7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Ersiman
    Hát sajnos GC-nál még a használt programok is drágábbak a konzolosboltokban. :-(
  • Tobacco
    Köszi a válaszokat. továbbra is keresek olcsón, használtat, kb 4000-ért, mert jelenleg többet nem engedhetek meg magamnak :-(
  • koryne
    Nézegettem a GC-hoz való kiegészítőket és elgondolkoztam, hogy vajon van-e lehetőségem 2 GC-ot hálózatba kötni? Szóval meg tudom-e oldani, hogy 2 géppel, 2 TV-vel multizzak? :) Mert broadband adaptert találtam, ez miért ne lehetne?
  • CHEAPBOY
    igen, lehet, de én a hazait szeretem:) A képminoseguk szebb a palos gameknak.
  • rnd
    Mit számít 5 milliónál az a 20ezer? ;D
  • Olcsi2
    birkak vagytok mind... :) En mar legalabb 20ezret megsporoltam azzal, hogy nem EUs verziot vettem - es ebben benne van mar a freeloader ara is.
  • CHEAPBOY
    én se szeretem a nem ide valo NTSCs dolgokat:)
  • CHEAPBOY
    btw 9ért tudok, s mar kuldem privit is:)
  • CHEAPBOY
    majd lesz az aktualis. A regi siteval gyk. mar nemigen foglalkozok.
  • Olcsi2
    Nem is gondolnad mennyire... a madarinfluenzat technikai KO-val veri mar az elso menetben, hehe
  • Sephi
    Elado a GC-em! Akit erdekel privi vagy mail! Minden van hozza es naon olcson adom!
  • rnd
    Ez valami betegség lehet, csak remélni tudom hogy nem ragályos... ;-D
  • Super Mario
    Tudom, idén Angliába voltam nyaralni. Érdemes több boltban is szétnézni, mert sokféle ár van, és okosan be lehet vásárolni. Én 36 fontot költöttem Nintendo dolgokra. És a következőket vettem:
    Super Mario Bros. (NES) 5 font
    Super Mario Bros. 2. (NES) 5 font
    Mario Party (N64, doboz nélküli) 3 font
    Goldeneye (N64 doboz nélküli) 3 font
    Mario Party 5 (GC) 13 font
    N64-es Joystick (Zöld, használt) 7 font
  • Olcsi2
    A 10 font alattot azert megkerdojeleznem, de szerintem is kulfoldrol olcsobb volna. En az enyemet 7500ert vettem... ;) - es annyi volna az en aram is a game-ra (esteleg az amerikai verzio lenne picit olcsobb, ha van freeloader, bar ismerek olyanokat, akik csak a PALos foliasra rezzennek.. ;)
  • rnd
    Cheapboy nem túl aktuális árlistáján: 12.000 Ft
    Gamepark listáján: 9.900 Ft
    Konzolstúdió listáján: nincsen...

a másik meg hogy nálunk fóliásat szinte lehetetlen beszerezni, kinti árnak direkt fóliásat kerestem. Ha nem azonnal kell, használtan kintről 10 font alatt is lehet találni.
    Biztos hogy nem jár jobban?
  • Super Mario
    Nem hinném, hogy sokkal jobban járna, mintha itt venné meg...
  • rnd
    A players choice verzió 18 fontért rendelhető kintről (cca. 6500 Ft) + posta.
  • Tobacco

Ha tudtok valami jó és olcsó boltot, ahol lehet kapni "Harvest Moon - A Wonderful Life", akkor légyszi privizzetek rám.
    vagy, ha ismertek valakit akinek van olcsón eladó...

köszi.
  • Super Mario
    Vannak jövőbeláró képességeim ;-)
  • CHEAPBOY
    a próféta szóljon belőled.
  • Super Mario
    Sok idő van még 2007-ig! Érhetnek még meglepetések!
  • CHEAPBOY
    Miert szerinted mit fog meg kiadni a cég ami miatt érdemes? Semmit, szarnak a kockara a zelda utan, minden erejuket el fogja venni a Revo. Nem hiaba lett szabad aras a kocka japanban.
  • Super Mario
    Várjál még ezzel a kijelentéssel! Messze van még 2007!
  • CHEAPBOY
    Nem tudom, nem jatszottam még vele, nem jött még ki idehaza.
  • Sephi
    Alitolag jo.
  • rnd
    Fire emblem nem jó? -- mert kábé én még azt listáztam be...
  • Inferno
  • CHEAPBOY
    Kockára már csak az uj Zelda fog robbantani, s csókolom. Kérem a következőt... a forradalmi (fejedelmi:P) LAKOMAMAT:)
  • CHEAPBOY
    na ezt irtam le en is hosszan:D
  • CHEAPBOY
    GEIST SZAROKAT KAPOTTT?????!!????

Mikor szerintem rohadt jo otletes, valtozatos game lett. Nem kimondottan FPS, inkabb ez a szellemesdi a jelleme, az FPS beutese csak nehany fegyveres harcnal, meg a foellensegeknel jon ki. egyebkent ez inkabb olyan geist, mintsem FPS. Szerintem kihagyhatatlan érdekesség, a grafikaja is szép, sok helyen a Halo1bol is ismert Bump effektu femes feluletek koszontenek vissza.

A jatek hangjai (a fegyvereké) ultraszar, maga a lovoldozes sem az az elvezet vagy kihivas. de hat vegig lehet ugy is tolni hogy majdnem nem olsz meg senkit sem. Vagy szellemkent irtasz, ami megmokasabb:) Mert akkor lelassul az ido korulotted (ha szellemkent figyelsz) s igy szep elrepul a robbanastol min a rongybaba mozikat lehet befigyelni:)

Nem egy agyonsztarolt FPS, nem is arrol szol... Ezt a gamet (masnal megertem) nem érdemes az értékelések (amit mas ad, dontsed mar el MAGAD mi tetszik s mi nem) összegére ekkora figyelmet szentelni.
  • CHEAPBOY
    Nem is:)
  • Super Mario
    Nem kell feltétlen az értékelőre hallgatni. Volt már úgy, hogy játszottam mások által szarnak titulált játékot, és egész jónak tartottam.
  • Sephi
    Szerintem mindaketto naon jo jatek. A baj hogy pl a Geist egy ido utan unalmas mig a BW ismetli onmagat. Naon felek hogy a Gc-es jatekok is a PS2 szintjere jutnak (no persz en nem mind).

Ami erdekes a Fire Emblem ami most jelent meg a heten.
  • guardian hero
    A Geist szar értékeléseket kapott. A Battalion Wars-t próbálta már valaki?
  • UNREG
    Mégis mi éltesse, ha nincs játék akkor nem lesz hozzászólás sem...
  • Super Mario
    Nem halhat meg ez a topic!!!
  • Super Mario
    A plüss figuráknak én is örülnék.
  • Banyapapa
    héhéééé.!

A nagy testvér figyel téged!!

• Kis Nato
    Szevasztok!
    Tudtok nekem olyan oldalt mondani ahonan lelehet szedni Gamecube-os játékokat?
    Infoért hálás lennék!
    Köszi!
  • Super Mario
    Mindegy, hagyjuk! Én nem haragszok :-)