7610
-
turho #4446 Engem is szívatott mindhárom volt LG íróm....imádom az LG-t de erre valahogy nem volt jó...elismerten a PIO-k a best írók. -
orkenyid #4445 Nekem a Ritek G04-et is szereti :)
Igaz ha az én írómmal írom akkor általában Disc Read Error a vége...
Anubys: itt nincs MediaMarkt :( -
turho #4444 Valamit meg kell osztanom a szaktársakkal: nagylemezből a fehér 4x-es minuszor Omega dvd-r lemezt nagyon szereti a panaq és a haver GC-je, ez ma kiderült :) és az a lemez van vagy 70 ft... Pio 109 író, 5-ből 5 műxik. (Qoob Prov-val felülettesztelve) -
#4443 Sztem nézz körbe a MediaMart-ban, én is ott vettem... -
orkenyid #4442 Valaki nem akarja eladni nekem az 1019-esét? :P -
turho #4441 Azzal már tényleg el lehet lenni :) nekem egy gyári 59-es van és egy dupla utángányolt, mindkettő 3 k-ba fájt. De működnek is rendesen. -
#4440 az 1019es snapet enis kifogtam anno ~3Kert a "hulyeaze'nemvagyok"ban... ;) -
rnd #4439 Én egyszer egy Eternal Darkness mellé kaptam ajándékba egy eredeti Nintendo 59 blokkos kártyát (gyári, botatlan csomagban - és a játékkal együtt 10 angol font volt annak idején). Aztán vettem egy Snap 1019 blokkos kártyát mert az 59 kicsi volt - akkor még valamelyik magyar webáruházban voltak GCs cuccok, ha jól emléxem 2990 Ft volt. Mindkettő jól működik. Igaz most már van egy Nintendo 251 blokkos is backup-nak (ez meg asszem 8 dollár volt). A szívás sztem azokkal a játékokkal van aminek a mentéseit nem lehet másolni... de szerencsére még nem volt gondom semmivel. Úgy 2ezer körül lehet kapni 1019-es "utángyártottat". -
#4438 Az nagyon jó ár! -
#4437 Én kb. 3éve vettem egy 1024-es Deus-t, ha jól emlékszem 2990-ért (Westend, MediaMarkt), és azóta is jól elvagyok vele... Meg kaptam egy 251-es MadKatz-et, mert kölcsönadtam havernak, és megkértem, hogy ne írja felül a mentéseimet, ezért vett egyet, kb. 2e-ért, azzal sincs semmi baj, az is több, mint egy éve megvan... -
turho #4436 Ha lenne neki gondolom ajánlotta volna....vettem egyszer már tőle 1 Sims-et meg egy Ugy. Madcatz GC kontrollert is, szal már találkoztam vele eccer tavaly nyáron :) -
#4435 Pillanat. 58 blokkos és 2,5e -
orkenyid #4434 Hány blokkos és mennyi volt? -
#4433 Én eredetit vettem elég olcsón Csabinál. S végre belefér a játékok tokjába :D -
orkenyid #4432 Csak az a gond hogy az eredeti vagy 3x annyiba kerül... -
#4431 OKés, csk mert az egyik utángyártottam bexart (még márli, hogy vettem egy kisebbet is, backupnak:D), és nem akarok mégegyszer pofára esni... -
#4430 Vannak jó utángyártottak, de az eredeti a biztos. -
orkenyid #4429 Nekem is utángyártott van, azon kívül hogy betelt nincs más gondom vele :) -
#4428 Türelem tornaterem, nézd meg Cheapnél :) -
#4427 kitarto vagy ;) -
turho #4426 Még mindig keresek 1-2 szép állapotú gc-t 12 k-ig :) -
#4425 Nekem madcatz van, eddig semmi bajom nem volt vele. -
Ersiman #4424 Nekem még nem volt semmi gondom az utángyártottal. -
#4423 Ja, egy kérdés: melyik jobb, az eredeti Nin.-féle memókártya, vagy esetleg egy utángyártott? Vélemények, tapasztalatok? -
#4422 Jól van, csak legközelebb tesséxépen odafigyelni, ha már pénzzel operál az ember. -
#4421 Jól van, megértettem! Csak zárjuk már le ezt a témát, mert nem hinném, hogy egyedül én unom! -
#4420 ja, ielőtt félreértitek, nemzetiség alatt azt értem, hogy magyarságom miatt:)) -
#4419 Nekem még nem volt bajom a nemzetiségem miatt az eBay-en, sőt ha látják a sok feedback-pontomat (2-t, :P), akkor láthatják, hogy nem hagyom őket salakban... -
#4418 igazad van tokeletesen, az ilyen kis nyomik miatt bizalmatlanok a komoly erdeklodokkel szemben... :/ -
Toportyán #4417 Legalább annyira érthetelen, mint az alábbi, igaz?! :)
"FIGYELEM! Csak akkor licitáljon, ha komolyan is gondolja, mert a Licitáljon! vagy az Elviszem gombra történő kattintással Ön a PTK szerint vásárlási ajánlatot tesz a fenti termékre." -
#4416 Ez elég érthetetlen megfogalmazás volt. -
BobaFett #4415 Az ilyen "okos" licitálok miatt mint super mario vaz az hogy az ebayen a többség menekül azelöl hogy nem amerikai/canadai/brit egyéneknek egyátalán bármit eladjon... -
#4414 Használtan 15,000ért is kapsz már. -
#4413 Újan huszonegykét ezer Ft. -
#4412 msot kb. mennyibe kerül egy GAMECUBE? -
orkenyid #4411 Hát jah, más konzoloknál akkoris jóval nagyobb az arány :) -
#4410 én 2őt is, az egyiknél nem volt csoda amilyen állapotban volt, a másiknál ki tudja, de ez ossz vissz----- compared to végtelen ps2/xbox-es:) -
#4409 Bevállalom :-) -
#4408 Kapcsolódj be az FBI adatvédelmi programjába:DD -
#4407 Jaja,legalább annyiért add amennyibe a licit kerül:DD