GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De aluszik, neki ilyenkor van az alvóidelye.
deep
Azt ne mondja, hogy aluszik!
DanielT
Namost.
A csoportvezetõt kérem.
deep
Namost.
Elõször is nem kell mini dvd.Én csak nagyra írom, az a tuti, meg az olcsó.Csak le kell szedni a felsõ részét a borításnak.Kicsit csúnyácska lesz, de meg lehet szokni.

Másodszor, ami gcm ben van, azt simán átnevezed iso-ra, oszt burn:)
Hi all!
Ha megvan nekem egy játék gc-re gépen (van ami gcm-ben van ami iso-ban) akkor azt hogy kell kiírni hogy vigye a chipes gc? Tehát gondolom kell venni minidvd-t(hol lehet kapni és mennyiért?) majd simán berakom az íróba és kiírom vagy mi? Legalábbis iso-nál bizti így van de a gcm formátum? HELP ME!
Elõre is thx!
Sephi
Sajnos a 2 meg elmegy de a 3-mas nekem naon nagy csalodas vala.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mitol santitana? A Resi 2,3-bol nagyon keves peldanyt adtak ki es hamar eltunt a boltokbol, magyarul joval nehezebb megvenni, mint a 0-t vagy az elso reszt (azokbol meg mindig van a legtobb uzletben). Ez aztan az arat is feljebb nyomja. Ilyen egyszeru.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

CHEAPBOY
nem foliasak, de teljesen matt allapotuak. Szep serulesmentes doboz/leiras, karcmentes lemez.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Ezek a holmik újak? - mármint "fóliás" újak?
CHEAPBOY
Nem santit itten semmi kermszepen, dragabba adja oket a Capcom, hat dragabban. Elarulom. a Resi2-3on vesztesegem van mar (nem is keves) mig a Resi1-0an meg profit ha ezeken az arakon mennek el. Ne engem szidjatok az arazas miatt, nem en vagyoka fogore aki ezt eldonti odafennt. Ha en dontenem el a Resi2-3 2-3000ft lenne.

deep
Ezek sántítanak:
Resident Evil 6000ft
Resident Evil 0 7000ft
Resident Evil 2 7500ft
Resident Evil 3 7500ft
mármint hogy lehet drágább a 2 és a 3, hisz sokkal de sokkal jobb játék a másik kettõ:D<#vigyor2>
CHEAPBOY
Játékok:

Starfox Assault 15000ft
Mario Party 5 5000ft
Ty The Tasmanian Tiger 3000ft
Blood Omen 2 2500ft
Tiger Woods 2003 2500ft
SW: The Clone Wars (angol) 4000ft
SW: Jedi Outcast (angol) 4500ft
SW: RS3 Rebel Strike (angol) 8000ft
SW: Bounty Hunter (angol) 3500ft
SW: RS2: Rogue Leader (angol) 6000ft
Luigi’s Mansion 3500ft
Super Smash Bros. Melee 5000ft
Mario Kart Double Dash!! 5000ft
Disney Sports: Football 2000ft
Mario Power Tennis 11000ft
Need for Speed Underground 5500ft
Starfox Adventures 6500ft
Pikmin 3000ft
Tony Hawk Underground 2 7500ft
Spyro: Enter The Dragonfly 2000ft
Resident Evil 6000ft
Resident Evil 0 7000ft
Resident Evil 2 7500ft
Resident Evil 3 7500ft
-The Sims 3500ft
X-men: Next Dimension 2500ft
X-men: Legends 4500ft
Beyond Good And Evil 5000ft
Vexx 2500ft
Doshin the Giant 3000ft
Super Mario Sunshine 5500ft
Metroid Prime 5000ft
Metroid Prime 2: Echoes 12000ft
Soul Calibur 2 5000ft
Zelda: Wind Waker (Limitált szériás) 8000ft
Harry Potter and the Chamber of Secrets 4500ft

