7610
-
turho #4166 Rendelés: ? :DDD 8szal nem tom értelmezni). -
orkenyid #4165 GC: Cheapboy
Rendelés: Kornyne :D -
turho #4164 Majd ha tudok szerezni/rendelni...Még a GC sincs meg, azt is keresem. -
orkenyid #4163 Miért csak volna? -
turho #4162 Nemis Panaq-ba hanem a kisfiam leendő gc-jébe szántam (volna). -
Toportyán #4161 Ment privi. :)
Egyébként nem pana q kompatibilis... legalábbis pcb ráillesztés szintkén 100százalék! :) Jó az a qoob pro abba... :)) -
turho #4160 Üdv!
Ha nem indiszkrét, mennyi volt és honnan rendelted? Köszi :) (privibe is jöhet) -
Toportyán #4159 :)))
Nincs olyan, hogy Pal kártya. A japán játékok és az amerikai/európai játékok nem lehetnek egy memóriakártyán. Vagy egyik vagy másik.
Mivel az usa/eu ascii fileformátumba ment, a jap meg valami másba. :)
-
orkenyid #4158 Én úgy hallottam sima modchippel nem lehet menteni NTSC játékkal PAL kártyára. -
Toportyán #4157 "Ráadásul tudok vele menteni PAL kártyára NTSC játékkal."
Miért? Melyikkel nemtudsz? :))
-
orkenyid #4156 Nekem is megjött a XenoGC, tökéletesen megy.
Nem tudom miért ne érte volna meg :)
Ráadásul tudok vele menteni PAL kártyára NTSC játékkal. -
Toportyán #4155 :)))
De nem is túl sikeres... :) -
#4154 Próbáltál életet lehelni a fórumba. Sikerült :-) -
Toportyán #4153 ??? -
#4152 Na, nem is olyan gyenge a kísérlet :-) -
Toportyán #4151 Importokat is viszi gyönyörűen.
Minden chipet könnyű ki/berakni, úgy hogy senki sem veszi észre. Mondjuk akár benne is hagyhatod... mert a legtöbb helyen bele sem néznek csak küldik vissza... :)) -
Cloud1999 #4150 Ha már kiváltja a Freeloader-t már megérte. Onnantól nincs lemezcserélgetés ami nem nagy szó, de én ilyen szempontból elég kényelmes vagyok :), plusz ha esetleg másolt játék akad a kezembe az is elfut vele. Ráadásul ha jól tudom, könnyedén lehet ki-be rakni, úgy hogy a garancia nem válik köddé. -
Ersiman #4149 Xenogc? Xenofóbiáról már hallottam de erről még nem. -
Cloud1999 #4148 Elvileg ez a legolcsóbb nem? -
Toportyán #4147 Gyenge kisérlet, hogy életet vigyek a fórumba...
Megjött a xenogc, eddigi (hétvége) tapasztalatom az, hogy nagyon jó. Bár tudás-ár viszony szempontjából a legrosszabb válsztás szerintem. -
orkenyid #4146 Játszatok tvtunerrel :P -
#4145 Az szép :-) -
#4144 Én vettem 2 éve egy nile típusú nagyon komoly televíziót, iszonyatos 35000 ft-os áron.Nos az is támogatja... -
Toportyán #4143 Szerencsére sok... :) -
#4142 Igen, akkor jó. Azt hittem, hogy még kevés TV támogatja. -
Toportyán #4141 A legtöbb TV tudja mamár... nézd meg a leírásában vagy keress rá neten. -
#4140 De ahhoz olyan TV is kell, amely NTSC-t támogatja -
#4139 Nem, mert itthon, csak PAL-os gépet lehet kapni. -
#4138 Kell egy freeloader lemez és egy NTSC-t megjeleníteni képes TV. Amugy igen:) -
#4137 Sziasztok ha veszek egy GameCube-ot itthon, akkor azzal a GC-vel tudok játszani az USA-ból beszerzett (gondolom NTSC-s) játékokkal? -
#4136 igen, enis elkaptam ezt a "virust" :DDDDDDDDDDDDD -
#4135 Egyetértek veled! -
#4134 Ezt miből szűrted le?:)
Csak rámjött az "eredetitvásárolhatnék":)
Aki nem szánja rá a pénzt(direkt nem azt írtam, hogy nincs rá, mert tuti lenne annyi hogy havi 1-2 címet vegyen), vagy nem kell neki, hogy szép doboz, meg gyári lemez legyen, az chippeljen csak:) -
#4133 Tehát, akkor nem érdemes kichippelni a gépet. -
#4132 helyes ^^ -
#4131 A legnagyobb lelki nyugalmat eredményezte, hogy eladtam. PLáne, hogy most elkezdtem megvenni a kedvenc játékaimat eredetiben:D -
#4130 :DDDDD -
orkenyid #4129 Jó bocsi -
Toportyán #4128 S még életben vagy? Nem vitt magával?
Adj hálát az Égnek!!! :DDD -
#4127 nekem meg csak vót:D