GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Van benne valami. De nekem akkoris a GC-es jatekok full minosegben pompaznak mig a X-esek a masodik es a legrandabb kategoria a Ps2-e. Persze nem minden jatekban. Bat oszinten a FFX es a GOD ota nem igazan lattam szep jatekot Ps2 (lehet lattam csak most nem ugrik be). Ellenben GC-en meg nem lattam rondat. Igaz vagy csak 25-ot probaltam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
jo de az PS2 a re4 remake. tenyleg gyonyoru a POP GCn, de nem tartom szebbnek az Xesnel, csak az X kepminosege gyatrabb.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
A GC jatekok nagyresze erosen veri mindaketto masik grafikai szintjet... vagy mirol beszelunk? GC-en 10x szebb volt a POP2 aztan X-en es a vegen Ps2-on. Ez egy pelda. Lattad a RE4 remake filmeket? Hogy nez az ki ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
ignen eleg csak megnezni a HEad to headeket, szemmel is lathato a difi, s hid el en sem oromomben irom le ezeket, csak a tisztanlatas vegett.😊

Sephi
Aranyom tudod hogy en soha nem szolok be neked de most felrebesselsz.

Csibe001
Ezt jó olvasni, mert mindig is utáltam a ps2-t . 😄
Csak találtam ilyen topicot. Akkor most fogom magam s végigolvasom nehogy hüleségeket kérdezzek majd. 😛

CHEAPBOY
nem keverte ossze, regebben igaza lett volna (1-1,5eve) akkor valoban a jatekok tobbsegeben ez volt a sorrend kinezetileg. Ma mar azert jobban adnak az Xre s hanyagoljak a kockat, a PS2 meg akarmit csinal a leggyengebb masina.

CHEAPBOY
azert manapsag mar leginkabb X, GC, Ps2 a sorrend, mindzet ugy hogy az X joval elorebb, s a PS2 GC eppen csak hogy eleter vmiben egymastol (POP2, SC3, uj MOH pl.)

Kár hogy kicsit összekeverte ;-)
Super Mario
Ez érdekes. Tetszik a sorrend :-P

https://supermario4ever.wordpress.com

Sephi
Akkor miert van az hogy kiadnak egy jatekot mindaharomra es megis GC X es Ps2 a top sorrent akarhogy?

Super Mario
Ja, így már érthetõ. Tehát, akkor mindegy, hogy melyik gép mennyi poligont használ fel, a szín élénksége a lényeg. Szerintem majd csak akkor lesz nagy grafikai fejlõdés, ha majd nem pixeleket, hanem textúrákat jelenítenek meg.

CHEAPBOY
nem az atirol van szo. Hanem a PS2 es a GC szebb elenkebb, tisztabb elesebb kepet ad mint az Xbox (rgb ide vagy oda). Az X kicsit szintelenebb, fakobb, homalyosabb a tarsainal, noha sok jatekban az Xes grafikai effektek szebbek, tobbet mutat a game, csak kar hogy az alapoknal egy raklap szar , s ez a kepminosege. Meg azt mondhatnak elfogultsagbol mondom ezt, de eddig aki csak latta (s itt olyanrol van szo, aki mind3at ismeri, latta stb) az mindig beszolt hogy ez mier ilyen silany kepminosegu? (a valasz csak halkan: mert kukaba valo Nvidia van benne😛).

Super Mario
Na, ez nekem magas... Egyébként milyen minõséget takar magában, az ATI grafika? Ehhez sajnos nem értek...

CHEAPBOY
es akkor mi van, ha erosebb? Viszont a kepminosege randabb, es nincsen ra egy DB JRPG amit Sephi keres oly nagyon.

Super Mario
Ha már semmiféleképpen Gamecube-ot, akkor inkább XBOX-ot, mint PS 2-õt. Az erõsebb.

CHEAPBOY
Vegyé Ps2õt😛

Super Mario
Aki játszott a Mario Party 5-tel, az tud segíteni? A Story módban, amikor negyedszer kell Bowsert legyõzni, nem tudom, hogy mit kell csinálni. Amikor azokat a golyókat dobálja rád.

Sephi
Megvan mindaketto 😄

Vegig vittem mar oket. Mas?

A Baten Kaitos nem is annyira spontan, ha a kartyaid rendszeresen hozzaigazitod a helyszinekhez... Probald esetleg a Paper Mario-t, az ugyan nem teljesen FF-es, de valami iszonyatosan jol sikerult.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Sephi
Gyerekek. Milyen jatek van GC-re aminek a harcrendszere megegyezik a Final Fantasy-evel?

