GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom miért ne érte volna meg 😊
Ráadásul tudok vele menteni PAL kártyára NTSC játékkal.
De nem is túl sikeres... 😊
Minden chipet könnyû ki/berakni, úgy hogy senki sem veszi észre. Mondjuk akár benne is hagyhatod... mert a legtöbb helyen bele sem néznek csak küldik vissza... 😊)
Megjött a xenogc, eddigi (hétvége) tapasztalatom az, hogy nagyon jó. Bár tudás-ár viszony szempontjából a legrosszabb válsztás szerintem.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Csak rámjött az "eredetitvásárolhatnék"😊
Aki nem szánja rá a pénzt(direkt nem azt írtam, hogy nincs rá, mert tuti lenne annyi hogy havi 1-2 címet vegyen), vagy nem kell neki, hogy szép doboz, meg gyári lemez legyen, az chippeljen csak😊
Adj hálát az Égnek!!! 😄DD
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Egyébként... továbbgondolva a dolgot: a qoob pro extra energiát igényel, sõt, ELÕFORDULHAT, hogy ez leterheli a gc tápot, ami kivágja a biztosítékot és mindez ha éjszaka történik, még a lélegeztetõgép is leállhat. Nem állitom, hogy így van, de ELÕFRODULTHAT... olvastam valamhol...!! 😊)))))))
Na, nem bántani akarlak, az oldalad nézegetem is... szóval béke! 😊 De ne "paráztasd" feleslegesen az embereket.. 😊
Én ezt írtam: "A régi modchipek lecserélik a BIOS-t teljes egészében, sõt és az is ELÕFORDULHAT hogy tönkreteszik az eredetit."
Nem azt, hogy feltétlen baja lesz, csak azt hogy megeshet.
Én már megnéztem az enyém pont úgy néz ki mint a képen 😛
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/279765
de ez is csak egy ember tapasztalata... lehet, hogy õ ügyetlen.
Majd kiderül... idõvel...
Amikor usb-n csatlakoztatod a qoob pro-t a pc-hez, akkor csak a táp és a föld kerülhet "érintkezésbe" a kockával; de mivel a qoob pro tápja 5V, ezért még csak szándékosan sem nyírhatod ki a bios ic-t (mivel annak nem 5V a tápfeszülstége). Ergo egy baromságot állítottak abba a netes fórumba...
A kockát egyébként ki kell kapcsolni, miközben a pc-vel összekötöd, pont az esetleges potenciálkülönbség miatt. De erre még a flash-er program is felhívja a figyelmed. Ergo nem az elektromos hálozat hibája, ha megrázz, mert belenyultal a konnektorba! 😊)
Egyébként ha 1 ember tapasztal vagy állít valamit, nem kéne kézpénznek venni... s te megint állítasz valamit, amit "valahol egyszer valamikor olvastál"...
Meg nekem amúgyis jobban tetszik az eredeti BIOS 😊
Ha érdekel valakit (XenoGC, csak jót írnak róla):http://forums.maxconsole.net/archive/index.php/t-13914.html
Mi teszi tönkre a BIOS-t??? Te gyártod a xenoGC-t vagymi? 😊)))
Nem tesz tönkre az semmit!
Egyébként olcsó ez a xenogc, de tudásra fajlagosítva a legrágább. 😊
Mindenestre én is rendeltem belõle. A puding próbája...
Nade ilyet állítani, hogy tönkreteszi az eredeti BIOSt a többi! 😊))))))
S tényleg... hogy teszi tönkre? Magát az ic-t? Vagy esetleg törli az eredti tartalmat? 😊) Mesélj! 😊)
Ez az új meg nem a BIOS-on keresztül oldja meg, hanem a dvd-olvasó debug portján át küld olyan parancsokat a gépnek, mintha eredeti lemez lenne bent.
"Mert ez nem piszkál a BIOS-hoz... "... ez mit jelent? Fejtsd ki kérlek! 😊
Nem egyszerûbb... sõt, ha valaki ügyetlen rakja fel... ráadásul berakáskor zsírtalanítás, folyasztószer elkerülhetetlenül kell...
s miért csak 5 pont? 😊 Viper csak pl. 4... ilyen szempontból akkor az a legegyszerûbb...? 😊
Ezt jóval egyszerûbb kiszedni, mert csak 5 ponton kell odaforrasztani a DVD-olvasó elektronikájához. Nem kell vezeték se.
Miért? A többit nem lehet nyomtalanul kiszedni? 😊 És miért tartod a legbiztonságosabbnak? 😊
Nemsokára veszek ilyen újfajta chip-et (XenoGC), és megtom mondani hogy jó-e (ezt a legkönnyebb belerakni, legbiztonságosabb, és ráadásul nyomtalanul ki lehet szedni)