7610
-
Ersiman #3726 Hát sajnos GC-nál még a használt programok is drágábbak a konzolosboltokban. :-( -
#3725 Köszi a válaszokat. továbbra is keresek olcsón, használtat, kb 4000-ért, mert jelenleg többet nem engedhetek meg magamnak :-( -
#3724 Nézegettem a GC-hoz való kiegészítőket és elgondolkoztam, hogy vajon van-e lehetőségem 2 GC-ot hálózatba kötni? Szóval meg tudom-e oldani, hogy 2 géppel, 2 TV-vel multizzak? :) Mert broadband adaptert találtam, ez miért ne lehetne? -
#3723 igen, lehet, de én a hazait szeretem:) A képminoseguk szebb a palos gameknak. -
rnd #3722 Mit számít 5 milliónál az a 20ezer? ;D -
Olcsi2 #3721 birkak vagytok mind... :) En mar legalabb 20ezret megsporoltam azzal, hogy nem EUs verziot vettem - es ebben benne van mar a freeloader ara is. -
#3720 én se szeretem a nem ide valo NTSCs dolgokat:) -
#3719 btw 9ért tudok, s mar kuldem privit is:) -
#3718 majd lesz az aktualis. A regi siteval gyk. mar nemigen foglalkozok. -
Olcsi2 #3717 Nem is gondolnad mennyire... a madarinfluenzat technikai KO-val veri mar az elso menetben, hehe -
#3716 Elado a GC-em! Akit erdekel privi vagy mail! Minden van hozza es naon olcson adom! -
rnd #3715 Ez valami betegség lehet, csak remélni tudom hogy nem ragályos... ;-D -
#3714 Tudom, idén Angliába voltam nyaralni. Érdemes több boltban is szétnézni, mert sokféle ár van, és okosan be lehet vásárolni. Én 36 fontot költöttem Nintendo dolgokra. És a következőket vettem:
Super Mario Bros. (NES) 5 font
Super Mario Bros. 2. (NES) 5 font
Mario Party (N64, doboz nélküli) 3 font
Goldeneye (N64 doboz nélküli) 3 font
Mario Party 5 (GC) 13 font
N64-es Joystick (Zöld, használt) 7 font -
Olcsi2 #3713 A 10 font alattot azert megkerdojeleznem, de szerintem is kulfoldrol olcsobb volna. En az enyemet 7500ert vettem... ;) - es annyi volna az en aram is a game-ra (esteleg az amerikai verzio lenne picit olcsobb, ha van freeloader, bar ismerek olyanokat, akik csak a PALos foliasra rezzennek.. ;) -
rnd #3712 Cheapboy nem túl aktuális árlistáján: 12.000 Ft
Gamepark listáján: 9.900 Ft
Konzolstúdió listáján: nincsen...
a másik meg hogy nálunk fóliásat szinte lehetetlen beszerezni, kinti árnak direkt fóliásat kerestem. Ha nem azonnal kell, használtan kintről 10 font alatt is lehet találni.
Biztos hogy nem jár jobban? -
#3711 Nem hinném, hogy sokkal jobban járna, mintha itt venné meg... -
rnd #3710 A players choice verzió 18 fontért rendelhető kintről (cca. 6500 Ft) + posta. -
Ha tudtok valami jó és olcsó boltot, ahol lehet kapni "Harvest Moon - A Wonderful Life", akkor légyszi privizzetek rám.
vagy, ha ismertek valakit akinek van olcsón eladó...
köszi.
-
#3708 Vannak jövőbeláró képességeim ;-) -
#3707 a próféta szóljon belőled. -
#3706 Sok idő van még 2007-ig! Érhetnek még meglepetések! -
#3705 Miert szerinted mit fog meg kiadni a cég ami miatt érdemes? Semmit, szarnak a kockara a zelda utan, minden erejuket el fogja venni a Revo. Nem hiaba lett szabad aras a kocka japanban. -
#3704 Várjál még ezzel a kijelentéssel! Messze van még 2007! -
#3703 Nem tudom, nem jatszottam még vele, nem jött még ki idehaza. -
#3702 Alitolag jo. -
rnd #3701 Fire emblem nem jó? -- mert kábé én még azt listáztam be... -
#3700 -
#3699 Kockára már csak az uj Zelda fog robbantani, s csókolom. Kérem a következőt... a forradalmi (fejedelmi:P) LAKOMAMAT:) -
#3698 na ezt irtam le en is hosszan:D -
#3697 GEIST SZAROKAT KAPOTTT?????!!????
Mikor szerintem rohadt jo otletes, valtozatos game lett. Nem kimondottan FPS, inkabb ez a szellemesdi a jelleme, az FPS beutese csak nehany fegyveres harcnal, meg a foellensegeknel jon ki. egyebkent ez inkabb olyan geist, mintsem FPS. Szerintem kihagyhatatlan érdekesség, a grafikaja is szép, sok helyen a Halo1bol is ismert Bump effektu femes feluletek koszontenek vissza.
A jatek hangjai (a fegyvereké) ultraszar, maga a lovoldozes sem az az elvezet vagy kihivas. de hat vegig lehet ugy is tolni hogy majdnem nem olsz meg senkit sem. Vagy szellemkent irtasz, ami megmokasabb:) Mert akkor lelassul az ido korulotted (ha szellemkent figyelsz) s igy szep elrepul a robbanastol min a rongybaba mozikat lehet befigyelni:)
Nem egy agyonsztarolt FPS, nem is arrol szol... Ezt a gamet (masnal megertem) nem érdemes az értékelések (amit mas ad, dontsed mar el MAGAD mi tetszik s mi nem) összegére ekkora figyelmet szentelni. -
#3696 Nem is:) -
#3695 Nem kell feltétlen az értékelőre hallgatni. Volt már úgy, hogy játszottam mások által szarnak titulált játékot, és egész jónak tartottam. -
#3694 Szerintem mindaketto naon jo jatek. A baj hogy pl a Geist egy ido utan unalmas mig a BW ismetli onmagat. Naon felek hogy a Gc-es jatekok is a PS2 szintjere jutnak (no persz en nem mind).
Ami erdekes a Fire Emblem ami most jelent meg a heten. -
#3693 A Geist szar értékeléseket kapott. A Battalion Wars-t próbálta már valaki? -
#3692 Mégis mi éltesse, ha nincs játék akkor nem lesz hozzászólás sem... -
#3691 Nem halhat meg ez a topic!!! -
#3690 A plüss figuráknak én is örülnék. -
#3689 héhéééé.!
A nagy testvér figyel téged!!
-
Kis Nato #3688 Szevasztok!
Tudtok nekem olyan oldalt mondani ahonan lelehet szedni Gamecube-os játékokat?
Infoért hálás lennék!
Köszi! -
#3687 Mindegy, hagyjuk! Én nem haragszok :-)