GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Jóvanna, elismerem, hülyeséget írtam, ps2 a legszarabb... Ha kérhetm, záptojással dobjatok meg... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Nem toom, ha megtalálod, szólj... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

hol?
valahol olvastam hogy az ED-ben valahol meg lehet nézni a csajt bikiniben
N-64 re van egy két jó tippem.
balumaci
Jah, persze, ezt nem is figyeltem, hogy írtad.
A PS2 egyértelmûen a leggyengébb hardver, a gc a középmezõny, és az X az isten, hardveres téren...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Már mint a kamera.
A zeldákhoz és a Mário sunshine -hoz képest sokkal jobb.
Anubys
Bocsánat, utánanéztem a pontos specifikációknak, a ps2 kicsit tényleg gyengébb néhány ponton, mint a GC... De azért ne csak a Resi-t nézzük már rajta. Az MKDA pl. GC-t a legfikább, szóval ebbõl nem lehet levonni messzemenõ következtetéseket.

balumaci
ok, semmi <#wave>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Bocsika de én még csak ott ismerkedtem vele.
balumaci
Amúgy se lassú! <#boxer>

Láttad a GC-s sztárfox grafikáját na attól leülsz.De még a kamera kezelést is .Urva jól megoldották<#boxer>
Anubys
Ha eredetit veszel, mindhez kb. annyi a cucc.
X-nél ne feledd, hogy fel tudod pakolni a cuccot vincsire, akkor sokkal gyorsabb lesz... 😊

Nekünk még csak nintendo remekek voltak, a superN-tõl a GC-ig. A multkor a Média Markt-ban kipróbáltam egy X-et. Hát a gc hez képest egy örökké valóság volt amíg betöltött. A Ps-rõl meg annyit hogy 10 játékból 7 szemét. A GC szoftvereknek csak az árukkal van bajom.
Anubys
Az emu/guminõ összefüggést olvashatod a "pc-s játékoknak leáldozott" topicban... :p

Most látom, írtál új okosat: Szerinted a hw-szinten melyik a leggyengébb? Segítek: nem az iksz... :p

Anubys
Nem tudom, azért annyi X-only-t nem találtam, mint pl. GC only-t... Bár X-et nemrég vettem, tény, hogy nem ismerek mindent rá, de nekem ne hozd fel a Halo 2-t... 😛

Szemetet pedig mindenhol lehet találni, igazad van, pontosabb lett volna azt írnom, szinte nincs szemét... de tényleg, ha belegondolsz a játék/fos arány GC-n a legkisebb... 😊

Lammer
én sem értek 1et... GCnek szar a hardvere(jah RE remakenél csak kb 200Xor kellett visszaragasztanom az állkapcsomat) <#bee1>
meg xbox LOL! iszonyat sok jó játék van rá...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ha nem vetted volna észre a szmájlit 😉
és én Konzolokról beszéltem... <#bee1> a többi már Emu kateg... olyan hardvert nem veszek ami emu kateg <#bee1>

balumaci
hmm, Anubys papa, azért nem értek veled teljesen egyet <#csodalk>
'szal:
Az X-re igen sok kurva jó exkluzív játék van!
Az igaz, amit Ps2-vel kapcs. mondtál.
Azért GC-n is van szemét!(ha csak az exkluzívokra értetted, akkor sry)

Anubys
Hát, mindre vannak nagyon jó cuccok, mindnek vannak jó és rissz tulajdonságai... Hardverként az X a legjobb, de arra igen kevés igazán jó játék van, jatékkínálat legjobb a ps2-re van (minden stílust találsz), de sajnos nagyon sok a szemét közte, viszont a leghangulatosabb a GC, de annak a hardvere igen gyenge, kevés játék van rá, viszont szemetet nem találsz közte...

Anubys
Hogy hozzád jérok PS2-zni, az kicsit túlzás, kb. 10 percet nyomtam a Resi Outbrake-et, jó, ps2-m per pillanat tényleg nincs, de egyel több Dreamcast-em, kettõvel több GBA-m, egyel több Atari 2600-om (még mûködik!), egyel több Megadrive-om, egyel több SNES-em van, és most fogok venni a közeljövõben N64-et is... :p
Ehhez képest egy csóró ps2 mi? 😄

Szerinted melyik a legsirályabb?
Lammer
ne futtasd magad... <#bee1> hozzám jársz át ps2özni <#bee1> meg eddig Boxozni is jó volt, mi?<#bee1>

Anubys
Jaja, van szinte mindenem... 😊
Konzolból is, számítógépbõl is...

Amúgy több konzolon is ûzöd az ipart?
Anubys
Az a baj, hogy most kölcsön van adva a kockám, nem tudom megnézni... 😞

Az az igazság, hogy 3/4 év óta most vettem elõ a segítséged után. Ugyhogy fingom sincs ,hogy részletesen miket csináltam meg. De most elszántam magam és elkezdtem újra a "Lobeltó"-tól. De úgy emlékszem valahol már fölvettem a kék szobrot.
Anubys
Írd le, eddig mit csináltál meg ebben a chapter-ben, akkor pontosan le tudom írni, hogy mit hagytál ki.

