GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként bizonyos átalakítással helyes az állításod: Hasonlóan az eredeti lemezhez, a DVD-R is egyébként szépen lassan tönkrevágja a GC-t idõvel.
Deep gc-je egyébként nálam landolt, már megjavítottam, s nem a lézer adta meg magát...
Pár megjegyzés a "vitához":
warez és warez között is van külömbség, mert igenis vannak olyanok, akik pl. megveszik az eredetit, de másoltal játszanak. Én is ilyen vagyok, a legtöbb játékom fóliás, ki sem bontom (így örzöm meg tökéletes állapotban az utokornak)... ezen felül, sokszor nem szeretem megvárni, amíg ide érkezik egy játék, ha egyáltalán ide ér..., de ha jó, igény és tetszik, akkor megveszem...
Azt sem szabad elfeledni, hogy mennyi pénzt hozz a gyártóknak a warez. Olyan embereket hoz be a játékiparba, akik warez lehetõség nélkül sosem léptek volna be. Rengeteg ilyet ismerek. És sokan ezek közül beleszeretve egy játéka, már megveszi és lelkesedik éret. Van ilyen! Nem is egy ember... és ne gondolojuk, hogy ezzel a gyártók nincsenek tisztában... sok független piackutatót kértek már fel, hogy elemezzék ki a warez "jótékony" hatását... Félreértés elkerülése végett, nem állítom, hogy a warezon keres mondjuk a Nintendo, de hogy pozítiv hatása is van, az kétségetlen... pl. marketing, bevont játékosok...
Morális oldalról: szerintem senkinek sincs oka arra, hogy morális fenntartásai legyenek a gc-s warez miatt. Amig hivatalosan nincs itt a nintendo, amíg a megvásárolt Nintendo termékek után kapott pontokért alapból nem kapunk mi semmit (másodrendûek vagyunk), addig nekem nem lenne lelkiismeretfurdalásom. S még mielött azzal jönne bárki, hogy azért nem jönnek ide, mert kicsi piac, meg itt mindenki másol... hát erre azt tudom mondani, hogy ez az õ problémájuk, s nem az enyém.
Egy szó, mint száz... a világot szürke, nem lehet csak fehérrel vagy feketével leírni. Mindenki vegyen eredetit, ha tudd, de nem kell elítélni azt, akik gépében modchip "szentségtelenkedik". :))
Meg szerintem egy játékot nem lehet egy nap alatt végigvinni, szóval azt a 3-4 játékot évente meg lehet venni. (én pl csak zsebpénzbõl veszem!)
Az elõzõ GC-m sajnos meghalt, hogy ez mennyiben köszönhetõ a chippeltségének, nem tudom, nem is érdekes.Lényeg, hogy megtértem:)
A PC az más, az nem érdekel, ha letöltök vmit, kb csak kipróbálom aztán nyomok egy shift+del-t az image-on...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Most rendeltem meg 6 játékot az e-bayrõl potom 35000 Ft-ért.Mire hazaér, lesz belõle 50, de ad1: nem lehet itthon kapni õket, ad2: 60-70 lenne, ha lehetne kapni.
Egyébként akit érdekel a resident sorozatról van szó.Egyre inkább próbálom visszaszorítani a warezt az én polcaimról, mert ad1:jobban értékelek egy-egy játékot, ha megveszem. Ad2:sokkal szebb az eredeti:) ad3:õõõ, jobb érzés:)
Pedig én se vagyok gazdag ember, csak épp semmi másra nem költök:)Nem bulizok el 5-6-sok ezreket, próbálok mindenen spórolni. Elhiszem, hogy akinek család van, stb annak nehéz...
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Én az Ebay-rõl hozatom az eredeti cuccaimat, és még postaköltséggel meg mindennel kijön annyiból 8(!!!) régebbi használt GC játék, mint a nyolcból az egyik egy bizonyos boltban, aminek számok és betûk vannak a nevében... :/
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Tudod hogy van ez: magyar módi: warezolok, mer ingyen van, vagy épp fillérekbe kerül -> agyunk szépen átalakítja a tényeket, és ráfogjuk a környezetre ezeket a dolgokat -> támadjunk meg mindenkit aki eredeti játékokkal játszik, hisz újgazdag ****-ok.
