7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Super Mario
    Szép kis gyűjtemény
  • Kaplan
    Hát van benne igazság, de sajnos ps3 még soká lesz és kell a graw, gow, pgr3. Aztán ha nem tetszik eladom.
    Amúgy megvan jócskán a 60-70%a a pénznek. (szerencsére)
  • fishBNS
    Eladnam az alabbi jatekokat,leehtoleg egyben:

Ace Golf
    Super Monkey Ball
    Tony Hawks Pro Skater 4
    Tony Hawks Pro Skater 4
    Tony Hawks Underground
    Tony Hawks Underground 2
    Spiderman
    Spiderman 2
    James Bond 007 : Agent Under Fire
    James Bond 007 : Nightfire
    Sonic Heroes
    Need For Speed Underground
    NBA Live 2003
    Dark Summit
    Bad Boys 2
    Medal of Honor Frontline
    Die Hard Vendetta
    NHL Hitz 2k3
    Star Wars Bounty Hunter
    Wrestle Mania x8
    International Superstar Soccer 2
    Fifa World Cup 2002
    XIII
    Enter The Matrix
    Sonic Adventure DX
    Red Faction
    Agressive Inline
    Soul Calibur 2
    Freekstyle
    SSX Tricky
    Beach Spikers
    Whirl Tour
    Speed Kings
    Castleween
    Fifa 2003
    Star Wars Rogue Leader
    18 wheeler
    Mat hoffman's pro bmx 2
    XG 3
    Kelly Slater's PRO Surfer
    Mission Impossible
    Resident Evil
    Minority Report
    Cel Damage

Hasznalt,de mind dobozban kezikonyvel,tokeletesen mukodo allapotban!
    [email protected]
  • Balintka1
    Ez is nagyon tetszik,hmm. Jövő hétig elgondolom (síelni megyek a héten). Remélem, amiket eladtok, az PAL és angol kiadás.
  • Lammer
    "...ár: 2.5k :)
    Bocs deep! Kell a pénz a 360ra :)"
    LOL, akkor az ilyen stilusu gamezbol meg sokat el kell adnod, hogy megvehesd a (kamm)nextgent
  • deep
    Nemgáz, sok érdeklődő van:D
  • Kaplan
    Az enyém
    Állapot mint az új, ár: 2.5k :)
    Bocs deep! Kell a pénz a 360ra :)
  • Balintka1
    Ez korrekt ajánlat. Lehet érdekelni fog.
  • Fantos
    Egyszer boltban ott volt azt kipróbáltam és néztem hogy az ellen kombózik jobbra balra én meg nézzek hát elég fura nem?
  • Banyapapa
    mario & zelda big band live:P
  • deep
    Állapot, mint az új. Ár meg 3000 Ft.
  • Balintka1
    Állapot, ár?
  • JiBBeRiSH
    Már van.:]

Amúgy most jött meg a Lik-Sangról az 1019 blokkos memókártyám. Cselesek, mert nem írták, hogy van nekik az európai lerakatukban, pedig onnan küldték. Legalább hamar ideért.
  • deep
    Valakinek egy Metroid Prime nem kell?:)
  • Super Mario
    Valakinek megvan az a Yoshi-kép a Mario Party 5-ből, ahol szomorú arcot vág, mert elveszett egy mini-játékot? Ha valakinek megvan, az legyen szíven rakja be ide, vagy linkelje be. Előre is köszönöm.
  • mb66
    Egy időben Olcsi írta többször is, hogy van eredeti N RGB kábelje 3000ft körül. Ha nem is ennyiért, de hátha tud még olcsón..
  • player23
    Hi!Érdeklődnék a kockát mennyiért módósítják?A választ előre is köszi!
  • gp32
    feltuno nagyon?-vagy meg lehet szokni, szal azon kivul jo game a Donkey Konga?-vagy a jungle beat, nemtom melyik van:)
  • Toportyán
    Mert amikor ráűtök, érzem az alatta lévő kapcsolót. Engem lehangol. De ez saját vélemény és szubjektív. :))
  • rnd
    A bongo miért kakukktojás? o_O
  • rnd
    Ahogy Toportyán írta... legócsóbb szoftmod az Action Replay + felprogramozott memkártya, bár mostanság már az AR is kezd ritkaság lenni és eredeti Nintendo memkártya kell hozzá. Egy jó fél éve az AR-t 9 angol fontért (uszkve 3500 Ft) lehetett még kapni újonnan... és azzal lehet a metroid csalásokat is élesíteni... ;-P
  • Toportyán
    A nintendo nagyon igényes a hw-t tekinte (is :)), két kakukktojás van ebben a generációban: a pal rgb kábel és a bongó kontroller! :))
  • Toportyán
    Egyetértek, mindig is drába volt és ebből sajnos még alternatíva sincs, csak nintendo létezik a spéci chip miatt, ami benne van. És a hiány okozta drágulás erre szuperponálodik rá.

