7610
-
Toportyán #4886 :))) -
turho #4885 Ne kötekedj már :) most dreamcastozik a fiam+xboxozik. -
Toportyán #4884 Azt hittem családnak kell, hogy ne a Pana q-t használják! :)) -
turho #4883 Miért ne vált volna be? :) attól még pörgök dolgokon...Van egy Panaq-m is tudod, arra a kevés játszásra elég az nekem. -
Toportyán #4882 Eddig kerested, most árulod... :)
Nem vált be? -
turho #4881 csippelt GC valakinek? Xeno-s. -
orkenyid #4880 Megvan de nem eladó :) -
Toportyán #4879 hát van ami taiwan-ba... és az nem Kina része! :) Persze bármikor megszállhatják... :)
Egyébként a nintendo termékek nagyrésze japánba készül! 8-O -
turho #4878 PÜ :) -
turho #4877 Mi NEM Kínában készül manapság? -
Toportyán #4876 Meg a fehér kinában készül... kicsivel igénytelenebb... imho -
lukacsg #4875 Nincs meg valakinek a The legend of zelda ocarina of time master quest?
-
turho #4874 Nem tud valaki GC nagylemezes tetőt értelmes áron? -
JiBBeRiSH #4873 Pl. a fehéren már biztos, hogy nincs digitális kimenet. A régebbieken még előfordult. -
turho #4872 meghogy ritkább a fehér. A legsűrűbb a lila. A bugyirózsaszín meg olyan kiba ritka hogy olyat még nem is láttam :) -
Toportyán #4871 pl. a színe -
#4870 Az Ikaruga megléte nagyon dicséretes! Megvan itt valakinek? Igaz, hogy milyen idegölő? :) -
lukacsg #4869 egyébként mi a külömbség a fehér gc vogy a többi közt nekem fehér van -
lukacsg #4868 n64 a király meg az snes -
lukacsg #4867 játszani!!!!!!!!!!! -
turho #4866 Sőt, egyúttal a Nes meg a Gameboy color utóda is :DDD -
#4865 ja, a gc utódja lesz. Gondolom ezt akartad kerdezni :) -
orkenyid #4864 "valaki meg tudná mondani, hogy a revolution uj nintendo?"
Ezzel mit is akarsz kérdezni? :) -
lukacsg #4863 valaki meg tudná mondani, hogy a revolution uj nintendo?
-
lukacsg #4862 vagytok még fenn?
-
#4861 jobb!:)
Atól függ, hogy mire szeretnéd? -
lukacsg #4860 jobba gamecube mint a ps2? -
lukacsg #4859 hi
-
syabica #4858 köszi deep, köszi Toportyán nem vagyok pesti, de itt (ott) venném meg kéz alól, igaz inkább legális játékokkal etetném, de a srác azt mondja, hogy moddolt, de írott játéka nincs, ellenőrizni így nem tudjuk.... na mind1.....majd benézek, a szellőzőn :) mondjuk, nagy veszteni valóm nincs mert, kb olyan árban adja mintha gyári lenne :) -
Toportyán #4857 Attól függ, mi van benne és hogy az hogy van berakva.
Ha bármelyik szellőző oldalról betekintve látsz led-et világítani, akkor van benne chip. Ha nem a normál boot képernyő jelentkezik be, hanem valami "más", akkor is modolt. Aztán persze, lehet, hogy úgy van beállítva, hogy alapból az eredeti bios fusson. Ezt tesztelheted, hogy X, Y, B, A közül valamelyiket benyomva bekapcsoláskor nem jön-e be egy másik menü. A Xeno és a Dou Q-nak nincs menűje, de elvileg vannak led-ek, amik jelzik a meglétét.
A legbiztosabb: kinyitod! :)
Ha bp.-i vagy, meg tudom neked nézni. -
#4856 Sajnos nemigen lehet tudni. Csak ha szétszeded. -
syabica #4855 SOS!! azt lehet tudni, hogy egy gamecube moddolt-e ránézésre vagy csak akkor ha írott lemezt teszek bele ?! szét kell szedni hozzá? valami külső nyoma van neki ?
köszi -
syabica #4854 okés! :) köszi a pozitív hozzáállást -
Olcsi2 #4853 Jajajajaj... ne irjatok tobb privit, mert nincs egymillio darab... :( Sajna hetkozben nem otthon vagyok, hanem ossze-vissza Europaban, ezert nem tudom leellenorizni, hany van meg belole, de ha jol emlexem, akkor az elso privi iroja elvitte az osszeset. Mar irtam a shopnak, ahonnan vettem oket anno, hogy van-e meg nekik belole, penteken irok mindenkinek privit, hogy mi a helyzet. (Szoval nem ignoralom a priviket, csak pihentetem...:) a megertest koszonom :)! -
turho #4852 dettó :) -
syabica #4851 Olcsi: írtam privátot! biztos ami biztos , szólok :) -
#4850 Olcsi: nekem mindenképpen kellene egy!
-
Balintka1 #4849 Ez új? Most GC RGB-ről van szó, ugye? -
Olcsi2 #4848 Jol emlexel :) es meg mindig van par darab 3ert az eredeti Nintendos RGB-bol. -
#4847 Whirl Tourban első pályát nem tom megcsinálni pedig látom hogy tökre jó részek vannak benne