Ezek vihetoek ennyiert:)

[email protected]

Nem holmi warez szemet:D

#3285-ös,egyébként chapter 5-4 végén vagyok ,most gyaktam le Krausert. Utána ez a helikopteres rész már kifejezetten tetszett. :)

\"my love for you is like a truck\"

Sephi
Sokan alitjak hogy az elso resz jobb mint a masodik... pedig szerintem a ketto mindent ut.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gondolom nem origi volt, de ha igen, akkor esetleg megvenném!

deep
A kollega véleménye nem mérvadó:)
Nem kenyere már a játék:)
Jó kis délutánokat szoktunk eltölteni, õ fikázza a gamezt én meg védelmezem:D<#mf2>
Azért a legnagyobbakkal játszik néha<#nevetes1>
Sephi
Igen? Mond vegig toltad a RE4-et?

Sephi
Fiu... te tudod...

Sephi
Csanajuk ugy hogy ezt a beszolast nem is lattam es felejtsuk el a temat.

guardian hero
Két Metroid Prime van GC-re, és mindkettõ kurva jó. Mondjuk aki a megszokott (elcsépelt) FPS klisékre, Halo vagy Doom klónra vágyik, az csalódni fog, mert ez a játék sok tekintetben átmenti a régi 2D-s epizódok játékmenetét az új környezetbe. Nem az eszetlen hentrõl szól, hanem sok benne a felfedezés, a hangulati elem, a logikai és ügyességi feladvány, és mindemelett eszméletlen jó hangulata és csúcs grafikája van!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
Azt bizony megéri! <#eljen>
Na mindegy,azért erõt veszek magamon ,és a Resi 4-et istenbizony befejezem<#worship>

DanielT
Lehet, hogy csak 4 perc volt... :) (Intrót is beleértve) :PP
Akkor asszem nem maradok ki semmibõl,ha én meg be sem teszem ;-)

DanielT
Hááát Metroid... biztos csak türelmetlen voltam, de a legújab epizódot (assetom hányadik) 5 perc után dobtam ki a gépbõl mint a sz@rt :)
Ja és van GC-m(kb hónapja vettem a Resi 4-gyel,aztán megy tovább,mert nincs más rá ami érdekelne)

Micsodaaaa?

NG-ben éppen annyit kell gondolkozni,mint a Resi 4-ben(plusz még a játékmenet is izgalmasabb,nem is beszélve a boss-fightokról)
Moto GP a legjobb versenyjátékok egyike(pedig csak körbe kell menni ,mert felefelé nem lehet)
Fable nagyon szórakoztató,ölég jó ötletekkel (fõleg házasodás-szerelem)
Metroidot nem ismerem,de Riddick nagyot ütött
Doom 3-tól éjszakánként rendesen betojtam
Mindez smafu? :D
(Különben is csak grafikáról kezdõdött a dolog)

<#wave>

Sephi
Tessek???

Ninja gaiden az szep de hent gama alig gondokozol benne!
Moto Gp2 jo baze menyunk korbe korbe
Forza az igen
Fable? A Fable hagyuk meszzire mert az a jatek csak hype es 4 es fel ora allat vegig lehet vinni.
Riddick hagyal mar baze hat hol van az a Metroidhoz kepest?
Doom 3 no comment

Resi 4 minosegu jatekot en meg nem lattam Xen!

Meg valami? Neked van GC-ed?

Micsoda?? Ninja Gaiden,Moto GP2, Forza,Fable,Riddick,Doom 3 az smafu? :P
(meg ha már látványvilágnál tartunk,akkor a HALO 2 is ott van a szeren)

Btw én lennék az egyetlen,aki szerint a Resi 4 technikailag nem egy nagy durranás(arról nem is beszélve,hogy így az 5-2-es chapternél még a motívációm is kezd elfogyni...)

Sziasztok

A ninjamod chiprol tud valaki valamit ?
foleg ketlemezes jatek ugyben.

