7610
-
syabica #5046 itt is megkérdezem :) ...: a gamecube-hoz való memória kártyák "régiófüggetlenek" ? magyarán ha én veszek, teszem azt japánban egy kártyát azt tudom európai gépen is használni, köszi a választ, fontos lenne ! -
turho #5045 Öööö....nem azt írtam? :)))) szóval zsír, nemrég vásárolt, ujjlenyomatmentes. -
JiBBeRiSH #5044 Bazz, szalonnaállapotút olvastam. -
#5043 Ugyan ilyenem van:P Gyakjorlatilag nem romlik vele a minoseg semmit,de nem is javul -
turho #5042 Szalonállapotú fekete GC, chippelt, memkártyával (az is dobozos, gyári), eladó lesz jövő hét közepétől, 35 k. Ajándék 10 nagylemez (ha kell).
Princo 1x írható minidvd forrás is van (www.dretschler.com), rendeltem próbát, pioval írva megy tökéletesen qoob-teszterrel. Akit érdekelne, PÜ -
#5041 Szebben is oda lehetett volna biggyeszteni azt a lap.hu-t :P a bannerocskákcskácskámra xD
-
tomworf #5040 Hali!
Eladók a következő Gamecube játékok:
Sims;sims bustin out;Sims urbz;Prince of persia the sands of time.
Mindegyik használt abszolut karcmentes.5000 FT/db
Írjatok privit ha érdekel.Csere is érdekel ugyanezekre a játékokra ps2-es verzióra. -
#5039 Hát igen, leszámítva azt, hogy az ott eladott dolgok után fizetned kell... -
#5038 Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem a Vaterának pont az a lényege, hogy minél olcsóbban adjuk a dolgokat, azt úgyis jön rá annyi licit, hogy jól jár vele az eladó. -
#5037 Jaja, azokon én is röhögök:D -
#5036 azt nemnéztem nem is láttam mert könnyesre röhögtem magam ahogy megláttam xD úgy nézett ki mint egy diskman -
#5035 Vevő lennék rá :-D Mennyibe került? -
#5034 Hehhe mit láttam egy reptéri shopban?? :D
Gamecube AM/FM Casette Player xD -
#5033 Azért, mert elbeszéltem volna a fejeddel :-D SNES, N64 játékot 10 000 forintért adni! -
#5032 Akkor bocs, gondoltam hátha. Nem, nem az enyém. -
#5031 Ez a tiéd? -
#5030 Csak nem eredeti az a baj! Szinte semmit sem ér, tapasztalatból mondom... -
#5029 Ha valakinek kell RGB kábel... -
JiBBeRiSH #5028 Angol nyelvű, karcmentes Baten Kaitost keresek! -
#5027 WOW :D Megpróbálom... -
#5026 meg fogsz egy sima reklám tollat ami tiszta muagyah az eleje, kiveszed a betétet, megmeleigited a tol elejét és simán rányomod a csavara megvárod mig kihül, és kész a csavarhuzó. -
#5025 Nem tudjátok "véletlenül", hogy csak csavarhúzót lehet-e szerezni valahol GC-hez?
Nem akar működni a reset gomb és bele kéne kukkantanom...
Ha van esetleg valakinek elajándékozandó/eladó darabja, jelezze pls!! -
tomworf #5024 Sajnos csak egyben eladó.Sorry. -
Balintka1 #5023 Játékok árai? -
tomworf #5022 Sziasztok!
Eladó egy alig használt gamecube gép.Lila színű egy eredeti és egy micro kontrollerrel,5 játékkal (Summoner:the goddes reborn,The lord of the ring:The return of the king,Eternal Darkness,Spiderman,Harry Potter and the chamber of secret.)4 memóriakártyával.Természetesen az összes zsinorral.
Irányár 33000 forint. -
deadeb #5021 Köszi
-
rnd #5020 Gamecube-hoz kétféle kütyü van. A Gameboy Player amit a Nintendo gyárt és a kocka aljára kell szerelni, ezzel megy, és a Advance Gameport (vagy valami hasonló varázsnevű) amit az Intec gyárt és a memóriakártyák helyére kell dugni, ezzel valszeg nem megy... -
deadeb #5019 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Van ugye a Game Cube-hoz, egy kiegészítő kütyü ami lejátsza a GBA játékokat. Na most, ez müködik a WArez-elős kártyával (M3, Ezfa és társai)? -
JiBBeRiSH #5018 Akinek van eladó játéka, az priviben küldhet egy árlistát. Csak karcmentes, kézikönyves, jó állapotú cuccok érdekelnének.:) -
Balintka1 #5017 Köszi! -
turho #5016 hwsw bolhapiac-on van aki segít minimális díjért, nézz ott szét. -
Balintka1 #5015 Sajnos nekem nincs ebay accountom, meg kártyám sem hozzá :( -
rnd #5014 21~22 font körül (durván 8000 Ft) lehet találni eBay-en postával együtt.
play.com-on meg 15 font postával de az lehet újrafóliázott is és csak ismerősön keresztül tudsz rendelni -
Balintka1 #5013 Tudtok helyet ahol olcsón lehetne fóliás Resi1 REmake-t venni (PAL, angolt)? -
#5012 Jóvan, akkor megnyugodtam. -
Toportyán #5011 Én meg tudom, hogy ő is így gondolta! :) -
#5010 biztos vagyok benne, hogy ő is így gondolta...:)
-
#5009 Mármint hogyhogy? Szerintem a Nagy N minőségibb cuccokkal jön ki, mint a Sonyi. -
rnd #5008 Azért nem kéne a Sony és a Nintendo gyártási minőségét így összehasonlítani mert ég és föld a különbség. -
Toportyán #5007 Kb. 10x végigpróbáltam, de még életben van... Mondjuk ha lesz egy hibás alaplapon, akkor elvágom a tápnyákra bekötőtt szenzort :)