7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Ersiman
    Újonan jó ha 8-9 ezerért megkapod.
  • syabica
    hmmm, de új volt nem ?
  • koryne
    Kb. egy hónapja.
  • syabica
    és mikor ?
  • koryne
    Ha belegondolok, hogy én csak a Zeldát vettem 6e-ért
  • syabica
    még próbálkozom... a 10 e-ért :)
  • Ersiman
    Ha 10-ért megszerzed nagyon jól jársz, de ha 15-öt kérnek érte akkor is megéri.
  • turho
    Itt főleg nincs, még Bp-en biztos van pár helyen...

Vennék nem lila használt, működőképes szétszedetlen karcmentes !! GC-t 12-13 k-ig.
    Illetve keresek nagylemezes tetőt olcsón :)
  • syabica
    akkor már nem érdemes csak azért elmennem Szolnokra :(
  • turho
    Azt hallottam, már a legtöbben nagyon semmi....
  • syabica
    köszi én is így gondolom !!
    turho, én a x365.hu -s syabi vagyok..... nem tudom hogy az intersparban játékok vannak még ? vagy már csak gép ?
  • turho
    10-be jól jársz ha szép állapotúak :)
  • syabica
    GYEREKEK SEGÍTSEN MÁR VALAKI !!
    Zelda: WW 2lemezes, pikmin1, starfox adventure, sw: rouge leader együtt mennyit ér? szerintem 10-12 összesen? sos HELP megszeretném megvenni!!
    tudom hogy minden annyit ér amennyit adnak érte, de mégis van egy piaci ár.....
    ja és használtak!!
  • syabica
    láttam, olvastam tegnap hogy nagy rajongó vagy úgy általában a NINTENDO-nak, főleg a régebbi cuccoknak :), a vaterán van egy pár SNES, meg NES játék, 1000 -2000 ft körül, bár biztos nézted már... most nézem inkább N64-es gamék vannak...
  • syabica
    köszi gyors segítség!! ezt pont néztem én is, de felmerült a memoria kártyás kérdés ! szerinted? úgy adja - kártyával ?
  • syabica
    cheapboy (Csabi): írtam neked emailt, az info kukac gamestore-ra, a használt GC-kel kapcsolatban, de itt is megkérdem hátha ezt hamarabb olvasod: most van -e használt GC raktáron és az ár tartalmazza a memoria kártyát is ?
    Van ahol - asszem a konzolstudioban - memoria kártyával együtt adják, de én tőled szeretném venni :)
    És sok sikert az új irányt vett vállalkozásodhoz!
  • Super Mario
    Cheapboynál olcsón vehetsz használtan, és biztos lehet abban, hogy nincs átalakítva. Ha megfelel az a 15000 forintos ár, amennyiért ő adja.
  • syabica
    jaa email cím : szabolcs.toth kukac gyorsposta.hu
  • syabica
    sziasztok! egy ideje tervezem a Gc megvásárlását, egy kis keresgélés után jutottam el erre a topicra, 10 -12 oldal visszaolvasása után úgy látom egy egész normális társaság van itt :)!!
    a lényegre térve :) : szeretnék venni egy GC, akinek van eladó, NEM átalakított gépe az írjon nekem, köszönöm!!
  • Fantos
    A kutya egybenmaradt de ugyanolyan hülye is
  • orkenyid
    Hát a 230-at ne forraszd össze!
    De ha a másik részét rágta el akkor nyugodtan :)
  • Super Mario
    Nem mindenki tudtat mindent
  • Toportyán
    Azért csak óvatosan, ha 220V-ról van szó. Attól még, hogy a kutya túlélte még nem veszélytelen! :)

Egyébként sem szabad (tilos!) hálozati vezetékeket összeforrasztani.
    Vegyél egy hálozati dugót és abba szereld be az éppen maradt zsinór végét.
  • Police88
    és a kutya nem ment tropára? :D
  • moralosan
    megszállott nintendoista
  • orkenyid
    Vágd le a szétrágott részt és forraszd össze a vezetéket!
  • Toportyán
    Gamecube AC adapter hálozati zsinorjáról van szó?
  • Fantos
    Na vazz tesóm megint vigyázot:Mialatt ő jártszot a kutya odament és elkezdte rágni az áramvezetéket és csodálkozot hogy hirtelen kikapcsolt és tropára ment a vezeték...Valaki nemtud modnani egy olyan helyet ahol kapható egy olyan vezeték?
    Köszönöm!
    Igen a GC-s bundle-ra gondoltam, hogy hány db készülhetett belőle?
    De mindegy...
    Olcs2 az amúgy szép cucc lehet, csak ha nem bontod ki nem sok értelme(szerintem, eccer élünk)
  • Toportyán
    Én elolvastam a kérdést és a választ is... ellnézésed kérem!! Hát valóban, biztos erre a ps2-s limitáltra gondolt itt a gamecube fórumba, s nem a Resident Evil 4-es Gamecube bundle-ra...

Szóval bocs az "okoskodásért", s azt írsz ide, amit akarsz...
  • Olcsi2
    Olvasd mar el a valszomat, mielott okoskodsz...
    >osszesen 150 peldanyszamban

Ha meg van kedvem, hadd irjak mar egy kicsit tobbet, mint amit kerdezett, legy oly kedves megengedni.
  • Toportyán
    Nem nagyon olvassátok el a kérdéseket, ugye?
  • Olcsi2
    Most nezem, a GC-s red tin boxos most 29 korul kaphato.. :)) wow
  • Olcsi2
    A Capcom honlapjan megnezheted..
    Haromfele limitedrol tudok egyebkent, egy GC-re, ketto pedig PS2re jott ki.
    A GC-s kizarolag a gamestop online aruhazban volt kaphato, gyonyoru voros femdobozban, par szep extraval (hmm, es van belole meg uj... nalam, ugyanis meg nem vett ra a szivem, hogy kibontsam, heh, de nem elado :)
    PS-2re megjelent egy nagypeldanyszamu limited edition, 14ert mar kaphato. Az igazi csemege egy amerikaban megjelent limitalt pakk Ada vagy Leon figuraval, poloval, gyonyoru sountrack pakk-al, osszesen 150 peldanyszamban (ennek az ara olyan 35ezer forint volt, legalabbis en ennyiert hozattam haza.. :)
    Legyen!:)
  • Toportyán
    Tudsz... csak menteni nem... fogd fel ugy, mint egy extra hard fokozat! :)
    Amúgy ma vettem a gépet.
    Újonann.
    Csak ki kéne már próbálni. Tényleg, ha nincs memo kártyám akkor tudok vele játszani?
  • Toportyán
    Irj! Engem is erdekel, hogy mivel koptatnak le! :)
    Oké! Megértettem... Csak idegesít, lehet, hogy írnom kéne nekik!
  • Toportyán
    Nintendo nem adja ki ezeket az informaciokat...
    A japan limitalt konzolokrol is csak durva becsles van...
    azok 100-500e kozott futnak...