GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban: egy másfél hónapja megjelent csiprõl és állítgatásról ilyen rövid távon még nem lehet tudni mindent (azaz javarészt semmit). Azonban ha ilyen rövid idõ alatt mondjuk pár ezerbõl már 7-8 ember panaszkodik akkor mi lesz még 2 hónap vagy fél év múlva???? Annál azért drágább a kocka hogy 2 havonta vegyek egyet... Nagyon kiforratlan még ez a csip. Talán majd 4-5 bios verzióval és 3-4 hónappal késõbb, amikor már több a tapasztalat meg lehet fontolni. Most (nekem legalábbis biztosan) korai megvenni.

Ha meg már a memóriakártya mentése miatt úgyis veszel egy BBA-t akkor az Action Replay-el is ki lehet próbálni a játékokat és az talán még ócsóbb is. (persze persze pécé is kell, a videók szarok lesznek, minden huszadik játék el se indul, de csak próbáról van szó, nem? ;-) És az AR is jó freeloader-nek, dol-t is futtathatsz vele, stb.

Valszeg ha tökéletesen menne akkor is megvenném a kedvenceket boltban. Mégiscsak más ha ott figyel a polcon a gyári. :-D
ebay: jó hely, de azért az sem az igazi... paypal itt nincs, a bank transfer, csekk drága... pénz boritékba orosz rulett... :)

Mindezek ellenére néha borzalmasan jó dolgokat lehet ott szerezni!
Csak kell egy haver egy paypal-os országban! :)
balumaci
hmm, korrekt :)

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Szia rnd!

Abban igazad van, hogy a lézeren esõ fesz. emeléssel az élettartam csökken... de! Kérdés: vajon mennyirõl mennyire? Tényleg vannak, akik panaszkodtak arra, hogy nem olvasták pár hét után az eredetit sem. De a többségnek eddig semmi gondja nem volt! Én azt mondom, nem hiszek senkinek sem... kiprobálom... napi 24 órában megy most a cube eredeti lemezzel! Egyébként hányan tuningolják a PC-jüket? Csökken az élettartam...? igen! De ez ma már nem szempont, mert ugyis elavul a csökkent élettartamig is! Másrészt egy GC ára is csökken. Pótlása nem gond, tesco, ebay... ahogy ajánlottad! ;)

Mellesleg a pót azért kerül rá, mert a gyártás során a minõségi eltérések nagyok... de azt sem szabad elfelejteni, hogy idõvel a lézer dióda maga is "elhasználodik"... így az utánállítás igen is szükséges lehet pár év után eredeti lemezek használata esetén is!
Egyébként a gyárban szokszor érdekesen kalibrálják be ezeket a pótokat! Nem véletlenül kezdõdik sok szervízkönyv azzal, hogy a gyári értékeket állítsuk át az optimálisra! :)

Én nem mondom, hogy nincs olyan, akinek 3 hét után nem adja meg magát, de azért ez tényként semmiképpen ne jelentsük ki, hogy ez borítékolható, mint, ahogy az ellenkezõjét sem!

A Viper GC szerény véleményem szerint (a jelenlegi szintje mellett, amin kérdséses, hogy az újabb bios-ok drasztikusan javítnak) nem alkalmas széleskörõ warezre...

De minenképpen hasznosnak találom... bár az árát kérdéses, hogy megéri... mondjuk nekem igen! Ha másra nem, csak arra alkalmas, hogy kiprobáljak egy játékot, már megérte... nem beszélve a benne lévõ lehetõségekrõl (.dol-ok futatása, memory card mentése bba-n, stb)

Szia guardian hero:

Az, hogy kinek mi és mennyit ér meg, relatív... nekem mondjuk sokat jelent, hogy berakva bármilyen importot az megy, nincs swap, keresgélés, inkompatibilitás (PM2...), bár még lehet... :)

Mondjuk az általad alkalmazott logikát követve: :)

nem importal játszani - 0 Ft
Freeloader - 6e Ft

Üdv
Anubys
Én most rendeltem 4 font+ptk-ért 9 N64 járékot és egy controllert... Majd jelzem a fejleményeket... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hát persze... csak vicceltem...
KillYou
Még bankártyával sem legtöbb esetben.
Amcsiból eBay en keresztül 50% hogy nem jön meg a csomag még megbizhatoktól sem.
EU ból is 3 font a posta költség.
Szóval csak vicceltél velünk.

http://www.agumi.hu/

balumaci
és utánvétellel is lehet rendelni, vagy csak bankkártyával?
és ha bankkártyával, akkor milyennel?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

A hely neve: ebay (micsoda meglepetés)
Merthogy ott nem csak használt cuccokat árulnak, hanem nagyon sok újat is, boltok (ahol van buy-it-now és nem kell licitálni sem). Pl:

Eternal darkness + Nintendo 59 blokkos mem = 6.99 GBP (~3k HUF)
251 blokkos Nintendo mem = 10 USD (~2k HUF)
Starfox Adventures = 4.99 GBP (~2k HUF)

Mindegyik teljesen új, én téptem le róluk a fóliát. Persze ki kell fogni... de ha 2-3 naponta nézegeted akkor nem túl nehéz... A postaköltség angliából 2.5 font körül szokott lenni.
balumaci
erre mindenki kíváncsi lenne, így senki nem gondolkozna warezban...

guardian hero
Jópofa lehet, én a Donkey Kongával is el tudnék szórakozni, de ahogy látom ez még jobb. A GBA-s King of Swing is tetszik.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Erre én is kíváncsi lennék...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

torrente
Albán kecskepásztoroktól.

