GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Köszike
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Zeldát hol láttál 6 ezerért?
Star Wars Rogul Squadron - 5eFt
Legend of Zelda: Wind Waker - 6eFt
Metroid Prime - 6eFt
Burnout 2 - 5eFt
Chip helyett vedd meg ezeket a must-have GC címeket, utána meg a Pecsában vagy néhány jó boltban (adok címeket, ha kell) 1-2e Ft ráfizetéssel cserélgetheted õket a többi klasszikusra. Resident Evil 4-et is meg lehet venni 9k-ért. És jön majd az új Zelda, a Geist és a Killer 7. Meg ott az Eternal Darkness, Starfox Adventures, stb., szintén 5eFt-os kategória. Kár lenne csippre költeni, meg letöltéssel szívni, meg ilyen szarságok, de Te tudod.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Kb fél éve vagyom Gamecube tulajdonos, de eddig össz-vissz a resident 1,zero,cv-t nyomtam(eredetibe). És mostanában hogy hallottam hogy megjelent már hozzá chip, szeretném kichipeltetni, de eddig a legjobb ajánlat amit kaptam az 22.000Ft...Amit én eléggé sokallok. És ahogy olvasom ti sem ennyiért csináltattátok, hanem olyan 17-18ért. SZal akkor ez nem annyira reaális ár ugye? Ninics vmi tippetek hogy hol lehetne megbízhatóan és olcsón kichipeltetnem? A másik dolog pedig, hogy én is a torrentreactorról töltöm a játékokat, de tényleg elég lassú...Nincs esetleg vmi más hely ahol lenne fennt gc game? És az utolsó dolog, hogy az utóbbi 5 hónapban kicsit kiestem a konzolos világból, ezért vki adna vmi tippeket gc-re mik azok a játékok amivel feltétlen kéne nyomnom? Mondom eddig csak a 3 resit nyomtam. (.s ha lehet ilyen donky konga sz@rokkal meg kíméljetek 😊 ) Elõre is köszönöm mindenkinek a választ.
By Break.
Más: ha a kocka motorja megkapja a stop parancsot akkor nem figyel a fedél nyitásra, tehát lehet lemezt cserélni. A softmod-ok is így mûködnek...
https://supermario4ever.wordpress.com
Pikmin 2 - ez olyan akcio stretegia jatek de en oszinten fuggo lettem tole.
Paper Mario 2 - Ez Marioval akcio/RPG csodaltos grafikaval es fantazia vilaggal
Baten Kaitos - Ez ugyancsak egy csodalatos RPG
Meg sorolhatnam! Mi a kedvenc stilusod?
https://supermario4ever.wordpress.com
Már alig vártam<#taps>#taps>
De amiota chipeltetni lehet viszik minta cukrot...
Nem is értem hogy egy ilyen gépre mért nem adnak ki több játékot. Csak mégjobban háborgok miota megnéztem a többi szart.
http://www.agumi.hu/
segítségeteket kérném: pár hónapja elromlott a Gc-m, elvittem egy szervízbe, ahol azt mondták, hogy a lemez forgatásáért felelõs izé romlott el benne, amit nem ártana kicserélni, ha még játszani akarok;
kérdés: nem tud vki vmi helyet, ahol ilyesmit beszerezhetnék ? vagy akár vmi olyan helyet, ahol szimpla alapgéphez hozzájuthatnék -újonan, vagy használtan - minden kábel és kontroller nélkül , arra az esetre, ha nem tudnám megjavítatni ?
elõre is kösz;
Nem használt csak a dobozán létszik hogy nem mai darab.
Pedál nincs hozzá

UJ, hasznalt? Doboza megvan? Doboz allapota?
Pedal is van?
k0szi
Hölgyek ,Úrak, kellene valakinek Kormány Log Force Feedback GameCube
15000.- ????????
MGS: The Twin Snakes, Baten Kaitos, Tales Of Symphonia kapásból, talán van még 1-2..
www.hordamusic.hu
Amúgy a mini dvd nyersanyagból a legjobb mibe fáj/db?