7610
-
mudkip #4646 hay van valakinek POKEMON COLOSSEUMJA sopron közelében?
-
Balintka1 #4645 Eladó használt fekete, eredeti Nintendo 251 blokkos GC memkártya. 5500 Ft [email protected] -
#4644 Thx.
Válasz ment -
orkenyid #4643 XenoGC még mindig eladó :) -
turho #4642 Írtam egy privit, ha segít.... -
#4641 Valaki tud segíteni,back up game kéne?
Thx. -
Bullinfo #4640 Igen, köszönöm. Elkezdtem már érdeklődni. -
#4639 Megvenném de csak ez érdekelne! Irsz privibe e-mail címedet? -
#4638 Csá!
Vétel vagy csere?Csere jobb lenne nekem.
Van még egy eladó Harry Potter-Chambers of Secrets is,ugyanúgy 3 ropiért. -
#4637 biziclop: Engem érdekelne! -
#4636 Sasold meg az apróhirdetéseket itt az sg.hu-n... "Eladó a Resident Evil Remake(6000HUF) és a Resident Evil 4(8.000HUF) Gamecube-ra!" febr. 5.-i a dolog, talán még megvan neki... -
Balintka1 #4635 Ha lenne lóvém, kellene :( de most szűkösen vagyok. -
#4634 Korrekt ár -
#4633 Hali!
Használtan kaptam,én meg kb. 7 órát játszottam vele.Amúgy karcmentes a cucc,a kézikönyv bejegyzések rovatába az előző tulaj beirogatott 1-2 infót.Azon kívűl semmi baja.3 ropira gondoltam,de szívesen elcserélem olyanra,ami érdekel,akár ráfizetéssel is. -
#4632 hi, jaja mennyiért, és mennyire hszanált? -
#4631 Mennyiért? -
#4630 Hali srácok!
Van egy eladó eredeti Eternal Darkness-em.érdekel valakit? -
#4629 Én is most játszom az Eternal Darknest (thx Deep!) S egyszer már megvolt akkor majdnem végigjátszottam, aztán eladtam.
De most újrakezdtem és már emlékszem miért szerettem ennyire ezt a játékot. F-E-N-O-M-E-N-Á-L-I-S! -
Ersiman #4628 A Resi 4 -et nem ismerem, de ami a Resi sorozatot illeti, nekem az Eternal Darkness sokkal jobban bejön. Sokkal inkább magávalragad a történet. -
#4627 Az Eternal Darkness tényleg nagyon jó game. Van benne azért harc bőven, de én sem szeretem a hent játékokat és ez pedig mégis bejött. Valami egyedülálló hangulata van ami megfog, míg végig nem tolod. (ja és azért gondolkodni is kell, de szerintem annyira nem hasonlítható a Resi-k hez, teljesen egyedi a játék.) -
Bullinfo #4626 Resident Evil Zero
Resident Evil Code Veronica
Resident Evil Remake
Ezeket keresném eredetiben.
email:[email protected] -
Bullinfo #4625 "Dellamorte Dellamore-t láttad már?"
Naná, hogy láttam. :) Először Cemetery Man címen hallottam róla és már akkor
felkeltette az érdeklődésem. Érdekes alkotás, egyéb mondanivalója is van
mint amúgy egy átlagos horrorfilmnek. Második nagy favoritom a Demons 1,2
Argento-Lamberto Bava párostól. Fulci filmjeit is megnézem de azok túl nyers-
ek nekem,nem annyira jönnek be. De azért nem csak a horrorért vagyok oda.
Nagyon nagy filmnek tartom pl. a Pillanót (Steve McQueen), Volt egyszer egy
vadnyugatot ami összességében egy remekmű vagy a The Wild Bunch c. western-t William Holden felejthetetlen,karizmatikus főszereplésével.
