RPG (szerepjáték)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A chtulu is jó ( azt is már milyen rég nem játszottam ) de teljesen más a hangulata és a kül karaktereket abban nem tudtam annyira kijátszani. A vampire annyira nem jött be, fõleg nemtettszett a live!
Hajrá Dózsa György!
sztem kijátszottam a karakteremet, jól szórakoztunk, és ez a lényeg , nem? ja amúgy úgy haltam meg hogy rámtaposott.
Hajrá Dózsa György!
mondjuk én még nem játszottam, de majd az újat kipróbálom.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mondjuk én MAGUS-hoz már bottal se nyúlnék hozzá.
Egy dzsad tolvajjal voltam, aki 130 kg-s volt 😞 A poen az, hogy JK olt meg, mert beszoltam neki 😄DDD
Hajrá Dózsa György!
Engem viszont ork barátom (JK) kicsit meggyepált, mert megmondtam neki az orkokról alkotott véleményemet 😊) Csak azért volt gáz mert egy kisebb csata után történt, FP-m talán 1-2 volt, így 5 ÉP-m maradt (már nemtom mivel ütött😊. De azért együtt berúgtunk a jó kis törpe pálinkámtól.
Hajrá Dózsa György!

<magus>
a törpe nõk tényleg szakállasak és kurva szõrösek? a "szép" nõket nem is bírják annyira?
Hajrá Dózsa György!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Nem tudná valaki elmagyrzni hogy hogy a francba mûködik ez a program? Hoví írjam be í címeket? Én ide próbáltam:Filter,Mnulal connect address. De mindig disconectelt. Eleve nem tudtam letölteni, mert csak sszövegfilet hozott be, ráadásul mind anngol volt. Szóval hogy is van ez?

karalábé
És ez:"én a nagyképû csapattagokat is meg ugy globálba a nagyképû embereket is. ezért vagyok rosszban a aasimar pappal, õ ugy gondolja hogy õ mint pap minden és mindenki felett áll, és hogy én csak egy "csöves tiefling" vagyok - nagy mázlia volt hogy ezt gyorsan végiggondolta mikor egy íj szegezõdött rá - de így is folyton-folyvást balhézunk"
Mikor volt?
karalábé
az elsõ szó rpgbookz fordítva, csak hogy egyszerûbb legyen megjegyezni.
akkor van lelke, ha úgy játszotok, ez teljesen független attól hogy kijött egy új szabály könyv, na és mi van akkor ? faszomnak nem kell ha a régi jobban fog tetszeni.
magus rulez!
*hihi ** *
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Véleményem szerint a M.A.G.U.S. 2. kiadás + 1-10. RÚNA + HGB nagyon nyerõ volt. Onnan, hogy kijött a 2.törvénykönyv, meg a többi sz@r, el lett b@szva a egész.
Régen nagy játékos voltam, de most már nem szívesen csinálom. Valahogy nincs lelke az egésznek...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
http://ynev.inomi.hu/iras/pic/MAGUS_Wallpaper_1024.jpg
copy az Inomiról:
A tíz éves szerepjáték új szabálykönyve az általunk vártnál is vastagabb lett. A kezdetben tervezett 400 körüli oldalszám a végére mintegy másfélszeresére nõtt - azaz 608 oldalra. De nézzünk néhány példát, hogy mit is takar ez:
- a teljes, új M.A.G.U.S. szabályrendszert
- teljes és részletes karakteralkotási szabályokat
- az új anyagokat (regények, novellák) is magában foglaló világleírásokat, kitekintés a távoli múltra és jövõre
- 6 ynevi közismert faj plusz 6 (csak a Kalandmester által engedélyezhetõ) elfeledett vagy kevéssé ismert faj - részletes leírásokkal (M.A.G.U.S. regényekbõl származó hangulatkeltõ idézetek, személyiség, megjelenés, kultúra, tipikus nevek, kalandozók, jellemzõk, valamint opcionális faji hátrányok)
- 4 alapkaszt (fegyverforgató, szerencsevadász, novícius, arisztokrata)
- 17 kalandozó kaszt (bajvívó, barbár, bárd, boszorkány, boszorkánymester, fejvadász, gladiátor, harcos, papok, paplovagok, lovag, pszi-adeptus, harcmûvész, kardmûvész, tolvaj, tûzvarázsló, varázsló)
- kibõvített pszi (számos új siopa-rendszerû diszciplina)
- részletes felszerelés, fegyver, vért táblázatok és leírások; különleges és mágikus anyagok leírásai
- A Kalandmester által engedélyezhetõ, csak magas szinten felvehetõ 13 belsõ kaszt (például: Slan Nagymester, Kobra Mestertolvaj, Hergoli Villámmester, Gorviki Vértestvér, Csatamágus...)
- néhány példa szörnyetegekre
- részletes útmutató Kalandmestereknek, tanácsok a különbözõ játékstílusokhoz
- és még rengeteg érdekesség...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bár már elég rég nem játszom, azért kíváncsian várom, hogy mit hoztak ki a d20ból a fiúk.