7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• orkenyid
    És mennyire éri meg használtat venni?
    Mi az benne ami legkönnyebben elromlik/általában hibás szokott lenni?
  • Ersiman
    Használt gépet szinte minden konzolboltban vehetsz, de Cheapnél is van.
  • aribazsy
    Hello,

Latom itt megy az okositas a DVD irasrol. Kerdes, hogy milyen egyeb trukkje van? 4szeressen miniDVD-re ha lehet TDK, neroval, isot,lezarni. Egyeb van? mi ez a potitekeres?
    Lehet meg kerdes? milyen csippet vegyek, ami ugy megbizhato , jo....?
    Illetve nem tud vki vmi hasznalhato hasznalt gepet?

Kosziii
  • Slipknot
    persze h dvd re irok :D cdre irom a mini cd az csak 12 perces es 200 vmienyi megas. Azer ennyire hulye csak nem vagyok?
  • Sephi
    Mar lassan nem ertem mirol beszelsz. Most te CD-re irsz DVD imaget vagy hogy?

Minden GC jatek altalaban 1 giga fellet van azaz 1.4-ig. Tehat csak DVD-re lehet kiirni es nem szabad CD-re.
  • rnd
    Most jön a poti csavargatásos téma... ;-P
  • Slipknot
    de meg mindig nem jott ossze:) megnyitottam a cd kepet, dvd lezarast kipipaltam, megprobaltam egymenetesbe meg tobbmenetesbe de igyse, vmi otlet?
  • Sephi
    Gratulalok , sokan igy keztuk.
  • Slipknot
    elbasztam 3 cdt...
  • Ersiman
    Az valóban egy linkgyüjtemény, ez a lényege.
  • Animefox
    Mér mi van ott? Én nem találtam semmit se, csak valami startlapos eligazítást hogy milyen oldalakat merre találok... cikkeket meg ilyeneket sehol se.. semmi normális menürendszeres jópofaság csak csaupa link lista az oldal! Startlapos baromság az oldal amit te itt ajánlgatsz....
    De szólj ha rosszul nézem a dolgokat és informálj, magyarázd el hogy hogyan van értelme az egésznek, hogy kell szét nézni ott! mer én nemtom!
  • Slipknot
    ha tudok venni meg ma cdt akkor leirom megint a fejlemenyeket:) ha nem sikerult megint jovok tanacser
  • Sephi
    Ahh ugyan :D
  • Slipknot
    koszi sephi akkor mar tudom mivolt a gond h nem zartam le a cdt, ez annyira fontos?:p
  • Lammer
    huuuh akkor megnyugodtam
  • Sephi
    Huje
  • Lammer
    azthittem mar komoly :P
  • Sephi
    NE HARGUDJ!!!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kaplan
    Nyugalom emberek! Gamecube 4eva! Tessék relaxálni és ellátogatni a gamecube.lap.hura :)
  • Lammer
    szmajlit nem velek felfedezni, igy tessek visszafogni de gyorsba! thnx
  • Sephi
    POFAD BEFOGOD ERTEM!?!?!?!
  • Lammer
    igy van jol mondja Sephimasterchief!!!!!!!!!!4negz... Nem is tudtam mester, neked "ured" DVDd van!!! valami uj marka???
  • Sephi
    Eloszor is fogjal egy Nero progit lehetoleg a legujabbat. Aztan menubol kivalasztod hogy BURN IMAGE majd kivalasztod az image fajlt , berakod az ured DVD-et majd kipipalod hogy FINALIZE DVD NO FURTHER mitomen mit es berakod 4x sebbesegre es BURN.
  • Slipknot
    namost megint nem ertem :D Az .isot irjam ra siman adatkent? vagy ugy mintha elmentett fajl lenne? vagy egyszerubb lenne ha elmondjatok ti hogy csinaljatok lol ;]
  • Slipknot
    vaff akkor miert nem jo?
  • Ersiman
    .iso-t mindig cd-dvd képként kell kiírni!
  • Slipknot
    namost az iso faljt cd kepktent irjam meg vagy csak siman ugy ahogy van az isot sztem ez hulye kerdes de kitudja :p
  • Sephi
    Eloszor is.

TDK lemezre jo irni de FELTETLENUL 4x sebbesegel ird meg ra az .iso filet.
    Legyel 100% hogy egy mukodo .iso filet akarsz felirni.
  • deep
    Seemit az égegyadta világon.Annak mennie kellene, valami gebasz van a lemezzel...
  • Slipknot
    hey skacok
    Nemreg csipeltem a gepen, viper chip van benne es cobra bios 1.2. Mit kell alitani ahoz h fusson a jatek, ez hulye kerdes tudom de a bioszba marmindent buzeraltam. A dvdt 1x esen tdk lemezre lett megirva, a jatek iso ba volt neroval irtam.
  • Kaplan
    Küldj , linkajánló :)
    Szívesen várom a további észrevételeket. A lehető legtöbbször frissítem.
  • Super Mario
    Egész jó, tetszik. Csak lehetne több háttérképes oldal.
  • Kaplan
    Nem szeretnék túlságosan reklámozni de megnyitottam a http://gamecube.lap.hu-t.
    Nem feltétlen csak a Gamecuberól lesz szó, lesz DS link és infó is talán.
    Remélem minden kedves Nintendo fannak jó böngészést fog kölcsönözni az oldal :)
  • deep
    Hát asszem lehet zenét hallgatni, meg talán filmet is nézni vele. De én csak játékra használom, így egy viper csipp pont jó nekem:D
  • Ersiman
    Ugyan nincs chippelve a GC-m, de ezt anem csak játékra dolgot kifejthetnéd bővebben.
  • deep
    Nos többféle chip közül választhatsz, jelentősége csak akkor van, ha nem csak játékra akarod használni.
  • Sheltem
    Sziasztok! Épp Gamecube vásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy mi kell ahhoz, hogy másolt cuccal tudjak játszani? Kell chippelni vagy ilyesmi? Bocsánat nem vagyok warezmániás csak érdeklődöm mik a lehetőségek. Köszi
  • CHEAPBOY
    Én a hangok miatt nem vagyok kepes 5 percnel tovabb jatszani vele:D
  • Olcsi2
    Nana, csak nem kepzeled, hogy azt a tizeniksz oranyi dumat barmilyen mas nyelvre leszinkronizaltak volna...?? Ez a legritkabb esetben tortenik meg az RPG-kel. Mondjuk a Baten szinkronjat sztem csunyan eltoltak, nagyon szokni kell... bar 60 ora alatt azert megtanulja az ember a helyen kezelni, heh
  • Sephi
    Angol nyelven beszelnek is vagy csak a szoveg angol? Nem masert de en nagyot szivtam igy egy gamaval.