7610
-
#4806 Joy-t csak eredetit,mem kártyám van 2 eredeti +1 Sunflex tökéletes ezis!
Két utángyártott joy ment tönkre az első alkalommal./Sunflex/
Gagyi az analógkarja a c is. -
turho #4805 Biztos használtad :) -
Balintka1 #4804 Nekem most megy tönkre a lentebb leírt madrics joy. -
turho #4803 Mad-Mad, 1 hülyeség :) Nekem is van Madrics PS2 és Xbox is, az X crystal-designú kontrollerrel, és nem rossz... -
Balintka1 #4802 Az Madrics, nem? :) -
#4801 Szerintem putricége válogatja... a Madkatz mindig is jó cuccokat csinált, meg Xbox-hoz is van egy egész jó kontrollerem, ami valami 6e FT-os Xbox Starter-ben volt, persze minden utángyártott volt benne, csak azért vettem, mert egy rakat cucc volt benne + kontroller, és olcsó volt (kb. 2 joy hosszabítót tudnék ennyiért venni, ha eredeti MS-ben gondolkodom, és ebben még volt melléjük joy, USB illesztő meg scart kábel) -
turho #4800 Nekem is van egy kis Madcatz designos Joy, mé Cheaptól vettem az első GC-mhez, és azóta is azzal játszom. A Panaq-ba is azt dugom, kímélem a Panasonic joyt :)
XBOX utángányolt joy van itthon 2, az egyik jó, a másik meg újkora óta ótvar hulladék. -
Balintka1 #4799 Én is. az Xbox-hoz van utángyártott joy, de halódik már, a ravaszok meg az analóg kar folyton beragad. A vibra nem működik. MS joy-t veszek helyette majd. -
Balintka1 #4798 Szerintem is. -
Balintka1 #4797 Köszönöm. -
#4796 Nyugi, én CSAK eredeti Nintendo terméket vásárolok. ;-) -
#4795 korkerdeshez: nekem is ezust gepecskem van+snap 1019es es evek ota fain... ;) -
#4794 Hát, szerintem az a pár ezer forint megéri, hogy eredeti N cuccot vegyél hozzá, években lehet számolni a különbséget... -
#4793 A GC-s utángyártott joyok nagyon jó minőségűek -
Toportyán #4792 És igazad is van! -
Balintka1 #4791 Én az Xbox-nál megtanultam, hogy utángyártottat ingyen sem fogadok el. GC-nél sem hiszem, hogy ez másképp van. -
#4790 Ne fesd az ördögöt a falra!!! :) -
Balintka1 #4789 Addig amíg el nem tűnik róla a mentés ;) -
Balintka1 #4788 Nekem is Platinum van. -
Balintka1 #4787 8500-ért. -
#4786 2kt csak megér :) -
#4785 Szerintem nem fogsz csalódni. -
#4784 Hmmm, van egy most a láthatáron nagyon jó áron. Annyiért megmerem kockáztatni.
-
#4783 Nem tudom, ez milyen típusú kártyánál jön elő, nekem a Snap több, mint két éve tökéletesen bírja. -
#4782 Én csak a formatálódás miatt parázok, nagyon sokan mondták : egyszer csak volt mentés, hopp már nincs... :( -
#4781 Nem tudom, mit szenvedtek origi memkártyával... tiszta lehúzás annyit kérni, amennyit a Nintendo kér érte. Egy 64MB-os Snap meg 4eFt, és ugyanolyan jól funkcionál, nem lesz több gond a mentésekkel! -
#4780 Nem, nem 1019es :(
Szenvedek is vele, lekellett törölnöm egy csomó mentést, hogy ráférjenek az új gamek mentései.
Tényleg Bálintka mennyiért is vetted az 1019esed? -
#4779 Mindenki ezt mondja, amíg nem próbálta platinumon -
#4778 Az enyém sajnos lila (feketét akartam), de a játékok szerencsére u. olyanok a lilán is :D -
#4777 Az enyém fekete. Örülök neki, mert ez a szín tetszik a legjobban. -
#4776 Nagyon szép, grat, használd egészséggel! :) Egyébként kinek milyen színű a gépe? Az enyém ezüst (platinum Zelda pakk-ban vettem). -
Balintka1 #4775 Sikerült eladni a régi géped? Csak nem egy 1019 memó figyel a kis fehérben :)? -
#4774 -
#4773 jaja -
#4772 mi? az asztali DVD???? -
#4771 Multiban biztos üt. Mint régen NES en a Nintendo WorldCup :) -
#4770 Sry, de elég izgatott voltam.
Hogy mekkora királyság ez a MarioSmashFootball! :)))
Nekem nagyon bejön :D -
#4769 Szép, grat. Fotózhattad volna távolabbról/élesebben is :P -
#4768 Nah gyerekek! Végre megvan! No comment :
-
tomworf #4767 Hali!
Akit érdekel,van fa-dekor konzolállvány eladó.60cm magas,33cm mély,35cm széles.
Másik színben is van,csak 5000 forint.Bármilyen konzolhoz.Ha érdekel dobjatok mailt:[email protected]