7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• moon08
    Joy-t csak eredetit,mem kártyám van 2 eredeti +1 Sunflex tökéletes ezis!
    Két utángyártott joy ment tönkre az első alkalommal./Sunflex/
    Gagyi az analógkarja a c is.
  • turho
    Biztos használtad :)
  • Balintka1
    Nekem most megy tönkre a lentebb leírt madrics joy.
  • turho
    Mad-Mad, 1 hülyeség :) Nekem is van Madrics PS2 és Xbox is, az X crystal-designú kontrollerrel, és nem rossz...
  • Balintka1
    Az Madrics, nem? :)
  • Anubys
    Szerintem putricége válogatja... a Madkatz mindig is jó cuccokat csinált, meg Xbox-hoz is van egy egész jó kontrollerem, ami valami 6e FT-os Xbox Starter-ben volt, persze minden utángyártott volt benne, csak azért vettem, mert egy rakat cucc volt benne + kontroller, és olcsó volt (kb. 2 joy hosszabítót tudnék ennyiért venni, ha eredeti MS-ben gondolkodom, és ebben még volt melléjük joy, USB illesztő meg scart kábel)
  • turho
    Nekem is van egy kis Madcatz designos Joy, mé Cheaptól vettem az első GC-mhez, és azóta is azzal játszom. A Panaq-ba is azt dugom, kímélem a Panasonic joyt :)
    XBOX utángányolt joy van itthon 2, az egyik jó, a másik meg újkora óta ótvar hulladék.
  • Balintka1
    Én is. az Xbox-hoz van utángyártott joy, de halódik már, a ravaszok meg az analóg kar folyton beragad. A vibra nem működik. MS joy-t veszek helyette majd.
  • Balintka1
    Szerintem is.
  • Balintka1
    Köszönöm.
  • Super Mario
    Nyugi, én CSAK eredeti Nintendo terméket vásárolok. ;-)
  • Lammer
    korkerdeshez: nekem is ezust gepecskem van+snap 1019es es evek ota fain... ;)
  • mb66
    Hát, szerintem az a pár ezer forint megéri, hogy eredeti N cuccot vegyél hozzá, években lehet számolni a különbséget...
  • Super Mario
    A GC-s utángyártott joyok nagyon jó minőségűek
  • Toportyán
    És igazad is van!
  • Balintka1
    Én az Xbox-nál megtanultam, hogy utángyártottat ingyen sem fogadok el. GC-nél sem hiszem, hogy ez másképp van.
  • guardian hero
    Ne fesd az ördögöt a falra!!! :)
  • Balintka1
    Addig amíg el nem tűnik róla a mentés ;)
  • Balintka1
    Nekem is Platinum van.
  • Balintka1
    8500-ért.
  • Kaplan
    2kt csak megér :)
  • guardian hero
    Szerintem nem fogsz csalódni.
  • Kaplan
    Hmmm, van egy most a láthatáron nagyon jó áron. Annyiért megmerem kockáztatni.
  • guardian hero
    Nem tudom, ez milyen típusú kártyánál jön elő, nekem a Snap több, mint két éve tökéletesen bírja.
  • Kaplan
    Én csak a formatálódás miatt parázok, nagyon sokan mondták : egyszer csak volt mentés, hopp már nincs... :(
  • guardian hero
    Nem tudom, mit szenvedtek origi memkártyával... tiszta lehúzás annyit kérni, amennyit a Nintendo kér érte. Egy 64MB-os Snap meg 4eFt, és ugyanolyan jól funkcionál, nem lesz több gond a mentésekkel!
  • Kaplan
    Nem, nem 1019es :(
    Szenvedek is vele, lekellett törölnöm egy csomó mentést, hogy ráférjenek az új gamek mentései.
    Tényleg Bálintka mennyiért is vetted az 1019esed?
  • guardian hero
    Mindenki ezt mondja, amíg nem próbálta platinumon
  • koryne
    Az enyém sajnos lila (feketét akartam), de a játékok szerencsére u. olyanok a lilán is :D
  • Super Mario
    Az enyém fekete. Örülök neki, mert ez a szín tetszik a legjobban.
  • guardian hero
    Nagyon szép, grat, használd egészséggel! :) Egyébként kinek milyen színű a gépe? Az enyém ezüst (platinum Zelda pakk-ban vettem).
  • Balintka1
    Sikerült eladni a régi géped? Csak nem egy 1019 memó figyel a kis fehérben :)?
  • Super Mario
  • Kaplan
    jaja
  • Lammer
    mi? az asztali DVD????
  • mb66
    Multiban biztos üt. Mint régen NES en a Nintendo WorldCup :)
  • Kaplan
    Sry, de elég izgatott voltam.
    Hogy mekkora királyság ez a MarioSmashFootball! :)))
    Nekem nagyon bejön :D
  • mb66
    Szép, grat. Fotózhattad volna távolabbról/élesebben is :P
  • Kaplan
    Nah gyerekek! Végre megvan! No comment :

• tomworf
    Hali!
    Akit érdekel,van fa-dekor konzolállvány eladó.60cm magas,33cm mély,35cm széles.
    Másik színben is van,csak 5000 forint.Bármilyen konzolhoz.Ha érdekel dobjatok mailt:[email protected]