7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Kaplan
    Na ugye :)
    Meg kell húzni a határt. :D
    Bevállalja IGEN vagy NEM?
  • Super Mario
    OK, rendben van, mostmár én is túlzásnak érzem.
  • Kaplan
    Mario , tényleg abbalehetne hagyni a magánéleti szösszenetek, kérlek.
    Nyíss egy G*ci Vatera! c. topikot aztán ott mehet, ez itt Gamecube topik. ;)
  • Super Mario
  • Toportyán
    Egyre izgalmasabb... a megfilmesítési jogokat nem add olcsón!
  • Super Mario
    Írtam egy mélt a vaterának, hogy ha egy mód van rá, vonja vissza a licitemet. Remélem, nincs akadálya.
  • Super Mario
    Ez van...
  • Super Mario
    Amúgy meg nagyon jó, hogy megmutattad ezt a honlapot, mert itt tényleg fantasztikus dolgokat lehet találni, nemcsak Nintendo terén. Csak, ha legközelebb licitálni akarok, akkor nem azonnal teszem meg, hanem összegyűjtöm a pénzt, van, ha sürget a határidő, megbeszélem a szüleimmel.
  • Toportyán
    Új topic kéne: Mario versus Vatera :((
  • Super Mario
    Nem te vagy a hibás, én vagyok a hülye, hogy nem gondolkodtam. Hopp, egy aranyköpés: Nem a szemébe, hanem egyszerűen elé állok .
  • syabica
    bocsi... kicsi hibásnak érzem magam én vittelek a vatera.hu -ra :( ,
    de azért nem kéne ".....egyenesen a szemébe áll"- nod
  • Kaplan
    Én szegény fiút sajnálom, mondjuk én is bőgnék ha ilyet csinálnának a GCmel, a DSmel vagy a PS2el. Nem tudom miért, a szívemhez nőttek...
  • orkenyid
    Mondjuk ezt se értem mért kellett széttörni ...
    Biztos nem volt totálkáros :)
  • deep
    Ez meg eléggé vicces:D
  • Super Mario
    A rosseb egye meg az ilyet!
  • deep
    kissé durva
  • orkenyid
    Azt nem mondtam hogy ne próbálja meg de sok esélyt nem látok rá :)
  • Super Mario
    Ez a birka jelző meg kifejezetten tetszik :-)
    Ersiman: Egy próbát mindenképp teszek. Mindig is az volt az elvem, hogy ha már hülyeséget csináltam, akkor egyenesen a szemébe állok, és megmondom neki, hogy bocsi, de ez van.
  • Ersiman
    Azért még mindig jobb ha megpróbálja, mintha sunnyog és eltűnik.
  • Olcsi2
    Asszem pedig, hogy vissza lehet vonni licitet... Nezz korul, biztosan lehetseges (az ebay-en is megoldhato). Ha meg nem, annyit azert tehetsz, hogy ha megnyered, akkor bar a termeket nem veszed meg, de az eladonak a koltsegeit - a vatera dijakat - megterited. Ez a minimum, ha mar ilyen birka voltal. (Bocs, en is eladok neha ott es agyamra mennek a komolytalan licitalok; ok teszik ugyanis tonkre egy ilyen kulfoldon mar befutott piactipus itthoni meghonosodasat)
  • torrente
    Intézze el sunyi magyar módra!
  • orkenyid
    Privi ment ;)
    Szerintem hiába beszél vele, kitörölni nem fogja tudni...
  • Ersiman
    Próbálj meg üzenni az eladónak, a Veterán azt hiszem lehet, és tisztázd a helyzetet. Ő talán törölheti a licitedet (ezt nem tudom). Vagy próbáld kidumálni magad hogy nem 5 ezerre gondoltál csak bénamód elnézted a dolgot.
  • Super Mario
    Amúgy, nagyon szépen köszönöm a tanácsot!
  • Super Mario
    Ez nagyon jó, csak hogyan cscináljam? Ne nézzem meg az E-mailjeimet? Ne vegyem fel a telefont?
  • orkenyid
    Nyugi, van rá azért megoldás :)
    - A legmagasabb licitet kínálónak és az eladónak a licitálási periódus lejártának napjától számítva három munkanapon belül kell felvenni a kapcsolatot egymással. Amennyiben az eladó nem tudja fölvenni veled a kapcsolatot a határidõn belül, úgy ő jogosult a második legmagasabb licitálót megkeresni, és neki eladni a terméket.

Szóval csináld ugy hogy ne tudjanak elérni ;)
  • Super Mario
    Jól van na, tévedtem! Sajnálom, mindenki követ el hibát, most egy kicsit nagyobbat követtem el, mint az átlag.
  • Ersiman
    Ne őrülj már meg, ha meglátod a Mario szót leírva! Azért gondolj bele, meg sem tudod venni, de másnak aki esetleg megvette volna, jól felverted az árát. Van amire a kor nem mentség... ráadásul azért már nem vagy ovodás..
  • Super Mario
    Sajna, nem! :-( Te is tudod, hogy a Mario iránti imádatom teljesen elvakít. :-)
  • Super Mario
    Igen, az is kétséges, hogy milyen állapotú a termék. Mert ott van az a NES guide könyv. Én, hülye 5000 forintra licitáltam. De mi a garancia arra, hogy jó állapotban van a könyv? Állítom, hogy legalább, 20 éves.
  • mateus33
    Gondolom ha nem olyan a termék mint a leírásban (hibás vmi,téves infó van róla stb.) akkor nem vagy köteles kifizetni.
    Én is licitáltam már párszor,eddig asszem 3 terméket hoztam el,mindegyikkel rendben volt minden.
  • deep
    Én is megnyertem egy aukciót, de mivel egy fontos részletet elhallgattak előlem, így nem fogom kifizetni. Szerencsére az eladó is belátja.
  • mateus33
    Nem tudtad megállni,hogy ne licitálj Mariora?:DD
  • mateus33
    Na ez az,hogy át kellett volna gondolnod,hogy ha esetleg te nyered,akkor ki tudod-e fizetni:) Nehéz ügy.
  • Super Mario
    Amúgyazért, mert akkori gondolkodásom szerint biztos voltam benne, hogy túllicitálják, és csak most gondoltam bele, hogy mi van, ha az enyém a leütési ár?
  • Super Mario
    Ha CSAK rajtam múlna, megvenném, ha én nyerném meg, de így... Nem tudom, mitévő legyek.
  • mateus33
    De miért licitálsz,ha nem gondolod komolyan?
  • Super Mario
    Mert úgy voltam vele, hogy biztosan túllicitálják. Nos, ez a Mariós plüssfigurával már meg is történt, azt már el is vitte más. De ott az a SMA4: SMB3 füzet, meg még licitáltam a NES, Player's Guide könyvre, és ez a veszélyesebb. Mondjuk az SMA4: SMB3 füzetre csütörtökig, a NES: Player's Guide könyvre szombatig tart a licit, szóval akkor csak abban reménykedhetek, hogy valaki túllicitálja. És a könyvre hatalmas összeget tettem rá (5000 forint), félek, hogy senki nem fogja túllicitálni.
  • Super Mario
    Te jó ég! Akkor megnézhetem magam, ha mindkettőt megnyerem. Ugyanis sehogy nem tudok pénzt előállítani.
  • orkenyid
    Sehogy. Ha egyszer liciteltél és megnyered, akkor azt már meg kell venned!