7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• KILLER2
    Mivel nem túl nagy az angoltudásom és úgynézem, hogy ehez kéne ezért nem megy valami jól a játék. Keveset játszottam még vele, de már most az elején megakadtam. Mikor megpróbáltam kinyitni az aranykulccsal az ajtót és beletört semmit sem tudok csinálni. Járkátok a házban kattintgatok össze-vissza és érdekelne, hogy most akkor mi a fenét kéne csinálni.
  • moon08
    hátha!
    Mond!
  • KILLER2
    Tud nekem segíteni valaki az Eternal Darkness Sanity's Requiemben?
  • moon08
    Keresd Toporgyánt!
    Játékok;RE0,RE4,STARFOX ADVENTURE,STARFOX ASSAULT,LUIGI MANSION,PIKMIN1&2
    METROID1&2,KILLER7?,ZELDA,DONKIKONG JUNGLE BEAT,MARIO SUNSINE,
    DIE HARD VENDETTA,ETERNAL DARKNESS
    Egyenlőre ennyi,kiegészítések majd még jönnek!
  • suncee
    hallow mindenki

Plizz segitsetek ps2 mellé gondoltam beújítok egy NGC-t.

Két dolog érdekelne, az egyik hogy hol találok némi infot hogy milyen chip kellene bele, a másik ami fontos lenne, hogy kérlek titeket ajánljatok erre a konzolra jó játékokat. Sajnos tényleg nagyon nem vagyok képbe hogy mik azok a játékok amiket ezen a platformon ki kell próbálni. (mint pl. ps2-nél a SOTC, DMC sorozat, GOW) Ilyesmikre gondolok GC-n a stílus pedig bármi lehet (még akár vmi zsír mario is:)

Előre is köszi a segíytségeteket!

Üdv. suncee
  • baggins
    Akkor vedd meg azt.
  • syabica
    továbbra is eladó: eredeti karcmentes, Mario Kart: DD , német borítós, de angolul is fut, csere érdekel! (2500 + pk)
  • KillYou
    Hát akkor fish[bns] ajánlata klaszisokkal jóbbnak tünik.
  • baggins
    Szörnyű dolgot kell művelnem: pénzügyi problémák miatt meg kell válnom szeretett Gamecubemtól! Szomorú szívvel hirdetem hát meg: 1.5 éves Nintendo Gamecube eladó, 2 irányítóval és 1 memo kártyával, hozzá 7 játék (MGS: Twin Snakes, Zelda kollekció, Metroid Prime, FF: Crystal Chronicles, Super Smash Bros. Melee, Pikmin), valamint a Mario Party 6 mikrofonnal, mellé 2 darab Gameboy Advance, összekötő kábelek (a FF:CC multi módjához), a GBA-khoz nagyító, hálózati adapter, tok. Ez így 75 ezer forint egyben, külön nem eladó!
    Akit érdekel, a [email protected] mailcímen megtalál.
  • KILLER2
    Azt én is biróm. Kár, hoy csak egy irányítom van az XBOXomhoz, mert a soul calibur 2 arra van. Bár lehet, hogy beruhátok egyre. AMúgy mennyi most egy natúr lela GC kontroller?
  • koryne
    Ha esetleg szerettek verekedni, akkor ajánlom a Soul Calibur II-t is! :) Én a barátomat nagyon szívesen tángálom el benne
    Köszi, de tényleg nem az igazi, megvan a Time Splitters 3-is azt is lehet ketten nyomni, de nem tuti. A csajom az ilyen mászkálósakat szereti, meg hozzám is közelebb áll ez a stílus.
  • KILLER2
    Az jó! bongeszo! a metroid Prime 2-t 4en is lehet játszani. Tudom, hogy az nem olyan amiet akarsz de lagább most jobban érzem magam, metr segítettem! :)
  • JiBBeRiSH
    1,5 hete vettem 8-ért.
    Légyszi mondjatok nekem olyan játékokat amiket kettem lehet játszani és nem sportjáték. Főleg Baldur's Gate, LOTR: Return of the King-hez hasonlóakat szeretnék!
    Előre is köszi!
  • KILLER2
    Hát én 17ért :)
  • syabica
    7-9ezerért már láttam...
  • KILLER2
    Mennyiért lehet legolcsóbban szerezni Metal Gear Solid: The Twin Snakes-t?
  • krx
    Lehet, hogy születésnapomra meglepem magam egy GC-vel. Mondjuk Ikarugával... Éljen a Treasure!
  • syabica
    eladó : Mario Kart: DD , német borítós, de angolul is fut :), csere is érdekel !
  • Toportyán
    Goldenshop-ból megjött a válasz.

"Sorry they are out of stock at this moment."

Sajnos az ebay-es árak alatt nem lehet már szerezni kábelt, hacsak nem ilyen óriási szerencsével, mint a lik-sang. :((
  • Toportyán
    Na igen...

A goldenshop a tipikus honkongi igénytelenség, mint ez...:
    KATT
    33 dollár, de ha megrendeled, közlik, hogy nincs raktáron. Sajnos ilyen rendgeteg van és csak kevés a lik-sang típusú.

A másik meg már rosszul kezdődik: hungary a listából ki sem választható, visa/master és paypal fizetésmód nincs és a választható posták is drágák, nem uszod meg annyiért mint egy lik-sang-es global priority-s postadíj.

Azért írtam mind a kettőnek, kiváncsi vagyok mit írnak vissza.
    De már tudom! :)
  • JiBBeRiSH
    jah:
    egyik bót
    másik bót
    :)
  • Toportyán
    >Főleg, hogy a neten 60dollár+pkért bármikor veszek.

