GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Az illatgenerálásra is voltak már kísérletek, egészen elõrehaladottak tudtommal. Nyilván a spriccelés sem egy nagy valami, csak az már tényleg a debilség kategória 😊. Pedig lehetne cserélhetõ tartály, a Waverace-nél vizet spriccel, a Resiben kecsöpöt, a Need for Speed-ben meg kipufogógázt fúj rád miközben az illatgenerátor a benzinszaggal van lefoglalva 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

aabyssx
BTW a hõmérsékletváltozást talán még meg is lehet valósítani.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
LOL - Ez egy jó komment!

www.youtube.com/aabyssx

majd otthon csinalok rola egy kozeli felvetelt digikameraval es elkuldom. es nem extra, sima.
DanielT
Ehe-ehe 😄
guardian hero
Szerintem a kontroller változtatni tudja majd a hõmérsékletét, így hõérzetet is társít a játékhoz (mikor a lávatenger felett haladsz át felforrósodik, a jeges pályán odafagy a kezedhez). Emellett illatgenerátor is lesz a gépben, így a nextgen Zeldában frankón érezhetjük majd lekaszált fû illatát. Az új Resi részek fogják hasznosítani az úgynevezett blood-bath-revolution hardverkomponenst, ami könnyen lemosható vörös festéket spriccel a beépített tartályból a játékosra, mintegy imitálva a vér fröccsenését egy-egy sikerültebb láncfûrészes akció közben. Persze még rengeteg egyéb meglepetéssel is szolgálhatnak a Nintendo kreatív zsenijei, amit elképzelni sem tudunk 😊).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CHEAPBOY
az egeszbol csak az igaz hogy GBA2 kompatibilis lesz (mert az akar tetszik akar nem lesz😊 )

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
uj Revolution hireket olvastatok mar?? Csekkoljatok az 576.hu-t.. egesz zsir lenne.. dehat mind csak rumor..szal kiudja mi lesz..
CSOCSO
Nah megjott a Resi Evil 4😊))))))
mar reggel megjott csak anyu elvitte magaval hogy ne tudjak addig jatszani amig meg nem jon a boltbol😊
nah mindegy.. szal...
a Bonus CD az asztali DVD be valo.. nem GC be. mondjuk nem baj..csak erdekes.. nahde mindegy...
Betettem a jatekot...
eddig meg az elso resz 3. chapterenel tartok..
tetszik a jatek.. jol nez ki. kelloen veres neha😊 szal cool nagyon!😊
bar kicsit tul kozel van az emberhez a kamera, de azert fasza.. es vegre sok loszert ad a gamez😊)) ez a vasarlos, upgradelos dolog nagyon jol ki lett talalva...
csak vhogy nem erzem hogy sokkal erosebb lenne a cuccos😊) nahde mindegy
Kaplan
Engem érdekelne, extra változat vagy sime ? Hogyérted megkopott??? Karcos képet tudnál mutatni róla?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zelda ww nem kell vkinek? megkopott allapot (enis ugy kaptam), 4000 ft
Lammer
MEtroid kulon nem elado?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Eladó Nintendo GameCube!

Az alábbi linken minden megtudható róla.

Eladó GameCube !
Elgépeltem jah 😄

CHEAPBOY
na menjel mar.... 😄 PS2re is penzert kell venni a gamekat. Az hogy van alternativa (amiktol akis PStwok 1 het utan meghalnak)... nemigen oszt.

Kaplan
de kicsit elgépelte 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem Dead to Rights véletlenül?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Nem hanem kapok egy Platinum GameCubeot Platinum Wirelles joyal és 1024-es memoriakártyával...meg jönnnek amiket rendeltem...Resident Evil részek,Zelda...

csodálkozol? 😊)))))
sose jo ha pénzér kell venni a gamákat😊
föleg ilyeneket

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

10 nap alatt megutáltad? 😊

.hzx

06302114128

Eladó:
Nintendo GameCube (fekete) 2005. január 5.-én vettem egy év garancia van rá 18.000 Ft. (új gép allig használtam)
Need For Speed Underground új karcmentes állapotban 6000 Ft.
007 Nightfire karcmentes új állapotban 3000 Ft.
Dead to Rings karcmentes megkimélt állapotban 4000 Ft.
Nintendo Memory Card 59 blokkos 2000 Ft.
Tel: 06302114128
ezek közül legalább 2-õt megkell venned hogy eladjam: 007 Nightfire,Dead to Rings,Nintendo Memory Card

