GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Nincs valaha élt megfelelõje az állatvilágban, kitalált állat.Egy béka és egy strucc keresztezõdése kb<#vigyor4>
Banyapapa
Igen és korai barlangrajzok alapján, tojglikat lödöztek az ösemberekre 😛

Super Mario
Köszi szépen. Õk ilyen kicsik (kb. ember méretûek, ahogy Mario magasságához hasonlítom), meg mindenevõk, és tényleg ilyen óriási nyelvük van, vagy csak ez külön Yoshi tulajdonsága?

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
Nagyon vicces! :-D

Petyus_
Hát ha Mario egy ember, akkor akár az is lehet. =))

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi
Velociraptor.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Marioszaurusz

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Super Mario
Egy dinoszaurusz-szakértõ meg tudja mondani, hogy Yoshi milyen dinó? Komolyan nagyon érdekel.

Szedd szét, s nézd meg a csatlakozót, ami a fedélérzékelõbe megy(két kék zsinor), továbbá érdemes a chip-ben lévõ csatlakozót is ki-be húzni, nem túl jó minõségû... lehet, hogy nem csatlakozik elégjól.
s73
tetjét=tetejét

s73
Skacok, egy kis segítség kellene. adott egy Gc, Viper-rel és Cobra 1.2 bios-sal, továbbá egy Resi Zero az 1-es lemez végén. Inditanám, hogy alkalmazza a multi disc patch-et, de egyfolytában nyüszít, hogy csukjam le a tetjét. Persze akárhogy állítgatom a tetõ érzékelõjét, csak az irja, hogy nyitva van, ezáltal a lemezt se tudom cserélni, úgy, hogy induljon. Valami okosság? Elõre is kösz!

Lammer
hmmm skacok, megegy uj chip... GECKO
idezek eurasia-rol: Gecko is an upcoming modchip for GameCube with four wires to solder and new drive code according to ngcdev.com. The flash appears to be a SST39VF040 which has a size of 512KByte (4Mbit), but that could change on the final product. I suspect the grinded circuit to be a Lattice CPLD that is made to look like an Actel on the picture, but the pin count is too low and the logo left to be seen is so "intentional".

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

NEm 😊
Már megoldottam, csak lassan töltötte be a pálya köv szakaszát😄

GraviGyerök
Nem kellene a tûz gombot nyomva tartanod, hogy beizgúljon a csúzlid?

Szükségem van egy kis segítségre kollégák!
Elakadtam a Metroid Prime 2 Echoesban!
Nagyon az elején vagyok az agon waste szektorban. A mining plaza nevû helyen végigbandukolok, majd az egyetlen általam használható ajtón távozom (menet közben kõpillérbõl képzek két hidat), ahol golyóvá alakulok, és végigigurulok a kijáratig. A köv ajtó sima kék-záras, meglövöm, de az istennek sem akar kinyílni!! 😞
A mezõ neve mining station access! Lassan megõrülök, hogy nem akar nekem megnyílni! Esetleg tudna valaki segíteni? Ja, faq-ok szerint simán tovább tudnék menni...
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Internetrõl vagy tölem 😊 (privát küld a mail cimed)

Üdv
Aham ! thx az infot
Es ez merre szerezheto be ? 😄DDD
Szia BobaFett!

"Hivatalosan" kell hozzá mindenképpen az AR, de gyakorlatilag az 1.3-as qoob flash-nek van egy "patchelt" verziója, amivel a cheat engine ide-oda másolható.

Üdv
Sziasztok !

Qoob Pro chippel hogyan kell behergelni az cheateket ? Tenyleg kell hozza Action Replay ?
Super Mario
Rólam nem is lelkesedve.

KillYou
Hát énsem a hátulgombolosokhoz tartozom és Márió azért ottvan a toppon!
7 éve azt se tudtam hogy máriót eszik e vagy isszák de azóta megbartátoztam vele.

http://www.agumi.hu/

CHEAPBOY
szerintem egyaltalan nem korfuggo.... vannak 30 feletti ismeroseim is akik imadjak Márijót😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Tobacco
nem értem a kérdésedet. bocs a tudatlanságomért 😊

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Banyapapa
emule?

