GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Engem lehet, hogy érdekel. Ha megtartod március elejéig kapsz érte 3500t.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Super Mario
És én még tavaly 8000 forintot fizettem a Double Dash!!-ért <#szomoru1>

https://supermario4ever.wordpress.com

Ez a két játékom lehet hogy eladó lesz, ha érdekel valakit...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kaplan
1080 avalanchet 3000ft, mario kard dd 4000ft.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

1080 Avalanche - ~4500 Ft, Mario Kart DD - ~3000 Ft
Lammer
ez amugy erdekes igen, enis befurodtem az LG 4163B sorozataval, barhogy irtam a GC lemezeket, egyszeruen nem volt hajlando elfogadni a gc... nosza 108as iroval porgott rendesen... majd megint porkolok 110D irovalha vegre bechippelem az uj gepemet... ;)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ekkor elfelejtettem írni: eddig nem Omegával etettem természetesen, nekem a 100 %-os a Platinum pluszos lemez lett....200-ból 200 hibátlan. Elõtte próbáltam vagy 15 márkát.

Amúgy, mit ér szerintetek GC-re karcmentes jó állapotban a 1080 Avalanche és a Mario Kart gamma?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Anubys
Vatera? Egy srác árul bontatlant 3e-ért... Csak keress rá arra, hogy "gamecube"...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Én is haverom Pioneer 110-esével írtam meg párat :)
Azok teljesen hibátlanok és ugyanazokat a dvd-ket a Samsung íróm nem írja meg rendesen :(

Újabb csoda: félrerakott 4 db undorító mini dvd-mbõl heccbõl írtam most egyet 2x-esen a pio109-cel, és csontnélküli a lemezteszt. Most mégjobban szeretem ezt az írót :D

Engem is szívatott mindhárom volt LG íróm....imádom az LG-t de erre valahogy nem volt jó...elismerten a PIO-k a best írók.

Nekem a Ritek G04-et is szereti :)
Igaz ha az én írómmal írom akkor általában Disc Read Error a vége...

Anubys: itt nincs MediaMarkt :(

Valamit meg kell osztanom a szaktársakkal: nagylemezbõl a fehér 4x-es minuszor Omega dvd-r lemezt nagyon szereti a panaq és a haver GC-je, ez ma kiderült :) és az a lemez van vagy 70 ft... Pio 109 író, 5-bõl 5 mûxik. (Qoob Prov-val felülettesztelve)

Anubys
Sztem nézz körbe a MediaMart-ban, én is ott vettem...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Valaki nem akarja eladni nekem az 1019-esét? :P

Azzal már tényleg el lehet lenni :) nekem egy gyári 59-es van és egy dupla utángányolt, mindkettõ 3 k-ba fájt. De mûködnek is rendesen.

Lammer
az 1019es snapet enis kifogtam anno ~3Kert a "hulyeaze'nemvagyok"ban... ;)

Én egyszer egy Eternal Darkness mellé kaptam ajándékba egy eredeti Nintendo 59 blokkos kártyát (gyári, botatlan csomagban - és a játékkal együtt 10 angol font volt annak idején). Aztán vettem egy Snap 1019 blokkos kártyát mert az 59 kicsi volt - akkor még valamelyik magyar webáruházban voltak GCs cuccok, ha jól emléxem 2990 Ft volt. Mindkettõ jól mûködik. Igaz most már van egy Nintendo 251 blokkos is backup-nak (ez meg asszem 8 dollár volt). A szívás sztem azokkal a játékokkal van aminek a mentéseit nem lehet másolni... de szerencsére még nem volt gondom semmivel. Úgy 2ezer körül lehet kapni 1019-es "utángyártottat".
Super Mario
Az nagyon jó ár!

Anubys
Én kb. 3éve vettem egy 1024-es Deus-t, ha jól emlékszem 2990-ért (Westend, MediaMarkt), és azóta is jól elvagyok vele... Meg kaptam egy 251-es MadKatz-et, mert kölcsönadtam havernak, és megkértem, hogy ne írja felül a mentéseimet, ezért vett egyet, kb. 2e-ért, azzal sincs semmi baj, az is több, mint egy éve megvan...

Ha lenne neki gondolom ajánlotta volna....vettem egyszer már tõle 1 Sims-et meg egy Ugy. Madcatz GC kontrollert is, szal már találkoztam vele eccer tavaly nyáron :)

Kaplan
Pillanat. 58 blokkos és 2,5e

Hány blokkos és mennyi volt?

Kaplan
Én eredetit vettem elég olcsón Csabinál. S végre belefér a játékok tokjába :D

Csak az a gond hogy az eredeti vagy 3x annyiba kerül...

Beast Machine
OKés, csk mert az egyik utángyártottam bexart (még márli, hogy vettem egy kisebbet is, backupnak:D), és nem akarok mégegyszer pofára esni...

...vágod?

Super Mario
Vannak jó utángyártottak, de az eredeti a biztos.

Nekem is utángyártott van, azon kívül hogy betelt nincs más gondom vele :)

Beast Machine
Türelem tornaterem, nézd meg Cheapnél :)

...vágod?

Lammer
kitarto vagy ;)<#eljen>

Még mindig keresek 1-2 szép állapotú gc-t 12 k-ig :)

koryne
Nekem madcatz van, eddig semmi bajom nem volt vele.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Nekem még nem volt semmi gondom az utángyártottal.
Beast Machine
Ja, egy kérdés: melyik jobb, az eredeti Nin.-féle memókártya, vagy esetleg egy utángyártott? Vélemények, tapasztalatok?

...vágod?

Beast Machine
Jól van, csak legközelebb tesséxépen odafigyelni, ha már pénzzel operál az ember.

...vágod?

Super Mario
Jól van, megértettem! Csak zárjuk már le ezt a témát, mert nem hinném, hogy egyedül én unom!

Beast Machine
ja, ielõtt félreértitek, nemzetiség alatt azt értem, hogy magyarságom miatt:))

...vágod?

Beast Machine
Nekem még nem volt bajom a nemzetiségem miatt az eBay-en, sõt ha látják a sok feedback-pontomat (2-t, :P), akkor láthatják, hogy nem hagyom õket salakban...

...vágod?

Lammer
igazad van tokeletesen, az ilyen kis nyomik miatt bizalmatlanok a komoly erdeklodokkel szemben... :/

Legalább annyira érthetelen, mint az alábbi, igaz?! :)

"FIGYELEM! Csak akkor licitáljon, ha komolyan is gondolja, mert a Licitáljon! vagy az Elviszem gombra történõ kattintással Ön a PTK szerint vásárlási ajánlatot tesz a fenti termékre."
Super Mario
Ez elég érthetetlen megfogalmazás volt.

Az ilyen "okos" licitálok miatt mint super mario vaz az hogy az ebayen a többség menekül azelöl hogy nem amerikai/canadai/brit egyéneknek egyátalán bármit eladjon...
Kaplan
Használtan 15,000ért is kapsz már.

deep
Újan huszonegykét ezer Ft.
jbal
msot kb. mennyibe kerül egy GAMECUBE?

Hát jah, más konzoloknál akkoris jóval nagyobb az arány :)

CHEAPBOY
én 2õt is, az egyiknél nem volt csoda amilyen állapotban volt, a másiknál ki tudja, de ez ossz vissz----- compared to végtelen ps2/xbox-es:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Super Mario
Bevállalom :-)

mateus33
Kapcsolódj be az FBI adatvédelmi programjába:DD

mateus33
Jaja,legalább annyiért add amennyibe a licit kerül:DD