GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint az alkonyattól pirkadatigban a végén a Porsche-val.
"Új ez cavron, egy kábítószerdíler haveromé volt, 14x ült benne két év alatt":DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
2 eredeti joy (az egyiknek eltorott a analogja es helyetesittetem egy PS2-evel)
CHIP plusz 1.2 es versa soft hozza COBRA + VIPER
MEmoria kartya 120 blokos vagy tobb 4x KATZ
Vagy 20 jatek irott DVD-en.
Ez van elado a havernak ha erdekel.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
[email protected]
Na szóval gyönyörû szép játék lesz. Játszás közben elõ jön az az érzésed, mikor a Starcraft, Redalert2..stb. játékokkal játszol! Pedig semmi közük egymáshoz, csak annyi hogy elõjön isteni stratégai tudásod!! Az irányítást könnyen elsajátíthatod... ha megvan akkor tégedet senki se állíthat meg és profivá válsz! A játék hangulata storyja piszok jó!!! Zenéje parádés...
A pályák szépek... a mészkálás kockákon.. ilyen sakklépésekkel történik. Ne ijedj meg, csak térháló van a pályán.. nem megy a látvány és grafika rovására! Nagyon szép játék, olyan videókkal van tarkítva (animékkel), mik látványa nextgen feelinget idézz!!! Színvonalát a játéknak leginkább az új Zeldához hasonlítanám... mellesleg az összes nagy weboldal, IGN, GameSpot..stb. ezt a játékot reklámozzák nyakra fõre!!! már fél éve...
TUTI DARAB, kötelezõ! Én nem vagyok RPG fan, de ez kell nekem!!!
Amúgy FPS b*zi vagyok... <#taps>#taps>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Arzenál üzletház fszt. 15-16.
A Keleti Pu-nál
Nyitva tartás: H-P.: 10-19-ig; Szo. 10-14-ig
Rákerestem a neten, ez a bolt amirõl beszéltek a Keletinél van az Arzenálban? Nem jártam még ott, de ha szerintetek ennyire jó, akkor feltétlenül meg fogom nézni.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Xbox Live gamertag: kilencnad
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Super Mario Bros. (NES) 5 font
Super Mario Bros. 2. (NES) 5 font
Mario Party (N64, doboz nélküli) 3 font
Goldeneye (N64 doboz nélküli) 3 font
Mario Party 5 (GC) 13 font
N64-es Joystick (Zöld, használt) 7 font
https://supermario4ever.wordpress.com
Gamepark listáján: 9.900 Ft
Konzolstúdió listáján: nincsen...
a másik meg hogy nálunk fóliásat szinte lehetetlen beszerezni, kinti árnak direkt fóliásat kerestem. Ha nem azonnal kell, használtan kintrõl 10 font alatt is lehet találni.
Biztos hogy nem jár jobban?
https://supermario4ever.wordpress.com
Ha tudtok valami jó és olcsó boltot, ahol lehet kapni "Harvest Moon - A Wonderful Life", akkor légyszi privizzetek rám.
vagy, ha ismertek valakit akinek van olcsón eladó...
köszi.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?