7610
-
Ersiman #4326 Újonan jó ha 8-9 ezerért megkapod. -
syabica #4325 hmmm, de új volt nem ? -
#4324 Kb. egy hónapja. -
syabica #4323 és mikor ? -
#4322 Ha belegondolok, hogy én csak a Zeldát vettem 6e-ért -
syabica #4321 még próbálkozom... a 10 e-ért :) -
Ersiman #4320 Ha 10-ért megszerzed nagyon jól jársz, de ha 15-öt kérnek érte akkor is megéri. -
turho #4319 Itt főleg nincs, még Bp-en biztos van pár helyen...
Vennék nem lila használt, működőképes szétszedetlen karcmentes !! GC-t 12-13 k-ig.
Illetve keresek nagylemezes tetőt olcsón :) -
syabica #4318 akkor már nem érdemes csak azért elmennem Szolnokra :( -
turho #4317 Azt hallottam, már a legtöbben nagyon semmi.... -
syabica #4316 köszi én is így gondolom !!
turho, én a x365.hu -s syabi vagyok..... nem tudom hogy az intersparban játékok vannak még ? vagy már csak gép ? -
turho #4315 10-be jól jársz ha szép állapotúak :) -
syabica #4314 GYEREKEK SEGÍTSEN MÁR VALAKI !!
Zelda: WW 2lemezes, pikmin1, starfox adventure, sw: rouge leader együtt mennyit ér? szerintem 10-12 összesen? sos HELP megszeretném megvenni!!
tudom hogy minden annyit ér amennyit adnak érte, de mégis van egy piaci ár.....
ja és használtak!! -
syabica #4313 láttam, olvastam tegnap hogy nagy rajongó vagy úgy általában a NINTENDO-nak, főleg a régebbi cuccoknak :), a vaterán van egy pár SNES, meg NES játék, 1000 -2000 ft körül, bár biztos nézted már... most nézem inkább N64-es gamék vannak... -
syabica #4312 köszi gyors segítség!! ezt pont néztem én is, de felmerült a memoria kártyás kérdés ! szerinted? úgy adja - kártyával ? -
syabica #4311 cheapboy (Csabi): írtam neked emailt, az info kukac gamestore-ra, a használt GC-kel kapcsolatban, de itt is megkérdem hátha ezt hamarabb olvasod: most van -e használt GC raktáron és az ár tartalmazza a memoria kártyát is ?
Van ahol - asszem a konzolstudioban - memoria kártyával együtt adják, de én tőled szeretném venni :)
És sok sikert az új irányt vett vállalkozásodhoz! -
#4310 Cheapboynál olcsón vehetsz használtan, és biztos lehet abban, hogy nincs átalakítva. Ha megfelel az a 15000 forintos ár, amennyiért ő adja. -
syabica #4309 jaa email cím : szabolcs.toth kukac gyorsposta.hu -
syabica #4308 sziasztok! egy ideje tervezem a Gc megvásárlását, egy kis keresgélés után jutottam el erre a topicra, 10 -12 oldal visszaolvasása után úgy látom egy egész normális társaság van itt :)!!
a lényegre térve :) : szeretnék venni egy GC, akinek van eladó, NEM átalakított gépe az írjon nekem, köszönöm!! -
#4307 A kutya egybenmaradt de ugyanolyan hülye is -
orkenyid #4306 Hát a 230-at ne forraszd össze!
De ha a másik részét rágta el akkor nyugodtan :) -
#4305 Nem mindenki tudtat mindent -
Toportyán #4304 Azért csak óvatosan, ha 220V-ról van szó. Attól még, hogy a kutya túlélte még nem veszélytelen! :)
Egyébként sem szabad (tilos!) hálozati vezetékeket összeforrasztani.
Vegyél egy hálozati dugót és abba szereld be az éppen maradt zsinór végét. -
#4303 és a kutya nem ment tropára? :D -
moralosan #4302 megszállott nintendoista -
orkenyid #4301 Vágd le a szétrágott részt és forraszd össze a vezetéket! -
Toportyán #4300 Gamecube AC adapter hálozati zsinorjáról van szó? -
#4299 Na vazz tesóm megint vigyázot:Mialatt ő jártszot a kutya odament és elkezdte rágni az áramvezetéket és csodálkozot hogy hirtelen kikapcsolt és tropára ment a vezeték...Valaki nemtud modnani egy olyan helyet ahol kapható egy olyan vezeték? -
#4298 Köszönöm!
Igen a GC-s bundle-ra gondoltam, hogy hány db készülhetett belőle?
De mindegy...
Olcs2 az amúgy szép cucc lehet, csak ha nem bontod ki nem sok értelme(szerintem, eccer élünk) -
Toportyán #4297 Én elolvastam a kérdést és a választ is... ellnézésed kérem!! Hát valóban, biztos erre a ps2-s limitáltra gondolt itt a gamecube fórumba, s nem a Resident Evil 4-es Gamecube bundle-ra...
Szóval bocs az "okoskodásért", s azt írsz ide, amit akarsz... -
Olcsi2 #4296 Olvasd mar el a valszomat, mielott okoskodsz...
>osszesen 150 peldanyszamban
Ha meg van kedvem, hadd irjak mar egy kicsit tobbet, mint amit kerdezett, legy oly kedves megengedni. -
Toportyán #4295 Nem nagyon olvassátok el a kérdéseket, ugye? -
Olcsi2 #4294 Most nezem, a GC-s red tin boxos most 29 korul kaphato.. :)) wow -
Olcsi2 #4293 A Capcom honlapjan megnezheted..
Haromfele limitedrol tudok egyebkent, egy GC-re, ketto pedig PS2re jott ki.
A GC-s kizarolag a gamestop online aruhazban volt kaphato, gyonyoru voros femdobozban, par szep extraval (hmm, es van belole meg uj... nalam, ugyanis meg nem vett ra a szivem, hogy kibontsam, heh, de nem elado :)
PS-2re megjelent egy nagypeldanyszamu limited edition, 14ert mar kaphato. Az igazi csemege egy amerikaban megjelent limitalt pakk Ada vagy Leon figuraval, poloval, gyonyoru sountrack pakk-al, osszesen 150 peldanyszamban (ennek az ara olyan 35ezer forint volt, legalabbis en ennyiert hozattam haza.. :) -
#4292 Legyen!:) -
Toportyán #4291 Tudsz... csak menteni nem... fogd fel ugy, mint egy extra hard fokozat! :) -
#4290 Amúgy ma vettem a gépet.
Újonann.
Csak ki kéne már próbálni. Tényleg, ha nincs memo kártyám akkor tudok vele játszani?
-
Toportyán #4289 Irj! Engem is erdekel, hogy mivel koptatnak le! :) -
#4288 Oké! Megértettem... Csak idegesít, lehet, hogy írnom kéne nekik! -
Toportyán #4287 Nintendo nem adja ki ezeket az informaciokat...
A japan limitalt konzolokrol is csak durva becsles van...
azok 100-500e kozott futnak...