GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahoj! Valahol olvastam hogy az ED-t három szálon lehet játszani. Most újra elkezdtem de nem veszek észre külömbséget. Igaz hogy vagy egy éve kezdtem az elsõt. Nagy a külömbség a három történet között?<#zavart2>
Ha vlaakinek van GameCube játéka és Budapesti szivesen cserélnék játékot örökbe vagy kölcsön.

Lammer
módosítok: kikapcsolt chippel el sem indul a network access disc... :(

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
jah ez a játék ilyen sokat tölt a PAL-os verz már türhetõbb ott már kb fele... deakkoris... <#szomoru1>
a többivel nincs gond,azok tolják rendesen, bár én már jó régóta HDDzek(az adaptert tõled vettem* még tavaly ;))
* persze fagy a telepítõ, amikor országot választanék, érthetetlen, kikapcsolt chippel ,meg el sem indul a lemez(erre majd kéne valami megoldást találni) ... :(

CHEAPBOY
Ilyen sokat tolt a PS2...?:DDDD

Mar ugy elfeledtem a sok Xboxozas meg GCzes mellett...:))

A PSp is a hirek szerint nem vacakol 20mpt tolteni ... marhajo.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Lammer
jah amikor 30!!! meg 40!!! mpet kell minden szobának töltenie(Resident Evil Outbreak NTSC) és amikor bennthagycccc valamit a szobában és vissza kell érte menned... ááááh nah akkor <#vomit> én úgy vittem végig(kivéve uccsó chapter), utána lett vinyóm és amikor megláttam, hogy ilyen 2-3 mp töltési idelye van, hát LOL!

Anubys
pont azert kell a vincsi, hogy ne haljon meg a fej fel even belul...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Nem kell lemezekkel szórakozni, kíméli a fejet, és nem 2 mpvel kevesebbet tölt, ez nem PC. Teljesen eltûnik a töltési idõ, márpedig van jópár játék(pld. DMC) ami minden ajtónál tölt.

mb66
ja, képekrõl sokat láttam már, de mikor kibontottam igen elcsodálkoztam, hogy milyen kis méretre sikerült összezsugorítani..
Amugy meg engem hidegen hogy hogy winyot lehet e hozzákötni, ugyse vennék csak azért hogy 2 mp vel kevesebbet töltsön.. Bár én GC hez szoktam szal néha tényleg sok az a töltés (pl Burnout3) :P
Már csak azt remélem, hogy ebbe valamivel strapabírobb fejet tettek, és nem fog meghalni fél éven belül...

www.hordamusic.hu

Anubys
Nem tudom, nekem a régi jobban tetszik. Olyanom volt, és olyat is veszek majd újra. Fõleg, hogy abba belefér a vincsi... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

CHEAPBOY
Most hogy mar az is kicsike:)

mb66
Hát aki Mortal-fan, és több gépe van, szvsz kivárja a GC verziót, így teszek én is, noha karácsony óta végre van egy PsTwom is, amivel egyébként nagyon elégedett vok, szépen megfér a Gc mellett...

www.hordamusic.hu

CHEAPBOY
Hat aki Shao+Goro fan az most merges lehet:)))

Anubys
"No ezt nem tudtam hogy Europaban nem jon ki...:/ mind1, ott a Freeloader..:)"

Pedig sajnos... Egész pontosan "meglátjuk, mennyire fogy az usa verzió, talán kiadjuk európában is, ha jól megy"... Legalábbis ezt írták valamelyik oldalon.
Az a két karakter pedig úgy tudom, hogy több, mint 2... :)
Shao Khan, Goro, Saleena kapásból - ez már 3-, és még valszeg lesz benne más is.

CHEAPBOY
No ezt nem tudtam hogy Europaban nem jon ki...:/ mind1, ott a Freeloader..:)

BTW Boxom nekem is van-csak iden jott el a napja hogy lattam ertelmet tartani egyet vegre:D-, mokagepnek szvsz az is kivalo a Kocka+Ps2 mellett:)

Anubys
Ja, de USA only... :(
Nem baj, van boxom is, de akkor is GC a király! :D

CHEAPBOY
Jovore jon az MK, s meg 2 uj karaktert is kapunk. Annyira nem kell elszontyolodni:)

Anubys
"Há kérdem en szenvedunk mi barmiben (San Andreas, Fable, Halo2) hianyt?:)"

Mortal Kombat Deception... <#rinya>
Neked is BUÉK!

balumaci
Neked is BUÉK!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

CHEAPBOY
BUÉK Minden Kocka Tulajnak!:)

<#eplus2><#eplus2>

Idén sem kell majd <#rinya>, mert lesz Resi4, Starfox, Uj Zelda, POkemon RPG!!, Advance Wars, Geist, s természetesen MArio Tennis, Mario Golf, Mario Party 6, s vegul de nem utso sorban: Mario 128.

