyben van a banda, és nem csak hetente / 2 hetente tudtok játszani :(
    Engem viszont ork barátom (JK) kicsit meggyepált, mert megmondtam neki az orkokról alkotott véleményemet :)) Csak azért volt gáz mert egy kisebb csata után történt, FP-m talán 1-2 volt, így 5 ÉP-m maradt (már nemtom mivel ütött:). De azért együtt berúgtunk a jó kis törpe pálinkámtól.
  • Calver
    meg ma is nyomtam mágust full gonosz csapattal, én mint Ranagol pap... az ugy simán előfordul hogy embernek a szívét kivágtam és megettem, poénból elkezdtem gyilkolni mert ugy hozta kedvem, majdnem megöltem egyik csapattársat (beszolt a büdös orkja! - 1 ÉPje maradt) meg ilyenek... jó poén volt!