Eternal Darkness
"pl. a piros zombi egy megnyúzott ember, a zöld egy kiszáradt múmia-szerű valami, a kék pedig egy rothadó, kékes bőrű hulla"
Na ez már elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet egy játék. :)))
Lovecraft-ot egyébként semnem szeretem, semnem utálom. Egyenlőre még nem olvastam tőle semmit.
Poe-t úgy ahogy, Kút és ingát olvastam, azt hiszem mást nem.
Tetszik ez a különböző történelmi korokban való mászkálás amit írtál.
Sokat kell egyébként harcolgatni a gémben? Mert az ilyen egyfolytában kaszabolós
játékokból kinőttem már, nem bírom az iramot. :) Szeretek megállni néha, beleturkálni szép
nyugodtan az inventoryba, kifújni magam, aztán újult erővel az ellen közé csapni. És nem árt ha egy kicsit gondolkodni is kell a játékban. Annyi mondjuk
bőven elég mint RE-ben. :)
Köszi az infot Anubys! Ha lesz PS2-m akkor majd megpróbálom beszerezni a
Pocketful of Boomstick-et is.
Üdv! -
#4624 Sétálj át Auszriába, olcsóbban kapsz, meg több is van:) -
mudkip #4623 hay van itt valakinek eladó gamecube játéka sopron környékén??
-
#4622 Tényleg, mi történik ilyenkor? -
#4621 Köszi, így már jó :) -
#4620 Fórumbug... Menj vissza az előző oldalra, majd gyere vissza erre, és ott lesz minden... elő szokott fordulni... -
Balintka1 #4619 A következő oldalon ott vannak a kommentek, de mintha hiányozna az utóbbi 1-2 nap. -
#4618 ???
Tényleg üres lett a topic, vagy csak hiba van a készülékemben? -
#4617 "Igen, mondasz valamit." te ezt telleg komolyan gondoltad??? jezusom
egyebkent nekem is a mentesek beolvasasa/irasa pikkpakk mukodik(64 megas Snap)... Amitol esetleg felni lehet az az, hogy hamarabb bemondja az unalmast az "utangyartott" kategoria, mint a hivatalos Nintendo kari... -
Balintka1 #4616 Semmi gond. -
#4615 Én már elvittem :) Sorry Bálint :) -
Balintka1 #4614 Állapotuk milyen, ár? -
#4613 "Evil Dead trilógia olyan nekem filmben mint RE játékban."
Jó ízlésre vall... :)
Dellamorte Dellamore-t láttad már?
"Miért olyan jó ez a játék Anubys?"
Huhh, ez elég összetett választ kíván. Ha szereted Lovecraft-ot és/vagy Poe-t, imádni fogod ezt a játékot.
A dolog lényege, hogy a római birodalomból indul a cucc, és 13 "fejezetet" kell végignyomnod különböző történelmi korokban. Iszonyat jó minden fejezet hangulata, és attól függ egy csomó dolog, hogy a múltban (előző fejezetekben) mit csinálsz. Ami iszonyatosan tetszet pl. az 5. fejezetben zombivá válik a karaktered, és a hetedik fejezetben ő lesz az egyik sub-level boss.
A harc elsőre kicsit furcsa lehet, mert a célzás mellett még a joy-t is irányba kell nyomni, ha igazán frankó dolgokat akarsz csinálni, pl: célzás + fel + támadás a fejre támad, és ha kard van nálad, akkor le is vághatod a fejét az ellennek. Ez azért is jó, mert vaktában a többi ellenfélre is támad, elég poén tud lenni, hogy egy zombihordában lefejezel két zombit, és azok szétverik a többit. Elsőre kicsit furcsa volt a dolog, de ha megszokod, a többi ilyen játékból hiányolni fogod.