Engem ez érdekelne, nem az 50 dolláros, hanem ez, ahol bármikor lehet venni.
  • JiBBeRiSH
    Lik-Sang. De most speciel megint nincs nekik. Beállítottam, hogy küldjenek emilt, ha lesz. Küldtek, aztán gyorsan rendeltem. Kb. 2 órás intervallum volt arra, hogy rendeljen az ember, mert ennyi idő alatt elkapkodták.
  • Toportyán
    Melyik online shopban?
  • JiBBeRiSH
    Ijj.:/
    Azt hiszem a kérdés el lett döntve.:) 18k-t egy kábelért soha nem fogok adni. Főleg, hogy a neten 60dollár+pkért bármikor veszek. De én még ezt is sokallom. A nehezen szerzett kábelemet pedig nem fogom szétvagdalni.:] Az ebayen tényleg annyi egy kábel, de én egy online shopban mégis tudtam venni 50dollárért. Úgyhogy az lesz, hogy figyelgetem az ebay-t és veszek egy olyan átalakítót, amit belinkeltem.
  • rnd
    Vannak olyan vga boxok amik képesek fogadni szinte mindent. Áruk sztem egy kicsit húzós és mivel a PC és monitor közé kell bekötni őket, a PC videokártyájának sávszélességét is limitálják - ami képcsöves monitornál nem előny mert pl max 1280x1024 @ 75Hz megy így. Én sokáig gondolkodtam egy ijen vásárlásán végülis egy "gagyi" PCI buszos digitalizáló kártyát vettem, igaz tizedannyiért ^_^
  • Toportyán
    Nem, sajnos a Progressive Scan-t maganak a jateknak kell tamogatnia!!! Az USA jatekok 30-40 szazaleka ilyen, sajnos a tobbi nem.

Hivatlaosan egyik PAL jatek sem tamogatja a Progressive Scan-t (helyette van pal60).

Persze atiraskor neha ottfelejtik es elo lehet csalni... de nagyon keves pal jatek mukodik igy tokeletesen, ha nem fagy ki, akkor grafikai hibas lesz... szoval szerintem nem alternativa... amiben viszon jo lehet egy modchip, hogy a chip menuje atalithato progressive scan modba, igy nem csak a jatek lathato pl. a monitoron, de a menu is... es ami hozza tartozik
  • Toportyán
    Hat ha meglevo kabelt kell vga-va modositani, akkor 3,5e, de ha en adom a kabelt (uj!), akkor sajnos 18e. Hozzateszem, lehet, hogy a Revo is ugyanazt a kimenetet hasznalja es ujrainditja a gyartast a Nintendo (komponens, d-terminal)... lehet erdemes varni... sajnos mivel a kabel nem kaphato, csak ebayen es ott is a hasznaltak is 80-100 dollaert mennek el pk. nelkul.
  • JiBBeRiSH
    Hát ja, 5-10k pk. nélkül egy ilyen. Viszont annyi előnye van, hogy ezt máshoz is lehet használni. De még meggondolom, hogy mi legyen. Mindenesetre egy konkrét árat küldhetsz privátban.
    Más. Arról nem hallottál esetleg, hogy valamelyik modchip tud-e olyat, hogy minden játékot 480p-ben tud futtatni? Mintha vhol olvastam volna ilyet, de most nem találom.
  • koryne
    Ja, tényleg :) Nagyon benéztem vmit :)
  • kremoki
    Egyben is érdekelne az egész Collector's Edition...The Legend Of Zelda: Collecto's Editions
    Köszi
  • Ersiman
    Megjelent, a The Legend of Zelda: Collector's Edition-on rajta van az Ocarina of Time-al együtt.
  • koryne
    Tudtommal a Majora's Mask nem jelent meg GC-ra... Vagy lemaradtam valamiről???
  • kremoki
    Sziasztok!
    Megvételre keresek GameCube-ra Zelda Majora's Mask játékot. Ha van vkinek elfekvőben, vagy pénzhiány miatt megválna tőle, jelentkezzen e-mailen, megegyezünk!
    [email protected]
    Előre is köszi
  • Toportyán
    Nem tudom, mennyi egy ilyen... de minden konverzio minosegromlassal jar! De kicsit hazabeszelek, szoval olvass utanna... de egy biztos a legjobb minoseget akkor kapod, ha a gc-t es a vga monitort KOZVETLENUL kapcsolod ossze...

Egyebkent nem tudom mit kernek egy ilyener, de van egy erzesem, hogy 10e-tol kezdodik... es akkor mar nincs messze a gc vga kabeltol... nezz utana, ha ugy gondolod megtalalsz... :)
  • JiBBeRiSH
    Kábelt már vettem, aztán kicsit húzós lenne, ha vennék még 1-et, mert nem olcsó mulatság.:(
    Viszont ha ilyesmit tudsz szerezni jó áron, akkor az érdekelne:

Én nem értek igazán ehhez, lesz egy ilyennel minőségromlás?
  • Toportyán
    Az eredeti Nintendo komponens kábelt át lehet alakítani vga kábellé, így közvetlenül köthető monitorra. Pár hét múlva lesz eladó átalakított, ha érdekel...
  • JiBBeRiSH
    Tud vki olyan cuccról, hogy jó minőségben a komponens jelet vga-ra konvertálja? Szóval vmi "Component-to-VGA" átalakító kellene. Mert végre sikerült szereznem kábelt, viszont néha a monitoron is használnám.