KillYou
Ha megmondod hol lehet 8-10 euroért játékot venni akkor nem gondolkodunk chip ben.

http://www.agumi.hu/

Talán már mondtam, hogy a lézert olyan mértékben kell hozzá elállítani hogy egyáltalán mûködjön ami már a kocka élettartamára is rányomja a bélyegét. Nem véletlenül állítják némelyiknél a potit 450 Ohmra! Ha minden gond nélkül mehetne mindegyik 120 Ohmon, akkor lespórolnák róla a potit (meg valszeg sok egyebet is hasonló módon). De mégsem teszik. Így aztán a kezdeti warez öröm 3 hét után szervízkeresgéléssé válik... (lásd egyre több külföldi fórumban) Hát nemtom... szerintem a gyári játékok inkább megérnek 8-10 eurót (külföldrõl hozatva, kéz alól de celofános/bontatlan) mint a modchip 60-at (szintén kintrõl).

Juteszembe mit szóltok az elsõként európában megjelent DK Jungle Beat-hez?
guardian hero
Freeloader - 6e Ft
Viper chip - >6e Ft

Ha ilyen hatásfokkal mûködik, akkor ez nem spórolás, hanem rábaszás. De azért kíváncsian várom a fejleményeket, bár nem gondolkodom warezben.

Üdvözlet mindenkinek!

Két napja megjött a Viper GC-m... gyorsan be is raktam... tökéletesen megy (Cobra 0.4)... Van még valaki, akinek vannak már vele tapasztalatai? Elsõsorban az lenne a kérdésem, hogy a hazai dvd mediumokkal mik a tapasztalatok?

Eddig 2-t tudtam kiprobálni... laser pot. állításe elött egyik se olvasta, laser pot. után (191 ohm) az eredmény a következõ:
TDK DVD-R: boot megy, 1-2 sec után DRE
Fujitsu DVD+R: boot-ol... és pár perc után (átlag 5) DRE

Egy original importtal tudtam kiprobálni (jap. GB Player disk)... tökéletesen megy... szóval freeload-er árát már meg lehet sporolni...
Tesco-ban az eredeti Nintendo kontrollerek továbbra is 4990 forintért kaphatók... ha valaki venni szeretne... Esztergomban volt, de a leárazás utáni 3. napon valaki megvette mind a kb. tizet, Tatabányán még mindig van 1-2, a budaörsiben meg sztem nem is volt.
Bingó!
torrente
Én írtam neki, de azóta sem válaszol.

Inferno
Uhh enyire lemennt az ára a gc-nek vagy mi ?
meg vesszem ha megéri :)

PS3/X360 user: Infernohun

balumaci
"Az elsõ "pályán" ûrhajóval kell küzdeni elõször az ûrben, majd egy bolygón. A két fõellenség egy arc + két ököl valamint egy ilyen szitakötõ/lepke féleség. A második "pálya" egy FPS, valami bázison kell irtani a bogarakat... a fõ ellenség valami pókszerû soklábú robot. Aztán a harmadik "pályán" egy ûrbázisra érkezünk ahol idõre megy a küzdelem... na itt meguntam és abbahagytam... nekem nem jött be.
A grafikával nem is lenne gond, pl. ahol a bolygón kell irtani ott a kezdõ animáció szép, vagy az ûrben a csata kezdete se rossz, de olyan "gagyinak" tûnik az egész. Sajnos..."

Tudom én is a megjelenési dátumokat, csak ez alapján azt hittem, hogy valahonnan megszerezted valami warezba a cuccot...

Hmmm... USA-bán február végén jön ki (ha jól emléxem 24.-e), európában pedig még megjelenési dátum sincs... szerinted?
balumaci
A Starfox : Assault-on

Ö... ö... ö... a micsodán? <#guluszem1>
nincsmit... :D

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

balumaci
htxvm!

aki esetleg gyur a viperre mint en, es kellenek ISok annak -> GC Torrent kis kozosseg... jo a forum... gyertek minnel tobben...
PS: MIKOR lesz mar Mo. is elerheto a Viper????
grrrr...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

balumaci
hm, nem akarsz túladni rajta?