A hangulat isteni, főleg a sanity effectek. Ezek lényege, hogy a karaktered Sanity tulajdonsága minél alacsonyabb, annál többet hallucinál (karakterenként változik, hogy kinek mennyi, és akkor fogy, ha valami természetfelettit látsz), eleinte hangokat hall, utána viziói is lesznek, de ezek nem olyasmik, mint pl. a Sufferringben, hogy a képedbe tol egy rothadó fejről készült rendert, amikor nem számítassz rá, hanem mindenféle "fura" dolgok történnek (pl. bemész egy szobába, ami tele van zombival, és közli, hogy controller error, miközben a zombik kaszabolnak /persze nem sebződsz, meg egy flashback-el visszarak az előző szobába, de ha nem számítassz ilyesmire, akkor elég gáz, én kb. 5x nyomtam végig, és mindig volt olyan effekt, amit az előző játékban nem láttam, és anyáztam egy sort, mielőtt rájöttem volna, hogy mi).
Tudsz varázsolni is, miután megszerezted a Tome of Eternal Darkness-t, és a varázslatrendszere is igen jól kitalált, vanna rúnák, és azokból rakod össze a spelleleket (pl: alignment -erről picit később-, protect, self = Magic Shield, stb...), ha megvannak a rúnáid, és van némi fantáziád, olyan spelleket is el tudsz lőni, akiet csak később találnál meg.
És végül az alignmentek. A játék sztorija szerint Pius (vele indulsz, de miután átalakul az első fejezet végén -ezért talán nem is olyan nagy spoiler ennyit elmondani) egy ősi istent akar megidézni (Chattur'gha-t, Xel'lotath vagy Ulyaoth - attól függ melyiket, hogy az első fejezetben melyik artifact-et nyúlod le vele). Minden istennek van egy "barátja" és egy ellensége, és kő-papír-olló elven mőködik a dolog, és minden istennek egy színe. Ha majd játszol, meg fogod látni, hogy minden ellenfél 3 szinű (kék, piros vagy zöld, de nem debilen, hanem rendesen meg van oldva a színezés, pl. a piros zombi egy megnyúzott ember, a zöld egy kiszáradt múmia-szerű valami, a kék pedig egy rothadó, kékes bőrű hulla, de persze nem csak zombik vannak), és a színéből állapítod meg, hogy melyik isten teremtménye, és annak az istennek az ellenfél istenének az ailgnementjét kell használnod, ha brutálisat akarsz sebezni rajta. Ugyanez igaz a varázsaltokkal, egy Ulyaoth (ő a kék)-varázsaltot csak Xel'lotath-féle Dispell-el (zöld) tudod leszedni... Meg van egy negyedik isten is Mantarok, a Haldokló, az alignment rúnája elég elrejtett helyen van, nem fontos a végigvitelhez, de érdemes azt is megtalálni, mert elég brutkó varázsaltokat tudsz vele nyomni, és mind a három másik istent gyakja rendesen.
Hát röviden ennyi lenne, de ha a Gamefaqs Eternal Dakness review-it megnézed, láthatod, hogy 9/10 pont felett van, maga alá gyalázva a Resident evilt is... :)
Ja, Evil Dead... Ha meglesz a PS2-d is, nézd meg a Pocketful of Boomstick-et, az is jó, bár meg kell szokni, eleinte elég csököttnek tűnt nekem is, de iszonyat móka játék... :) -
turho #4612 Szép állapotúGamecube játékokra várnék lehetőleg egyben ajánlatot:
-Mario Kart DD (2 darab van, lehet megtartom az egyiket)
-1080 Avalanche
-NBA Street vol. 2.
-James Bond 007: Nightfire
-Fifa 2004
Jó ajánlat esetén felküldöm holnap Bpestre, ott lehetne értemenni. -
#4611 Testcsel se rossz, de én agyon szoktam szopatni őket :P
A végén már azt se tudják hol van :))) -
#4610 Sziv:)
Voltak lent de egy testcsellel kikerültem őket. Jó játékot:) -
orkenyid #4609 Hát akkor marad az hogy átviszed valahova a TV-t :) -
#4608 Mer úszok a pénzben mi? -
#4607 Így is minnyá jön haza és a mai nap már nem is ülhetek gép elé többet.