7610
-
Toportyán #4286 Nem ezt kérdezte... -
#4285 Csak úgy érdekelne! jó lenne tudni!
sehol nem találom és idegesít! -
orkenyid #4284 Szerintem már csak használtan kapsz olyat... -
Toportyán #4283 Csak tippelni tudok... 100-150e.
Miért érdekes? -
#4282 Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy a Resident evil 4 pack Limited edition! Hol lehetne esetleg megnézni, hogy ez mit jelent? Konkrétan az érdekelne, hogy hány darab készült belőle?
Sehol sem találok adatot erre! -
orkenyid #4281 Miért te már láttál tönkrement GC-t?
Nekem még nem volt szerencsém hozzá. :)
-
Olcsi2 #4280 Ide is beirom... vettem egy foliatlan vadiuj allapotu Metroid 2 Echoes-t, 5ert viheto. (francia doboz ez is, de megy angolul is). Ugyanitt 3500ert Resident Evil remake (hasonlo tulajdonsagokkal, csudaszep allapotu diszkek, de a dobozo azert mar nem ujszeru) -
#4279 -
orkenyid #4278 Igen úgy értettem... Idővel nagyobb áramra van szüksége. Van egy kis állító a meghajtó elektronikáján, de azt elég nehéz házilag beállítani műszer nélkül.
De tényleg próbálkozz meg előtte sűrített levegővel (NE portisztítóval amibe PB gáz van!!) -
Toportyán #4277 Ne szóval idővel mindegyik gamecube tönkremegy... nem kell hozzá modchip, meg lézerállítás. Elég megnyomi a Power gombot... >:-P -
Toportyán #4276 Vagy simán csak a lencsét kell letisztítani izopropil alkohol és viz keverékkel egy fültisztító segítségével.
Illetve alatta kifujni a lerakodott port és egyebet sűrített levegővel vagy tüdővel. :)
Egyébként hány éves a gép? Mennyit van átlagosan használva? Van e dohányos a lakásba?
A lézer nem szokott "elállítodni", inkább elöregedik. :) Hát ilyenkor lehet azt csinálni, amit a modchip-elésnél. Állítani a lézer bemeneti feszültségén.
Ha gondolod, segítek a fentiekben, priviz rám. -
orkenyid #4275 Az is lehet hogy a lézer valahogy elállítódott, ha eredetit se olvas rendesen. Ezt szerintem csak szervízbe tudják megcsinálni. -
#4274 Ezt nekem Rayman3-nál ír ki valamit de csak annál akkor szar a lemez?NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#4273 Vagy próbáljon ki másik lemezt. -
#4272 Igen, írta -
Toportyán #4271 Eredeti lemez? -
joe1980 #4270 SSX on tour volt a cime a játéknak Super Mario. -
rnd #4269 Ezt a hibát akkor írja ki a gép ha nem tudja olvasni a lemezt.
Ez két dolog miatt lehet: a lemezzel van a gond -vagy- azzal ami a lemezt olvassa.
Először sztem nézd meg hogy a lemez nem piszkos vagy karcos... ha nem akkor... -
#4268 Nagyon egyszerű, ha több játékkal nem csinálja, akkor a lemez a rossz. -
#4267 Mi a játék címe? -
joe1980 #4266 csövi mindenkinek.Van egy játék ami ha tiz vagy öt perc után eztb irja ki:
AN ERROR HAS OCCURED.TURN THE POWER OFF AND REFER TO THE NINTENDO GAMECUBE INSTRUCTION BOOKLET FOR FURTHER INSTRUCTIONS.Most nem tudom vagy a geppel vagy a CD vel van a baj.pedig eredeti a játék.plz help me. -
Toportyán #4265 Síratni??? Itt vannak a TV-m alatt!!! -
#4264 Azthiszem az második fokú(5 elemből áll?) támadóvarázslatot kell nyomni ellene, jó sokat, de nem vagyok benne biztos, mert már vagy 2 éve játszottam végig -
#4263 en nem sirattam el oket... meg mindig tutifranko az AMiga fiatal vagyok? -
Inquisitor #4262 Vagy elírtam vagy ők is ...? Régen volt már nagyon.
Én aztán elsirattam a 3DO-t az Amiga CD32-t, az Atari Jaguárt :)
Hű de öreg vagyok. -
#4261 Hy, help! Eternal darnkessben akadtam el, ott ahol azzal a négykezű döggel küzdök(küzdenék) meg, ami egy artifactot őriz vmi templomban. A második vh. idején vagyok egy Peter nevű ujságíróval! Hogyan lehet a fődögöt megsebezni? Egyszer lőttem bele puskával, akkor meg megkérdezte, h komolyan gondolom-e, hogy őt így ki lehet csinálni?! Szóval help, please!! :( -
#4260 engem aztan nem erdekel... megy es kesz :P GBAt sem fogok venni, pcn,xboxon tokeletesen fut :P -
leon465 #4259 Eladó Gamecube-hoz Logitech Forcefeedback Kormány egyszer volt a géphez csatlakoztatva,doboz+papírok.
Ár:7000FT
Ha valakit érdekel akkor írjon egy mailt vagy dobjon egy privit.
[email protected] -
ae #4258 Szerintem a Panasonic mellett csak a Goldstar (majdani LG) fejlesztett 3DO konzolt, de lehet, hogy volt Samsung is, csak lemaradtam rola... -
BobaFett #4257 hol 200 ? -
#4256 és végre valaki megmondta a frankot!!:)
örülök. -
Toportyán #4255 S ezt hívják a software megerőszakolásnak! :)
Nintendo sw, nindendo hw-n! Ez az igaz ember, igazi nintendo-s ars poetikája! Nemde? :)) -
#4254 de van emu ra amin fut a zelda is ;) -
Toportyán #4253 Miért mondjátok???
Jól néz ki, egyedi, kevéset készítettek belöle (kb. 150e db)!
Európában külöösen ritka és ÉRTÉKÁLLÓ!
Ami bruuta... az a xbox360 100, meg 120e-ért!!! :)) És még egy jó zelda sincs rá! :)))
-
#4252 Őrület ez a szmájli! -
#4251 Az -
#4250 bruutal -
turho #4249 Külföldi fórumok alapján Ridisc, Bulkpaq lemezekkel használgatják...hibaszázalék passz. Illetve Traxdata. -
orkenyid #4248 Nekem a Traxdata MiniDVD vált be, ami valójában Ritek G04. 1db 200ft. -
BobaFett #4247 az ITT található olcsó mini DVD-R-ek közül próbált már valaki, hogy mennyire birja a GC ?