7610
-
turho #4526 Most segítetek vagy vetélkedtek, ki a gyorsabb... :)
-
#4525 :P en egyben toltam le anno :P
(jo okes :P btw azok nem a liverol voltak :P hanem az xbmc realtime stream high felbontasu trailerei :P ) -
#4524 "de jövö"="de jövő" -
#4523 Úgy, hogy menet közben kihagytál egy évet? Kamuuuuuuuuuuuuuuuuu? :p
(ehh, jó kérdés, holnap tuti nem, mert ezer + 1 dolgom van, de jövö hét után szabin vagyok, majd sztem akkor, persze, csak ha megígéred, hogy nem fog mutatni két órán keresztűl Half Life 2-t, meg Xbox liveról lehúzott filmbemutatókat... :p ) -
#4522 bena vagy :P en megnezes nelkul vittem vegig a zerot :P
(off: mikor jossz mar at pupak? holnap hazamegyek reggel tehat szabad vagyok vasarnap, kollega meg log orakkal, igy go home :P) -
#4521 Én pont ma nyomtam végig, de az a gáz, hogy kb. egy év kihagyás volt, akkor megúntam, most folytattam, erre kiderül, hogy a főmonszta előtt kb. fél órányi játékidővel hagytam félbe...
Amúgy tök egyszerű, símán végignyomtam, egy helyen néztem csak bele a leírásba, most, mert nem tudtam hogyan kell újratölteni a villástargonca akksiját, pedig arra is volt utalás, de azt is egy éve találtam meg, így persze, hogy nem emlékeztem rá... :( -
turho #4520 Majd elfelejtettem: eddi nem tologattam semmit. Ha számít. Azt se tudtam hogy a c stickkel lehet... -
turho #4519 Nem....újrajátszottam egy jó szakaszt, és ugyanott vagyok :(
Faclity key-t megvizsgáltam, úgy kaptam a fire key nevet. Most van asszimmetrikus szobrom a helyén, nincs az öngyújtómba cucc, ez a fire key nem nyit semmit, valami konyhába kellene bemennem (gondolom az étkezőrészből a szintén piros ajtó, ahol asztalok tányérok szanaszét) de nem tudok, szóval ko.
Valami rohadtul nem jut el az agyamba, vagy nem tudom mi van....Ami nem nyitható, ismét körbeszaladtam ezerrel. És van molotov koktélom, de gondolom nem ide kell. A szökőkútnál, ahonnan a nay terembe jutottam a medencékkel a winding machine-hez ahol varjak is vannak) van egy liftszerű, a6zon egy faláda, de mindketten felállnak rá és kész.
Segítség, nem akarom megutálni ezt a játékot, de már izomfájdalmat érzek....dél óta nem jutottam előrébb szinte semmit... -
turho #4518 Fura, de lehet hogy az egyik mentésem megsérült vagy elszállt, vagy bug van, de felvettem a leírás szerint 1 kulcsot ami kellett volna, és nem volt nálam...Köszi, kiderül mi van nemsoká (tolom :D ) -
#4517 hehe XDD
gamesfaqon nezd meg akkor, bar igy illuziorombolo... de legalabb tovabbmesz... ;) -
#4516 kombináéj a cuccokkal, vagy examineld oket, amiket eddig szereztél, hátha ott van vmi. -
turho #4515 Most komolyan, ileyn hülyeséget....el vagyok akadva, valahogy nem értem. Nincs még öngyújtómba fuel. Nem tudok elmenni az egyik alagsori gőzcső mioatt azon az úton sem. Van már fire emblémás kulcsom, de a 3 db fire motif ajtó egyikét sem nyitja. A 2 kisszobor nincs egyensúlyban. A kápolnarészben nincs disc-em a szgéphez. Nincs mutatóm az öreg órához...egyszerűen ki vagyok akadva, már tisztán 6!! órát csak rohangálással töltöttem. Mondom ezt úgy hogy végigvittem simán a resi 1-2-3-4-et.
Nincs valahol magyar leírás, vagy nincs ötletetek? -
#4514 Novessz egyet:P -
#4513 A riktaságok, okos dolgok esetében nem hiszem hogy állna ez, (s én azokraértettem) persze hogy egy semmilyen státuszban levő NFS szériát ps2re megkapsz fillérekért még ugy is ha előtte mire ideér korbejárja a világot 80 nap alatt:D.
-
turho #4512 Resident evil zero GC magyar leírása nincs valakinek?
Viszonylag az elején járok, a mérlegre tett 2 szobornál akkadtam el, az egyiknek nincs szárnya. Nem tudom mit kell csinálni, vagy hol hagytam el a szárnyat_:D -
#4511 -
#4510 Arra gondoltam, mivel van egy Gamecubbal foglalkozó magyar linkgyüjtemény, amit én csinálok. Mi lenne ha kiraknám a bannerra, hogy az újak és a régiek is ha valamit nem találnak csak rámennek az oldalra és voálá.
Íme:
-
#4509 pont forditva... :DDDD ebayen nagyon olcson ki lehet fogni jot, az mar mas kerdes, soooot van olyan baleset is, hogy postaval is olcsobb mint itt Mo.n egy gamez...
mas kerdes, hogy en mennyire bizzak egy kulfoldi emberkeben akinek latszatra jo a "rankingja"... hmmm -
#4508 Ez igaz, néha irdatlan drágán adják ott a játékokat.