Há kérdem en szenvedunk mi barmiben (San Andreas, Fable, Halo2) hianyt?:)

Nem!<#mf1>

Boldog újévet mindenkinek!!!!!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Kár...Pedig beruháztam egyre.Mondjuk nekem bejön....Az a lényeg, azért utánanézek.THX<#smile>
balumaci
hmm, zsíros ki csomag, meg kéne egy geci GC is, csak kurvaanyját, most kell másra a pénz...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Hello! Ha valakit érdekel eladó egy fekete Gamecube két kontrollerrel,memokártyával,10db játékkal(Resident Evil,Resident Evil 0,Metal Gear Solid:Twin Snakes,Star Wars:Rogue Squadron 3,Zelda:The Windwaker,Eternal Darkness,Mario Party 4,Super Smash Bros. Melee,Wave Race,Pikmin) 55000Ft-ért.
balumaci
576 konzolban írtak
de valami nagyon szánalmas pontot kapott, emlékszem <#eplus2>
de nézz utána neten is biztosan találsz írást róla <#ravasz1>

Petyus_
GC hardvere GYENGE? <#falbav><#fejvakaras><#idiota>

NFSU2 minden konzolon ocsmány, csak GC-n állítólag még szaggat is. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Nem tudja vki. hogy a Dark Summit c. gammáról melyik lapban írtak leírást v. ilyesmit. <#conf>
Lammer
OFF:
csak ajánlással megy már
ON:

Tudom nem vág a témába de nem tudja valaki hol lehet regisztrálni a bithumen.hu honlapjára mert sehogy sem tudok feljutni.<#falbav>
Lammer
naigen, GCre ugye Starfox, Metroid Prime-ok... hm fincsi graf... csak kár, hogy nem a style-om(az sw-s cuccot már meg sem említem...)

Lammer
te meg eleve hüylén hasonlítasz!!!!
tessék csak olyan gamékat comparelni amik EXKLUZív cuccok... és hogy miért??? mert ki tudják csontozni a végletekig(jó esetben, pl RE Remake) azt te is vágod, hogy egy multiplatfrom játékot, nem fognak minden konzolra szétoptimalizálni, talán arra megcsinálják ami a húzóerõ... a többi kakkk nagyon jó példa az NFSU!!! Xboxon egy hangyámnyit szebb csak... grat...

Lammer
tökéletesen tidztában vagyok a hardverrel... :p

<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>
balumaci
nem tom, nekem bejönnek...

Miért nem jönnek be az új hozzászólások maguktól? Mindig át kell mennem másik oldalra és vissza.<#conf>
Csá<#worship>
balumaci
bye<#integet2>

Anubys
:D
Na én most L... bye all, majd még jövök<#wave>

balumaci
Nem tudom, de nem lennék a helyedben <#vigyor1>

Anubys
Na, ezért az aláírásért én mit kapok az elvakult péeskettõsöktõl... :p

Anubys
Komoly. Kb. fél órával ezelõtt még én is meg voltam gyózódve, hogy 40 mega memóriánál csak több lehet egy ps2-ben... :P
Menjünk péeskettõt fikázni, mert az olyan jó, lécciléccilécci... :D

balumaci
ok, már megy is! <#mf1>

balumaci
pedig nem

Ez komoly? Mindig azt hittem, hogy GC a leggyengébb.

balumaci
azért annyira nem <#ejnye1>

balumaci
én is csak most csináltattam egy haverommal <#beka3>

Anubys
Jaja... Nyissak egy új topicot neki? :D

Anubys
Ja, csak gyorsan összedobtam, mert nehogymá' nekem ne legyen itt logóm, ha már harmadik éve itt koptatom a billentyûzetet... :)

balumaci
jéééé, avatar! <#taps>

Sirály az új stílus.<#eljen>