GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Hány tulaja használta pár hetet?:D

mint az alkonyattól pirkadatigban a végén a Porsche-val.

"Új ez cavron, egy kábítószerdíler haveromé volt, 14x ült benne két év alatt":DDD
Sephi
Uj... alig hasznaltak par hetet :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Animefox
Akkor jó... hadjad...sztem újonnan 25ért hozzájutsz...

deep
Túlvagyok mindenen, ami megmenthette volna...Ellenállás állítás, tisztítás, stb...
Animefox
Egy fej tisztítás jól jönne neki!!!

deep
Olvasófej.Egyszercsak elkezdte feldobálni a could'nt read disc képernyõket.
guardian hero
Mitõl halt meg?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Zsírúj kellene...
Sephi
GameCube alapgep
2 eredeti joy (az egyiknek eltorott a analogja es helyetesittetem egy PS2-evel)
CHIP plusz 1.2 es versa soft hozza COBRA + VIPER
MEmoria kartya 120 blokos vagy tobb 4x KATZ
Vagy 20 jatek irott DVD-en.

Ez van elado a havernak ha erdekel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

deep
Meghalt a Gamecube-om! Brühühühühüüü. Tud valaki zsírújat óccsóé:D
guardian hero
Ha csak annyit tud, mint a GBA-s, akkor már nagyon rossz nem lehet :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CHEAPBOY
mint a GBAs ua, csak term. Cube grafikaval, atvezeto Anime mozikkal:). Nem tudom milyen game, meg nem volt a kezemben.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Gamecubera jövõ héttõl: Fire Emblem: Path of Radiance, és DDR Mario MegaUltraMIXXX!!:)

[email protected]

Animefox
Igen.. kedvenc stratégiai RPG-met hoztad most fel.
Na szóval gyönyörû szép játék lesz. Játszás közben elõ jön az az érzésed, mikor a Starcraft, Redalert2..stb. játékokkal játszol! Pedig semmi közük egymáshoz, csak annyi hogy elõjön isteni stratégai tudásod!! Az irányítást könnyen elsajátíthatod... ha megvan akkor tégedet senki se állíthat meg és profivá válsz! A játék hangulata storyja piszok jó!!! Zenéje parádés...
A pályák szépek... a mészkálás kockákon.. ilyen sakklépésekkel történik. Ne ijedj meg, csak térháló van a pályán.. nem megy a látvány és grafika rovására! Nagyon szép játék, olyan videókkal van tarkítva (animékkel), mik látványa nextgen feelinget idézz!!! Színvonalát a játéknak leginkább az új Zeldához hasonlítanám... mellesleg az összes nagy weboldal, IGN, GameSpot..stb. ezt a játékot reklámozzák nyakra fõre!!! már fél éve...
TUTI DARAB, kötelezõ! Én nem vagyok RPG fan, de ez kell nekem!!!
Amúgy FPS b*zi vagyok... <#taps>

Sephi
Gyerekek a Fire Emblem az mennyire jo jatek es milyen a jatekstilusa?

Ettõl tartok.
CHEAPBOY
Jééé ezer éve jár már ide is.... :)

CHEAPBOY
Hát a GP sem a legolcsobb árairol hires, de viszont cserébe bõséges a kínálata. Nomeg aztán Nintendo GC gamekat igazán jó áron beszerezni s adni, gyk. lehetetlen sajnos:(

Köszönöm a segítséget, ellátogatok majd a boltba, remélem végre találok egy jó GC-s lelõhelyet. A Nyugatinál levõ bolt, ahova járni szoktam, GC tekintetében sajnos kicsit drága.
Sephi
<#sniffles>

Animefox
jéé.... Banyapapa az 576ról...

Banyapapa
hupsszde jo hogy mutattad.
Megvan mi hiányzik:)

Animefox
Igen de jobban jár az illetõ aki bemegy a boltba mert a boltban még mindig lehet ALKUDNI<#eplus2>

Lammer
Talan itt? <#rolleyes>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Animefox
1076 Bp.VII. ker. Thököly út 2.
Arzenál üzletház fszt. 15-16.
A Keleti Pu-nál

Nyitva tartás: H-P.: 10-19-ig; Szo. 10-14-ig

Animefox
KELETI PÁLYAUDVAR!!!! onnan pár méter... metrónál felmész és átkelsz a izé oldalra... ott figyeld a kirakatot és N cuccokat találsz.. na várj linkelek pontos címet...

