GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször is nem kell mini dvd.Én csak nagyra írom, az a tuti, meg az olcsó.Csak le kell szedni a felsõ részét a borításnak.Kicsit csúnyácska lesz, de meg lehet szokni.
Másodszor, ami gcm ben van, azt simán átnevezed iso-ra, oszt burn:)
Ha megvan nekem egy játék gc-re gépen (van ami gcm-ben van ami iso-ban) akkor azt hogy kell kiírni hogy vigye a chipes gc? Tehát gondolom kell venni minidvd-t(hol lehet kapni és mennyiért?) majd simán berakom az íróba és kiírom vagy mi? Legalábbis iso-nál bizti így van de a gcm formátum? HELP ME!
Elõre is thx!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Resident Evil 6000ft
Resident Evil 0 7000ft
Resident Evil 2 7500ft
Resident Evil 3 7500ft
mármint hogy lehet drágább a 2 és a 3, hisz sokkal de sokkal jobb játék a másik kettõ:D<#vigyor2>#vigyor2>
Starfox Assault 15000ft
Mario Party 5 5000ft
Ty The Tasmanian Tiger 3000ft
Blood Omen 2 2500ft
Tiger Woods 2003 2500ft
SW: The Clone Wars (angol) 4000ft
SW: Jedi Outcast (angol) 4500ft
SW: RS3 Rebel Strike (angol) 8000ft
SW: Bounty Hunter (angol) 3500ft
SW: RS2: Rogue Leader (angol) 6000ft
Luigi’s Mansion 3500ft
Super Smash Bros. Melee 5000ft
Mario Kart Double Dash!! 5000ft
Disney Sports: Football 2000ft
Mario Power Tennis 11000ft
Need for Speed Underground 5500ft
Starfox Adventures 6500ft
Pikmin 3000ft
Tony Hawk Underground 2 7500ft
Spyro: Enter The Dragonfly 2000ft
Resident Evil 6000ft
Resident Evil 0 7000ft
Resident Evil 2 7500ft
Resident Evil 3 7500ft
-The Sims 3500ft
X-men: Next Dimension 2500ft
X-men: Legends 4500ft
Beyond Good And Evil 5000ft
Vexx 2500ft
Doshin the Giant 3000ft
Super Mario Sunshine 5500ft
Metroid Prime 5000ft
Metroid Prime 2: Echoes 12000ft
Soul Calibur 2 5000ft
Zelda: Wind Waker (Limitált szériás) 8000ft
Harry Potter and the Chamber of Secrets 4500ft
Ezek vihetoek ennyiert:)
[email protected]
Nem holmi warez szemet:D
\"my love for you is like a truck\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem kenyere már a játék:)
Jó kis délutánokat szoktunk eltölteni, õ fikázza a gamezt én meg védelmezem:D<#mf2>#mf2>
Azért a legnagyobbakkal játszik néha<#nevetes1>#nevetes1>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
NG-ben éppen annyit kell gondolkozni,mint a Resi 4-ben(plusz még a játékmenet is izgalmasabb,nem is beszélve a boss-fightokról)
Moto GP a legjobb versenyjátékok egyike(pedig csak körbe kell menni ,mert felefelé nem lehet)
Fable nagyon szórakoztató,ölég jó ötletekkel (fõleg házasodás-szerelem)
Metroidot nem ismerem,de Riddick nagyot ütött
Doom 3-tól éjszakánként rendesen betojtam
Mindez smafu? :D
(Különben is csak grafikáról kezdõdött a dolog)
<#wave>#wave>
Ninja gaiden az szep de hent gama alig gondokozol benne!
Moto Gp2 jo baze menyunk korbe korbe
Forza az igen
Fable? A Fable hagyuk meszzire mert az a jatek csak hype es 4 es fel ora allat vegig lehet vinni.
Riddick hagyal mar baze hat hol van az a Metroidhoz kepest?
Doom 3 no comment
Resi 4 minosegu jatekot en meg nem lattam Xen!
Meg valami? Neked van GC-ed?
(meg ha már látványvilágnál tartunk,akkor a HALO 2 is ott van a szeren)
Btw én lennék az egyetlen,aki szerint a Resi 4 technikailag nem egy nagy durranás(arról nem is beszélve,hogy így az 5-2-es chapternél még a motívációm is kezd elfogyni...)
A ninjamod chiprol tud valaki valamit ?
foleg ketlemezes jatek ugyben.
Mert ugye kb. felebe kerul a vipernek...
http://www.ninjamod.com/gamecube/features.php
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
En a Halo2 nem tolom mert ruhelem de UGYVAN! :D
Ps2-õn Gow-ot nyomok a kockán meg tolom e Re4-et, Zeldát,X-en meg a halo2-õt:)
https://supermario4ever.wordpress.com
MAr csak az egy elony a GCnel hogy nem olyan fako, szintelen s mosott a kepminosege mint az osszes Xboxos jateknak. Nvidia?:D RUlezz:D
De mindkettõhöz külön chip kell ám:)
https://supermario4ever.wordpress.com
Ismét egy kérdés: Mik a legújabb chipbiosok? Mert én qoob 1.3-t találtam és viper 0.4-t. Ezek a legújabbak? Esetleg melyik a stabilabb? Mert ha jól tudom már mind2 viszi a 2disces gameket is.
Elõre is thx!
A GCTRACKEREN nem azonnal 30 GB-ot kell feltölteni, hanem megvan a letöltés/feltöltés aránya (ratio). Ezt hozza is a kezdõ oldalon. 30 GB feltöltés után már nem nézi, hogy mennyit töltesz le. Pl 5 GB letöltéshez 4 Gb feltöltést kell eredményezned. Ezt amúgy nem is nehéz produkálni, csak arra kell figyelni a letöltés vezérlõdnél (pl BitComet), hogy legyen kapcsolatod a trackerrel, mert csak akkor tudja levenni, hogy mennyit töltesz le ill fel.
Amugy van egy eladó Nickem a GcTrackerre ha valakit érdekel :-)
Ott van lentebb is a link. Ha nem toltesz fel elsore kb 30 gigat naon lelaistjak alitolag.
én csak a torrentspy-t ismerem, de ott nincs sok.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!