Bár az igazat megvalva az európai rgb kábel nagyobb lehuzás. 9900 ft? :))
    A benne lévő összes alkatrész költsége nincs 600 ft, 3 kondi, 1 ellenállás, olcsó vezeték. Ebből érdemes utángyártottat is venni akár, de vigyázat, nem mind igazi rgb! Csak óvatosan! :)
  • Lammer
    nem nintendo max 2K...
  • JiBBeRiSH
    Sajnos nekem ennyit nem ér meg a dolog. Nagy duzzogva max 10-et talán adtam volna a componentért.

VGA Box-od egyébként van? Azokkal mi a tapasztalat képminőség terén?
  • Toportyán
    Utángyártott vagy eredeti?
  • Toportyán
    12e, de már most jelzem, hogy a legtöbb boltban már nem elérhető ez sem. Nem a saját boltom nyomom, de ha valakinek ilyen tevei vannak, ne habozzon, hajtson fel egyet minél előbb, nem kell tőlem :))!

Hát... ha tudsz smd ic-t forrasztani, akkor nem okozhat gondot. Kell egy vga csatlakozó az egyik végére, a másik oldalon pedig át kell kapcsolni egy ic üzemódját componensről rgb-re (ic egyik lába fel, 10kohm-os ellenálláson rá a 3,3V-ra) és be kell kötni a H év V szinkronjelet. Ennyi...
  • Kaplan
    értem.
    egy rgb mennyibe fáj mostanában?
  • Toportyán
    Komponens... 3 rca csatlakozó a tvk hátoldalán, piros, zöld, kék :))
    minősgéileg hasonló, mint az európai tévéken lévő rgb, plussz progresszív scan támogatás
  • JiBBeRiSH
    Mennyi ez a kábel, ill. nehéz átalakítani vga kábelre?
  • Toportyán
    A dolog nem olyan egyszerű. Több lehetőséged (softmod) van:
    1. pso + bba adapter = summa 10-15e, ha találsz egyáltalán
    2. Action Replay + mem kártya + bba = a bba egyszer kell (pl. haver), akkor csak AC kell hozzá, ami pár ezer használtan
    3. maxdrivepro/ems memkártya = ezek drágák

és vannak a modchippek (hardmod) 6e-15e között

Sajnos azonban softmod esetén is lehet, hogy állítanod kell a lézeren, amihez ki kell nyítnod a gc-t. :( Ha jó lemezt (ritekg04 v. g05) és jó írót (pio 110, net 3550) használsz, akkor 80 százalék, hogy nem kell állítani a lézert.
  • Kaplan
    Mi az a komponens kábel? :)
    Nekem RGB kellene.
  • Toportyán
    Jelen!

Komponens kábelért sokan drágálták még 2 hónapja a 11 e-t, ma már 15e körül mennek el eBay-en sokszor a használtak is postaköltség nélkül. Lényegében nem lehet hozzájutni, a nintendo már másfél éve nem gyártja és nem is fogja. Nekem sincs már, eladtam mindet.

D-Terminál kábelem van raktáron. Ez lényegében egy japán speckó csatlakozós komponens kábel. Át lehet alakítani komponens kábellé, vagy ha szerencsés vagy van a tv-n/projectoron ilyen (D2-es) bemenet.

Én egy ilyen kábelt alakítottam át úgy, hogy vga moniorra lehessen csatlakoztatni. Mennek is jól a progresszív scan-es játékok! :)
  • moon08
    Kersed Toporgyánt
  • JiBBeRiSH
    Component kábelt tud szerezni vki?
  • KILLER2
    Akkor van ilyen úgy is, hogy nem kell bele chip? Ha igen akkor ilyet lehet házilag csinálni és ha nem akkor hol és mennyiért és mennek-e vele a másolt gémek? (tudom sok a kérdés, de érdekelne a téma)
    Sziasztok!
    Nem tud valaki Final Fantasy: Crystal Chronicles végigjátszást?
    Előre is köszi!
  • rnd
    Naná hogy van... action replay létezik "ezer éve", modernebb modcsipekbe is benne van a funkció. Úgy lehetséges hogy betölt egy rövid kódot a kocka memóriájába amit megszakítással állandóan lefuttat és az a memória egy bizonyos területét folyamatosan felülírja (pl lőszer, életerő, pénz, stb) és így "sose fogy el". (az Action Replay-nek ezt a tulajdonságát használja ki egy softmod - azaz egy szoftveres modcsip) Vannak az action replay-ekből spéci kiadások pl Zeldához láttam már...
  • KILLER2
    Láttam valami olyat, hogy metroid trainer. Ilyen van egáltalán? Azaz, hogy GAMECUBE-on trainer? És ha igen akkor hogyan?
  • Balintka1
    Hát nyilván azért vettem, nem dísznek.