7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• rnd
    Ehhh... ez nagyon építő jellegű volt ^_^
    Most akkor már tudok mindent ;-P
  • deep
    Mert azokról nem is tudsz, amik csak ott jöttek ki:)
  • rnd
    A limitált kiadású frincfrancokon kívül (márió piros konroller meg hasonlók) meg pár játékon kívül (amiből egy kukkot se értenék) nekem semmi nem ugrik be ami csak japánba jött ki.
  • Toportyán
    Több oka van, amiből az egyiket Deep már említette. :)

De más oka is van: rengeteg dolog van, amit csak itt jelent meg, sokkal igényesebb csomagolások, kompakt kivítel (japánok mániája) és hát a limitált kiadások szintén csak japánban jelentek meg...

egy szó mint száz, ha videojáték gyűjtés... akkor japán... legalábbis nálam :))
  • deep
    Mert japánból származik a GC:D
  • rnd
    Ööö... én igazából asse tom hogy miért jó a japán régiós cuccokat gyüjteni... o_O és akkor USA miért nem? O_O
  • Toportyán
    Ott a pont! :)

De maradok a japán/eu régiónál... hacsak nincs a másik kettőben ott valami limitált dolog... :)
  • rnd
    Asse gyenge... de... akkor az ausztrál verziót is beszerzed? o_O
  • Toportyán
    Na és aki eredeti Nintendo tápot importál japánból, hogy teljes legyen a japán kiegészítők gyűjteménye?! :))
  • rnd
    Tom... ;-P
  • JiBBeRiSH
    :D ehh, ez már durva. Ennyire azért nem vagyok fanatikus.
  • rnd
    Én is azt hittem hogy van már mindenem, de most a GB Player miatt vettem egy e-Reader-t és most költhetek a kártyákra ;-D Asszem orvoshoz kéne fordulnom... ^_^
  • Toportyán
    Sajnos csak egy db, azt is bécsből, miután közölték a Sony márkaboltban is, hogy van rgb kábel, ami 2e... nem véletlenül :)

De GC-hez minden van :D

• JiBBeRiSH
    PS2-höz kábeleid nincsenek?:) Mármin eredet Sony. GC-hez már szinte mindenem van.
  • Toportyán
    Ha kell valakinek komponens kábel gc-hez, csak szóljon...
  • JiBBeRiSH
    Most jött:
    Lik-Sang.com
    The following items are available or back in stock:
    NGC GameCube Component Cable - Nintendo

Viszont enyhén húzós lett az ára.:]
  • NeoMaN
    Gamecube-t vennék reális áron.

privi jöhet
  • Toportyán
    http://www.youtube.com/watch?v=LgQvfqhHDKE&search=cobra%202.0
  • Toportyán
    Hátha valakit érdekel, kijött a nem végleges cobra 2.0-ás bios viper gc extreme-hez, egész jól megy rajta usb keresztül az iso stream, lassúnak persze nagyon lassú, de jobb mint a semmi és egyszerű
  • Tomek83
    Egy kis segítség kellene,a GC-om már elég nehezen olvassa be a disc-eket,gondolom a lencsét ki kellene cserélni. Azt szeretném kérdezni hogyha vennék olyan lencsét ami mini disceket olvas be, az jó lenne,vagy külön speciális GC olvasó lencse kell hozzá? vagy esetleg tudtok ajánlani olyan szervízet Pesten ahol nem vágnak át nagyon?
  • stream man
    www.console.at
  • syabica
    jaaj bocs... nem írtam köszi, de nem kell a GC memkartya!! bocs!
  • rnd
    Én is ezt hittem, de néha mégsem jön össze neki.
    Azóta használom a .co.uk, .de meg .it keresőit külön-külön. :-\
  • JiBBeRiSH
    Mondjatok már jó coop játékokat GC-re!
  • Stinger 576
    Nekem a Resi: Code Vera x Gamecube-ben is volt VIP kártya :P, és nem csak a Resi 0-ból, hanem a Code Vera X-ből is van player's choice.