Ezek a lépések. Istenem, warezoljon, de ne állítsa úgy be, hogy erre a környezet és az ország kényszerítette rá. Kényszeríti a halál! Nem muszáj játszani bakker.
BTW tegyél nekem félre egy DS-t márciusra:) Akkor jön az EU-s Resi DS.Nem hagyhatom ki:D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van kb 6 gamem saját kockára, amit 3 ev alatt vettem rá, valoban anyagi csodot jelentett.... s egyikert sem adtam ki 15000ftot, hanem megvartam amig jott egy franko arhullam az adottokra. Mario Kartom pl 4000ft volt, Zelda Wind Waker limited 8 körül, Sunshine 3000ft, esigytovabb. A gatyám ráment.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem élek buborékban, amig nem telik nekem családra+jermektartásra bele sem vágok. Jelenleg ez a helyzet, igy eszembe se jut. S nem telik a haveri koromnek 5-6 eredeti gémre évente, (ezt valahogy nem is emlitettem). Gondoltam hogy sokan azt fogjak latni hogy buborekban elek, de ez nagyon nagy tévedés. Az anyagi helyzetemról (ami kozel sem rózsás) nem tartok beszámolót.
Lammer:
Nem éri meg ergyáltalán, csak a hobbim/szenvedélyem mijatt csinalom mar nagyon régen... minimalis szinten eltartja magat a ceg s ennyi. Az alantabb emlitett okok miatt nehez ebbol "tisztesen" megélni (gyk. kishazánkban lehetetlen, ezen a piacon), már nagyon régen mas fele kacsintgatok, mint munka, hogy mi lesz az pontosan még nem dontottem el. De eddig akarmit is nezegettem messze jobban fizet mint amennyit ebbol egy honapra magamnak félretéve tudok osszeszedni.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
23 a kettõ együtt, dobozzal, memkarival, 1 joy-al?
Kedvesem hátamögött azt hiszem beruházok egy ilyen kombóra....
Késöbbiekben lehet nálad cserélgetni a játékokat?
Elismerem, azokra akik nem tudjak finanszizorni (s itt csak a nem kereso 18 ev alattiakra gondolok!) a szorakozasukat, belefér, mokazzon stb. De mai atlagkeresetbol egy egy gémre ne telljen az vicc. Ha meg nem akkor at kell gondolni az egesz anyagi beosztást mittomen. Meg lehet oldani. Ha a PS1es chippes korszak elott a tomegeknek tellett, (mert tudom tellett) akkor nem tudom most mitol lenne mas. S szerintem annyi kotelezo cim nem jelenik meg egy gepre sem evente hogy ne lehessen allni. Nem kell minden szir szart jatszani, ami ugyis kb. 5-10 percig kot le nagyon sok embert. Fifabol sem kell evente megvenni az ujat, en ugyanugy tudok focizni a 2 evvel ezelottivel is, most az hogy nem friss az adatbazis leszarom.
De ez csak egy pelda volt.
S nem akarok senkit sem elitelni az nem az en dolgom, meg mindenki a maga szerencséjének a kovácsa...
Elnezest ha ezzel megsertettem volna vkit... S ne varjon senki sem arcsokkenest atfogoan semmire se amig nem ugrik az eladas, amit ugye a warez tart vissza, sajnos. Jobb helyzetben lenne az orszag is jatekilag lehetnenek unios arak, HA teljesitenenk egy bizonyos orszagra levetitett %ot (leven nem versenyeztetnek minket a 80 millios Nemetoval, illetve az ottani GDPVel), sajnos elmaradunk tole csunyan, s azert dragabb itt minden, mint a boldog europaba (nem nem az afa miatt az max 1000ftot jelent) mert leven keveset adunk el, igy nem kapunk olyan arat, hozzáteszem direkt, de ez meg mar rajtunk kiskereken csattan, leven mi vagyunk a zs*dó, mindenen 30-40%ot kereso kis ujgazdagnak kikialtott faszok. (En nem vagyok se gazdag, a piaci res meg amivel operalhatunk ossz vissz ugral a 7-15% kozott, kb egy gomboc fagyi.).
Szal nem fujj!
Nah elugrok szerezni egy admin jogot:)
Varom az ajanlatodat emailbe vagy kezel irott A4 papirlapon beskenelve es emailen elkudve. *
*=(komoly csak kellet egy hulye poen bele mert humoromnal vagyok:D)