Tobacco
de nekem nincs bitorrent ismeretem, abc torrentet használok/nék, amirõl el is kezdõdik rendesen mindig, és kb 2 gb után megáll az összes kijelölt file, visszont tõlem sem tölt senki.már többször regisztráltam, újra és újra, hogy hátha 1szer sikerül, de mindig így járok, és már van 6 isom ami félig le van töltõdve és így nem megyek vele semmire.angolul meg nem tudok, hogy bármit is utánna olvassak.

Anubys
Így harminchoz közel nem érzek késztetést arra, hogy Mario-val játszak... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
www.isohunt.com

kell némi bitorrent-ismeret... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tobacco
tudnátok segiteni abban, hogy honnan tudnék GC game isokat letölteni?
vagy a gctracker használatában is jo lenne 1 kis segitség.

Sephi
Ugy van! Mindaketto!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Paper Mario, fenomenalis.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Ezt biza rosszul tudod... megjelent európában is 2004 szeptemberben. Úgy 2 évvel az amerikai megjelenés után :-\
guardian hero
😊
Én is gondoltam rá, de minek két helyre beírni? 😊 Újra elmagyarázni meg nem volt kedvem, fõleg, hogy ezt ki kell próbálni! Egy gond van vele, hogy PAL verzió tudtommal csak Ausztráliában jelent meg belõle, így vagy onnan kell szerezni, vagy Freeloader + NTSC verzió (nekem utóbbi megoldás van).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Csibe001
Nem fogod elhinni de éppen most ctrl+c -ztem az adott hivatkozáshoz tartozó szöveget, de akkor nem teszem ide. 😄

guardian hero
Ld. Nintendo DS topik, #580

Csibe001
Ja igen, zeldákat is szeretem bár még csak N64-en meg GBA-n jáccottam vele. Az elõbbi nem tetszett az utóbbi viszont annál inkább. 😊

Sephi
Animal Crossing? Az micsoda?

guardian hero
Burnout 2
SW Rogue Leader, Rebel Strike
Animal Crossing
- ami kimaradt

Zelda WW, Metroid, Resident 4 - ezek kihagyhatatlanok

Csibe001
Köszi szépen mindkettõtöknek.Rögtön utánuk is nézek gametrailersen. 😄

Pokemon Colosseum
Starfox Adventures
Starfox Assault
Wario World

:-D
Sephi
Na akkor sorba :

Zelda : The Wind Waker
Metroid Prime
Resident Evil 4
Pikmin 2
Harvest Moon (jo ez csak nyugodt embereknek)
Super Smash Brothers Melle
Bomberman Generations
Tales Of Symphonia
Baten Kaitos
Metal Gear TTS
Resident Evil 0
Mario Sunshine
Super Monkey Ball 2

Kb ezekrol mondhatnam hogy egyediek de erzem hogy valamit kihagytam meg es nem tudom mijaz 😄

Csibe001
Én akarom tudni még mik azok. 😄

Sephi
Abbol is a masopdik resze szerintem fenomenalisan jo 😄 Es szep!
GC-re naon jo jatekok vannak csak tudni kell melyik az.

Kimaradt a Pikmin... ;-P
Csibe001
Azt írtam,hogy a mario-kon kívül mert az alap 😄
A zelda az érdekelne mert láttam egy zeldát már nemtom a címét de az nagyon tetszett.

CHEAPBOY
Zelda, Mario Sunshine, Mario Kart😊 ezek sem rosszak😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csibe001
Köszi szépen. Akkor azért lesz néhány jó kis game amit be kell szereznem.

Anubys
Amiket mindenképpen érdemes:
Eternal Darkness, Prince of Persia, Resident Evil Remake - 0 - 4, Soul Calibur 2, Metal Gear Solid, egyesek szerint a két Metroid, bár nekem annyira nem jöttek be... Most így hirtelen...

Csibe001
Köszi, s jó game-k vannak rá?Resident s mariokon kívül ugyanis az alap hogy azokat meg szeretném szerezni.Meg persze az áraik, mert láttam már nagyon széles skálán mozogni az árakat.

Anubys
15 körül - használt
25 körül - új

Csibe001
Sziasztok. Kipróbáltam egy GC emut, Dolphin a neve de 7 fps-nél többet nem tudtam elérni. 😄
Úgyhogy valószínû be kéne szereznem egyet. Tudnátok nkm segíteni,hogy milyen árban van manapság egy GC?Új s használt egyaránt. Köszi