Na ez nekem magas. De ha bele döglök is megoldom. (Én a jó játékokat szeretem: Kalandos, varázslós, Zimbeszombis .... szerintem....)<#wave>
Anubys
a teleszkopos puzzle-t megcsináltad? ha jól emlékszem, az nyitja a kút tetejét, amin keresztül le tudsz menni az als részre... Már, ha azt nevezed rácsos ajtónak...
Ezeket kell csinálnod:

-teleszkópos puzzle
-bejárati ajtónál kollekt a cuccokat
-pince, létrán le
-7-es dispel magic a damage field-re
-felveszed a két Pedestal Fragment-et, mix, és enchant item, majd használod a törött tartón
-használod az essential-okat a tartóknál
-jön a varázslat, meg kell idézned a csúnya-rossz-gonosz monsztát, aki megeszi a másik csúnya-rossz gonosz monsztát...
-fõmonszta, kongratulésönz meg endsequence

CSOCSO
"Lobelto" 😊)))))))
De Valami akkor se jó mert a csajt nem engedi a pincében át a rácsos ajtón akár mit varázsolok
Anubys
Viszont azon gondolkodom, hogy lehet, hogy ha nem veszed fel Roberto-val két chapter-rel korábban, akkor nem kapod meg -ez logikus is lenne-... Szóval, ha tényleg a kék hiányzik, akkor lehet, hogy újra kell kezdened onnan (vagy többet szívsz a fõellennel - aki azért annyira nem veszélyes, és is írtottam már ki enchanted blade nélkül... 😊

Anubys
Mármint a zöldet, nem? A kéket alapból megkapod... 😊
Van egy szakadék, ilyen férgekkel, ott a harmadik szobor, csak egy 5-ös dispel magicet kell rá nyomni...

Tele van a tököm, nem találom a kék szobrot!!!!!!!<#falbav>
CSOCSO
lesz... hasonlo modon fog kinezni mint ami a regi tokyo game show on volt.. tudod.. az ubergrafikas zelda...
nah az fog kijonni.. majd.. 2005-2006 kozott
Hallott valaki valamit lesz-e új ZELDA?
Köszi most már játszok is egy kicsit nem csak titeket háborgatlak.
Banyapapa
Azokat ha jol tom meg kell lönni, figyeld a fáklyák szinét is (lángon keresztül kell meglönni a gömböket , ugy emlékszem).

A lávás templomban ugyan meg van a kövem és az ajtót is ki tudom nyitni de azt a kék és zöld gömböt nem tudom leszedni.
CHEAPBOY
Micsoda elmenyek😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Banyapapa
hun?

CHEAPBOY
Sokmindenre kepes az ED😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Amúgy a Star foxba is elakadtunk
Köszi Anubys megfogadom a tanácsaid.
Anubys
Ja, mégegy apróság, amivel én szívtam pár napig -megtalálod majd, hogy mit kell felrobbantani, elég egyértelmû lesz- amikor robbantani akarsz, nyomj el egy 7-es enchant item-et a bombára, különben nem fogod tudni használni... utána rohanáááááááááááááááááás, ne törõdj a zombi-haddal, mert repülsz...

Anubys
Az már a vége nagyon...
Elvileg három szobrot kellene összeszedned, ellenkezõ esetben a fõszörny ellen gyengébb fegyverrel indulsz (ami elég szopás). Ha megvan a 3., akkor van egy terem, ahol portrék vannak (harcos, varázsló, meg még valami -régen játszottam 😊, oda kell berakni a szobrokat, hogy megkapd a mágikus pallost -enélkül is továbbmehetsz, de nem ajánlom-

Ami a detonátort illeti, abban a szobában, ahol volt az az izé, amit elteleportáltattál, van egy ajtó, csak éppen nem látod (de emlékezhetsz rá az elõzõ korokból)... Innentõl ugye nem kell mondanom, hogy mit kell varázsolnod? 😊

Házi mozira kapcsolva játszott vele a barátnõ késõ éjjel egyedül a lakásban. Alexandra Roivassal mászkált a kastélyba és a kopogások hatására kétszer ment ki ajtót nyitni. Amikor én is meghallottam õket illetve a gyereksírást és a
sikolyokat, kikapcsoltam ugy beparáztam. De már megedzõdtünk.
Végre egy olyan oldal ahonnan nem hajtanak el a halál f....ra a bajommal.
Nem tudom hogy hányadik pálya,de egy feka tûzoltó csókát kell irányítani. Meg van két szobrom illetve a plasztik bombám de nem találom a detonátor és, hogy mit kell felrobbantani.