7610
-
tomcsi33 #4766 Hello
Eladó,Viewtiful Joe(Usa ntsc)progi,karcmentes állapotban,4000ft.
-
orkenyid #4765 Nyitottunk egy Nintendo csatornát IRC-en!
Bármelyik EFNet szerver, #nintendo-hun .
Davido2 néven vagyok fent :)
-
orkenyid #4764 :D -
Toportyán #4763 Pedig mar kezdtem felnezni rad! :))) -
orkenyid #4762 Neem eddig is használtam az L-t csak valahogy most elfelejtettem :) -
Toportyán #4761 Es eddig eljutottal az L nelkul? :) Le a kalappal! Te tudsz! :D -
orkenyid #4760 Áhhh hülye vagyok!!!
Nyomni kell csak az L-t és máris könnyű célozni! -
#4759 naja,csak ügyesen :)
Amugy a ganondorfi elötti bost jobban rüheltem,pfej
-
orkenyid #4758 Igen tudom de nem lehet célozni!!
10 nyílból jó ha 1-el eltalálom az egyik kezet! -
#4757 nem:P
pedig kezébe lödözni kell nyilakat,ill a tenyerébe,aztán a szemekbe,nyilakat meg ugyis dobál ha elfogyna. -
orkenyid #4756 Hát ez a kezes nem akar sikerülni :(
Ez a legnehezebb főellenség? :)
-
Toportyán #4755 A legrosszabb rész, amikor az elbújt gyerekeket kell megtalálni (a fán ülő)... 1,5 órám ment rá el ez életemből :)) -
#4754 Biztos mindenki ott akadt el, és most mindenki Zeldázik, miután megtudta, mit kell csinálni... :) -
#4753 Ezzel szívtam én is eleget, még akkor se könnyű, ha rájön az ember a trükkjére :) -
Balintka1 #4752 Nem, mindenki játszik :) -
Toportyán #4751 Na ugy tunik mindenki atment a DS topicba... :) -
orkenyid #4750 Kösz megpróbálom! -
#4749 a két kezébe löjj nyilakat 2-2, aztán a szemekbe és mikor leesik, a szájába bomba.
elvileg 3 ilyen bombás attack és annyi. -
orkenyid #4748 A Zeldaba valaki nem tudja mit kell csinálni annál a főellenségnél, ahol van 2 kéz, abba egy-egy szem? Hiába lövöm nyíllal, nem akar megdegleni :) -
#4747 Indigó Gamecube-omat cserélném GC játékokra!
Minden tartozéka megvan, és tökéletesen működik, dodoza nincs! -
Toportyán #4746 Visszamenőleges kompatibilitásról van szó! Abból, hogy a revon mennek a gc-s sw-k, még nem biztos, hogy fordítva is menni fog a dolog. Persze lehet, de egyáltalán nem biztos, hogy élnek is majd vele (csodálkoznék). -
#4745 GCs teljesen biztos lesz. Ellenben úgy is az első nextgen gépem a REVO lesz. :) -
orkenyid #4744 GC, Revo kompatibilis lesz egymással...
Ugyhogy mind1 mire jön ki a zelda mindegyiken menni fog. -
rnd #4743 Egész pontosan a Nintendo cáfolta egyszer. Pont. Emlékezzünk csak hogy másfél hónapja azt cáfolták hogy nem lesz új DS. Ezzel szemben március másodikán jön ki japánban... és a régi valszeg fél éven belül már nem is lesz. Egyébként most már azt mondja a Nintendo hogy lesz GCs Zelda is meg Revos is... de szerintem nem lesz GCs... ;-( De tök mindegy mert úgy is veszek/veszünk Revot ;-D -
#4742 GCre jön. Az, hogy REVO változat lesz belőle azt már rég cáfolták... -
Balintka1 #4741 Én úgy olvastam, hogy még GC-re jön a TP, a Revo premier előtt. -
rnd #4740 És még valami:
This news wasn't supposed to break until the E3 show in May - but we're 100% accurate when we assure you that Twilight Princess will be a Revolution title. -
rnd #4739 Az előzményeket figyelembe véve azt kell mondanom hogy hiszem ha látom... :-( -
#4738 2006 -
rnd #4737 Nade melyik novemberben? ;-( -
#4736 sajna énis igy tudom:( -
#4735 Novemberben valamikor.
-
#4734 nem tud vaalki pontos datumot már, hogy mikor jonne ki a Twillight Princess ? -
#4733 :-)
Köszönöm, hogy szóltatok, igyekszek változtatni. -
#4732 felfogas pozitiv! nah ez jo pont(a minusz 5000 melle ) -
#4731 Tudom, hogy többször is rámszóltatok, de úgy mondtátok, mintha jó néven vennétek, legalánnis nekem ez jött le. Gondoltam, nincs ezzel semmi baj.Ígérem, próbálok, változtatni, és nem írni ilyen hülyeségeket. -
#4730 Basszus, ha nem tetszik, hagyjátok ki? Én adjak tanácsokat? -
#4729 Ehh, ha nem tudsz mit írni, akkor leírod, hogy nem tudsz mit írni?
Komolyan nem értelek... -
#4728 Akkor ne írj! Ember, hány éves vagy? Tényleg elég idióta hülyeségeid vannak néha, de alapvetően semmi gondom veled. Csak próbálj kicsit értelmesebb postokat írni! -
#4727 akkor mi a f4szert reagalsz???? miert???? mar annyira unom(juk) az idiota beirasaidat, hogy komolyan szetmegy az agyam toled...
sorry guyz, most kijott belolem... ez azota forrong bennem, miota ez a debil irogatja a nonszensz hulyesegeit... :CCCCCC