Amúgy neked üzenem, hogy felraktam a honlapomra (a címe az aláírásomon) a Mario Kart: Double Dash!! Time Trial és Grand Prix rekordjaimat. Mérd össze a tiédével. Megjegyzem, hogy a Time Trialos időrekordok mind rövidítés, csalás nélküli idők. -
#4507 Ebayen tudjak az eladok az arakat, nem ottan kell venni azokat kérem... -
orkenyid #4506 Oké.
Akkor ha kell valakinek viheti 3-4-5k-ért :) -
turho #4505 Reprivi. Msjd beszélünk, még előzetes érdeklődés volt, ha valaki hamarabb elviszi övé.
De javaslom, fontold meg hogy megnézeted jó értelemben "szakosabb" emberrel, és bennehagyod. -
orkenyid #4504 Nincs is kedvem vele tovább fogalalkozni ugyhogy mindenképpen eladom.
Privi ment! -
turho #4503 A lapon nincs felesleges vezeték :) nincs ismerősöd aki megcsinálná rendesen?
Mert nem olyan veszélyes ez....
(ha végképp nem, mennyi lenne a Xeno? Lehet kell egy cimbinek....) -
orkenyid #4502 Megvan sajnos a baja: a GC-men jött le egy vezeték a PCB-ről, ugyhogy nem is próbálkozok vele tovább. Eredeti játékkal ugyanugy megy tovább. Chipnek valószínűleg semmi baja, ha kell valakinek szóljon, eladom. -
orkenyid #4501 Igen így csináltam. Megpróbálom vezetékekkel ráforrasztani hátha úgy menni fog. -
Toportyán #4500 Hogy ellenőrizted a kapcsolatot? Keress a dvd pcb-n a használt csatlakozók alternatív szabad, mérhető pontjait és szakadsámérővel mérd ki. Ha így csináltad, akkor jó, máshogy meg nem lehet. :) -
Toportyán #4499 Sajnos akkor meghalhatott a chip.. :(
Bár az furcsa, hogy most máskép viselkedik, ami pedig csak az érintkezési különbőzőségre vezethető vissza. Én arra tippelek, hogy az egyik csatlakozás elengedett menet közben, talán éppen a táp vagy a föld, mivel az ic-n ezen csatlakozók vezetékei sötétedtek el. De ez persze csak tipp.
Azért ne dobd ki az az ic-t.. -
turho #4498 Valami csak nem érintkezik, vagy nem jó helyre... -
orkenyid #4497 Nem volt égett szaga, ma kiszedtem, visszaraktam újra (megnéztem minden érintkező érintkezik) és most csak a piros LED villog folyamatosan :( -
turho #4496 Egy db ps2 bechippelése után körberöhögnéd a GC chippelést, az tuti :) annyival egyszerűbb. -
Toportyán #4495 Nem tünik valami túl szép forrasztásnak. Egyébként amikor itt arról volt szó, hogy mennyivel egyszerűbb ezt berakni a "vezetékeseknél", megállapítottuk, hogy ez nem is olyan biztos, főleg nem a kiszedése :). Mindenesetre ha - nem adj Isten - beszivárgot az anyag a két pcb közé, akkor csak óvatosan "szereld le", ne sérüljön semmi smd vagy maga a dvd pcb.
Ha megszagolod, akkor van égett szaga? Furcsa, hogy az ic sértetlennek tünik, de a láb elfeketedett, számomra ez ellentmondás és hajlok afelé, hogy nem sült meg az ic. Ezt erősíti a néha bekapcsol, néha nem jelenség is. De persze ez csak tipp, majd kiderül.
Mindenesetre ha a normál játék megy, akkor a serial csatlakozóknál nem valószínű, hogy zárlat van, szóval nem kell leszedni a chipet, csak egyesével forraszd újra, de előtte tisztítsd le a régit.
Sok szerencsét, majd mesélj! -
#4494 hmm na ezért nem buherálom a gc-m :P -
turho #4493 A kép alapján nekem szzimplán jelzésnek tűnik.
Amúgy lehet hogy nem érintkezik rendesen az egyik forrasztás. Sajna nemkem még nincs xenogc-m se GC-m amibe tegyem (folyamatban lenne) de azt tudom hogy el kell találni a forrpontokat rendesen.
Egy olcó ónszippantóval lekapod, és hátha látszik is mi okozta a bizonytalanságot... -
orkenyid #4492 Nem vagyok benne biztos hogy égés de fekete a chip 2 lába... megpróbálom leszedni (holnap veszek ónszippantót) és visszaforrasztani. Egyébként a chip alján néha ég (kb. 10 bekapcsoláskor 1x), néha nem a piros LED. -
turho #4491 Mitől lett égés? Illetve az égés egyáltalán? Hogy folyhatott ott ilyen irdatlan áram?
Amúgy vany egyik saroktól felfeszítve elkezded leválasztani, de ónszippantó jobb lenne. -
orkenyid #4490 Hogy forrasszam le a chipet? Sehogy nem sikerül :( -
orkenyid #4489 Na megvan a hiba :(
Elégett a chip 2 lába :(
-
Toportyán #4488 Forraszd újra, lehetséges hogy nem volt jól forrasztva eredetileg az egyik pont és elengedett. Tisztísd meg a felületeket, kapirgáld le egy kicsit az oxidált részt, tisztítsd le izopropil alkohollal és utánna használj folyasztószert. Ha eredetileg is így csináltad, akkor nincs ötlet...
Milyen volt a hang? Mi adta? A fej vagy más? -
orkenyid #4487 Szerintetek mi történt a chippel a GC-mben? Játszok, kattan egyet valami benne, indítom ujra, chip nem világít. Eredetiek mennek, másolttal no disc :(