7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• deep
    Esetleg, ha valakit érdekel Eternal Champions és Def Jam Vendetta játékok eladók, együtt egy ötösért:)
  • orkenyid
    És minek új fej? :)
  • Fantos
    Hu az sok lehet nemkérdezem meg kikazok mert nem akarom hogy egy oldalas választ írj :P
  • turho
    Közérdekű közlemény: Új GC fej 27 EURO a modzone.com oldalon :)
  • Toportyán
    R.I.P.

:)
  • CHEAPBOY
    sok helyre csak ki van téve hogy hazai csapat, aztán kb nincs semmise. egyre kevesebben foglalkoznak az igazival, ma már 1 kezemen meg tudom sajnos számolni az érdemesebbeket.
  • CHEAPBOY
    LAci bácsi nagy arcz:) teljesen tökéletes pártneri kapcs-ban állunk:)

noha kocka gamék terén gyenge, mert már sajnos nem érdekli:(
  • CHEAPBOY
    azé annyira nem. s jól irta.
  • cloud.strife
    Szasztok!!

Az Ikaruga ritka GC-re? (jól írtam egyáltalán?:)
  • koryne
    A lényeget sikerült kiragadnod :D
  • Fantos
    vagyis mb66.Nemtom kinek és menyire van szép keze
  • Fantos
    Szivemből szóltál:)
  • Police88
    deszép kezed van
  • mb66
    A Szt István krt. 10 et én is ajánlom, plusz nagyon sok retro cucc is van ott (1 éve még NES kazit is vettem ott:) és jók az árak, néha még alkudni is lehet (nagyon jó arc az eladó)
    Btw szerintem is a kocka kegyetlen jó konzol. nekem már 2-3 éve meg van, volt mellette Ps2m, most egy X van mellette (főleg a Half-Life2 miatt) de a GC mindíg marad:)
  • deep
    Hát igen:)
    Azokat még én gyártottam, de az irántuk érzett tisztelet okán már megvannak eredetiben is:D Illetve 3 még érkezik, de meg lesznek:)
  • Kaplan
    ÁÁááá Deep az a Resident Evil gyüjtemény! Áááá! :( :) GY-Ö-NY-Ö-R-Ű!
  • deep
    Nemrég voltam és kb. olyan 60-70 játékuk volt. Nem hinném, hogy mind Mario:D
  • koryne
    Ezt majd megnézem magamnak :) Bár amilyen szerencsém van, ott is csak mario lesz :(
  • koryne
    A Kosztolányin a 86-os busz végállomásánál is most nyílt egy konzolos bolt. Láttam, hogy ki van rakva a Nintendo és a GC logo is, mondom, ez itt éppen jó lesz nekem :) Bementem és nem volt egy darab GC játékuk sem :( Remélem ez hamarosan változni fog.
  • guardian hero
    Nem valószínű, azt hiszem, csak új cuccokat adnak el. A többi helyen viszont lehet cserélni.
  • Super Mario
    Gratula!
  • deep
    Biztos van telefonszám, de nem tudok róla. Neten tuti nincsenek:D
  • testerlnx
    Vagy esetleg teflon számuk?
  • testerlnx
    Nincs vmi web címük?
  • Ersiman
    A Gameparkban (Arzenál) lehet cserélni is?
  • Ersiman
    A Nyugatinál a Skála mellett az Átjáró üzletházban Joeystation. Karácsony előtt azért rendesen kiürült :)
  • guardian hero
    Ami még jó lehet az említett Nyugati Átjáró üzletházi bolt mellett, az a Game City a gömb utcában, a Szent István körút 10(?) szám alatt egy régi bérház földszintjén található üzlet, meg a keletinél az Arzenálban található bolt, ami nagyrészt GC-re szakosodott.
  • deep
    Van egy kis bolt a nyugati pu. val szemben levő üzletházban. A sugár mögött. nem könnyű megtalálni:) Én, aki tudtam mit keresek, is alig találtam megtalálni.

Ott van rengeteg gc-s játék, 1-2 ezer ft-os áron.
  • deep
    Hát igen:(
    Aki akart venni, az már megvette és nemigen válna meg tőle semmi pénzért. Én is ilyen vagyok:)
    Bár nekem van mellette xbox, ps2, dreamcast, snes, md, N64 is:D

:DDDDDD
  • testerlnx
    Pecsa/bolhan most voltam es eleg keves GC-s jatek volt :( Melyik konzol boltokban szoktal cserelni? 576-ban voltam volt vagy 10 jatekuk...
  • guardian hero
    Nekem van PS2 is, de még mindig a kocka a szívem csücske :). Kár, hogy kevés időm van játszani, pedig rengeteg félbehagyott játék vár rám.
    Az aprónetet nézegetni felesleges, Pecsa bolhán meg 1-2 pesti csere-bere konzolboltban nagyon olcsón lehet játékokhoz jutni.
  • koryne
    Nézegettem expresszen hirdetéseket, és 110 konzolosból 2 db volt, ami GC-os volt :( Miért lett ez a szerencsétlen kocka ennyire elhanyagolva nálunk? Főleg, hogy itthon még mindig gyerekjátékoknak tartják a konzolokat és végülis erre van a legtöbb nem véres játék...
  • koryne
    Sajnálom, de Mariot nagyon nem komázom, racingolni meg már van egy f-zerom-m...
  • mb66
    Mario Kart:DoubleDash ??
  • orkenyid
    Valakinek megvan a Star Wars Rogue Squadron III ?
    Csak nekem tölt rengeteget játék közben is?
  • koryne
    Semmi baj, csak felhívtam rá a figyelmedet :)

Más: elcserélnék egy Eternal Darkness-t valami másra :) Német nyelvű tokkal, vonóval (kézikönyvvel), a játék természetesen beszél angolul is. Néhány üzemi karc van rajta, de 3x-i végigjátszás után állíthatom, hogy ez nem zavarja semmiben a kockát.
    Ami biztosan nem érdekel (mert már megvan): Metroid Prime 1, 2, F-Zero GX, Zelda, SoulCaliburII
    Ami leginkább érdekelne: RPG, horror, esetleg Pokémon ;)
  • turho
    Ok, köszi, ha kialakulok és aktuális, kereslek itt :)
    (azé' nem értettem, mert nem tudtam hogy ilyen nevű fórumtárs van).
  • orkenyid
    Tudom bocsi állandóan félreírom :)
  • koryne
    Szívesen segítek rendelésügyben :)
    Freemaan: a nevem így írják (azazhogy írom) helyesen: KORYNE. Csak egy db N található benne :P :)
  • orkenyid
    Csak úgy mondom hogyha nem akarod pl bankkártyádat neten használni kornyne biztos szivesen megrendeli neked is :)