7610
-
#3646 Sőt voltak kalóz kazetták, én a legtöbbet classicGB/MegaDrive párosra láttam, egy ilyen "hamisítvány kazetta" MK3 járt is a MDomban, de mivel nekem megvolt az "eredeti" cartridge is, össze is hasonlítottam: A gagyiban voltak textúra hibák, és lassabban is futott..
Másmilyen warez szvsz a kártyás gépekre akkor itthon nem volt elérhető, vagy annyira körülményes volt,. hogy itthon senki sem élt velük (ez egyébként az internet későbbi elterjedésével van összefüggésben) -
#3645 Hoppá, ezt nem tudtam! Én azt hittem, hogy amíg Cartridge-s volt a Nintendo, addig eme probléma nem állt fenn! -
Toportyán #3644 De van benne könnyen oxidálodó csatlakozó...
Meg van fém-fém korrozió...
:-P -
rnd #3643 Mongyuk nincs is benne lézeres olvasófej... :-P -
Toportyán #3642 Ja! És a Neoflash-től sem hal meg a DS és a honkongi backup egységtől a NES sem... :) -
Toportyán #3641 :))
Első GameBoy? Nem kell messzire olyan messze visszamenni az időben! Elég átmenni a Nintendo DS fórumba... :))
Warez már Nes-re is volt, csak kicsit drágában. -
#3640 Miru beszilsz? :D
Az elso GameBoy-hoz kaptam olyan cardiget amin volt 20 jatek es a kartya hatan levo gumi gombbal lehetett kozottuk cserelgetni! :D -
#3639 Amíg cartridge-s volt a Nintendo, addig eme probléma nem állt fenn. -
rnd #3638 Nembeszélve arról hogy ha havonta jutsz hozzá egy játékhoz akkor nem úgy állsz hozzá mintha letöltenél naponta 10-et, 20-at... Ha akarnám tolhatnám én is a másolt játékokat, de az valahogy mégsem olyan... -
#3637 Hehehe :)) -
#3636 Ez mindig is ugy lesz. Emlekszem amikor megvettem a Zelda TWW-et erdetibe foliasan...megint 15 evesnek ereztem magam. Alig vartam erjek man haza :D -
#3635 Nyilván, ahogy érzed.Én is warez ellenes vagyok, de hülye nem. Viszont csóró, az vagyok. Ha meglehet ingyen, akkor nem veszem meg. Ellenben inkább ne legyen warez, mert én is azt vallom, hogy ha megveszek egy játékot, jobban értékelem. -
#3634 Akkor se tenném meg! Inkább megveszem eredetiben a játékot, nekem úgy többet ér.Remélem, nem bántódott meg senki, de lehet, hogy csak 5 évig lesz akkor jó a géped, és én azért még legalább 20 évig szeretném használni (hacsak nem szólít addig magához a Jóisten) -
rnd #3633 ;-) -
Toportyán #3632 Ezek szerint a forrasztópáka használatának a ténye a vízválasztó az elkerülhető és az el nem kerülhető tönkremenetel között?
Egyébként végtelen egyszerű, aki fél... ne chipelje!
De mindenképpen vigyázzunk az elhamarkodott és esetleg másokat félrevezető kijelentésekkel... csak ennyi. -
rnd #3631 Valahogy mégsem emléxem hogy egy lopott program feltelepítéséhez kellett volna a forrasztópáka... -
Toportyán #3630 Hát hazavágja, mint a lopott WinXP a PC-det, bár még nem tapasztaltam...
csak gondolom, hogy a Microsoft védekezi ellene.
(Természetesen nem vágja haza... én viszont ezt saját tapasztalatból mondom!) -
rnd #3629 Tapasztaltad vagy te is csak gondolod? ;-D -
#3628 Ez estben ne állíts olyat amiben nem vagy biztos:)
Semmit nem csinál ugyanis a chip, csak annyit, hogy egy másik bios-t futtat a konzolon, mely nem ellenőrzi a másolásvédelmet.
Ennyi és nem több. -
#3627 Nem, csak gondolom, hogy a Nintendo védekezik ellene. -
#3626 Tapasztaltad? -
#3625 Szerintem nem éri meg! Hamar hazavágja a gépet. -
Toportyán #3624 Azért az durva túlzás, hogy nincs különbség... durva túlzás...
