7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• turho
    Hát, ha felizzik illik hátrébb ugrani :DDD
  • Toportyán
    Nem kötözködök, csak szerintem nem kell megijeszetni embereket, akiknek ilyen van... ALAPTALANUL!

Egyébként... továbbgondolva a dolgot: a qoob pro extra energiát igényel, sőt, ELŐFORDULHAT, hogy ez leterheli a gc tápot, ami kivágja a biztosítékot és mindez ha éjszaka történik, még a lélegeztetőgép is leállhat. Nem állitom, hogy így van, de ELŐFRODULTHAT... olvastam valamhol...!! :))))))))

Na, nem bántani akarlak, az oldalad nézegetem is... szóval béke! :) De ne "paráztasd" feleslegesen az embereket.. :)
  • orkenyid
    Nekem még nincs modchipem...
  • Toportyán
    :)) Na igen. De ez már ezerszer dugtam rá, s gondolom te is. De még megvan az eredeti bios-unk! Ugye? :))))
  • orkenyid
    Légyszi ne kötözködj már mindig :)
    Én ezt írtam: "A régi modchipek lecserélik a BIOS-t teljes egészében, sőt és az is ELŐFORDULHAT hogy tönkreteszik az eredetit."
    Nem azt, hogy feltétlen baja lesz, csak azt hogy megeshet.
    Én már megnéztem az enyém pont úgy néz ki mint a képen :P
  • turho
    Jaja. De mivel csatlakozós, ki kell venni a csipet oszt jóvan, nem? :) és akkor bátortalanabbaknak is NO PARA.
  • Toportyán
    Egyébként itt egy link, ami szerint nem feltétlen minden drive pcb-re lehet ráültetni...

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/279765

de ez is csak egy ember tapasztalata... lehet, hogy ő ügyetlen.
    Majd kiderül... idővel...
  • Toportyán
    :)))

Amikor usb-n csatlakoztatod a qoob pro-t a pc-hez, akkor csak a táp és a föld kerülhet "érintkezésbe" a kockával; de mivel a qoob pro tápja 5V, ezért még csak szándékosan sem nyírhatod ki a bios ic-t (mivel annak nem 5V a tápfeszülstége). Ergo egy baromságot állítottak abba a netes fórumba...

A kockát egyébként ki kell kapcsolni, miközben a pc-vel összekötöd, pont az esetleges potenciálkülönbség miatt. De erre még a flash-er program is felhívja a figyelmed. Ergo nem az elektromos hálozat hibája, ha megrázz, mert belenyultal a konnektorba! :))

Egyébként ha 1 ember tapasztal vagy állít valamit, nem kéne kézpénznek venni... s te megint állítasz valamit, amit "valahol egyszer valamikor olvastál"...
  • turho
    Nekem új kell 9900-ért :D vagy semmilyen. Tud valaki Interspar helpet? :) (Lottó ötös is biztosabb ennél az tuti).
  • orkenyid
    Cheapboynál lehet olcsón kapni használtat
  • orkenyid
    Hát most így nem tudnám neked megmondani hol olvastam, valamelyik netes fórumon. A qoob pro teheti tönkre, mert amikor felírod a qoob BIOS-át USB-n keresztül, akkor az a feszültség tönkreteheti az eredeti BIOS-t (az IC-t, igen, nem lehet utána simán csak 'újraírni').
    Meg nekem amúgyis jobban tetszik az eredeti BIOS :)
    Ha érdekel valakit (XenoGC, csak jót írnak róla):http://forums.maxconsole.net/archive/index.php/t-13914.html
  • turho
    Nah, örülök hogy valaki(k) nemsoká beszámolhatnak a XenoG-ről :) sajna nem tudok most venni, pedig eldöntöttem hogy nekem lesz legelőször:D de a PanaQ-ba nem teszem az tuti, az akciós 9900 ft-os Interspar GC-t meg fújhatom :( mint Szolnok megyei kisvárosi...
  • Toportyán
    Te jó ég!!

Mi teszi tönkre a BIOS-t??? Te gyártod a xenoGC-t vagymi? :))))
    Nem tesz tönkre az semmit!

Egyébként olcsó ez a xenogc, de tudásra fajlagosítva a legrágább. :)
    Mindenestre én is rendeltem belőle. A puding próbája...