Az ebay-nél pedig mind1, melyiket nézed, az international listázásnál mindegyiket megjeleníti, akármelyik ebay-t is használod. Btw tényleg 20 font körül vannak újonnan postával - de még mindig olcsóbb, mintha itthon venném meg... :P
  • rnd
    A Symphoniát a Nintendo adta ki, a RE4 meg valszeg a limitált kocka miatt kapott külön Nintendo-s figyelmet. De... kis kisiklásoktól eltekintve: piros "Nintendo seal of Quality" = VIP kártya, a többi meg nem...
  • turho
    Bontatlan Maxplay memory card eladó GC-hez. Duplakapacitású, 8 mb, 123 blokk. 4 k. plíz PÜ.
  • JiBBeRiSH
    VIP kártya másban is van. Speciel az én RE4-emben is volt, meg Tales of Symphoniámban stb.
  • rnd
    Ha ilyen nagy gyüjtő vagy akkor azt is tudnod kéne hogy Nintendo VIP kártya csak és kizárólag Nintendo kiadású játékokban van, a RE pedig Capcom gém... ;-P
    RE Zero pedig nem players choice-ba 10 fölött fog fájni...
    Leginkább az olasz ebay-t nézd, onnan sok cucc bukkan még elő fóliásan.
    A többi rész fellelése fóliásan kábé 3 percig tart, 20 angol fontért MINDEGYIKET lehet rendelni azonnal. Szal nem nagy kunszt. És tudomásom szerint a RE0 az egyetlen RE amiből players choice kiadás is van.
  • Stinger 576
    Átlag 8K körül voltak - ennyiért mennek mostanság is, csak nehéz belőlük eredetit találni, mindenhol csak fóliás player's choice van, az meg egy gyűjtőnek ugye nem fekszik.

Nekem is elég a karcmentes, hibátlan nemfóliás, de általában szeretem, ha az a game szűz belülről is - benne van a VIP card nem gyűrött a kézikönyve, meg minden... gyűjtői ártalom ez :)
  • turho
    Neked mennyibe fájtak a fóliásak? Egyébként én is tervezem beszerezni a Zero-t, a Remake-t és a 4-et, de nekem elég a karcmentes hibátlan, nemfóliás is... :)
  • Stinger 576
    Kérlek mellőzd a nagyképűséget! Btw én akkor máris jobb vagyok nálad :) Egy hónap alatt sikerült a hatból négyet az eredeti kiadásban, fóliásan beszereznem az ebay-ról... kettő hiányzik már csak, a resi 4 és a zero. (használtan tudok szerválni, de úgy nem kell...)

Btw a metroid sokkal tovább tartott - két évbe tellett, mire mind a 11 részt beszereztem vadonat újonnan (kivéve a 86-ost, mert azon már nem volt fólia :)
  • JiBBeRiSH
    Már másnak is kell, nem csak nekem?:D
  • deep
    LOL! Próbálkozz:D
    Nekem fél évembe telt, mire mindet levadásztam, persze mind használt...50 ropimban volt a 6 rész.
    E-bayen próbálkozz, hátha találsz bontatlant, de dupla ára számíts!
  • CHEAPBOY
    valaki megvalna a baten kaitosatol?
  • Stinger 576
    Keresek Gamecube-ra fóliás Resident Evil játékokat (Code Vera X kivétel) - csak eredeti kiadás érdekel, Player's Choice nem. Ha esetleg nem fóliás, de vadonatúj állapotban levő példányod van (nincs karc sem a tokon, sem a lemezeken, mellékletek megvannak (nintendo vip kártya is) akkor is írj a stinger kukac citromail pont hu -ra.
    Keresek Gamecube-ra MGS-t! :)
  • turho
    8 mb, 123 blokk.
  • syabica
    a dupla memon mit értesz? 2 x .... blokk ? Ja köszi a választ!!
  • turho
    persze. Az nem mindegy hogy milyenre formázod.
    Ja van 1 rgb kábelem és egy dupla memokártyám bontatlan, eladó GC-hez, utángyártott.
    3 k és 5 k, egyben 7 k.
    Plíz PÜ.