7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• turho
    Engem is szívatott mindhárom volt LG íróm....imádom az LG-t de erre valahogy nem volt jó...elismerten a PIO-k a best írók.
  • orkenyid
    Nekem a Ritek G04-et is szereti :)
    Igaz ha az én írómmal írom akkor általában Disc Read Error a vége...

Anubys: itt nincs MediaMarkt :(
  • turho
    Valamit meg kell osztanom a szaktársakkal: nagylemezből a fehér 4x-es minuszor Omega dvd-r lemezt nagyon szereti a panaq és a haver GC-je, ez ma kiderült :) és az a lemez van vagy 70 ft... Pio 109 író, 5-ből 5 műxik. (Qoob Prov-val felülettesztelve)
  • Anubys
    Sztem nézz körbe a MediaMart-ban, én is ott vettem...
  • orkenyid
    Valaki nem akarja eladni nekem az 1019-esét? :P
  • turho
    Azzal már tényleg el lehet lenni :) nekem egy gyári 59-es van és egy dupla utángányolt, mindkettő 3 k-ba fájt. De működnek is rendesen.
  • Lammer
    az 1019es snapet enis kifogtam anno ~3Kert a "hulyeaze'nemvagyok"ban... ;)
  • rnd
    Én egyszer egy Eternal Darkness mellé kaptam ajándékba egy eredeti Nintendo 59 blokkos kártyát (gyári, botatlan csomagban - és a játékkal együtt 10 angol font volt annak idején). Aztán vettem egy Snap 1019 blokkos kártyát mert az 59 kicsi volt - akkor még valamelyik magyar webáruházban voltak GCs cuccok, ha jól emléxem 2990 Ft volt. Mindkettő jól működik. Igaz most már van egy Nintendo 251 blokkos is backup-nak (ez meg asszem 8 dollár volt). A szívás sztem azokkal a játékokkal van aminek a mentéseit nem lehet másolni... de szerencsére még nem volt gondom semmivel. Úgy 2ezer körül lehet kapni 1019-es "utángyártottat".
  • Super Mario
    Az nagyon jó ár!
  • Anubys
    Én kb. 3éve vettem egy 1024-es Deus-t, ha jól emlékszem 2990-ért (Westend, MediaMarkt), és azóta is jól elvagyok vele... Meg kaptam egy 251-es MadKatz-et, mert kölcsönadtam havernak, és megkértem, hogy ne írja felül a mentéseimet, ezért vett egyet, kb. 2e-ért, azzal sincs semmi baj, az is több, mint egy éve megvan...
  • turho
    Ha lenne neki gondolom ajánlotta volna....vettem egyszer már tőle 1 Sims-et meg egy Ugy. Madcatz GC kontrollert is, szal már találkoztam vele eccer tavaly nyáron :)
  • Kaplan
    Pillanat. 58 blokkos és 2,5e
  • orkenyid
    Hány blokkos és mennyi volt?
  • Kaplan
    Én eredetit vettem elég olcsón Csabinál. S végre belefér a játékok tokjába :D
  • orkenyid
    Csak az a gond hogy az eredeti vagy 3x annyiba kerül...
  • Beast Machine
    OKés, csk mert az egyik utángyártottam bexart (még márli, hogy vettem egy kisebbet is, backupnak:D), és nem akarok mégegyszer pofára esni...
  • Super Mario
    Vannak jó utángyártottak, de az eredeti a biztos.
  • orkenyid
    Nekem is utángyártott van, azon kívül hogy betelt nincs más gondom vele :)
  • Beast Machine
    Türelem tornaterem, nézd meg Cheapnél :)
  • Lammer
    kitarto vagy ;)
  • turho
    Még mindig keresek 1-2 szép állapotú gc-t 12 k-ig :)
  • koryne
    Nekem madcatz van, eddig semmi bajom nem volt vele.
  • Ersiman
    Nekem még nem volt semmi gondom az utángyártottal.
  • Beast Machine
    Ja, egy kérdés: melyik jobb, az eredeti Nin.-féle memókártya, vagy esetleg egy utángyártott? Vélemények, tapasztalatok?
  • Beast Machine
    Jól van, csak legközelebb tesséxépen odafigyelni, ha már pénzzel operál az ember.
  • Super Mario
    Jól van, megértettem! Csak zárjuk már le ezt a témát, mert nem hinném, hogy egyedül én unom!
  • Beast Machine
    ja, ielőtt félreértitek, nemzetiség alatt azt értem, hogy magyarságom miatt:))
  • Beast Machine
    Nekem még nem volt bajom a nemzetiségem miatt az eBay-en, sőt ha látják a sok feedback-pontomat (2-t, :P), akkor láthatják, hogy nem hagyom őket salakban...
  • Lammer
    igazad van tokeletesen, az ilyen kis nyomik miatt bizalmatlanok a komoly erdeklodokkel szemben... :/
  • Toportyán
    Legalább annyira érthetelen, mint az alábbi, igaz?! :)

"FIGYELEM! Csak akkor licitáljon, ha komolyan is gondolja, mert a Licitáljon! vagy az Elviszem gombra történő kattintással Ön a PTK szerint vásárlási ajánlatot tesz a fenti termékre."
  • Super Mario
    Ez elég érthetetlen megfogalmazás volt.
  • BobaFett
    Az ilyen "okos" licitálok miatt mint super mario vaz az hogy az ebayen a többség menekül azelöl hogy nem amerikai/canadai/brit egyéneknek egyátalán bármit eladjon...
  • Kaplan
    Használtan 15,000ért is kapsz már.
  • deep
    Újan huszonegykét ezer Ft.
  • jbal
    msot kb. mennyibe kerül egy GAMECUBE?
  • orkenyid
    Hát jah, más konzoloknál akkoris jóval nagyobb az arány :)
  • CHEAPBOY
    én 2őt is, az egyiknél nem volt csoda amilyen állapotban volt, a másiknál ki tudja, de ez ossz vissz----- compared to végtelen ps2/xbox-es:)
  • Super Mario
    Bevállalom :-)
  • mateus33
    Kapcsolódj be az FBI adatvédelmi programjába:DD
  • mateus33
    Jaja,legalább annyiért add amennyibe a licit kerül:DD