7610
-
#3766 Még jó, hogy van! -
Olcsi2 #3765 Sokan hajtottatok az elmult hetekben, ezert ideirom... Lenne egy nemet dobozos, folias (igen szuz... bontatlan, csodaszep), angolul is futo Baten Kaitosom hihetetlenul olcso 10ezer forintos aron. -
#3764 -
rnd #3763 -
Toportyán #3762 temanal vagyunk... :) -
#3761 És lehet, hogy igaza is lenne... :) -
#3760 Abby biztos ezt modnana: mert masoltakkal nyomatta -
#3759 Az gáz ha meghalt, mit csináltál te vele? Egy embert se ismerek akinek meghalt a GC-je. Vagyis mostmár egyet igen :D -
#3758 Bocs, azt hittem incognitoban vagy:D -
#3757 pedig mar a vegin levittem 75 ohmra, megtisztitottam a fejet stb :D... :P(kosz, hogy nem emlitesz meg :P)
-
#3756 Hány tulaja használta pár hetet?:D
mint az alkonyattól pirkadatigban a végén a Porsche-val.
"Új ez cavron, egy kábítószerdíler haveromé volt, 14x ült benne két év alatt":DDD -
#3755 Uj... alig hasznaltak par hetet :D -
#3754 Akkor jó... hadjad...sztem újonnan 25ért hozzájutsz... -
#3753 Túlvagyok mindenen, ami megmenthette volna...Ellenállás állítás, tisztítás, stb... -
#3752 Egy fej tisztítás jól jönne neki!!! -
#3751 Olvasófej.Egyszercsak elkezdte feldobálni a could'nt read disc képernyőket. -
#3750 Mitől halt meg? -
#3749 Zsírúj kellene... -
#3748 GameCube alapgep
2 eredeti joy (az egyiknek eltorott a analogja es helyetesittetem egy PS2-evel)
CHIP plusz 1.2 es versa soft hozza COBRA + VIPER
MEmoria kartya 120 blokos vagy tobb 4x KATZ
Vagy 20 jatek irott DVD-en.
Ez van elado a havernak ha erdekel. -
#3747 Meghalt a Gamecube-om! Brühühühühüüü. Tud valaki zsírújat óccsóé:D -
#3746 Ha csak annyit tud, mint a GBA-s, akkor már nagyon rossz nem lehet :) -
#3745 mint a GBAs ua, csak term. Cube grafikaval, atvezeto Anime mozikkal:). Nem tudom milyen game, meg nem volt a kezemben. -
#3744 Gamecubera jövő héttől: Fire Emblem: Path of Radiance, és DDR Mario MegaUltraMIXXX!!:)
[email protected] -
#3743 Igen.. kedvenc stratégiai RPG-met hoztad most fel.
Na szóval gyönyörű szép játék lesz. Játszás közben elő jön az az érzésed, mikor a Starcraft, Redalert2..stb. játékokkal játszol! Pedig semmi közük egymáshoz, csak annyi hogy előjön isteni stratégai tudásod!! Az irányítást könnyen elsajátíthatod... ha megvan akkor tégedet senki se állíthat meg és profivá válsz! A játék hangulata storyja piszok jó!!! Zenéje parádés...
A pályák szépek... a mészkálás kockákon.. ilyen sakklépésekkel történik. Ne ijedj meg, csak térháló van a pályán.. nem megy a látvány és grafika rovására! Nagyon szép játék, olyan videókkal van tarkítva (animékkel), mik látványa nextgen feelinget idézz!!! Színvonalát a játéknak leginkább az új Zeldához hasonlítanám... mellesleg az összes nagy weboldal, IGN, GameSpot..stb. ezt a játékot reklámozzák nyakra főre!!! már fél éve...
TUTI DARAB, kötelező! Én nem vagyok RPG fan, de ez kell nekem!!!
Amúgy FPS b*zi vagyok... -
#3742 Gyerekek a Fire Emblem az mennyire jo jatek es milyen a jatekstilusa? -
Ersiman #3741 Ettől tartok. -
#3740 Jééé ezer éve jár már ide is.... :) -
#3739 Hát a GP sem a legolcsobb árairol hires, de viszont cserébe bőséges a kínálata. Nomeg aztán Nintendo GC gamekat igazán jó áron beszerezni s adni, gyk. lehetetlen sajnos:( -
Ersiman #3738 Köszönöm a segítséget, ellátogatok majd a boltba, remélem végre találok egy jó GC-s lelőhelyet. A Nyugatinál levő bolt, ahova járni szoktam, GC tekintetében sajnos kicsit drága. -
#3737 -
#3736 jéé.... Banyapapa az 576ról... -
#3735 hupsszde jo hogy mutattad.
Megvan mi hiányzik:) -
#3734 Igen de jobban jár az illető aki bemegy a boltba mert a boltban még mindig lehet ALKUDNI -
#3733 Talan itt? -
#3732 1076 Bp.VII. ker. Thököly út 2.
Arzenál üzletház fszt. 15-16.
A Keleti Pu-nál
Nyitva tartás: H-P.: 10-19-ig; Szo. 10-14-ig
-
#3731 KELETI PÁLYAUDVAR!!!! onnan pár méter... metrónál felmész és átkelsz a izé oldalra... ott figyeld a kirakatot és N cuccokat találsz.. na várj linkelek pontos címet... -
Ersiman #3730 Kösz most már tudom, hogy "tök rendes", mi lett volna ha azt is leírod hol "tök rendes"?
Rákerestem a neten, ez a bolt amiről beszéltek a Keletinél van az Arzenálban? Nem jártam még ott, de ha szerintetek ennyire jó, akkor feltétlenül meg fogom nézni. -
#3729 Igy van! Zoli tok rendes ott es mindent tole veszek mar! Sot volt hogy lejott csepelre egy DS-el! :D -
Ersiman #3728 A Gameparkot valóban nem ismerem hol van? -
#3727 Akkor még nem voltál a gameparkban.... ott 4ezer forinttal minden olcsóbb. Újonnan!!! Használtan meg öregem tiszta olcsón vehetsz mindent!!! tök komoly!!! Sztem Budapest legolcsóbb konzolos bótja... ilyen GameCube szaküzlet... én is oda járok!! ott még ki is próbálhatod a játékokat!! Bármelyiket... én legutóbb a Geist-et próbáltam ki...