Kösz most már tudom, hogy "tök rendes", mi lett volna ha azt is leírod hol "tök rendes"?
Rákerestem a neten, ez a bolt amirõl beszéltek a Keletinél van az Arzenálban? Nem jártam még ott, de ha szerintetek ennyire jó, akkor feltétlenül meg fogom nézni.
Sephi
Igy van! Zoli tok rendes ott es mindent tole veszek mar! Sot volt hogy lejott csepelre egy DS-el! :D

A Gameparkot valóban nem ismerem hol van?
Animefox
Akkor még nem voltál a gameparkban.... ott 4ezer forinttal minden olcsóbb. Újonnan!!! Használtan meg öregem tiszta olcsón vehetsz mindent!!! tök komoly!!! Sztem Budapest legolcsóbb konzolos bótja... ilyen GameCube szaküzlet... én is oda járok!! ott még ki is próbálhatod a játékokat!! Bármelyiket... én legutóbb a Geist-et próbáltam ki...

Hát sajnos GC-nál még a használt programok is drágábbak a konzolosboltokban. :-(
Tobacco
Köszi a válaszokat. továbbra is keresek olcsón, használtat, kb 4000-ért, mert jelenleg többet nem engedhetek meg magamnak :-(

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

koryne
Nézegettem a GC-hoz való kiegészítõket és elgondolkoztam, hogy vajon van-e lehetõségem 2 GC-ot hálózatba kötni? Szóval meg tudom-e oldani, hogy 2 géppel, 2 TV-vel multizzak? :) Mert broadband adaptert találtam, ez miért ne lehetne?

Xbox Live gamertag: kilencnad

CHEAPBOY
igen, lehet, de én a hazait szeretem:) A képminoseguk szebb a palos gameknak.

Mit számít 5 milliónál az a 20ezer? ;D
birkak vagytok mind... :) En mar legalabb 20ezret megsporoltam azzal, hogy nem EUs verziot vettem - es ebben benne van mar a freeloader ara is.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

CHEAPBOY
én se szeretem a nem ide valo NTSCs dolgokat:)

CHEAPBOY
btw 9ért tudok, s mar kuldem privit is:)

CHEAPBOY
majd lesz az aktualis. A regi siteval gyk. mar nemigen foglalkozok.

Nem is gondolnad mennyire... a madarinfluenzat technikai KO-val veri mar az elso menetben, hehe

Sephi
Elado a GC-em! Akit erdekel privi vagy mail! Minden van hozza es naon olcson adom!

Ez valami betegség lehet, csak remélni tudom hogy nem ragályos... ;-D
Super Mario
Tudom, idén Angliába voltam nyaralni. Érdemes több boltban is szétnézni, mert sokféle ár van, és okosan be lehet vásárolni. Én 36 fontot költöttem Nintendo dolgokra. És a következõket vettem:
Super Mario Bros. (NES) 5 font
Super Mario Bros. 2. (NES) 5 font
Mario Party (N64, doboz nélküli) 3 font
Goldeneye (N64 doboz nélküli) 3 font
Mario Party 5 (GC) 13 font
N64-es Joystick (Zöld, használt) 7 font

https://supermario4ever.wordpress.com

A 10 font alattot azert megkerdojeleznem, de szerintem is kulfoldrol olcsobb volna. En az enyemet 7500ert vettem... ;) - es annyi volna az en aram is a game-ra (esteleg az amerikai verzio lenne picit olcsobb, ha van freeloader, bar ismerek olyanokat, akik csak a PALos foliasra rezzennek.. ;)

Cheapboy nem túl aktuális árlistáján: 12.000 Ft
Gamepark listáján: 9.900 Ft
Konzolstúdió listáján: nincsen...

a másik meg hogy nálunk fóliásat szinte lehetetlen beszerezni, kinti árnak direkt fóliásat kerestem. Ha nem azonnal kell, használtan kintrõl 10 font alatt is lehet találni.
Biztos hogy nem jár jobban?
Super Mario
Nem hinném, hogy sokkal jobban járna, mintha itt venné meg...

A players choice verzió 18 fontért rendelhetõ kintrõl (cca. 6500 Ft) + posta.
Tobacco

Ha tudtok valami jó és olcsó boltot, ahol lehet kapni "Harvest Moon - A Wonderful Life", akkor légyszi privizzetek rám.
vagy, ha ismertek valakit akinek van olcsón eladó...

köszi.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Super Mario
Vannak jövõbeláró képességeim ;-)

CHEAPBOY
a próféta szóljon belõled.