Mert ugye kb. felebe kerul a vipernek...

http://www.ninjamod.com/gamecube/features.php
Sephi
Megint van GC-ed?

Lammer
csatlakozom!!! <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Ugyvan!

En a Halo2 nem tolom mert ruhelem de UGYVAN! :D

meddõ vita...a játék a lényeg.
Ps2-õn Gow-ot nyomok a kockán meg tolom e Re4-et, Zeldát,X-en meg a halo2-õt:)
Super Mario
Azért gondolom ezt, mert a Nintendo képes a legtöbb színt megjeleníteni, és a kör itt hasonlít a legjobban egy körre, nem pedig egy sokszögre.

https://supermario4ever.wordpress.com

Sephi
Pontosan. GC RULEZ FOREVA! (till revo will rise)

CHEAPBOY
A Box nem erosebb a kockanal, csak a tobb ramja (reszletesebb palyak) miatt tudnak kihozni belole tobbet. Third Party gamekat nem erdemes nezni, mert 1,5eve a trendi az hogy mind a PS2es mind a GCs portokat szutyokmod csinaljak meg nem torodve vele... De a csucs GCs cimek siman verik az Xes csucs jatekokat latvanyban.

MAr csak az egy elony a GCnel hogy nem olyan fako, szintelen s mosott a kepminosege mint az osszes Xboxos jateknak. Nvidia?:D RUlezz:D

Sephi
Mirol beszelsz? Muatatok neked 5 GC jatekot es te mutasal nekem 5 X jatekot ami azoknak a minoseget grafikajat is felulmulja.

deep
Mármint mindkét bioshoz...
DanielT
Meg lehet kockáztatni, de attól még a box a legerõsebb :) Az más kérdés, hogy a cube -os resi4 rõl azt is simán elhinném, hogy next-gen :)
deep
Én a viper biost ismerem, annak is a legújabb 1.2-es verziója fut a kockán. Ez atomstabil, kétlemezesek is gond nélkül mennek.
De mindkettõhöz külön chip kell ám:)

Super Mario
Meg merem kockáztatni, hogy a PS2, XBOX, GC hármasból a Gamecube-nak van a legerõsebb hardvere. Lehet, hogy a játékok jórésze infantilis, de nagyon igényes, én nagyon szeretem.

https://supermario4ever.wordpress.com

Sephi
Tudtommal a viper.

Hi!
Ismét egy kérdés: Mik a legújabb chipbiosok? Mert én qoob 1.3-t találtam és viper 0.4-t. Ezek a legújabbak? Esetleg melyik a stabilabb? Mert ha jól tudom már mind2 viszi a 2disces gameket is.
Elõre is thx!
GraviGyerök
Dukán!

A GCTRACKEREN nem azonnal 30 GB-ot kell feltölteni, hanem megvan a letöltés/feltöltés aránya (ratio). Ezt hozza is a kezdõ oldalon. 30 GB feltöltés után már nem nézi, hogy mennyit töltesz le. Pl 5 GB letöltéshez 4 Gb feltöltést kell eredményezned. Ezt amúgy nem is nehéz produkálni, csak arra kell figyelni a letöltés vezérlõdnél (pl BitComet), hogy legyen kapcsolatod a trackerrel, mert csak akkor tudja levenni, hogy mennyit töltesz le ill fel.

Amugy van egy eladó Nickem a GcTrackerre ha valakit érdekel :-)

Sephi
Az kinos.

deep
Néztem, de nem tudtam már regisztrálni, azt mondja fullos:)
Sephi
http://gctracker.mine.nu:800/

Ott van lentebb is a link. Ha nem toltesz fel elsore kb 30 gigat naon lelaistjak alitolag.

deep
Nem tudtok valami jó torrent oldalt, ahol vannak Cube játékok?:)
én csak a torrentspy-t ismerem, de ott nincs sok.
Kaplan
hehe :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!