Attól függ, mire kell... ha csak játék: akkor a legjobb az sx, ha több is kell, normális cheat engine, usb, háttér... stb... akkor pro
Viper-t meg már nem éri meg nagyon... -
rnd #3623 Egy újszerű állapotú Starfox Adventures 4500 Ft-ért eladó. Ha érdekel valaki akkor privizzen... -
#3622 Nincs érdemi különbség a chipek közt, mind ugyanazt tudja.Nem érdemes szvsz magad szenvedni vele.Megcsinálják és kész. -
Kellögem #3621 Kösz a gyors választ !!
hmmm... láttam ott (itt: http://www.apronet.hu/lista.tdp?alrovat=392 ) olyat hogy goob pro 13.000-ért; melyik éri meg jobban, venni egy ilyen pro-t, majd vhol bechippeltetni, vagy a másik hirdetésben írt goob SX-et megvenni és berekatni egy az egyben 15.000-ért ? észrevehető a 2 chipp közt a különbség ?
-bocs a sok kérdésért, vérszemet kaptam, és nagyon nem értek hozzá... -
#3620 15000ért láttam.Megéri.Apronet.hu -
Kellögem #3619 Hi!
GameCube chippeltetés mennyibe kerül, hol lehet csináltatni, illetve megéri-e - nem tudja vki ? bocs ha a kérdés vmi oknál fogva hülye ... -
#3618 Azért kérdeztem, mert a www.nintendo.jp honlapon megemlékezés van Mario 20. születésnapjáról, de én nem értek egy szót se japánul. Illetve egy szót: Yoshi (legjobb, boldog) -
rnd #3617 Persze... http://world.altavista.com/ -
#3616 Viccen kívül kérdezem: Valaki tud japánul? -
#3615 Én is valami nívósabb revolution joyra számítok. -
#3614 Gamespoton 7.8-t kapott most néztem meg. Nem lehet rossz.
-
#3613 Geist engem is érdekelne. Infók?
-
#3612 Hát kicsit fura játék, lehetsz villanykapcsoló meg festékesbödön, hát mit is mondjak, nem ilyennek gondoltam a lélekvándorlás. Ja az tetszett amikor nyúl voltam és répát faltam az örök vadászmezőkön. -
#3611 Gyerekek. Megjelent a Geist... ki mit tud rola? -
Toportyán #3610 Hát igen, valószínűleg az... de nekem mégis tetszik, mert sok új dolgot tud, ha ebből egyet is kiveszel, már arra is ráfoghatnák a marketingesek, hogy revolution.
Én meg pont attól félek, hogyha meglátjuk, akkor azt mondjuk: "húbammeg..."...
"húbammeg, ez a revoultion? Nevetséges... átverés... evoluciónak is kevés..."
Én nagyon szkeptikus, pesszimista vagyok, pont azért, hogy ne kelljen nagyot csalodnom... és a várakozásaimhoz képest ez a kontroller tök jó... ezért is hiszem, hogy fake! :)
Egyébként emlékezz vissza, pl. hogy adták el az analóg sticket az n64-en. :) 3Ds irányítás... :) persze bizonyos értelembe igaz, de aki valamiféle virtual realitit várt (s volt alapja a marketing által), az nagyon csalódott... :) -
rnd #3609 Ja és még valami lemaradt: ;-D -
rnd #3608 Akár nagyobb összeget is lehet rá tenni hogy kamu... merthogy immár fél éve tuggyuk mert a Nintendosok megsúgták nekünk, hogy amikor megláttyuk az új kontrollert akkor csak annyit tudunk majd mondani hogy "húbammeg...". Na én erre a linken található izére aszontam: "miezahányás?". Egyébként aki látott már gamecube kontrollert az tisztán látja hogy ez abból lett paintshoppolva. De talán ennél is érdekesebb hogy erre a szörnyűségre te miért írod, hogy "Remélem nem fake!!"? Én remélem fake!!!!! -
Toportyán #3607 Huhhh...
Revolution Controller...
Remélem nem fake!!
http://www.revolution-n.tk/