Lammer
ehhhhhh
/csorgatja a nyálát
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Metroid Prime 2 eladó. Hibátlan, karcmentes. 12.500 Ft. 30-9-216-640, házhozszállítással.
Van egy eladó James Bond 007 : Nightfire + FIFA 2003 = A kettõ együtt 2990Ft+ esetleges postaköltség.
Email : [email protected]

Petyus_
Azóta észrevettem ám! =))

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CHEAPBOY
bezony, eppen errol megy a vita a PCs jatekoknak lealdozott topicban😊

CHEAPBOY
7000ft.

CHEAPBOY
Pedig ott van, a GC szekcio/jatekok Super Mario Sunshine neven, tehat az S betunel.

Petyus_
"Resident Evil 4
Ladies and gentlemen, the best survival horror game ever made. Find out why in our full review"

IGN =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ááá!
kötelezõ darab!! ^^

-the invisible-

7th
Hi boy!

Mennyiért vesztegetsz egy ilyet? Az oldaladon már néztem de nem találtam!

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

CHEAPBOY
En tudnek...😊

7th
Nem tud valaki eladó Mario Sunhine-t? Mennyiért lehet kapni ezt a gamét?
Én most veszek kockák és jó lenne a gyerekeknek valami ami nem zimbes-zombis!

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

Dead To Rights 4000ft
NFS Underground 6000ft
Lehet engem érdekelelne!
De csak ha karcmentes és uj állapotban van.
[email protected]

A Metroid már tervben van, de a Mario-t nem csipázom.
CHEAPBOY
inkabb arra gondolt nem, hogy megveszi, visszamegy, s eladja amikor meg tokre ujak😊 MOndjuk ezt mindenben mindenhol lehetne alkalmazni... na ezert nem lesz idogep😊

guardian hero
Miért, már végigtoltad a Paper Mario-t, a Metroid Prime: Echoes-t és a Resident Evil 4-et? 😊

Ez nagyon jól hangzik. Nincs valakinek idõgépe?
mb66
GC re eladó:

Dead To Rights 4000ft
NFS Underground 6000ft
True Crime: Streets Of LA 7000ft
NBA Street Vol2 3000ft
Luigi's Mansion 3000ft

www.hordamusic.hu

Úram Isten odabasz a Resident Evil 4 ingame video!!!
Nézzétek meg feltétlen! http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/1816/bio4lake.zip

guardian hero
Azért a Metroid, a Rogue Leader és a Rebel Strike, a Star Fox már mind gyönyörûek voltak, bármelyik másik platformon is megállták volna a helyüket.

7th
Sajna csak 2005 június 1-jén jelenik meg az USA-ban és mire hozzánk is elér év vége lesz! De azért Én is várom! Úgy látszik a Nintendo kezdi kihasználni a kocka teljesítményét! Kár hogy nem elõbb kezdte...

Áááá! Mászthev!!!

guardian hero
Úgy tûnik:

A ló neve egyébként Poseidon lesz.

Link pedig fel tudja majd venni különbözõ állatok alakját (pl sas, farkas).

Lehet lóról harcolni meg elgázolni a népet?

guardian hero
Komolyabb stílusú lesz grafikában és játékmenetben mint a WW, lehet majd lovagolni is, Link nem kissrác lesz hanem nagyobbacska, amúgy ha rákeresel tudsz letölteni elõzetes videót belõle.

Dánke sõn . Akkor végig játszuk. Egy másik fórumon hallottam az uj 2005 re igért Zeldáról. Te hallottál róla valamit a megjelenésen kívül?
Anubys
Minnél többször nyomod, annál több átvezetõ animot játszik... A teljes sztorit a 3. végigjátszáskor kapod meg, hosszabb endsequence-szel. Csak az a lényeg, hogy mindig más artifact-ot vegyél fel a római fazonnal az elején....

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys köszi az infókat sikerült végigjátszani igaz csak 7-es erõsségû magicpower volt a végén is.