Az elsõ "pályán" ûrhajóval kell küzdeni elõször az ûrben, majd egy bolygón. A két fõellenség egy arc + két ököl valamint egy ilyen szitakötõ/lepke féleség. A második "pálya" egy FPS, valami bázison kell irtani a bogarakat... a fõ ellenség valami pókszerû soklábú robot. Aztán a harmadik "pályán" egy ûrbázisra érkezünk ahol idõre megy a küzdelem... na itt meguntam és abbahagytam... nekem nem jött be.
A grafikával nem is lenne gond, pl. ahol a bolygón kell irtani ott a kezdõ animáció szép, vagy az ûrben a csata kezdete se rossz, de olyan "gagyinak" tûnik az egész. Sajnos...
balumaci
hm, mindegy a képekrõl nekem az jött le...
mindegy, majd utánaolvasok

CHEAPBOY
nem...:/

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Eladó játékok,gamecube!

Metroid Prime+007 NightFire+Fifa 2003
mindhárom PAL, karcmentes, leírással együtt.
Csak együtt eladók : a három együtt : 9990 Ft

Valamint egy dobozos,hibátlan,10 hónap garanciaával,karcmentes,fekete, Nintendo Gamecube+Snap 59blokkos memóriakártya. Ára : 14.990Ft

EMAIL : [email protected]

balumaci
jó lesz :) mondjuk már láttam róla pár képet

Egy kis izelítõ: http://rnd.mine.nu/ <#crazya>
balumaci
Jaja, de olyan akció stuff lesz, mint az N64-es ugye?

Starfox:Assault, ha rosszul tévedek...

CHEAPBOY
Minek legyen, az a jatek igy is ugy is kiraly lesz:). En nagyon varom, minap nosztalgiabol vegig is vittem gyorsan 1* a 64eset.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Annyira vicces hogy az új Starfox miatt nincs hype... ;)
Lammer
ott a pont...
koszi hogy megkimeltel egy leirastol <#nyes>
az uccso mondatodtol en is parazok, asszem inkabb marad a BBA moccer a jatekokra...
amugy meg elvileg a legjobb minosegu lemezre kene irni, mondjuk TY alapra...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nagyon egyszerû másolni... csak ahhoz is kell a baroadband adapter... de ha kell én le tudom neked másolni - illetve ki tudok írni bármit. Ha részletesen érdekel két módszer van:
1. Kell hozzá BBA + PSO1&2, be kell bootolni PSOt és kihasználva a gyengéjét fel kell tölteni egy ripper-t, majd szépen lementeni vincsire hálózaton keresztül a kívánt lemez tartalmát(kábé másfél óra)
2. Kell hozzá BBA + viper csip, a v0.3 bios-tól felfelé már lehet böngszéni a lemez tartalmát, egy lemezre ki kell írni a ripper-t majd böngészésbõl futtatni... innen ugyanaz mint az elsõ...

Egyébként csip... hmm... hát nemtom... ha alapból nem eszi a kjúbod az írt lemezeket akkor gáz van, mert bár lehet hangolni a lézeren de két hét használat után már sokan panaszkodnak hogy a gyári lemezeket se akarja nagyon megenni. szal...

_rnd_
CSOCSO
engem inkabb az erdekelne hogy lehet masolni.. mert ha en tudnam masolni magamnak akkor en is chipeltetnek..oszt blockbusterbol meg kolcsonoznem ki a masolando jatekokat
balumaci
a Zelda a limited?
tehát az, amiben két mini-dvd van egyiken az ocarina of time-mal?

balumaci
:D
én is várom már
eddig nem volt gc-m, de ha ez müxik, akkor 100, hogy veszek :D

Lammer
nanahogyvan!!!! vaaaa dekiraly lenne, mar megvan amugy RE4(ISO) nagyon tolnam <#idiota>, mert ha jo, akkor en is rendelek...

balumaci
nem, de egy haver rendelt...
ha minden igaz a héten meg is jön
majd írom a tapasztaltakat, ha van rá érdeklõdés :)

Lammer
Zeldat kulon nemadod?

Sziasztok! Van egy eladó GameCube-om Zelda játékkal és +1 eredeti karral! Karácsonyi ajándék, de nemjátszottam vele! :( Restellem!
20e-ért megválnék tõle! Én Borsodmegyében lakom! Ha valakit érdekel irjon!

[email protected]

Sziasztok
Kaplan
miért rendeltél magadnak? :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

balumaci
kiderül nemsoká, hogy müxik-e vagy nem....

CSOCSO
IGEN.. az egyik lehetoseg hogy osszekotod halozaton a gepeddel.
egy netes jatekot elinditasz a GC ben ( ami a gepeddel fog csatlakozni) es ezekutan betoltod a letoltott jatekot es jatszol.
csak sok jatek kisse bugos lesz tole (pl lehet hogy nem fog jol szolni a zene meg hasonlok...)
viper chip mar megjelent hogy valoban jol muxik e azt nemtom...