7610
-
#3686 Ez nem gyúny volt :( -
#3685 Kösz, a gúnyt félretettem! -
#3684 Jah vazze, gyúrunk vazze? :D -
#3683 Beszota? :D -
#3682 Nah itt a másik szakértő :)
-
#3681 nem mindig jo az , nem mindig joo az...:) -
#3680 Te aztán tényleg Mario fanatikus vagy :)
Határtalan ebben a kategóriában a tudásod :P
-
#3679 De a Nintendósok ezt a dátumot tartják számon, mert ezen a napon jelent meg a Super Mario Bros NESre Japánban. Én azt nagyon jól tudom, hogy nem ekkor debütált, hisz már az 1981-es Donkey Kong c. játékban is már ő a főhős. De 1981-nél visszább biztosan nem mehetünk, mert Shigeru Miyamoto 1981-ben álmodta Super Mariót. -
#3678 nem sok kozuk van egymashoz. S a S Mario Bros szulinapja van most, a Sima Mario bros mae evekkel elotte volt Nesre, meg mégelotte Arcadeban. Jumpman? Ugyannnn:) -
rnd #3677 Az lehet hogy a Jumpman-ből merítettek a Mario "elkészítésekor", de semmi köze sincs az előbbinek az utóbbihoz sztem. -
hzx #3676 Kár, hogy már előtte is szerepelt sokszor, igaz, Jumpman néven. -
#3675 MArio tegnap töltette be a 20. születésnapját! 1985. szeptember 13-án jelent meg a Super Mario Bros. japánban! -
#3674 Jaj, olyanok vagytok! Angliában Nintendo uralom van! Ott úgy várják mindig az új Nintendót és a Mario játékokat, hogy az csak na! -
hzx #3673 Nagyon baba lesz ám, Peach feszes sport-topban virít a focisban, nem az eddig megszokott, bájait eltakaró böszme nagy ruhában. A kapura rúgás meg olyan bullet-timeosan lett megcsinálva :) -
#3672 huu aztakurva...:( mér méééééér.. -
#3671 Félig egyetértek veled, de szerintem ez a játék azoknak készült, akik csakis és kizárólag Marióval játszanak (mint én) és hogy ők is focizhassanak, táncikáljanak, baseballozzanak -
#3670 Akkora bőrlehúzás... Ha focizni szeretnék : PES5 , Ha baseball akkor ott a Sega-s Baseball..
Szóval nem fűzök hozzá nagy reményeket.
-
#3669 Tudom, tudom! Sok lesz ez így egybeömlesztve. De az újság szerint jó játékok lesznek. -
#3668 Nagyon örülünk neki... erre vártam egész életembe :P -
rnd #3667 Ha még emlékeznék rá hogy hogyan is volt... sztem BBA+image... -
#3666 A szeptemberi Nintendo Official Magazine szerint rengeteg Mario játék vár még megjelenésre Gamecube-ra. Lesz focis, táncolós meg baseballos játék. -
#3665 Nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
#3664 Parancsolj:
Deer Wolf Horse Tiger Snake Eagle -
Toportyán #3663 Elhiszem, de ez nagyon érdekes. De pso és image feltöltés? Vagy valami GCoS? És minden játékkal ment? Esetleg az image-ek nem voltak átkonvertálva "jap"-ból? -
rnd #3662 Mégis a PSO-t használva tudtam menteni egy kártyára ilyet is, meg olyat is... -
Toportyán #3661 Szia rnd!
"Ha PSO moddal játszottál akkor mivel az PAL-ként bootolt be ott a japán játékok nem okoztak gondot. Az összes többi mod vagy az eredeti játék viszont "japán formátumúvá" tette a memkártyát, amit a PAL játékok nem fognak szeretni."
Ez szerintem nem igaz, egyrészt a legtöbb mod tud PAL-ként bootolni, másrész mert az hogy mibe bootol annak tudtommal nincs sok köze a memóriakártyához. Minden memkártya header részében van egy leíró 2 byte ami megadja, hogy a kártya formátuma "ASCII" vagy "Japanese". Elvileg a játék ezt ellenőrzi... szóval gyakorlatilag jap és USA/EU játékmentések nem lehetnek egy kártyán.
-
#3660 Bocsi de ez OFF:
Nem tudom hol és kitől kérdezhetném meg.Angol tudás hiányában elakadtam a resident evil zeroban: van 6 darab állat szellemeket ábrázoló szobor, amik mellett meg kell gyújtani valamit.Mi a sorrend? -
rnd #3659 Ha ma megrendeled angliából akkor kábé kedden ittvan... -
Kellögem #3658 nem arról van szó, h nem vennék, hanem, h mire az meglesz... a játékok hamarost megjönnek és legszivesebben rögtön kipróbálnám őket, erre várhatok... de úgyis az lesz;
-
rnd #3657 Maximum törlődik az összes mentésed... ;-)
Ha PSO moddal játszottál akkor mivel az PAL-ként bootolt be ott a japán játékok nem okoztak gondot. Az összes többi mod vagy az eredeti játék viszont "japán formátumúvá" tette a memkártyát, amit a PAL játékok nem fognak szeretni.
De egyszerűen meg tudsz erről győződni: indítsd el a kockád lemez nélkül és nézd meg hogy mi van a memkártyán. Ha látsz mentéseket akkor elvben nem lesz gond. Ha viszont azt mondja hogy nincs formázva, akkor "japán formátumba" van formázva a kártya, ergo a PAL játékok törölni fognak mindent.
Szerintem vegyél egy memkártyát. Kibírod azt az 1500 forintot. -
Kellögem #3656 Újabb hülye kérdés a hülyegyerektől :
Eddig GC csak japán játékokkal játszottam, (Naruto: Gekitou Ninja Taisen 1-3), hamarosan viszont megérkeznek a rendelt PAL-os játékaim (RE 1, Metroid Prime 2, Soul Calibur 2);
a problémám az, h csak 1 MemoryCard(?) -om van, amin a japán mentések vannak; ha erre mentem el a PAL-os játékok állásait, okoz az vmi problémát ? -
Toportyán #3655 Ilyen nickname-mel el is várjuk Tőled! >:) -
#3654 Na mindegy, én mindig is az eredetit vettem (CD-ben is), ebben ezután sem kívánok változtatni. -
Toportyán #3653 Floppy-re mentettek, persze lassú volt, de a dolog működött...
-
#3652 Magánember lemásolni sehogy. Illetve manapság akik a romokat lemetik, azok egy cartridge olvasóval beolvassák és csókolom. De anno csak akinek volt ilyen nyák-nyomó műhelye, az tudta:D -
#3651 Én azt értem, de hogy tudja magánember lemásolni a Cartridge-ot? -
#3650 Olyat 25 dolcsiert lehet neten venni :D -
#3649 Fogták és lemásolták a cartridge-ot. Nem csak a nintendo-nak dolgozó gyártóknak voltak olyan gyártósoraik:) -
#3648 Én nem is értem, hogy lehetett kalóz kazikat csinálni. -
Toportyán #3647 Bizony... bizony... 100 százalékig igaz, amit írsz.