Mert a Baten Kaitos tul spontan a Tales Of Symphonia akcio jellegu es a Skies Of Arcadia meg nem teccik 😄

Don Laguna
<#eplus2>Tudtok olyan chipelõ helyet ami szolnokon legfejebb besten van és van qoob PRO csipje??(nem tom jól írtame)<#eplus2>

Az elte egy nagy játék!

Lammer
ql, akkor ok!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

13k ? hmmm, valami nagyon jo aron szerezheti be a chipet 😄DDD

Lehet uj forras utan kene kutakodnom !

Amugy nalam megtekintheto a chipeles 😄DDD
deep
Neten utánanéztem régebben, mind pont ugyanazt tudja😊
Lammer
btw akartam kerdezni, hogy mennyire DRE biztos ez a chip(gondolom latest biossal) ??? mennyivel tud tobbet/kevesebbet, mint a Viper??? (godnolok itt a legucso Cobra biosra... menun beluli szeles valasztekra...) 😉 ???

Engem érdekelni fog a közeljövõben egy gamecube chipezés.Küld el privibe az elérhetöségedet!
Megertem, en is szoktam allni a masik oldalon... sajnos 😊
Lammer
eszrevettem, de mar tele van a tokom a lehuzos emberekkel, en amiert fizetek azt is szeretnem kapni, de szerintem te is igy vagy vele, sajnos ha finnorszagban elnenk es finnek lennenk, akkor valszeg radbiznam a dolgot, de igy sajna marad a kukkolas, remelem megertesz... 😉

Hmmm...
vedd észre a smileyt!
egyébként tölem nézhetsz, bár nem szeretem ha szerelés közben néznek (te biztos szereted)
Egyébként tudom, hogy mindenhol bevett szokás, hogy nézheted a munkát, kocsiszerviz, mobilszerviz vagy akár számítógépszerviz stb. ezek egyik sem zsákbamacska, miért legyen hát a chipelés az? Ez utobbi guny volt.
Lammer
miert felarert? tan trukkozunk, trukkozunk? mi a biztositek, hogy nem cserelsz semmit benne?? hmm?

Felarert nezheted! 😊)
Lammer
megindult a verseny, ez pozitiv! 😉
SZVSZ szerintem az nyer (hiaba van occso'bb) akinel vegig lehet nezni a chippelest, sajnos 2 okbol: 1. Magyarorszagon elunk 2. mivel itt elunk ezert sok a csalo(fejcsere hasznalt sz*rra, hogyutana meg azt is kicsereld jo piize'rt) szal... de erosen SZVSZ... en biztos azt valasztanam... 😉

Irvine Kinneas
Kár h nincs most pénzem:'(

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

Egyebkent melyik? Hushtrap vagy Xtender?
ugyan miert ?
20-25 euro egy nagyteto ! es akkor annak meg ide is kell jonnie !
Én 13e, szintén qoob sx
deep
Végre valaki, aki betölti az ûrt😊A 15k egész baráti.
De a tetõért sok a 8😄
En vallalok chipelest 15-ert !

qoobe SX chippel ertve !
Nagymeretu teto a kockahoz 8k huf
Kaplan
Már te is Cheap ?! Brühühüh most szomorú vagyok!!
Igen neked is ordított el is olvastad de választ nem kaptam 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
ezert en is szolnek😊 Nem kell mindig irni mi tortent a piros mezo ugyis telleg ordit, ha van vmi.

Lammer
igaza van RNDnek, boven eleg ha megjelenik a piros csik 😛 nah... 😉

Kaplan
Hehe 😛
Én csak poénkodok nem véresen komolyan írogatom a dolgot csak jó kedvemben vagyok 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mostmár télleg nemtom... biztos hogy szükség van erre a k***asok "privi ment" "oké dobtam a választ" irogatásra? Az nem elég hogy megjelenik az ellenfélnek egy baromipiros sor????? :-\
Kaplan
Válasz is back to you 😛

Milyen az a külsõ chip? 😊
Ti mennyiért chippeltettétek a gc-teket? Én legolcsóbban 20ért tudok 😞(((
Kaplan: privi ment. Nem pesti vagyok 😞
Don Laguna
Bobafet azt monta nekem hogy igen....

Az elte egy nagy játék!

salazar
Külsõ chippel le tudom mindegyik másolt game-t játszani?

Deep küldtem privit!