Nade ilyet állítani, hogy tönkreteszi az eredeti BIOSt a többi! :)))))))
    S tényleg... hogy teszi tönkre? Magát az ic-t? Vagy esetleg törli az eredti tartalmat? :)) Mesélj! :))
  • orkenyid
    A régi modchipek lecserélik a BIOS-t teljes egészében, sőt és az is előfordulhat hogy tönkreteszik az eredetit.
    Ez az új meg nem a BIOS-on keresztül oldja meg, hanem a dvd-olvasó debug portján át küld olyan parancsokat a gépnek, mintha eredeti lemez lenne bent.
  • Toportyán
    :)

"Mert ez nem piszkál a BIOS-hoz... "... ez mit jelent? Fejtsd ki kérlek! :)

Nem egyszerűbb... sőt, ha valaki ügyetlen rakja fel... ráadásul berakáskor zsírtalanítás, folyasztószer elkerülhetetlenül kell...

s miért csak 5 pont? :) Viper csak pl. 4... ilyen szempontból akkor az a legegyszerűbb...? :)
  • orkenyid
    Mert ez nem piszkál a BIOS-hoz...
    Ezt jóval egyszerűbb kiszedni, mert csak 5 ponton kell odaforrasztani a DVD-olvasó elektronikájához. Nem kell vezeték se.
  • Toportyán
    :)

Miért? A többit nem lehet nyomtalanul kiszedni? :) És miért tartod a legbiztonságosabbnak? :)
  • mateus33
    Na meg ezt a XenoGC-t is kell forrasztani?
  • mateus33
    Gondolom nem itt veszed M.o.-on:)
  • orkenyid
    Szerintem te is megtudod neki csinálni, ha kicsit is értesz hozzá.
    Nemsokára veszek ilyen újfajta chip-et (XenoGC), és megtom mondani hogy jó-e (ezt a legkönnyebb belerakni, legbiztonságosabb, és ráadásul nyomtalanul ki lehet szedni)
  • mateus33
    Chippelni:D Az sose baj ha benne van:D
  • orkenyid
    Na most chippelni vagy kichippelni kell? :)
  • mateus33
    Sziasztok! Uncsimnak GC-ja van,de sehol nem vállalják neki a chippelést. Nem tudtok olyan helyet (bárhol az országban),ahol kichippelnék neki? Előre is köszi a segítséget!
  • turho
    Deedee:) nekem az kihívás volt :) (szemét nehéz ám szétszedni is, olyan káosz a belseje)
  • Lammer
    en mar abba a meregdraga kis ekszerdobozba bele sem nyultam volna :DDDD
  • turho
    Jaa, ha lenne egy mocsokdrága PanaQ-d te se szedegetnéd ki a qoob prodat belőle :)))) Amúgy persze, miért ne menne.
  • orkenyid
    Minden GC-vel megy, még a Q-val is :)
  • turho
    Én? :) Nincs egy fillér fölös pénzem se most rendelni, még tesztelni se. Ja és sima gc-m sincs...
  • orkenyid
    De nekem tetszik!
    Én éppen emiatt nem akartam modchipet (bios-t lecseréli)
    Nem akarsz véletlen rendelni belőle? :)
  • turho
    Jaja, mondjuk tudása, önálló biosképernyője nem nagyon van :)
  • orkenyid
    Ez valami új cucc, most jelent meg pár napja.
  • turho
    http://www.eurasia.nu/shop/product_info.php?cPath=53&products_id=300
    Ismeri valaki ezt a chipet, mármint használ ilyet valaki? Mondjuk ölég gány dolognak tűnik :)
  • Super Mario
    Játékokban gazdag boldog új évet kívánok minden Gamecube tulajnak!
  • Lammer
    hmmm napersze bontatlan biztos az emlitett 2 boltban :DDDD (nem kerget hiu abrandokat :D)
  • Lammer
    basszer a digitalisra godnoltam igazad van, huyle vagyok :DDDDDDDD
  • turho
    Szerintem a konzoliumban is kapsz, vagy a konzolstudio.hu-n. És 28 ezer alatt is esetleg, bár már vagy 3-4 hete néztem utoljára...Ja én 20-ért vettem ősszel is egyet az Intersparban, Szolnokon.
  • Toportyán
    Ilyet nem fogsz találni sose, lévén optikai kimenet egy gamecube-on sincs (sajnos)...

Ha Dol-001-esre gondolsz, digitális A/V porttal, akkor azt azért nem olyan lehetetlen találni. Pl. egy darab még van a budaőrsi Electroworld-ben. 28e

üdv
  • Lammer
    no akkor enis bekerdezek egy hardkooort :DDDD
    ki tud BONTATLAN, UJ meg optikai kimentes gepet szervalni??? jelige: nem kell pakkos, jo a natur is!!! :DDDDD na erre kivancsi leszek :D
    szerk: persze nem ausztraliabol, hanem itthon atveheto formara gondolos, nem postazosra gondoltam :P
  • Super Mario
    De én csak azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy Cheapboynál ugyanazok a játékok újonnan legalább 2000 forinttal olcsóbbak.
  • turho
    Ha jobb nem lesz, akkor belevágok ebbe, de már csak január-februárban. Nem olcsó :)